کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-08-07 ساعت 13:09)hosseinkht نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 11:58)omid311 نوشته:  سلام دوستان من سال 2006از طریق خواهرم برای گرین کارت درخوات کردم اون زمان مجرد بودم وحالا ۵سال ازدواج کردم و همون زمان بعد عقدم مدارک همسرم رو هم به اداره مهاجرت ارسال کردم خواهستم بدونم در روند پروندم مشکلی پیش نمیاد و بعد اینکه من شناسنامه رو گم کردم وشناسنامه المثنی دارم در این مورد چی اداره مهاجرت گیر نمیده

سلام دوست عزیز

من هم پس از ازدواجم مدارک ازدواج و شناسنامه همسرم را با ایمیل برای NVC ارسال کردم (چون در آن موقع پرونده ام Approve شده بود و به NVC فرستاده شده بود) که آنها هم پس از مدتی به من ایمیل زدند و گفتند فایل شما را به روز کرده ایم. و هیچ مشکلی بوجود نخواهد آمد.
شما هم احتمالا باید در زمان ازدواج پروندتون Approve بوده باشه. مدارکتون رو به NVC ارسال کردید؟

در مورد شناسنامه هم در صورتی که سوال کردند میتونید یک نامه بنویسید و توش توضیح بدید که چون شناسنامتون گم شده الان المثنی گرفتید و امضا کنید و براشون ارسال کنید.
البته اگر دقيقا بعد ازدواج هم مدارك رو نفرستيد مشكلي پيش نمياد مخصوصا در مورد f4 چون پروسه طولاني هست در نهايت اونا يك آپديت ازتون ميخواهند كه ازدواج يا بچه دار نشديد، اون زمان هم اگه مدارك تكميلي ارسال شه تفاوتي نداره در روند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-07 ساعت 11:58)omid311 نوشته:  سلام دوستان من سال 2006از طریق خواهرم برای گرین کارت درخوات کردم اون زمان مجرد بودم وحالا ۵سال ازدواج کردم و همون زمان بعد عقدم مدارک همسرم رو هم به اداره مهاجرت ارسال کردم خواهستم بدونم در روند پروندم مشکلی پیش نمیاد و بعد اینکه من شناسنامه رو گم کردم وشناسنامه المثنی دارم در این مورد چی اداره مهاجرت گیر نمیده

راجع به ازدواج هيچ مشكلي نيست مام پروندمون همينطوري بود اعلام هم نكرديم تا سال ٢٠١٠ ازمون خواستن يه غرم پر كنيد كه اونجا نوشتم ازدواج كردم و بعدش مدارك همسرم رو خواستن
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ممنون می شم اگه پاسخ سئوالات منو بدین .تومدارکی که برای nvc پس از پرداخت iv fee باید ارسال کنیمf4 آیا گواهی عدم سو پیشینه هم نیازه؟ چون اعتبار در ایران سه ماهست. ایا به انگلیسی هم امکان صدورش هست یا باید ترجمه کنیم. دوم ایا applicant هم باید مدارک مالی خودش رو(اعم از دارایی و غیره) بفرستد یا مدارک مالی و مالیاتی پتیشنر کافیه؟؟؟ سوم ترجمه کارت ملی هم نیازه علاوه بر شناسنامه.
امیدوارم هرچه سریعتر همتون ویزاهاتون رو بگیرید دوستان .موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:

شما موظف هستید هر تغییری در وضعیتتون پیش میاد رو به NVC اعلام کنید. در مورد بعضی از کیس ها مثل F4 ممکنه انعطاف نشون بدن و شما بهشون صادقانه میگید که اطلاع نداشتید ولی در مورد کیس هایی مثل F2B گذشتی در کار نیست چرا که مطابق قانون شما واجد شرایط گرفتن اون نوع ویزا نیستید.

سعی کنید بعد از این هم NVC رو در جریان تغییرات آدرس و وضعیت زندگی خودتون قرار بدید. قرن 21 هست و همه دیگه به اینترنت دسترسی دارند...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من مطلع شدم که برای ایرانی ها پلیس سرتیفیکیت یا همون عدم سو پیشینه لازم نیست
سوالم اینه که برای ایرانیانی که چند سال خارج از ایران زندگی کرده اند هم لازم نیست پلیس سرتیفیکت از کشورهای محل اقامتشون بیارن؟
ممنون از پاسخ شما
ویزای دانشجویی برای ارشد مدیریت MBA گرفتم در دانشگاهی در کالیفرنیا Smile
تاریخ اپلای: اپریل 2014
دریافت ای-20 یا سویس: می 2014 دقیقا یک ماه
تاریخ مصاحبه:نیمه جون 2014
بعد از مصاحبه: ادمینستراتیو پروسس 24 روز طول کشید
دریافت پاسپورت با ویزا دو ساله ماتیپل اینتری (اجازه ورود و خروج به امریکا)
ورود به فرودگاه لوس انجلس اگوست 2014
شروع ترم: سپتامبر 2014
مدرک زبان : نداشتم و اینجا زبان گذراندم

**لطفا از گزینه تشکر استفاده کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-09 ساعت 00:05)viva_2015 نوشته:  با سلام
من مطلع شدم که برای ایرانی ها پلیس سرتیفیکیت یا همون عدم سو پیشینه لازم نیست
سوالم اینه که برای ایرانیانی که چند سال خارج از ایران زندگی کرده اند هم لازم نیست پلیس سرتیفیکت از کشورهای محل اقامتشون بیارن؟
ممنون از پاسخ شما

حتما لازمه بدون ذره ای شک. شما اگر بیشتر از 6 ماه در کشوری زندگی کردید باید Police Certificate اون کشور رو برای NVC بفرستید. (به جز ایران و آمریکا)
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: viva_2015
تبریک به دوستان گروه f4 ویزا بولتین 44 روز جلو رفت
پاسخ
تشکر کنندگان: amirkho
دوستان شرمنده اشتباه شد گروه f4 ویزابولتین 6ماهو 15زروز رفت جلو تبریکککککککککککککککک
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-12 ساعت 19:21)omid311 نوشته:  دوستان شرمنده اشتباه شد گروه f4 ویزابولتین ۶ماهو 15زروز رفت جلو تبریکککککککککککککککک

45 روز دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: amirkho
(2015-08-12 ساعت 19:21)omid311 نوشته:  دوستان شرمنده اشتباه شد گروه f4 ویزابولتین ۶ماهو 15زروز رفت جلو تبریکککککککککککککککک

امید جون حسابی ذوق زده شدیا..
با jun و july اشتباه گرفتی داداش..

F1 15DEC07
F2A 01MAR14
F2B 22DEC08
F3 08MAY04
F4 15JAN03

تبریک به همه دوستانی که کارنت شدن از جمله خواهر خودم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، omid311 ، KingNothing ، عسل.م ، م.صاد
وای خدا من دیوانه شدم شرمنده دوستان من به حدی تو کف جلو رفتن این ویزابولتینم که چم خوب ندید دوستان همون 44روز اول درست بود شرمنده تورو خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، asrainman ، واهيك آقاجاني
باتوجه به پیشرفت چشمگیر گروه F4 فقط باید امیدوار بود به cut off date ماه ژانویه دچار نشیم ، البته بعید میدونم ولی هیچ تضمینی هم نیست.

به هرحال به همه دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم و دوستانی هم که نامه خوش آمد گویی رو گرفتند هم باید بگم حس خوبی هست ولی انتظار کشیدنش از کارنت شدن سخت تر هست.

مثل خود من که الان درحال انجام امور اولیه هستیم تا تهیه ترجمه مدارک و ارسال به NVC
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان معمولا چه مدت قبل یا بعد از کارنت شدن اون نامه جهت ارسال مدارک رو دریافت کردید?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-13 ساعت 08:18)sina454 نوشته:  دوستان معمولا چه مدت قبل یا بعد از کارنت شدن اون نامه جهت ارسال مدارک رو دریافت کردید?

ما الان نامه خوش آمد رو یکسال جلوتر دریافت کردیم و داریم کارهای ترجمه و پرداخت ها رو انجام میدیم ، این درحالیه که یکی دیگه از اقوام ما هنوز دریافت نکرده و کیس ایشون مانند کیس ما از سمت یک نفر درخواست شده و پس از تماس با ان وی سی گفتند صبر کنید هنوز زوده و اگر کسی زودتر گرفته بدلیل بروز شدن کیس نامبرها بوده واگرنه ۲ تا ۳ ماه جلوتر از تاریخ ویزا بولیتن نامه میاد.

پاسخ
تشکر کنندگان: hasanhasan ، sina454 ، omid311
(2015-08-13 ساعت 05:14)ccpj نوشته:  باتوجه به پیشرفت چشمگیر گروه F4 فقط باید امیدوار بود به cut off date ماه ژانویه دچار نشیم ، البته بعید میدونم ولی هیچ تضمینی هم نیست.

به هرحال به همه دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم و دوستانی هم که نامه خوش آمد گویی رو گرفتند هم باید بگم حس خوبی هست ولی انتظار کشیدنش از کارنت شدن سخت تر هست.

مثل خود من که الان درحال انجام امور اولیه هستیم تا تهیه ترجمه مدارک و ارسال به NVC

کات آف دیت ژانویه چی شد مگه؟
شما چه تاریخی واستون اقدام شده بود که الان نامه اومده؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان