موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-25 ساعت 04:22)پوپر نوشته: (2015-10-24 ساعت 20:25)bahar_kat نوشته: (2015-10-23 ساعت 16:32)alisarvareharchiabi نوشته: (2015-10-23 ساعت 11:50)bahar_kat نوشته: (2015-10-22 ساعت 13:02)alisarvareharchiabi نوشته: افتادین تو سرازیری نگران نباشید .
در مورد ميزان پولى كه بايد براى ازمايشات پزشكى و تكس با خودمون به تركيه ببريم اطلاعى ندارين ؟!؟
من اطلاعاتم قدیمیه اما یه سوال منظورتون از تکس چیه ؟
منظورم از تكس پوليه كه به سفارت امريكا تو تركيه بايد بديم ... نفري چند دلار بايد بديم ؟!؟
دوست عزیز ما یه ماه پیش تو دبی نفری 525 درهم معادل 525 هزار تومان هزینه آزمایشاتمون شد،البته ما قبلش تمام واکسن هارو همینجا زدیم، راستی یه سوال شما مگه خودتون مکان سفارتو انتخاب کردین؟! آخه واسه ما خودشون ابوظبى رو انتخاب کردن
دوست عزيز همه خودشون مكان مصاحبه رو انتخاب مي كنن ... اگر خودتون انتخاب نكردين پس اسپانسر براتون انتخاب كرده ... چون اسپانسر ما هم از ما پرسيد و بعد انتخاب كرد انكارا رو ، دقيقا همون سال ٢٠٠٢ هم اين كار رو كرد ...
درمورد هزينه ي ازمايشات و تكس توي تركيه اطلاع ندارين ؟!؟
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-31 ساعت 09:09)مهسا20132013 نوشته: (2015-10-29 ساعت 07:06)ccpj نوشته: (2015-10-27 ساعت 10:33)مهسا20132013 نوشته: کیس f4 هستیم ماه june . دوماهه که مدارک را برای nvc فرستادیم اما هنوز کم و کسری را اعلام نکردند و نامه completed هم دریافت نکردیم ماه پیش تماس گرفتیم گفتند سرمون شلوغه یه ماهه دیگه اضافه می شه .حالا ماهه دوم هم امروز تمام می شه و هنوز خبری نیست .حقیقت دلنگرانم . فقط همون اول یه نامه زدن که مدارک رو دریافت کردیم. به نظرشما چی شده؟
همین که به شما تاییدیه دریافت مدارک رو دادند خیلی خوبه، منتظر باشید که اگر مدارک پتیشنرتون کامل باشه وقت سفارت هم خواهید گرفت.
مدارک ما هم امروز بدستشون رسید و تا یک ماه آینده هیچ خبری نمیدند و راحت به زندگی مون ادامه میدیم.
ممنون دوست عزیز
بالاخره بعد از 62 روز nvc منت بر سرما گذاشتند و نامه دادند و البته کپی شناسنامه
پتیشنر جانمان کم بوده که گفتند برایمان ارسال کنید البته دو اپشن گذاشتند یکی در روز مصاحبه تحویل دهید و یکی اینکه با کاور شیتی که براتون گذاشتیم ارسال کنید اما در ادامه نامه نوشته ما شما را هلد گذاشتیم تا مدرک را ارسال کنید بعداز 30 روز که بررسی محدد کردیم برای مرحله بعدی به شما اطلاع می دهیم.
آنوقت اسمی از مدرکی که خودمان فراموش کردیم بگذاریم(گواهی عدم سوپیشینه کانادای همسر) را اصلا بهش اشاره نکردند.
یه سئوال دارم مگه همراه مدارک پتیشنر مدارک اپلیکنت را هم چک نمی کنند؟ چرا از ما گواهی عدم سوپیشینه کانادا را نخواستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام؛ حدود چند هفته ی پیش من از ان وی سی ای میلی دریافت کردم که در مورد نقص مدارک قید کرده بود در صورت حضور در امارات باید گواهی سو پیشینه از پلیس اون جا بگیرم و همسرم هم براشون ای میل زده که من تا به حال به امارات سفر نکرده ام. اما با وجود این که یک ماه و نیم ای میل زده هنوز جوابی به ما ندادند. چه کاری باید انجام بدیم؟ ممنون از راهنمایی تون
دوستان عزیز من هم به مشکل مشابه دوست عزیزمان در بالا برخورد کردم . ما هم تا حالا اقامتی در امارات نداشتیم فقط ۸ سال پیش یک سفر توریستی سه روزه داشتیم. در ضمن گواهی سو پیشینه ایران را فرستادیم . ولی تلفنی به پتیشنر مان گفتنددر مدارک ارسالی وجود ندارد و تلفنی گفتند از امارات سو پیشینه بیاورید.. حالا نمیدانیم چکار کنیم ب
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم PD دسامبر 2003 میخواستم بپرسم wellcome letter از طریق ایمیل میاد یا نامه به پتیشنر یا اپلیکنت ممنون میشم جوابم بدید و متنش راجع به چی هست مدارک میگه بفرسید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-02 ساعت 00:40)alireza88 نوشته: (2015-11-01 ساعت 14:16)mehrdad.agha نوشته: (2015-10-31 ساعت 09:09)مهسا20132013 نوشته: (2015-10-29 ساعت 07:06)ccpj نوشته: (2015-10-27 ساعت 10:33)مهسا20132013 نوشته: کیس f4 هستیم ماه june . دوماهه که مدارک را برای nvc فرستادیم اما هنوز کم و کسری را اعلام نکردند و نامه completed هم دریافت نکردیم ماه پیش تماس گرفتیم گفتند سرمون شلوغه یه ماهه دیگه اضافه می شه .حالا ماهه دوم هم امروز تمام می شه و هنوز خبری نیست .حقیقت دلنگرانم . فقط همون اول یه نامه زدن که مدارک رو دریافت کردیم. به نظرشما چی شده؟
همین که به شما تاییدیه دریافت مدارک رو دادند خیلی خوبه، منتظر باشید که اگر مدارک پتیشنرتون کامل باشه وقت سفارت هم خواهید گرفت.
مدارک ما هم امروز بدستشون رسید و تا یک ماه آینده هیچ خبری نمیدند و راحت به زندگی مون ادامه میدیم.
ممنون دوست عزیز
بالاخره بعد از 62 روز nvc منت بر سرما گذاشتند و نامه دادند و البته کپی شناسنامه
پتیشنر جانمان کم بوده که گفتند برایمان ارسال کنید البته دو اپشن گذاشتند یکی در روز مصاحبه تحویل دهید و یکی اینکه با کاور شیتی که براتون گذاشتیم ارسال کنید اما در ادامه نامه نوشته ما شما را هلد گذاشتیم تا مدرک را ارسال کنید بعداز 30 روز که بررسی محدد کردیم برای مرحله بعدی به شما اطلاع می دهیم.
آنوقت اسمی از مدرکی که خودمان فراموش کردیم بگذاریم(گواهی عدم سوپیشینه کانادای همسر) را اصلا بهش اشاره نکردند.
یه سئوال دارم مگه همراه مدارک پتیشنر مدارک اپلیکنت را هم چک نمی کنند؟ چرا از ما گواهی عدم سوپیشینه کانادا را نخواستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام؛ حدود چند هفته ی پیش من از ان وی سی ای میلی دریافت کردم که در مورد نقص مدارک قید کرده بود در صورت حضور در امارات باید گواهی سو پیشینه از پلیس اون جا بگیرم و همسرم هم براشون ای میل زده که من تا به حال به امارات سفر نکرده ام. اما با وجود این که یک ماه و نیم ای میل زده هنوز جوابی به ما ندادند. چه کاری باید انجام بدیم؟ ممنون از راهنمایی تون
دوستان عزیز من هم به مشکل مشابه دوست عزیزمان در بالا برخورد کردم . ما هم تا حالا اقامتی در امارات نداشتیم فقط ۸ سال پیش یک سفر توریستی سه روزه داشتیم. در ضمن گواهی سو پیشینه ایران را فرستادیم . ولی تلفنی به پتیشنر مان گفتنددر مدارک ارسالی وجود ندارد و تلفنی گفتند از امارات سو پیشینه بیاورید.. حالا نمیدانیم چکار کنیم ب
آیا محل مصاحبه شما امارات است
بله ما کتگوری f4 هستیم وخودشان برای ما ابوظبی را انتخاب کردند. در ضمن دوباره به پتیشنر گفتند که سند ازدواجش و شناسنامه خانمم هم در مدارک ارسالی نیست که ما همه رو دوباره فرستادیم ولی در مورد سو پیشینه امارات نمیدانیم چکار کنیم و چطور دریافت کنیم . اصلا نیاز هست یا اینها اشتباه میکنند چون شنیدم فقط کسانی که تا شش ماه اقامت در کشوری داشته باشند باید این مدرک را بدهند . در ضمن بر ای دوست دیگری که در آنکارا مصاحبه دار د باز از او این گواهی را خواستند در حالی که او اصلا تا حالا به آنجا سفر نکرده است .
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و احترام
اگر اقدام توسط يكي از خواهرها صورت بگيره اما اسپانسر خواهر ديگري كه خودش هم سيتزن آمريكا هست، باشه مشكلي پيش نمياد؟
پيشاپيش ممنون از پاسخ شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه از نظر وضعيت مالي اون يكي خيلي بهتره فكر كرديم شايد ايجوري بهتر باشه?? يك دنيا ممنون از جوابتون?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم میخواستم ببینم welcomletter از طریق ایمیل میاد یا نامه و متنش چیه ممنون pdدسامبر2003/f4
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 11:49)Eli.n نوشته: آخه از نظر وضعيت مالي اون يكي خيلي بهتره فكر كرديم شايد ايجوري بهتر باشه?? يك دنيا ممنون از جوابتون?
از نظر مراحل اداری خیلی بهتره که پتیشنر و اسپانسر هردو یک نفر باشند. در انتها مراحل اداری سریعتر طی میشوند. اما اگر پتیشنر نمیتونه توانایی مالی اش رو نشون بده، میتنونه کو اسپانسر معرفی کنه که ذر این کیس میشه خواهر ثروتمند شما...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جناب kingnothing خيلي خيلي ممنونم از پاسختون محبت فرمودين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-19 ساعت 15:25)ccpj نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
نسبت به اینکه تا کنون موضوع جدید در مورد این کتگوری یعنی F4 ایجاد نشده بود خواستم وضعیت این دسته عزیزان و مراحل پی گیری پرونده ویزای مهاجرت از طریق خواهر و برادر را دنبال کرده باشیم.
تاریخ ایجاد پرونده در NVC و تشکیل پرونده 8SEP2003
تاریخ دریافت اولین نامه : 1JUL2009
تایید دریافت آدرس از NVC در آگوست 2009
Case Number = ANK2009xxxxx
منتظر کارنت شدن پرونده و چک کردن ویزا بولتن هر ماه که متاسفانه همانطور شما میدونید تمام پرونده ها ۳ سال به عقب برگشت .
F4 عمه سيتيزن آمريكا، تقاضا براي پدرم
Priority date : July22,2003
Notice date : July27,2009
Welcome letter : October28,2015
October29,2015 : درخواست پول و مدارك براي پدر مادر و برادرم. من بالاي ٢١ سال بودم از من چيزي نخواستن
: February19,2016 تكميل مدارك و فرم ها براي همه به غير از من
Interview letter : April29,2016 براي همه ي اعضاي خانواده به غير از من
: May18,2016 ايميل از سفارت و درخواست 325$ و فرم Ds-260 از من (قانون cspa شامل حالم شد)
: June9,2016 مصاحبه (ايروان) و AP
آپدیت ها 13June2016, 14June2016, 17June2016