کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-06-30 ساعت 13:56)asrainman نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:13)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام
کیس ما هم f4 , june2003 برامون اقدام کردند الان برای همسرم و خواهر شوهرم که اقدام کننده است یه ایمیل زدند و شماره nvc دادند و از مون یک سری مدارک خواستند به اضافه پرداخت هر نفر120 دلار برای صدور ویزا. می خواستم بدونم ما که هنوز چند ماه مونده به کارنت شدن پروندمون .چرا اینها زودتر مدارک رو خواستند؟ تا کی می شه این مدارک رو ارسال کرد. داخل سایتشون که می شیم شماره و اسممون هم هست اما نمی تونیم فرمی رو که گفتند پر کنیم روش فعال نیست دلیلش چیه؟ و یه سئوال دیگه اینکه تو همین مدت که ما مدارک رو فرستادیم اف بی ای چک هم شروع می شه بعدش می ریم مصاحبه یا بعد از مصاحبه اف بی ای چک می شی. ممنونم می شم پاسخ بدین

دوست عزيز تجربه ثابت كرده كه زمان رسيدن نامه nvc زياد زمان برنامه ريزي شده اي نيست، يكي از دوستان در همين سايتdec 2006 براش تقاضاي f4 شده و سال ۲۰۱۳ نامه كيس نامبر رو دريافت كرده ولي خود من هم oct2006 هستم اما هنوز نامه اي نگرفتم و تا حد زيادي به ايالتي كه ازش درخواست ميشه ارتباط داره و تاثيري در زمان كارنت شدن نداره، ميتونم بپرسم از چه ايالتي براتون درخواست شده؟

جواب سوال دومتون رو متاسفانه نميدونم اما در خصوص سوال آخر، يك سري بررسي هاشون زمان approved شدن پرونده انجام ميشه، يه سري زماني كه پرونده به local office فرستاده ميشه و قسمت اعظمش از الان به بعد(مخصوصا در خصوص ماليات هاي پرداخت شده اسپانسرتون) و بعد از مصاحبه.
اما تا جايي كه براتون امكان داره تمام مدارك رو در اولين فرصت واسشون بفرستيد
دوست گرامی
با سلام
شما باید مبلغ درخواستی را بصورت آنلاین برای هر نفر پرداخت کرده و پس از دو تا سه روز و تایید پرداخت شما ، فرم های مربوطه در دسترسی شما قرار می گیرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza88 ، ccpj
کیس ما هم f4 , june2003 برامون اقدام کردند الان برای همسرم و خواهر شوهرم که اقدام کننده است یه ایمیل زدند و شماره nvc دادند و از مون یک سری مدارک خواستند به اضافه پرداخت هر نفر120 دلار برای صدور ویزا. می خواستم بدونم ما که هنوز چند ماه مونده به کارنت شدن پروندمون .چرا اینها زودتر مدارک رو خواستند؟ تا کی می شه این مدارک رو ارسال کرد. داخل سایتشون که می شیم شماره و اسممون هم هست اما نمی تونیم فرمی رو که گفتند پر کنیم روش فعال نیست دلیلش چیه؟ و یه سئوال دیگه اینکه تو همین مدت که ما مدارک رو فرستادیم اف بی ای چک هم شروع می شه بعدش می ریم مصاحبه یا بعد از مصاحبه اف بی ای چک می شی. ممنونم می شم پاسخ بدین

دوست عزيز تجربه ثابت كرده كه زمان رسيدن نامه nvc زياد زمان برنامه ريزي شده اي نيست، يكي از دوستان در همين سايتdec 2006 براش تقاضاي f4 شده و سال ۲۰۱۳ نامه كيس نامبر رو دريافت كرده ولي خود من هم oct2006 هستم اما هنوز نامه اي نگرفتم و تا حد زيادي به ايالتي كه ازش درخواست ميشه ارتباط داره و تاثيري در زمان كارنت شدن نداره، ميتونم بپرسم از چه ايالتي براتون درخواست شده؟

جواب سوال دومتون رو متاسفانه نميدونم اما در خصوص سوال آخر، يك سري بررسي هاشون زمان approved شدن پرونده انجام ميشه، يه سري زماني كه پرونده به local office فرستاده ميشه و قسمت اعظمش از الان به بعد(مخصوصا در خصوص ماليات هاي پرداخت شده اسپانسرتون) و بعد از مصاحبه.

سلام
میشه لطفا شماره فرمی که باید پر کنید را بنویسید .
چون کیس ما sep2003 و f4 است . باتوجه به توضیحات شما احتمالا برای ما هم ارسال می کنند.
لااقل بتونیم با اطلاعات فرم آشنا بشیم .
باتشکر و آرزوی موفقیت برای شما
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: ccpj
(2015-07-01 ساعت 22:35)alireza88 نوشته:  

سلام
چون کیس ما sep2003 و f4 است . باتوجه به توضیحات شما احتمالا برای ما هم ارسال می کنند.

سلام

برای ما هم نامه welcome letter آمد و از ما خواستند که ۱۲۰ دلار رو پرداخت کنیم و همچنین مشخص کنیم که وکیل نیاز داریم یا خیر که اسپانسر ما مسولیت همه چیز رو بعده میگیره.

از اونجایی که کیس ما هم سپتامبر ۲۰۰۳ بود ما هم تعجب کردیم که چرا اینقدر زود این نامه برایمان ارسال شده ، ولی من در این هفته ۱۲۰ دلار رو پرداخت میکنم و پیشرفت مراحل رو حتما با شما درمیان می گذارم.

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='مهسا20132013' pid='630729' dateline='1435653819']
به نظر هر روز مراحل دستخوش تغييره، مثلا از ما اواخر سال ٢٠١٠ مدارك رو خواستن كه تا بفرستيم شد اوايل ٢٠١١ يك سري فرم هم بايد به صورت دستي پر ميكرديم براي هر نفر هم پول رو ميريختيم، سال ٢٠١٥ هم دعوت به مصاحبه شديم٠ تنها چيزي كه به صورت دقيق راجع به تاريخ مصاحبه اطلاعات در اختيار ميذاره ويزا بولتن هست بقيه همه حدس و گمانه
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: ccpj
(2015-07-02 ساعت 11:30)montazerf4 نوشته:  [quote='مهسا20132013' pid='630729' dateline='1435653819']
به نظر هر روز مراحل دستخوش تغييره، مثلا از ما اواخر سال ٢٠١٠ مدارك رو خواستن كه تا بفرستيم شد اوايل ٢٠١١ يك سري فرم هم بايد به صورت دستي پر ميكرديم براي هر نفر هم پول رو ميريختيم، سال ٢٠١٥ هم دعوت به مصاحبه شديم٠ تنها چيزي كه به صورت دقيق راجع به تاريخ مصاحبه اطلاعات در اختيار ميذاره ويزا بولتن هست بقيه همه حدس و گمانه

از زمانی که Welcome Letter رو گرفتید تا زمانیکه فرم ثبت نام برایتان فعال شد چقدر طول کشید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
منتظر جون فکر میکنم شما از بد شانسی به اون عقبگرد خوردین بخاطر این انقدر طول کشید
اما به طور طبیعی وقتی پول و مدارک رو اماده کنن زیاد طول نمیکشه شاید 5 ماه بعد دعوت به مصاحبه شن
خواهر من البته تو گروه f2b بود 2 سال پیش کارش درست شد و رفت
وقتی پول رو ریختیم و فرمها رو پر کردیم 3 یا 4 ماه بعد به مصاحبه دعوت شد 2 ماه یعدش هم ویزاشو دادن و رفت
پاسخ
تشکر کنندگان: ccpj ، عسل.م
(2015-07-02 ساعت 12:49)roz naz نوشته:  منتظر جون فکر میکنم شما از بد شانسی به اون عقبگرد خوردین بخاطر این انقدر طول کشید
اما به طور طبیعی وقتی پول و مدارک رو اماده کنن زیاد طول نمیکشه شاید ۵ ماه بعد دعوت به مصاحبه شن
خواهر من البته تو گروه f2b بود ۲ سال پیش کارش درست شد و رفت
وقتی پول رو ریختیم و فرمها رو پر کردیم ۳ یا ۴ ماه بعد به مصاحبه دعوت شد ۲ ماه یعدش هم ویزاشو دادن و رفت

بلی ما بیش از دو سال عقبگرد داشتیم ، و من الان ۳ سال هست که خارج از ایران زندگی میکنم و برای همین دیگه این کیس رو پیگیری نکردم که مراحل خودش رو طی کنه تا که جدیدا این نامه را دریافت کردیم.

یکی از دلایل اصلی سوالم این هست که : هم اکنون من بمدت یکسال دیگر ویزای اقامتم در کشور چین رو تمدید کردم و برای یکسال آینده ام درحال برنامه ریزی هستم ، بهمین علت اگر به هر دلیلی پرونده ما به جریان بیافته باید تصمیات دیگری اتخاذ کنم که زیاد خوش آیند نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 12:02)ccpj نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 11:30)montazerf4 نوشته:  [quote='مهسا20132013' pid='630729' dateline='1435653819']

از زمانی که Welcome Letter رو گرفتید تا زمانیکه فرم ثبت نام برایتان فعال شد چقدر طول کشید؟

زمان ما فرمها دستنويس بود الكترونيكي نبود، همون موقع پر كرديم

(2015-07-02 ساعت 14:18)ccpj نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 12:49)roz naz نوشته:  منتظر جون فکر میکنم شما از بد شانسی به اون عقبگرد خوردین بخاطر این انقدر طول کشید
اما به طور طبیعی وقتی پول و مدارک رو اماده کنن زیاد طول نمیکشه شاید ۵ ماه بعد دعوت به مصاحبه شن
خواهر من البته تو گروه f2b بود ۲ سال پیش کارش درست شد و رفت
وقتی پول رو ریختیم و فرمها رو پر کردیم ۳ یا ۴ ماه بعد به مصاحبه دعوت شد ۲ ماه یعدش هم ویزاشو دادن و رفت

بلی ما بیش از دو سال عقبگرد داشتیم ، و من الان ۳ سال هست که خارج از ایران زندگی میکنم و برای همین دیگه این کیس رو پیگیری نکردم که مراحل خودش رو طی کنه تا که جدیدا این نامه را دریافت کردیم.

یکی از دلایل اصلی سوالم این هست که : هم اکنون من بمدت یکسال دیگر ویزای اقامتم در کشور چین رو تمدید کردم و برای یکسال آینده ام درحال برنامه ریزی هستم ، بهمین علت اگر به هر دلیلی پرونده ما به جریان بیافته باید تصمیات دیگری اتخاذ کنم که زیاد خوش آیند نیست.

بازم ميگم تنها معيار ويزا بولتن هست بقيه نامه ها دير و زود خلاصه ميان
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیزی که سپتامبر 2003 هستید توی نامه ای که ارسال کردند گفتند اول نماینده انتخاب کنید بعد پول بپردازید سومین مرحله فرم هست که وقتی دو مرحله اول انجام بشه و اکی کنند فرم رو باز می کنند. ولی متاسفانهالان واسه ما پیغام می ده که سیستمشون خرابه .و افلاینه شما هم به همین برخورد می کنید یا به راحتی فایلتون کار می کنه چون فایل ما رو نشون می ده اما نمی شه توش تیک زد و کار رو شروع کرد .ممنون می شم جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 09:17)ccpj نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 22:35)alireza88 نوشته:  

سلام

سلام

برای ما هم نامه welcome letter آمد و از ما خواستند که ۱۲۰ دلار رو پرداخت کنیم و همچنین مشخص کنیم که وکیل نیاز داریم یا خیر که اسپانسر ما مسولیت همه چیز رو بعده میگیره.

از اونجایی که کیس ما هم سپتامبر ۲۰۰۳ بود ما هم تعجب کردیم که چرا اینقدر زود این نامه برایمان ارسال شده ، ولی من در این هفته ۱۲۰ دلار رو پرداخت میکنم و پیشرفت مراحل رو حتما با شما درمیان می گذارم.

با تشکر

با تشکر منتظر راهنماییهای شما هستیم
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام . با تشکر از همگی دوستان من در f4 هستم و جولای 2005 برامون اقدام شده . ولی یه چیزی به نظرم مشکوک میرسه و اون این مساله است که از اون زمان تا حالا فقط برای ما 2 نامه اومده به این مضمون : اول که برامون اقدام شد یه نامه اومد از اداره مهاجرت که در اول اگوست 2005 درخواست به اداره مهاجرت رسیده است و در همین نامه یه کیس نامبر هم وجود داره که با wac شروع میشه . نامه دوم مربوط به زمانی است که درخواست کننده ما در آمریکا تغییر منزل داد و آدرس جدیدش رو برای اداره مهاجرت فرستاد و اونها طی این نامه گفتند که change addrese رو دریافت کرده اند . دیگه هیچی نه نامه ای نه ایمیلی و ... برای ما ارسال نشده !!! از دوستانی که این پست رو می بینند خواهش میکنم که من رو از نظراتشون مطلع کنند . متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-05 ساعت 23:17)محمد. نوشته:  سلام . با تشکر از همگی دوستان من در f4 هستم و جولای 2005 برامون اقدام شده . ولی یه چیزی به نظرم مشکوک میرسه و اون این مساله است که از اون زمان تا حالا فقط برای ما ۲ نامه اومده به این مضمون : اول که برامون اقدام شد یه نامه اومد از اداره مهاجرت که در اول اگوست 2005 درخواست به اداره مهاجرت رسیده است و در همین نامه یه کیس نامبر هم وجود داره که با wac شروع میشه . نامه دوم مربوط به زمانی است که درخواست کننده ما در آمریکا تغییر منزل داد و آدرس جدیدش رو برای اداره مهاجرت فرستاد و اونها طی این نامه گفتند که change addrese رو دریافت کرده اند . دیگه هیچی نه نامه ای نه ایمیلی و ... برای ما ارسال نشده !!! از دوستانی که این پست رو می بینند خواهش میکنم که من رو از نظراتشون مطلع کنند . متشکرم
با سلام
این مورد اصلا" غیرعادی نیست و روال بر این است که بعد از اعلام وصول درخواست مهاجرت و اعلام کیس نامبر فوق الذکر تنها مکاتبات فیمابین در خصوص تغییر ادرس فیزیکی وایمیل می باشد تا چند ماه به کارنت شدن کیس که در مورد شما با سرعت فعلی ویزا بولتن حدود دو تا دوسال و نیم دیگر می باشد.
با احترام
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد.
(2015-07-05 ساعت 23:17)محمد. نوشته:  سلام . با تشکر از همگی دوستان من در f4 هستم و جولای 2005 برامون اقدام شده . ولی یه چیزی به نظرم مشکوک میرسه و اون این مساله است که از اون زمان تا حالا فقط برای ما ۲ نامه اومده به این مضمون : اول که برامون اقدام شد یه نامه اومد از اداره مهاجرت که در اول اگوست 2005 درخواست به اداره مهاجرت رسیده است و در همین نامه یه کیس نامبر هم وجود داره که با wac شروع میشه . نامه دوم مربوط به زمانی است که درخواست کننده ما در آمریکا تغییر منزل داد و آدرس جدیدش رو برای اداره مهاجرت فرستاد و اونها طی این نامه گفتند که change addrese رو دریافت کرده اند . دیگه هیچی نه نامه ای نه ایمیلی و ... برای ما ارسال نشده !!! از دوستانی که این پست رو می بینند خواهش میکنم که من رو از نظراتشون مطلع کنند . متشکرم
محمد عزيز اين اصلا غير عادي نيست.شما 2 تا نامه دريافت كرديد، من همون 2تا رو هم دريافت نكردم. فقط يه دونه كه حاوي reciept number هست و با wac شروع ميشه گرفتم تا امروز.
احتمالا شما هم از يه ايالت شلوغ مثل كاليفرنيا يا نيويورك واستون اقدام شده.
به هرحال چه مثل دوست خوبم اميد311 ،5 سال قبل از كارنت شدن كيس نامبر رو دريافت كني و چه 1 سال قبلش فرقي در زمان كارنت شدن شما نداره.و ايشالا معمولا ظرف مدت 14 سال از شروع پرونده كارتون اوكي ميشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، محمد. ، عسل.م
(2015-07-06 ساعت 09:32)asrainman نوشته:  
محمد عزيز اين اصلا غير عادي نيست.شما ۲ تا نامه دريافت كرديد، من همون ۲تا رو هم دريافت نكردم. فقط يه دونه كه حاوي reciept number هست و با wac شروع ميشه گرفتم تا امروز.
احتمالا شما هم از يه ايالت شلوغ مثل كاليفرنيا يا نيويورك واستون اقدام شده.
به هرحال چه مثل دوست خوبم اميد311 ،۵ سال قبل از كارنت شدن كيس نامبر رو دريافت كني و چه ۱ سال قبلش فرقي در زمان كارنت شدن شما نداره.و ايشالا معمولا ظرف مدت 14 سال از شروع پرونده كارتون اوكي ميشه.

14 سال ؟؟؟؟!!!!! نه !..... راستی خواهر خانم من که برای خانم من + من + دخترم اقدام کرده تگزاس زندگی میکنه و قاعدتا باید از تگزاس اقدام شده باشه ... خلاصه مثل زندونی های حبس ابد 10 ساله که داریم روزها رو چوب خط میزنیم .......
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-06 ساعت 00:53)usatgb نوشته:  
با سلام
این مورد اصلا" غیرعادی نیست و روال بر این است که بعد از اعلام وصول درخواست مهاجرت و اعلام کیس نامبر فوق الذکر تنها مکاتبات فیمابین در خصوص تغییر ادرس فیزیکی وایمیل می باشد تا چند ماه به کارنت شدن کیس که در مورد شما با سرعت فعلی ویزا بولتن حدود دو تا دوسال و نیم دیگر می باشد.
با احترام
ممنونم از لطف شما . یعنی بعد از کارنت شدن تازه پروسه به جریان میافته که شامل تکمیل فرم ها و مصاحبه و کلیرنس و ... میشه ؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان