موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-18 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-18 ساعت 12:06 توسط kookia.)
سلام دوستان،
من تازه میخام در مورد مهاجرت به آلمان برای یه پسر 23 ساله تحقیق کنم، چطور میتونم از شرایط زندگی گرفته و روش مناسب مهاجرت برای ایشون اطلاع کسب کنم، ایشون هم اکنون در حال تحصیل دانشگاه هستن، اما تقریبا در نیمه های تحصیل، اما شاید اینطور که مطالعه کردم تامین و اثبات هزینه تحصیل واسشون راحت نباشه، برای ایشون برای چه شغلی میشه اقدام کرد و پذیرش گرفت؟ تجربیاتی در زمینه نصب و راه اندازی اینترنت وایرلس و ای دی اس ال دارن، و خودشونم اینجا فروشگاه کفش دارن، کسی پیشنهادی داره؟
سلام دوستان،
من تازه میخام در مورد مهاجرت به آلمان برای یه پسر 23 ساله تحقیق کنم، چطور میتونم از شرایط زندگی گرفته و روش مناسب مهاجرت برای ایشون اطلاع کسب کنم، ایشون هم اکنون در حال تحصیل دانشگاه هستن، اما تقریبا در نیمه های تحصیل، اما شاید اینطور که مطالعه کردم تامین و اثبات هزینه تحصیل واسشون راحت نباشه، برای ایشون برای چه شغلی میشه اقدام کرد و پذیرش گرفت؟ تجربیاتی در زمینه نصب و راه اندازی اینترنت وایرلس و ای دی اس ال دارن، و خودشونم اینجا فروشگاه کفش دارن، کسی پیشنهادی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان
از دوست عزیز سرباز هخامنش سوالاتی دارم:
1- منظور شما از "" و راه دیگریم هست بدون تخصص برای کارت آبی که پرستاری از سالمندان در خونه خودشون هست، که تنها نیاز به دانش زبان آلمانی داره."" چیه؟ یعنی من نوعی که فقط دیپلم دارم و تمام زندگیمم 20 میلیون تومان شاید بشه،با زن و بچه و شغل برنامه نویسی بازی،میتونم برای اینکار اقدام کنم؟ اگه آره ،حقوقش چقدر هست؟ چند ساعت کار در هفته هست؟ از کجا باید اقدام کنم؟ و اینکه چقدر پروسش زمان بر هست؟
2- من اگه بخوام برای مقطع کاردانی احتمالا بازی سازی یا برنامه نویسی وب برای آلمان اقدام کنم آیا با همین دیپلم فنی برنامه نویسی میتونم؟
- میتونم به محض شروع ترم تحصیلیم یه کار دانشجویی پیدا کنم و هزینه هام رو پوشش بدم؟
- آیا با ویزای تحصیلی میتونم همسرم و فرزند دوسالم رو با خودم ببرم؟ اگر میشه ،هزینه سالانه برای من و همسرم و بچه دو سام چقدر میشه؟
با تشکر از دوست عزیزم سرباز هخامنش...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم در باره ویزای 6 ماهه دنبال کار بیشتر توضیح بدین ،شرایطش و مدارکی که لازم داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از مدیر عزیز و سرباز هخامنش گرامی
من اون بخش برنامه پرشتاب کاریابی اکسپرس انتری رو پیدا نکردم اگر امکانش هست لینکش رو همینجا برام قرار بدید ممنون میشم...