کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-11-02 ساعت 10:54)mehrdad.agha نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 00:40)alireza88 نوشته:  
(2015-11-01 ساعت 14:16)mehrdad.agha نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 09:09)مهسا20132013 نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 07:06)ccpj نوشته:  همین که به شما تاییدیه دریافت مدارک رو دادند خیلی خوبه، منتظر باشید که اگر مدارک پتیشنرتون کامل باشه وقت سفارت هم خواهید گرفت.

مدارک ما هم امروز بدستشون رسید و تا یک ماه آینده هیچ خبری نمیدند و راحت به زندگی مون ادامه میدیم.
ممنون دوست عزیز
بالاخره بعد از 62 روز nvc منت بر سرما گذاشتند و نامه دادند و البته کپی شناسنامه
پتیشنر جانمان کم بوده که گفتند برایمان ارسال کنید البته دو اپشن گذاشتند یکی در روز مصاحبه تحویل دهید و یکی اینکه با کاور شیتی که براتون گذاشتیم ارسال کنید اما در ادامه نامه نوشته ما شما را هلد گذاشتیم تا مدرک را ارسال کنید بعداز 30 روز که بررسی محدد کردیم برای مرحله بعدی به شما اطلاع می دهیم.
آنوقت اسمی از مدرکی که خودمان فراموش کردیم بگذاریم(گواهی عدم سوپیشینه کانادای همسر) را اصلا بهش اشاره نکردند.
یه سئوال دارم مگه همراه مدارک پتیشنر مدارک اپلیکنت را هم چک نمی کنند؟ چرا از ما گواهی عدم سوپیشینه کانادا را نخواستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام؛ حدود چند هفته ی پیش من از ان وی سی ای میلی دریافت کردم که در مورد نقص مدارک قید کرده بود در صورت حضور در امارات باید گواهی سو پیشینه از پلیس اون جا بگیرم و همسرم هم براشون ای میل زده که من تا به حال به امارات سفر نکرده ام. اما با وجود این که یک ماه و نیم ای میل زده هنوز جوابی به ما ندادند. چه کاری باید انجام بدیم؟ ممنون از راهنمایی تون

دوستان عزیز من هم به مشکل مشابه دوست عزیزمان در بالا برخورد کردم . ما هم تا حالا اقامتی در امارات نداشتیم فقط ۸ سال پیش یک سفر توریستی سه روزه داشتیم. در ضمن گواهی سو پیشینه ایران را فرستادیم . ولی تلفنی به پتیشنر مان گفتنددر مدارک ارسالی وجود ندارد و تلفنی گفتند از امارات سو پیشینه بیاورید.. حالا نمیدانیم چکار کنیم ب

آیا محل مصاحبه شما امارات است

بله ما کتگوری f4 هستیم وخودشان برای ما ابوظبی را انتخاب کردند. در ضمن دوباره به پتیشنر گفتند که سند ازدواجش و شناسنامه خانمم هم در مدارک ارسالی نیست که ما همه رو دوباره فرستادیم ولی در مورد سو پیشینه امارات نمیدانیم چکار کنیم و چطور دریافت کنیم . اصلا نیاز هست یا اینها اشتباه میکنند چون شنیدم فقط کسانی که تا شش ماه اقامت در کشوری داشته باشند باید این مدرک را بدهند . در ضمن بر ای دوست دیگری که در آنکارا مصاحبه دار د باز از او این گواهی را خواستند در حالی که او اصلا تا حالا به آنجا سفر نکرده است .

سلام دوست عزيز ... ما هم تقريبا يك هفته ى پيش تو انكارا مصاحبه داشتيم و بهمون از قبل گفته بودن كه سوپيشينه ى تركيه رو ببريم اما از اونجايى كه ما هم ٦ ماه تركيه نبوديم پس تنها يه سوپيشينه از ايران گرفتيم و بعد از ترجمه كردن به سفارت برديم ... با اين حال بازم تو سفارت ازمون نخواستنش Smile
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، alireza88 ، mshirali1981 ، ccpj
(2015-11-23 ساعت 15:30)bahar_kat نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 10:54)mehrdad.agha نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 00:40)alireza88 نوشته:  
(2015-11-01 ساعت 14:16)mehrdad.agha نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 09:09)مهسا20132013 نوشته:  ممنون دوست عزیز
بالاخره بعد از 62 روز nvc منت بر سرما گذاشتند و نامه دادند و البته کپی شناسنامه
پتیشنر جانمان کم بوده که گفتند برایمان ارسال کنید البته دو اپشن گذاشتند یکی در روز مصاحبه تحویل دهید و یکی اینکه با کاور شیتی که براتون گذاشتیم ارسال کنید اما در ادامه نامه نوشته ما شما را هلد گذاشتیم تا مدرک را ارسال کنید بعداز 30 روز که بررسی محدد کردیم برای مرحله بعدی به شما اطلاع می دهیم.
آنوقت اسمی از مدرکی که خودمان فراموش کردیم بگذاریم(گواهی عدم سوپیشینه کانادای همسر) را اصلا بهش اشاره نکردند.
یه سئوال دارم مگه همراه مدارک پتیشنر مدارک اپلیکنت را هم چک نمی کنند؟ چرا از ما گواهی عدم سوپیشینه کانادا را نخواستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام؛ حدود چند هفته ی پیش من از ان وی سی ای میلی دریافت کردم که در مورد نقص مدارک قید کرده بود در صورت حضور در امارات باید گواهی سو پیشینه از پلیس اون جا بگیرم و همسرم هم براشون ای میل زده که من تا به حال به امارات سفر نکرده ام. اما با وجود این که یک ماه و نیم ای میل زده هنوز جوابی به ما ندادند. چه کاری باید انجام بدیم؟ ممنون از راهنمایی تون

دوستان عزیز من هم به مشکل مشابه دوست عزیزمان در بالا برخورد کردم . ما هم تا حالا اقامتی در امارات نداشتیم فقط ۸ سال پیش یک سفر توریستی سه روزه داشتیم. در ضمن گواهی سو پیشینه ایران را فرستادیم . ولی تلفنی به پتیشنر مان گفتنددر مدارک ارسالی وجود ندارد و تلفنی گفتند از امارات سو پیشینه بیاورید.. حالا نمیدانیم چکار کنیم ب

آیا محل مصاحبه شما امارات است

بله ما کتگوری f4 هستیم وخودشان برای ما ابوظبی را انتخاب کردند. در ضمن دوباره به پتیشنر گفتند که سند ازدواجش و شناسنامه خانمم هم در مدارک ارسالی نیست که ما همه رو دوباره فرستادیم ولی در مورد سو پیشینه امارات نمیدانیم چکار کنیم و چطور دریافت کنیم . اصلا نیاز هست یا اینها اشتباه میکنند چون شنیدم فقط کسانی که تا شش ماه اقامت در کشوری داشته باشند باید این مدرک را بدهند . در ضمن بر ای دوست دیگری که در آنکارا مصاحبه دار د باز از او این گواهی را خواستند در حالی که او اصلا تا حالا به آنجا سفر نکرده است .

سلام دوست عزيز ... ما هم تقريبا يك هفته ى پيش تو انكارا مصاحبه داشتيم و بهمون از قبل گفته بودن كه سوپيشينه ى تركيه رو ببريم اما از اونجايى كه ما هم ٦ ماه تركيه نبوديم پس تنها يه سوپيشينه از ايران گرفتيم و بعد از ترجمه كردن به سفارت برديم ... با اين حال بازم تو سفارت ازمون نخواستنش Smile

سلام دوستان ایا شما چکلیستی گرفتین از NVC مبنی بر نقص مدارک یا فقط توی ایمیل اعلام کردن . چک لیست بارکد دار برای بار دوم .
چون اگر نگرفتین و مدارک تکمیلی را فرستادین مدارکتون گم میشه اوجا .

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]

سلام.

ممنون میشم لطف کنید بفرمایید از زمان تایید مدارک تا وقت سفارت چقدر طول کشید به شما اطلاع دادند؟ و آیا تا زمان کارنت شدن شما فاصله داشت یا مصادف شد به زمان کارنت شدن شما ( از روی ویزا بولیتن ).

تشکر کنندگان:
دوستان لطفا رای دهید و به اشتراک بگذارید(قضیه جدی هست)
تومار مخالفت با طرح تبعیض آمیز مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایرانیان را امضا کنید.
@ParizTravel
پس از امضا باید از طریق لینکی که به ایمیل شما می آید تایید کنید شخص دیگری با ایمیل شما امضا نکرده است.
@ParizTravel
وارد کردن زیپ کد الزامی نیست ولی اگر خواستید زیپ کد 90025 متعلق به غرب لس آنجلس است.
@ParizTravel
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...015-hr-158
@ParizTravel
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام
از دوستانی که اقدامشون 2003 باشه کسی برای مصاحبه رفته یا هنوز بطور واقعی رو 2002 هستن
هر یکی از کاراش مینویسه اقدامش 2002 بوده یکی از آشناهای ما هم که اقدامش جون 2003 بوده هنوز هیچ نامه ای دریافت نکرده حتی نامه ولکام هم نگرفته در صورتی که در ویزا بولتن 2 ماه دیگه کارنت میشه
پاسخ
(2015-12-16 ساعت 09:16)roz naz نوشته:  سلام
از دوستانی که اقدامشون 2003 باشه کسی برای مصاحبه رفته یا هنوز بطور واقعی رو 2002 هستن
هر یکی از کاراش مینویسه اقدامش 2002 بوده یکی از آشناهای ما هم که اقدامش جون 2003 بوده هنوز هیچ نامه ای دریافت نکرده حتی نامه ولکام هم نگرفته در صورتی که در ویزا بولتن ۲ ماه دیگه کارنت میشه

دوستان با سلام

کیس F4 و Sep 2002 . مدارک را پس از چندین بار ارسال و دریافت رسید و تماس تلفنی مجدداٌ یک ماه پیش دوباره فرستادم ( نبودن مدارک در پرونده ) و منتظر جواب . طبق نامه خودشان حداکثر 30 روز پس از دریافت مدارک وضعیت را مشخص می کنند ولی در تماس با NVC دلیل را تعداد زیاد پرونده ها اعلام می کنند . دوستان خوبم نگران نباشید و و امیدوار .
پاسخ
نقل قول:سلام
هر یکی از کاراش مینویسه اقدامش 2002 بوده یکی از آشناهای ما هم که اقدامش جون 2003 بوده هنوز هیچ نامه ای دریافت نکرده حتی نامه ولکام هم نگرفته در صورتی که در ویزا بولتن ۲ ماه دیگه کارنت میشه
حتما بگین که پیگیری کنن چون ما f4 نوامبر ۲۰۰۳ هستیم الان منتظر نامه کامپلیت هستیم یعنی مرحله آخر.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
اولین اقدام: Nov. 2003
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: roz naz ، mrb
(2015-12-16 ساعت 18:37)arminkh نوشته:  
حتما بگین که پیگیری کنن چون ما f4 نوامبر ۲۰۰۳ هستیم الان منتظر نامه کامپلیت هستیم یعنی مرحله آخر.

سلام
وضعیت ما هم دقیقا شبیه شما ست ولی sep 2003 تا حالا سه مرتبه مدارک فرستادیم انشااله که این دفعه کامپلیت بشه
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: arminkh ، mrb
(2015-12-17 ساعت 01:03)alireza88 نوشته:  

سلام
وضعیت ما هم دقیقا شبیه شما ست ولی sep 2003 تا حالا سه مرتبه مدارک فرستادیم انشااله که این دفعه کامپلیت بشه

دوست عزیز
با سلام و تشکر از شما
من هم منتظر نامه هستم ولی تا امروز خبری نشده امیدوارم حداقل تا پایان سال میلادی نامه کامپلیت برای همگی ارسال بشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-19 ساعت 17:02)mrb نوشته:  
(2015-12-17 ساعت 01:03)alireza88 نوشته:  

سلام

دوست عزیز
با سلام و تشکر از شما
من هم منتظر نامه هستم ولی تا امروز خبری نشده امیدوارم حداقل تا پایان سال میلادی نامه کامپلیت برای همگی ارسال بشه .

سلام
ما هم کیس سپتامبر ۲۰۰۳ هستیم مدارک کامل شده و نامه تکمیل مدارک و تایید آنرا هم گرفتیم، منتظر مرحله بعدی یعنی زمان مصاحبه هستیم که نمیدونم باید صبر کنیم تا ماه جون ۲۰۱۶ (طبق پیشرفت ویزا بولیتن) یا زودتر وقت مصاحبه میدهند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و عرض ادب
دوستان ممنون ميشم كمكم كنين
در فوريه سال ٢٠٠٨ توسط خاله ام براي مادرم اقدام شد كه من در اون زمان ١٨ سال و دو ماه داشتم.بعدها فهميدم ميتونم به قانون cpsa اتكا كنم اگر شانس با من همراهي كنه و اپرووال نامه دير برسه، از اون زمان تا الان مرتب از خاله ام جوياي نامه آپروو ميشدم كه تا الان خاله من گفته بود نامه اي نرسيده، از طرفي در آگوست ٢٠٠٨ نامه اي به دست ما رسيده كه توي اون نامه براي كيس مادرم كيس نامبر اعلام شده و كيس نامبر به اين صورت هست ANK2008*****
سوالي كه دارم اينه كه صدور كيس نامبر به معني اپروو شدن كيس هست؟ يعني در همون سال ٢٠٠٨ كيس مادرم اپروو شده و من ديگه اميدي به اخذ گرين كارت با مادر نداشته باشم؟

با تشكر از لطف عزيزان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-21 ساعت 19:05)Eli.n نوشته:  سلام و عرض ادب
دوستان ممنون ميشم كمكم كنين
در فوريه سال ٢٠٠٨ توسط خاله ام براي مادرم اقدام شد كه من در اون زمان ١٨ سال و دو ماه داشتم.بعدها فهميدم ميتونم به قانون cpsa اتكا كنم اگر شانس با من همراهي كنه و اپرووال نامه دير برسه، از اون زمان تا الان مرتب از خاله ام جوياي نامه آپروو ميشدم كه تا الان خاله من گفته بود نامه اي نرسيده، از طرفي در آگوست ٢٠٠٨ نامه اي به دست ما رسيده كه توي اون نامه براي كيس مادرم كيس نامبر اعلام شده و كيس نامبر به اين صورت هست ANK2008*****
سوالي كه دارم اينه كه صدور كيس نامبر به معني اپروو شدن كيس هست؟ يعني در همون سال ٢٠٠٨ كيس مادرم اپروو شده و من ديگه اميدي به اخذ گرين كارت با مادر نداشته باشم؟

با تشكر از لطف عزيزان

تو پرسش و پاسخ جواب شما رو دادم الین
پاسخ
تشکر کنندگان: Eli.n
سلام مجدد خدمت دوستان
مي خواستم بدونم متن نامه ي اپروو چي هستش؟ همون نامه اي هست كه توش اعلام ميشه شما درخواست كردي ولي فعلا برات شماره ويزا موجو نيست و بايد چند سال صبر كني و كار و زندگيت رو ول نكن...
اين همون نامه ي اپروو هست؟
يك دنيا تشكر
پاسخ
عرض سلام و احترام خدمت عزيزان
من در زمان اقدام براي مادرم ١٨ ساله بودم و از شانس گل ما ٤،٥ ماه بعد از اقدام كيس نامبر دادن بهمون!!! البته نمي دونم اپروو شده كيس يا نه اما تا اونجا كه فهميدم گويا صدور كيس نامبر مرحله بعد از اپروو هستش.
حالا ميخوام بدونم اگر اون مبلغ پولي كه به ازاي هريك از افراد حاضر در كيس بايد پرداخت بشه، همون زمان براي من پرداخت شده باشه الان بنده جز كيس حساب ميشم؟
با توجه به قانون cspa من الان واجد شرايط نيستم، ميخوام بدونم اگه پول واريز شده باشه برام وضعيت به چه صورته؟ اين واريز پول به معني اين هست كه من جز كيس هستم يا خير؟
با تشكر
پاسخ
(2015-12-25 ساعت 16:42)Eli.n نوشته:  عرض سلام و احترام خدمت عزيزان
من در زمان اقدام براي مادرم ١٨ ساله بودم و از شانس گل ما ٤،٥ ماه بعد از اقدام كيس نامبر دادن بهمون!!! البته نمي دونم اپروو شده كيس يا نه اما تا اونجا كه فهميدم گويا صدور كيس نامبر مرحله بعد از اپروو هستش.
حالا ميخوام بدونم اگر اون مبلغ پولي كه به ازاي هريك از افراد حاضر در كيس بايد پرداخت بشه، همون زمان براي من پرداخت شده باشه الان بنده جز كيس حساب ميشم؟
با توجه به قانون cspa من الان واجد شرايط نيستم، ميخوام بدونم اگه پول واريز شده باشه برام وضعيت به چه صورته؟ اين واريز پول به معني اين هست كه من جز كيس هستم يا خير؟
با تشكر

زمانی که افراد رو برای مصاحبه دعوت میکنن پول رو به شما برمیگردونن .
پاسخ
تشکر کنندگان: Eli.n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان