موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-12 ساعت 20:35)alireza88 نوشته: (2015-10-12 ساعت 11:02)roz naz نوشته: چقدر اینجا سوت و کور شده
از بچه های 2003 کسی نیست بیاد از کاراش بگه الان تو چه مرحله ای هستن ؟
مدارک ارسال کردیم
میگن از پلیس ترکیه گواهی بیار
در صورتیکه اصلا ترکیه نبودیم
f4 sep2003
من کیس F4 هستم فرم DS-260 رو یک ماه و نیم هستش پر کردم در اون فرم on line از مون کیس نامبر و این وویس نامبر رو خواستند ولی benificiary ID number رو نخواستند در حالی که در فرم نمونه که تو سایت گذاشته بودند این شماره رو بایستی وارد میکردی بعد از ارسال فرم ها نامه تائید و وشماره تاییدیه رو دادند ولی الان به پتیشنر نامه دادند که اگه بخواهی فرم ها را فیزیکال به مصاحبه ببرند حتما روی هر مدرک ورقه کاور شیت باید باشه و در کمال تعجب اظهار بی اطلاعی از ارسال فرم ds- 260 از طرف ما کردند در حالی که شماره تاییدیه رو حتی برام و برای پتیشنرم ارسال کردند در ضمن پتیشنر من خواهر خانمم هستش و در آمریکا زندگی میکنه و ما کیس فوریه 2003 کسی هست راهنمکایی کنه؟ ممکنه بخاطر نبودن اون benificiary ID باشه اگه اینطوره چرا موقع ارسال فرم به مشکل بر نخوردم و صفحه کامفرم نامبر برام اومد .
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همسر من پروندش واسه دسامبر 2002 بود و 20 سپتامبر رفتیم ابوظبى و مصاحبمون انجام شد و آفیسر گفت پروندتون خیلی کامله فقط باید مراحل اداریش طی بشه بین 3 تا 4 ماه طول میکشه، 1 ماهش گذشت، اما به نظرم این مرحله بلاتکلیفیش بیشتر از زمان انتظار مصاحبس، پس عجله نکنید، خیلی باید صبور باشید، به امید موفقیت همه عزیزان
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi
Clearance: 1 february 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-15 ساعت 11:34)ccpj نوشته: (2015-10-14 ساعت 15:50)mehrdad.agha نوشته: (2015-10-12 ساعت 20:35)alireza88 نوشته: (2015-10-12 ساعت 11:02)roz naz نوشته: چقدر اینجا سوت و کور شده
از بچه های 2003 کسی نیست بیاد از کاراش بگه الان تو چه مرحله ای هستن ؟
مدارک ارسال کردیم
میگن از پلیس ترکیه گواهی بیار
در صورتیکه اصلا ترکیه نبودیم
f4 sep2003
من کیس F4 هستم فرم DS-260 رو یک ماه و نیم هستش پر کردم در اون فرم on line از مون کیس نامبر و این وویس نامبر رو خواستند ولی benificiary ID number رو نخواستند در حالی که در فرم نمونه که تو سایت گذاشته بودند این شماره رو بایستی وارد میکردی بعد از ارسال فرم ها نامه تائید و وشماره تاییدیه رو دادند ولی الان به پتیشنر نامه دادند که اگه بخواهی فرم ها را فیزیکال به مصاحبه ببرند حتما روی هر مدرک ورقه کاور شیت باید باشه و در کمال تعجب اظهار بی اطلاعی از ارسال فرم ds- 260 از طرف ما کردند در حالی که شماره تاییدیه رو حتی برام و برای پتیشنرم ارسال کردند در ضمن پتیشنر من خواهر خانمم هستش و در آمریکا زندگی میکنه و ما کیس فوریه 2003 کسی هست راهنمکایی کنه؟ ممکنه بخاطر نبودن اون benificiary ID باشه اگه اینطوره چرا موقع ارسال فرم به مشکل بر نخوردم و صفحه کامفرم نامبر برام اومد .
یاید عرض کنم ، وقتی ما پول رو پرداخت کردیک صراحتا و خیلی تاکید داشتند که کاور شیت رو همراه مصاحبه و ارسال مدارک بهمراه داشته باشید.
- وقتی مدارک رو ارسال کردیم کاور شیت رو روی همه ی مدارک گذاشتم
( پتیشنرم گفت کاملترین و بی نقص ترین مدارک رو ارسال کردم )
- و وقتی هم برای مصاحبه میریم باید این برگه به علاوه مدارک درخواستی و اصل مدارک هویتی همراه داشته باشیم
من توصیه میکنم حتما با ان وی سی تماس بگیرید و یا از پتیشنر تون درخواست کنید تماس بگیره چون باعث به تاخیر افتادن زمان مصاحبه خواهید شد.
طبق تجربه حاصله از این کارمند های ان وی سی میشه این اطمینان رو پیدا کرد که زیاد حواس جمع و جوری ندارند و باید حتما پیگیر مراحل باشیم.
دوست عزیز سلام . خیلی ممنون از راهنمای تان حتما به پتیشینرم میگم تماس بگیره در حقیقت این کار رو کرده ولی نتیجه اش رو هنوزنمیدونم چی شده. به هر حال ممنونم باقیش توکل به خدا
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-22 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-22 ساعت 13:26 توسط bahar_kat.)
سلام ... ما متقاضي گروه f4 و تاريخ مارچ ٢٠٠٢ هستيم كه در سال ٢٠٠٩ approve شديم و در سال ٢٠١٠ ازمون مدارك جديد و عكس و يك سري سند ترجمه شده خواستن و ما هم فرستاديم كه با عقب گرد كردن ويزاها و برگشتن ويزا بولتن به چك كردن ويزاهاي سال ٢٠٠٠ دوباره كار ما متوقف شد ...
تا اينكه يكم فروردين امسال ازمون دوباره يك سري مدارك خواستن ... و در تاريخ يك اكتبر ٢٠١٥ برامون نامه ي مصاحبه فرستاده شد براي حدود چهل روز بعد ...
خيلي خوبه كه از بلاتكايفي و انتظار قبل از نامه ي مصاحبه خلاص شديم اما ايندفعه استرس اف بي اي چك و مدت طولانيش به استرسمون اضافه كرده ...
سوالي كه من داشتم درمورد مجموعه ي پرداختي ها در تركيه بود ... چون ما براي مكان سفارت تركيه رو انتخاب كرديم ميخواستم بدونم چه مقدار پول ( به دلار يا لير ؟!؟ ) بايد اونجا براي خرج ازمايشات هر نفر و به عنوان تكس به سفارت پرداخت كنيم ؟!؟
با تشكر ..
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-22 ساعت 13:02)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-10-22 ساعت 10:25)bahar_kat نوشته: سلام ... ما متقاضي گروه f4 و تاريخ مارچ ٢٠٠٢ هستيم كه در سال ٢٠٠٩ approve شديم و در سال ٢٠١٠ ازمون مدارك جديد و عكس و يك سري سند ترجمه شده خواستن و ما هم فوستاديم كه با عقب گرد كردن ويزاها و برگشتن ويزا بولتن به چك كردن ويزاهاي سال ٢٠٠٠ دوباره كار ما متوقف شد ...
تا اينكه يكم فروردين امسال ازمون دوباره يك سري مدارك خواستن ... و در تاريخ يك اكتبر ٢٠١٥ برامون نامه ي مصاحبه فرستاده شد براي حدود چهل روز بعد ...
خيلي خوبه كه از بلاتكايفي و انتظار قبل از نامه ي مصاحبه خلاص شديم اما ايندفعه استرس اف بي اي چك و مدت طولانيش به استرسمون اضافه كرده ...
سوالي كه من داشتم درمورد مجموعه ي پرداختي ها در تركيه بود ... چون ما براي مكان سفارت تركيه رو انتخاب كرديم ميخواستم بدونم چه مقدار پول ( به دلار يا لير ؟!؟ ) بايد اونجا براي خرج ازمايشات هر نفر و به عنوان تكس به سفارت پرداخت كنيم ؟!؟
با تشكر ..
افتادین تو سرازیری نگران نباشید .
در مورد ميزان پولى كه بايد براى ازمايشات پزشكى و تكس با خودمون به تركيه ببريم اطلاعى ندارين ؟!؟
كتگورى F4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-23 ساعت 16:32)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-10-23 ساعت 11:50)bahar_kat نوشته: (2015-10-22 ساعت 13:02)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-10-22 ساعت 10:25)bahar_kat نوشته: سلام ... ما متقاضي گروه f4 و تاريخ مارچ ٢٠٠٢ هستيم كه در سال ٢٠٠٩ approve شديم و در سال ٢٠١٠ ازمون مدارك جديد و عكس و يك سري سند ترجمه شده خواستن و ما هم فوستاديم كه با عقب گرد كردن ويزاها و برگشتن ويزا بولتن به چك كردن ويزاهاي سال ٢٠٠٠ دوباره كار ما متوقف شد ...
با تشكر ..
در مورد ميزان پولى كه بايد براى ازمايشات پزشكى و تكس با خودمون به تركيه ببريم اطلاعى ندارين ؟!؟
من اطلاعاتم قدیمیه اما یه سوال منظورتون از تکس چیه ؟
منظورم از تكس پوليه كه به سفارت امريكا تو تركيه بايد بديم ... نفري چند دلار بايد بديم ؟!؟
كتگورى F4
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-24 ساعت 20:25)bahar_kat نوشته: (2015-10-23 ساعت 16:32)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-10-23 ساعت 11:50)bahar_kat نوشته: (2015-10-22 ساعت 13:02)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-10-22 ساعت 10:25)bahar_kat نوشته: سلام ... ما متقاضي گروه f4 و تاريخ مارچ ٢٠٠٢ هستيم كه در سال ٢٠٠٩ approve شديم و در سال ٢٠١٠ ازمون مدارك جديد و عكس و يك سري سند ترجمه شده خواستن و ما هم فوستاديم كه با عقب گرد كردن ويزاها و برگشتن ويزا بولتن به چك كردن ويزاهاي سال ٢٠٠٠ دوباره كار ما متوقف شد ...
با تشكر ..
من اطلاعاتم قدیمیه اما یه سوال منظورتون از تکس چیه ؟
منظورم از تكس پوليه كه به سفارت امريكا تو تركيه بايد بديم ... نفري چند دلار بايد بديم ؟!؟
دوست عزیز ما یه ماه پیش تو دبی نفری 525 درهم معادل 525 هزار تومان هزینه آزمایشاتمون شد،البته ما قبلش تمام واکسن هارو همینجا زدیم، راستی یه سوال شما مگه خودتون مکان سفارتو انتخاب کردین؟! آخه واسه ما خودشون ابوظبى رو انتخاب کردن
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi
Clearance: 1 february 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-27 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-27 ساعت 15:21 توسط مهسا20132013.)
کیس f4 هستیم ماه june . دوماهه که مدارک را برای nvc فرستادیم اما هنوز کم و کسری را اعلام نکردند و نامه completed هم دریافت نکردیم ماه پیش تماس گرفتیم گفتند سرمون شلوغه یه ماهه دیگه اضافه می شه .حالا ماهه دوم هم امروز تمام می شه و هنوز خبری نیست .حقیقت دلنگرانم . فقط همون اول یه نامه زدن که مدارک رو دریافت کردیم. به نظرشما چی شده؟