موضوعها: 0
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
سلام دوستان عزیز
اطلاعاتی راجع به فرزندانی که سیتیزن هستند ومیخواهند برای پدر ومادرشان اقدام کنند بدانم .(چه نوع کتیگوری هستن؟چه مدت بعد از اقدام به مصاحبه میروند؟ و......) لطفا اگر لینکی هست معرفی کنید با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من عضو جدید سایت هستم.
وضعیت کیس من به این شرح:
F4
Priority Date: Apr. 2004
Approve Date : Dec.2009
First Case No. FRN 2010
Second Case No. ABD 2013
همانطور که میبینید در سال 2010 از NVC یه نامه برام اومد که محل مصاحبم را فرانکفورت آلمان مشخص کرده بود. اما بعد در سال 2013 کیس نامبر جدید آمد که محل مصاحبه را به ابوظبی تغییر داده بودند.
از دوستان کسی تا حالا با این مورد مواجه شده یا تجربه ای در این زمینه داره؟ وضعیت سفارت ابوظبی از نظر سخت گیری افیسر ها و ... چه جوریه؟
ممنون میشم اگه کسی که تجربه داره با من و بقیه دوستان در میان بگذاره.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-01 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-01 ساعت 16:18 توسط KingNothing.)
(2015-08-01 ساعت 14:56)hosseinkht نوشته: سلام دوستان
من عضو جدید سایت هستم.
وضعیت کیس من به این شرح:
F4
First Case No. FRN 2010
Second Case No. ABD ۲۰۱۳
همانطور که میبینید در سال 2010 از NVC یه نامه برام اومد که محل مصاحبم را فرانکفورت آلمان مشخص کرده بود. اما بعد در سال ۲۰۱۳ کیس نامبر جدید آمد که محل مصاحبه را به ابوظبی تغییر داده بودند.
از دوستان کسی تا حالا با این مورد مواجه شده یا تجربه ای در این زمینه داره؟ وضعیت سفارت ابوظبی از نظر سخت گیری افیسر ها و ... چه جوریه؟
احتمالا به اشتباه به شما سفارت فرانکفورت رو دادن و بعد متوجه شدند ساکن ایران هستید عوضش کردن به ابوظبی. سفارت سفارته و در کیس های مهاجرتی سخت گیری معنی ای نداره. اگر کسری پرونده هست باید کامل بشه ولی کیس رو معمولا رد نمی کنند مگر در مراحل تشکیل پرونده ایرادی قانونی وجود داشته.
سفارت های اطراف ایران، در خصوص کیس مهاجرتی مثل ابوظبی، آنکارا و یروان معمولا شلوغ هستند چون علاوه بر کارهای کشورشون، ایران رو هم پوشش میدند. برای همین تاخیر در رسیدگی به پرونده و ... بیشتری باید داشته باشند یا اینکه روش پیکاپ کردن پاسپورتشون متفاوته و ... و الا تفاوت چندانی با جاهای دیگه ندارند.
نظر شخصی من هست -> به نظر من شانس معطل شدن در Administrative Processing یا به قول معروف کلیرنس در این سفارتها بیشتره بدلیل حجم بالای متقاضی...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 22:04)farrokh33 نوشته: سلام دوستان عزیز
اطلاعاتی راجع به فرزندانی که سیتیزن هستند ومیخواهند برای پدر ومادرشان اقدام کنند بدانم .(چه نوع کتیگوری هستن؟چه مدت بعد از اقدام به مصاحبه میروند؟ و......) لطفا اگر لینکی هست معرفی کنید با سپاس فراوان
در صورت درخواست کتگوری شما IR-5 نامیده میشه و محدودیت زمانی برای آزاد شدن شماره ویزا رو نخواهید داشت. هرچند انجام مراحل اداری تقاضا بهرحال زمانبر هست.
باید از این پله شروع کنید...
http://www.uscis.gov/family/family-us-ci...-residents
F2B
-----------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی ...
ما متقاضی گروه f4 هستیم که در تاریخ مارچ ۲۰۰۲ برامون اقدام شده و در اکتبر ۲۰۰۹ approve شدیم و در سال ۲۰۱۰ که ویزا بولتین یک جهش کرد برای ما نامه از nvc اومد که وکیل انتخاب کنیم ... و بعد از اینکه ما تمامی مدارک خواسته شده رو فرستادیم کارمون استاپ شد تا سال گذشته ...
که باز هم از ما مدارک جدید خواستن و بعد از پرداخت مالیات پروسه ی ما تکمیل شد و پرونده امون به ترکیه که محل انتخابیمون برای مصاحبه هست فرستاده شد ...
این اتفاق تقریبا سه ماه پیش انجام شد و تا حالا هیچ جوابی از جانب سفارت دریافت نکردیم ...
کسی اطلاعی در مورد کارهای پیش رو و زمان انتظار باقی مانده داره ؟؟؟
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 18:22)hosseinkht نوشته: (2015-08-01 ساعت 16:17)KingNothing نوشته: (2015-08-01 ساعت 14:56)hosseinkht نوشته: سلام دوستان
من عضو جدید سایت هستم.
وضعیت کیس من به این شرح:
F4
First Case No. FRN 2010
Second Case No. ABD ۲۰۱۳
همانطور که میبینید در سال 2010 از NVC یه نامه برام اومد که محل مصاحبم را فرانکفورت آلمان مشخص کرده بود. اما بعد در سال ۲۰۱۳ کیس نامبر جدید آمد که محل مصاحبه را به ابوظبی تغییر داده بودند.
احتمالا به اشتباه به شما سفارت فرانکفورت رو دادن و بعد متوجه شدند ساکن ایران هستید عوضش کردن به ابوظبی. سفارت سفارته و در کیس های مهاجرتی سخت گیری معنی ای نداره. اگر کسری پرونده هست باید کامل بشه ولی کیس رو معمولا رد نمی کنند مگر در مراحل تشکیل پرونده ایرادی قانونی وجود داشته.
سفارت های اطراف ایران، در خصوص کیس مهاجرتی مثل ابوظبی، آنکارا و یروان معمولا شلوغ هستند چون علاوه بر کارهای کشورشون، ایران رو هم پوشش میدند. برای همین تاخیر در رسیدگی به پرونده و ... بیشتری باید داشته باشند یا اینکه روش پیکاپ کردن پاسپورتشون متفاوته و ... و الا تفاوت چندانی با جاهای دیگه ندارند.
نظر شخصی من هست -> به نظر من شانس معطل شدن در Administrative Processing یا به قول معروف کلیرنس در این سفارتها بیشتره بدلیل حجم بالای متقاضی...
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
الان Case no شما هم با LND شروع میشه یعنی شما هم با همین مسأله مواجهین یا اینکه محل زندگینون انگلستان هستش؟
با توجه به اینکه شما میگین سفارتهای اطرافمون زمان بیشتری طول میکشه تا AP انجام بدن آیا به نظرتون در مورد کیس من همون FRN بهتر نبود؟ و اگه اینطوره امکان برگردوندنش وجود داره؟
من کیسم آنکارا بود اما چون اقامت انگلستان دارم بهشون نامه دادم و محل سفارت رو به لندن عوض کردم. اگر بین یروان، ابوظبی و یا آنکارا میخواهید عوض کنید معمولا براتون عوض می کنند اگر ساکن ایران باشید در غیر اینصورت باید اقامت قانونی کشور دیگه (مثل آلمان در مورد کیس شما) رو داشته باشید و کپی اون رو براشون بفرستید. امکان استعلام گرفتن از مدرک اقامتی هم وجود داره.
پس به این ترتیب اگر اقامت آلمان رو نداشته باشید امکان برگرداندنش وجود نداره متاسفانه و به مراتب هم این کار ریسکی تر هست. فرض کنید به شما ویزای شنگن ندهند یا مثلا کیستون به کلیرنس بخوره... خیلی ماجرا پیچیده میشه... اینطور نیست؟؟
F2B
-----------
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من سال 2006از طریق خواهرم برای گرین کارت درخوات کردم اون زمان مجرد بودم وحالا 5سال ازدواج کردم و همون زمان بعد عقدم مدارک همسرم رو هم به اداره مهاجرت ارسال کردم خواهستم بدونم در روند پروندم مشکلی پیش نمیاد و بعد اینکه من شناسنامه رو گم کردم وشناسنامه المثنی دارم در این مورد چی اداره مهاجرت گیر نمیده