کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-07-18 ساعت 14:20)roz naz نوشته:  ای کاش دوستان که 2003 و 2004 هستن بیان و از روند کارشون بگن
آقا محمد واقعا کار خیلی مهمه و بزرگترین دلواپسی منم همینه با ۲ تا بچه امیدوارم کار زود پیدا کنیم
راستی تولدتون هم مبارک
منم در حال حاضر 31 سالمه و امیدوارم قبل از 35 سالگی موفق به مهاجرت بشم

مهم تر از رفتن و سخت تر از اون موندن تو امریکا هست.یکی از الزامات موندن هم کار پیدا کردنه.بهترین راه اینه که تو زمانی که مونده اونقد خودمون رو آپ تو دیت کنیم .منکه فعلا بیخیال این پرونده شدم و تو 4 سالی که مونده واسه phd کانادا اقدام کردم که حداقل مشکل تطبیق مدرکو نداشته باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد. ، montazerf4 ، roz naz ، عسل.م
(2015-07-02 ساعت 09:17)ccpj نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 22:35)alireza88 نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:56)asrainman نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:13)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام
کیس ما هم f4 , june2003 برامون اقدام کردند الان برای همسرم و خواهر شوهرم که اقدام کننده است یه ایمیل زدند و شماره nvc دادند و از مون یک سری مدارک خواستند به اضافه پرداخت هر نفر120 دلار برای صدور ویزا. می خواستم بدونم ما که هنوز چند ماه مونده به کارنت شدن پروندمون .چرا اینها زودتر مدارک رو خواستند؟ تا کی می شه این مدارک رو ارسال کرد. داخل سایتشون که می شیم شماره و اسممون هم هست اما نمی تونیم فرمی رو که گفتند پر کنیم روش فعال نیست دلیلش چیه؟ و یه سئوال دیگه اینکه تو همین مدت که ما مدارک رو فرستادیم اف بی ای چک هم شروع می شه بعدش می ریم مصاحبه یا بعد از مصاحبه اف بی ای چک می شی. ممنونم می شم پاسخ بدین

دوست عزيز تجربه ثابت كرده كه زمان رسيدن نامه nvc زياد زمان برنامه ريزي شده اي نيست، يكي از دوستان در همين سايتdec 2006 براش تقاضاي f4 شده و سال ۲۰۱۳ نامه كيس نامبر رو دريافت كرده ولي خود من هم oct2006 هستم اما هنوز نامه اي نگرفتم و تا حد زيادي به ايالتي كه ازش درخواست ميشه ارتباط داره و تاثيري در زمان كارنت شدن نداره، ميتونم بپرسم از چه ايالتي براتون درخواست شده؟

جواب سوال دومتون رو متاسفانه نميدونم اما در خصوص سوال آخر، يك سري بررسي هاشون زمان approved شدن پرونده انجام ميشه، يه سري زماني كه پرونده به local office فرستاده ميشه و قسمت اعظمش از الان به بعد(مخصوصا در خصوص ماليات هاي پرداخت شده اسپانسرتون) و بعد از مصاحبه.
اما تا جايي كه براتون امكان داره تمام مدارك رو در اولين فرصت واسشون بفرستيد

سلام
میشه لطفا شماره فرمی که باید پر کنید را بنویسید .
چون کیس ما sep2003 و f4 است . باتوجه به توضیحات شما احتمالا برای ما هم ارسال می کنند.
لااقل بتونیم با اطلاعات فرم آشنا بشیم .
باتشکر و آرزوی موفقیت برای شما

سلام

برای ما هم نامه welcome letter آمد و از ما خواستند که ۱۲۰ دلار رو پرداخت کنیم و همچنین مشخص کنیم که وکیل نیاز داریم یا خیر که اسپانسر ما مسولیت همه چیز رو بعده میگیره.

از اونجایی که کیس ما هم سپتامبر ۲۰۰۳ بود ما هم تعجب کردیم که چرا اینقدر زود این نامه برایمان ارسال شده ، ولی من در این هفته ۱۲۰ دلار رو پرداخت میکنم و پیشرفت مراحل رو حتما با شما درمیان می گذارم.

با تشکر

سلام
خوشبختانه برای ماهم که کیس f4 و sep2003 هستیم نامه ولکام nvc امروز آمد
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، roz naz
(2015-07-18 ساعت 14:20)roz naz نوشته:  ای کاش دوستان که 2003 و 2004 هستن بیان و از روند کارشون بگن
آقا محمد واقعا کار خیلی مهمه و بزرگترین دلواپسی منم همینه با ۲ تا بچه امیدوارم کار زود پیدا کنیم
راستی تولدتون هم مبارک
منم در حال حاضر 31 سالمه و امیدوارم قبل از 35 سالگی موفق به مهاجرت بشم

خانم رز ناز از ابراز لطفتون بینهایت متشکرم . امیدوارم دوستان 2002 و 2003 هم عقیده با پیشنهاد شما باشند و در پروسه مهاجرتیشون رو اطلاع رسانی دقیقی داشته باشند . من 40 سالمه و نمیدونم تا رسیدن به امریکا انرژی و توانی برام باقی می مونه یا نه !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: roz naz
دوستان ! اتحاد ما در روزهای سخت و طاقت فرسای کنونی رو مقدمه ای میدونم برای کسب موفقیتهای بزرگ در کنار هم در دورانی که بیش از هر چیزی به همراهان صادق نیاز داریم . برای تشکیل گروهی هرچند کوچک اما با صلابت و با صداقت برای گروه f4 بین سالهای 2003 تا 2005 من رو از نظراتتون مطلع نمایید . با احترام
پاسخ
تشکر کنندگان:
بنظر من گروه تو وایبر یا واتساپ یا تلگرام راحتره
یکی از آشناهای ما جون 2003 اقدام شده بود براش هنوز نامه ای دریافت نکرده در مورد 120 دلار
من یه وقتایی خیلی ناامید میشم
یعنی ما خوش بین هم باشیم باید 3 سال انتظار بکشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد.
(2015-07-21 ساعت 16:36)roz naz نوشته:  بنظر من گروه تو وایبر یا واتساپ یا تلگرام راحتره
یکی از آشناهای ما جون 2003 اقدام شده بود براش هنوز نامه ای دریافت نکرده در مورد 120 دلار
یعنی ما خوش بین هم باشیم باید ۳ سال انتظار بکشیم

کاملا درسته و انتظار سخته.من یه رویه رو پیش گرفتم که توصیه میکنم دوستان یکم روش فکر کنن .تو روال ویزاهای مهاجرت خانوادگی خیلی باید صبور بود و گاهی هم واقعا حساب و کتاب آدم رو به هم میزنن.مثلا خود من یه کیسf2b داشتم که باطل شد و خدا رو شکر که این f4 رو اقدام کرده بودن واسم.بنظر من نه اونقد بهش امیدوار باشید که تمام زندگیتون رو تحت الشعاع قرار بده و نه بیخیالش باشید که قید زبان و این حرفا رو بزنید.و در کنار اون حتما یه سوپاپ اطمینان ایجاد کنید و بهترین سوپاپ کانادا هست.مثلا من بعد این همه انتظار امسال واسه phd کانادا اقدام کردم و خیلی راحت گرفتم.و بعدم که این تموم شد دیگه زمان اون f4 رسیده..یعنی بنظر من اصلا اعصاب خودتونو خورد نکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: roz naz ، عسل.م
(2015-07-21 ساعت 20:54)asrainman نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 16:36)roz naz نوشته:  بنظر من گروه تو وایبر یا واتساپ یا تلگرام راحتره

کاما درسته و انتظار سخته.من یه رویه رو پیش گرفتم که توصیه میکنم دوستان نصیحت داداش کوچیکشون رو یکم فکر کنن بهش.ببینید تو این روال ویزاهای مهاجرت خانوادگی خیلی باید صبور بود و گاهی هم واقعا حساب و کتاب آدم رو به هم میزنن.مثلا خود من یه کیسf2b داشتم که باطل شد و خدا رو شکر که این f4 رو اقدام کرده بودن واسم.بنظر من نه اونقد بهش امیدوار باشید که تمام زندگیتون رو تحت الشعاع قرار بده و نه بیخیالش باشید که قید زبان و این حرفا رو بزنید.و در کنار اون حتما یه سوپاپ اطمینان ایجاد کنید و بهترین سوپاپ کانادا هست.مثلا من بعد این همه انتظار امسال واسه phd کانادا اقدام کردم و خیلی راحت گرفتم.و بعدم که این تموم شد دیگه زمان اون f4 رسیده..یعنی بنظر من اصلا اعصاب خودتونو خورد نکنید
شما داداش بزرگ ما هستی ! ولی لطفا توجه داشته باشید که برای بیشتر متقاضیان مهاجرتهای خانوادگی به آمریکا ایجاد سوپاپ اطمینان بسیار مشکل خواهد بود علی الخصوص متاهلین در گروه f4 ! که در طی این پروسه طاقت فرسا و طولانی عمری را میگذرانند ... هرچند که با تجربه ای که در سفر به کشورهای مختلف من جمله آمریکا داشته ام اعتقاد دارم تنها کشوری که شایسته جایگزینی برای آمریکا است خود آمریکا است !!
پاسخ
تشکر کنندگان: asrainman ، Alisalimi ، roz naz

نه !! من بسیار اعتقاد دارم که سرعت رسیدگی به کارها هر روز در حال افزایش است . خانم رز ناز 2 سال دیگه حداکثر مونده !
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام. عموم براي بابام مارچ ٢٠٠٧ اقدام كردن و از اون روز فقط يه نامه اپروال داريم كه مارچ ٢٠١٠ اومده مثل اينكه ٥ سال ديگه مونده ميخواستم از تجربياتتون استفاده كنم نياز به وكيل هست؟ اگر هست يه وكيل خوب معرفي ميكنيد. در ضمن من تك فرزند هستم و بالاي ٢٠ سال و متاهل ميخواهيم از طريق ويزاي سرمايه گذاري همراه پدر و مادرم بريم تو اين گروه هم وكيل خوبي ميشناسيد ؟ متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
asrainman پس شما بزودی عازم کانادا هستن
خیلی کار خوبی کردین
راستش منم به کانادا فکر کردم اما به چند دلیل منصرف شدم
یکی آب و هوا دوم اینکه جابه جایی و مهاجرت با 2 تا بچه کار ساده ای نیست و نمیصرفه مثلا من الان برم کانادا و 3 سال دیگه دوباره بخوام برم آمریکا اینطوری خیلی پیشرفتمون تو کار و زندگی عقب میوفتاد
بخاطر این صبر میکنم 3 سال دیگه بریم آمریکا و همون جا از صفر شروع کنیم
در هر حال شما چون قصر ادامه تحصیل دارید خیلی خوبه و امیدوارم موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: asrainman
آقا محمد متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا اهل fb نیستم
امیدوارم گفته شما درست باشه و 2 ساله بشه کارمون
با این وضع ویزا بولتن همین 2 سالی که شما میگید درسته اما در عمل کاری سریع پیش نمیره و هنوز دوستان 2002 کاراشون تموم نشده
در هر حال خیلی ممنون که دلگرمی میدین و راهنمایی میکنید
من سعی میکنم حداقل تو این چند سال باقیمونده زبانمو خوب کنم و شروع کردم به خوندن زبان
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد.
(2015-07-23 ساعت 12:37)roz naz نوشته:  آقا محمد متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا اهل fb نیستم
امیدوارم گفته شما درست باشه و ۲ ساله بشه کارمون
با این وضع ویزا بولتن همین ۲ سالی که شما میگید درسته اما در عمل کاری سریع پیش نمیره و هنوز دوستان 2002 کاراشون تموم نشده
من سعی میکنم حداقل تو این چند سال باقیمونده زبانمو خوب کنم و شروع کردم به خوندن زبان

بسیار عالی . زبان نصرت هم خوبه و به مکالمه کمک میکنه .
پاسخ
تشکر کنندگان: roz naz
سلام
من راهنمایی می خواستم
شماره پرونده ما
ank2009******
و 30 مارچ هم ولکام لتر اومد برامون
می خواستم بدونم میشه بدون ساپورتر مالی کاری کرد؟
کسی وکیل خوب سراغ داره؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-23 ساعت 13:12)محمد. نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 12:37)roz naz نوشته:  آقا محمد متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا اهل fb نیستم
امیدوارم گفته شما درست باشه و ۲ ساله بشه کارمون
با این وضع ویزا بولتن همین ۲ سالی که شما میگید درسته اما در عمل کاری سریع پیش نمیره و هنوز دوستان 2002 کاراشون تموم نشده

بسیار عالی . زبان نصرت هم خوبه و به مکالمه کمک میکنه .
اتفاقا برنامه نصرت تو گوشیم ربختم و فعلا دارم نصرت گوش میدم
خیلی برنامه خوبیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-23 ساعت 21:58)danial.747474 نوشته:  سلام
من راهنمایی می خواستم
شماره پرونده ما
ank2009******
و 30 مارچ هم ولکام لتر اومد برامون
می خواستم بدونم میشه بدون ساپورتر مالی کاری کرد؟
کسی وکیل خوب سراغ داره؟!
سلام
راستش دقیق نمیدونم اما فکر میکنم 600 دلار بدین دیگه نیاز به ساپورتر نیست
چون خواهر من که تو گروه دیگه بود وقتی کارش درست شد ساپورتر سخت پیدا میشد از وکیل پرسیدیم گفت 600 دلار میتونید بدید و اوکی شه
اما یکی از بستگان ساپورتر شد و دیگه ما پولی ندادیم
در ضمن میتونم بپرسم چه سالی برای شما اقدام شده
چون کیس نامبر منم ABD2009 هست و 2005 برام اقدام شده چون برای شما هم با 2009 شروع شده احتمالا تو یه سال برامون اقدام شده
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان