موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-07 ساعت 12:16)asrainman نوشته: (2015-07-07 ساعت 10:04)montazerf4 نوشته: (2015-07-07 ساعت 07:38)asrainman نوشته: (2015-07-07 ساعت 00:55)محمد. نوشته: (2015-07-06 ساعت 09:32)asrainman نوشته: محمد عزيز اين اصلا غير عادي نيست.شما ۲ تا نامه دريافت كرديد، من همون ۲تا رو هم دريافت نكردم. فقط يه دونه كه حاوي reciept number هست و با wac شروع ميشه گرفتم تا امروز.
احتمالا شما هم از يه ايالت شلوغ مثل كاليفرنيا يا نيويورك واستون اقدام شده.
به هرحال چه مثل دوست خوبم اميد311 ،۵ سال قبل از كارنت شدن كيس نامبر رو دريافت كني و چه ۱ سال قبلش فرقي در زمان كارنت شدن شما نداره.و ايشالا معمولا ظرف مدت 14 سال از شروع پرونده كارتون اوكي ميشه.
14 سال ؟؟؟؟!!!!! نه !..... راستی خواهر خانم من که برای خانم من + من + دخترم اقدام کرده تگزاس زندگی میکنه و قاعدتا باید از تگزاس اقدام شده باشه ... خلاصه مثل زندونی های حبس ابد ۱۰ ساله که داریم روزها رو چوب خط میزنیم .......
محمد جان تقريبا زمان انتظار كيس هاي f4 تبديل شده به 14 سال.
كساني كه قبل از 2001 واسشون اقدام شده بود رو 12 سال بودن.اما من و شما تقريبا 14 سال هست.
يه حساب سرانگشتي هم كني متوجه ميشي:
شما الان ۱۰ ساله منتظري، طبق ويزا بولتن هم ۳ سال ديگه مونده تا كارنت شي ميشه 13 سال، ۱ سال هم معمولا كاراي جانبي و كليرنس=14..
گرچه تمام اين پيش بيني ها ضمني هست و ممكنه به دليل كم شدن يا زياد شدن متقاضيان در يك بازه زماني خاص كاهش يا افزايش پيدا كنه..
بهتره زندگي عادي خودت رو داشته باشي وگرنه اذيت ميشي ، من كه حسابي قيدش رو زدم و گذاشتم هر زمان خودش درست شد بهش فكر كنم، الانم خيلي راحت واسه Phd كانادا اقدام كردم، يا همونجا ميمونم و قيد آمريكا رو ميزنم يا بعد از اينكه درست شد ميرم اونجا، بنظر من يه back up واسه خودت بذار كه اذيت نشي.
كار خيلي خوبي ميكنيد من سال ٢٠١٠ براي phd استراليا اقدام كرده بودم كارامم خيلي خوب پيش ميرفت كه از nvc نامه اومد مدارك و پول خواستن خواهرمم بهم گفت ٦ماه كارت تمومه مياي اينجا منم بي خيال استراليا شدم ولي الان حسرت مي خورم اگه رفته بودم الان تموم مي كردم انتظارم اين همه برام سخت نبود
MONTAZERF4 جان از 2010 تا حالا مگه جواب نگرفتي؟
مشكل چي بود؟
مشكلي وجود نداشت پرونده هاي جولاي ٢٠٠٢ تو اوريل ٢٠١٥ كارنت شدن تو ويزا بولتن ، همه همين طورن
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-09 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-09 ساعت 10:58 توسط montazerf4.)
(2015-07-07 ساعت 14:21)Alisalimi نوشته: (2015-07-07 ساعت 10:04)montazerf4 نوشته: [quote='asrainman' pid='633647' dateline='1436238534']
[quote='محمد.' pid='633610' dateline='1436214337']
[quote='asrainman' pid='633271' dateline='1436158974']
محمد عزيز اين اصلا غير عادي نيست.شما ۲ تا نامه دريافت كرديد، من همون ۲تا رو هم دريافت نكردم. فقط يه دونه كه حاوي reciept number هست و با wac شروع ميشه گرفتم تا امروز.
احتمالا شما هم از يه ايالت شلوغ مثل كاليفرنيا يا نيويورك واستون اقدام شده.
به هرحال چه مثل دوست خوبم اميد311 ،۵ سال قبل از كارنت شدن كيس نامبر رو دريافت كني و چه ۱ سال قبلش فرقي در زمان كارنت شدن شما نداره.و ايشالا معمولا ظرف مدت 14 سال از شروع پرونده كارتون اوكي ميشه.
14 سال ؟؟؟؟!!!!! نه !..... راستی خواهر خانم من که برای خانم من + من + دخترم اقدام کرده تگزاس زندگی میکنه و قاعدتا باید از تگزاس اقدام شده باشه ... خلاصه مثل زندونی های حبس ابد ۱۰ ساله که داریم روزها رو چوب خط میزنیم .......
محمد جان تقريبا زمان انتظار كيس هاي f4 تبديل شده به 14 سال.
كساني كه قبل از 2001 واسشون اقدام شده بود رو 12 سال بودن.اما من و شما تقريبا 14 سال هست.
يه حساب سرانگشتي هم كني متوجه ميشي:
شما الان ۱۰ ساله منتظري، طبق ويزا بولتن هم ۳ سال ديگه مونده تا كارنت شي ميشه 13 سال، ۱ سال هم معمولا كاراي جانبي و كليرنس=14..
گرچه تمام اين پيش بيني ها ضمني هست و ممكنه به دليل كم شدن يا زياد شدن متقاضيان در يك بازه زماني خاص كاهش يا افزايش پيدا كنه..
بهتره زندگي عادي خودت رو داشته باشي وگرنه اذيت ميشي ، من كه حسابي قيدش رو زدم و گذاشتم هر زمان خودش درست شد بهش فكر كنم، الانم خيلي راحت واسه Phd كانادا اقدام كردم، يا همونجا ميمونم و قيد آمريكا رو ميزنم يا بعد از اينكه درست شد ميرم اونجا، بنظر من يه back up واسه خودت بذار كه اذيت نشي.
[/quote]
كار خيلي خوبي ميكنيد من سال ٢٠١٠ براي phd استراليا اقدام كرده بودم كارامم خيلي خوب پيش ميرفت كه از nvc نامه اومد مدارك و پول خواستن خواهرمم بهم گفت ٦ماه كارت تمومه مياي اينجا منم بي خيال استراليا شدم ولي الان حسرت مي خورم اگه رفته بودم الان تموم مي كردم انتظارم اين همه برام سخت نبود
[/quote]
منتظر جان شماره پرونده شما تو سايت زير هست؟ مال ما تو اين سايت اصلا نيست!؟
http://ankaraiv.net
[/quote]
مال ما هم نبود، راستي اين رو ديگه از كجا اورديد؟ اينم بايد چك كنيم؟
(2015-07-08 ساعت 22:56)محمد. نوشته: (2015-07-08 ساعت 11:04)asrainman نوشته: [quote='محمد.' pid='633952' dateline='1436289207']
اگر سرعت ویزا بولتن رو 45 روز در هر ماه لحاظ کنیم فکر میکنم برای کیس من که جولای 2005 است ۱.۵ سال تا کارنت شدن مونده باشه به شرطی که سرعت فعلی ویزا بولتن کمتر از این نشه و دیگه عقبگرد و ... در کار نباشه . البته ویزا بولتن این ماه که بیاد بالا شاید بتوان با جرات بیشتری در مورد سرعت ویزا بولتن اظهار نظر نمود . نظرتون چیه ؟
[/quote
واقعا همگی امیدواریم محمد جان.اما بنا رو بذار به همون ماهی 30 روز که نرمالش هست که نا امید نشی اگه نرفت.چون تو این چند سال که من دنبال میکردم واقعا خیلی پستی و بلندی داره.اما ایشالا به همین سرعت بره جلو.
دوستان من ۲ ماه دیگه 41 سال رو هم تجربه خواهم کرد ! امیدوارم که تا روز رسیدن به آمریکا تموم نشده باشم .... راستی منظور دقیق از کارنت شدن تو ویزا بولتن رو میدونید ؟ تو رو خدا به من هم بگید !!!
تو ويزا بولتن رو بروي هر گروه يه تاريخ مينويسه وقتي اون تاريخ شامل حال شما بشه شما كارنت شديد
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام محمد جان
منم مثل شما جون 2005 برام اقدام شده
راستش اوایلش خیلی برام مهم نبود اما الان 2 و 3 سالی هست دوست دارم زودتر کارمون درست شه و بریم
منم مبنا رو رو 2 و 3 سال دیگه گذاشتم
فکر کنم 2 سال دیگه نامه ها و فرم ها برامون بیاد و تا انجام اونا 4 و 5 ماه طول میکشه و میشه 2 سال و نیم
اگر زودتر بشه که خیلی عالیه
شما برای این مدت باقی مونده چه برنامه ریزی کردین
زبانتون خوبه
کار و خیلی چیزای دیگه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
[/quote]
MONTAZERF4 جان از 2010 تا حالا مگه جواب نگرفتي؟
مشكل چي بود؟
[/quote]
مشكلي وجود نداشت پرونده هاي جولاي ٢٠٠٢ تو اوريل ٢٠١٥ كارنت شدن تو ويزا بولتن ، همه همين طورن
[/quote]
منتظر جان مرسی از پاسخ،آخه شما 2010 ازتون پول و مدارک خواستن ، اما من 2006 هستم حتی یه نامه هم واسم نیومده، چون معمولا شنیده بودم پول رو تو 1-2 سال آخر باید بریزیم!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پرونده ما برای آخر Dec 2002 هست . هنوز welcome letter نیومده ولی coa چهار ماه پیش در سایت باز شد ما هم پر کردیم ولی تا الان هیچ خبری از aos همون 120 تا خبری نیست و باز نشده هنوز در سایت. این در حالی هست که بعضی ها ماه چهارم 2003 بودن و 120 دلار رو هم پرداخت کردن. کسی شرایط مشابه من رو داره ؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ویزا بولتن آگوست رو ببینید !! سرعت روی ماهی 40 روز فیکس شده ...
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 16:09)hasanhasan نوشته: سلام
پرونده ما برای آخر Dec 2002 هست . هنوز welcome letter نیومده ولی coa چهار ماه پیش در سایت باز شد ما هم پر کردیم ولی تا الان هیچ خبری از aos همون 120 تا خبری نیست و باز نشده هنوز در سایت. این در حالی هست که بعضی ها ماه چهارم 2003 بودن و 120 دلار رو هم پرداخت کردن. کسی شرایط مشابه من رو داره ؟؟؟
ویزا بولتین الان مال اکتبر 2002 هست و هنوز مونده تا دسامبر . welcome letter هم اون که شما میگید اسمش نیست welcome letter رو وقتی بیاید امریکا بهتون میدن. اون 120 هم شاید برای چیزای دیگه ای بوده.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
امیدوارم ویزا بولتن همین جوری جلو بره و ما بیش از این انتظار نکشیم
محمد جان منم با گروه موافقم
hasanhasan چطور هنوز برای شما نامه ای نیومده چون دوستانی که 2003 بودن گفتن برای ما نامه اومده و 120 دلار رو گفتن بدید اونوقت چطور برای شما که دیگه باید کارنت بشید هنوز فرم و نامه نیومده !!!!!!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
roznaz عزيز شما اگه اشتباه نكنم 2005 هستيد، به جز نامه اي كه اپروو شديد، نامه ديگه اي دريافت كرديد تا حالا؟
يا بهتر بپرسم كيس نامبر دريافت كرديد؟
[/quote]
بله کیس نامبر خیلی زود برامون اومد اگر اشتباه نکنم چند ماه بعد از اقدام کیس نامبر اومد
برای ما از کالیفرنیا اقدام شده کیس نامبر هم با ABD شروع میشه
محل مصاحبه ما ابوظبی هست
اینم بگم ما از همون اول وکیل گرفتیم و تمام فرم ها رو وکیل برامون پر میکرد
یه نامه هم 2010 برامون اومد و کپی شناسنامه شوهرمو خواستن
ما هم کلی خوشحال شدیم فکر کردیم پرونده مون جلو رفته اما فقط کپی رو گرفتن و دیگه خبری تا حالا نشده
[/quote]
مرسي از پاسختون، خيلي عجيبه ما هم از كاليفرنيا واسمون اقدام شده اما هنوز نه كيس نامبر داريم و نه نامه اي اومده، البته ما 2006 هستيم، اما با توجه به اين چيزي كه ميفرماييد خيلي زود واسه شما نامه اومده!!
گرچه من اين سوال رو از وكيل كردم و اونم با اداره مهاجرت چك كرد گفت كه هيچ مشكلي نيست و زود اومدن يا دير اومدن نامه هيچ تاثيري بر زمان كارنت شدن نداره، اما بازم اين چيزا رو كه ميشنوم نگران ميشم، چون ما هر دو از يه ايالت اقدام كردن واسمون !!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . ظاهرا روزناز عزیز پارتی گردن کلفتی دارند تو اداره مهاجرت که اینقدر زود براشون کیس نامبر اومده !! دعوت میکنم از دوستان f4 2004 و 2005 f4 که یه گروه تشکیل بدیم و هر چند ماه دور هم جمع بشیم . میتونه بسیار مفید باشه چه در ایران چه در آمریکا . پیام بدید : face book/ محمد سیف الله زاده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
asrainman برای شما رسید مدارک اومده یا نه
چون رسید مدارک که فوری میاد
اگر رسید مدارک هم براتون نیومده بنظرم جدی پیگیر باش برام خیلی عجیبه که تا الان کیس نامبر ندارید
آقا محمد پارتی که زیاد دارم
مگه شما هم کیس نامبر ندارید
پس من خیلی خوش شانس بودم اگرم کارم زود درست شه و زود دعوت به مصاحبه بشم دیگه عالیه