موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اینجا هیچ کس قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا کارآفرینی رو نداره؟همه در مورد اسکیل ورکر و ویزای دانشجویی و ...صحبت میکنند.این کار که سالها طول میکشه و تا اون موقع هم معلوم نیست وضعیت چه طوری باشه.متاسفانه آمریکا وضعیت مسخره ای برای مهاجرت ایرانیها درست کرده و عملا در را به روی ما بسته است.به همین دلیل کانادا تقریبا تنها شانس باقیمانده است.خواهش میکنم ماهیت تاپیک را هم در نظر بگیرید و لااقل 50 درصد بحث را هم به آن اختصاص بدهید.ویزاهای دانشجویی و ...تاپیکهای خودشان را دارند،پس چرا در اینجا مطرح میشوند؟
موفق باشید
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-01-07 ساعت 03:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-07 ساعت 04:06 توسط ParsTrader.)
(2011-01-06 ساعت 04:48)iSaeid نوشته: كسي ميتونه منو راهنمايي كنه در زمينه ي رشته ي برق ؟ يه قسمت نوشته برقكار صنعتي بجز سيستم هاي قدرت و يه قسمت ديگه هم نوشته برقكار صنعتي . يعني من كه ديپلم و فوق ديپلم برق صنعتي دارم چون ليسانسم برق قدرت هست نميتونم اقدام كنم ؟
(2011-01-06 ساعت 09:13)mavarfan نوشته: (2011-01-05 ساعت 20:21)ashkan58 نوشته: (2011-01-05 ساعت 15:43)mavarfan نوشته: با تشکر از شما
اینطور که من از این لیست متوجه شدم منظور صدور بیمه نامه های مختلف هست اگه اینطور باشه نمایندگی بیمه شامل تعداد زیادی از این عنوان ها میشه درسته ؟
سلام
بله همینطوره فقط موقع گواهی اشتغال دو سه تا از این عنوان ها را باید برات صاحب کارت بنویسه
راستی رشته تحصیلی شما نمی دونم چیه ولی خیلی نباید پرت باشه مثلا با رشته معارف اسلامی یا مهندسی مکانیک و ... نمی تونید اقدام کنید چون افیسر گیر میده و احتمال زیاد رد می کنه
رشته من الکترونیک هست البته هنوز مدرکم رو نگرفتم اما قرار یک دوره بیمه هم برم که مدرک فنی و حرفه ایی بیمه رو هم بگیرم . در مورد مدرک من همونطور که گفتم مدرکم رو هنوز نگرفتم اما 15 سال تحصیل رو دارم امتیاز 15 سال رو دریافت می کنم ؟
سلام
شما فوق دیپلم برق صنعتی دارید که نشون میده تو این رشته تخصص دارید مشکلی ندارید شما فقط باید شغلت تو لیست زیر باشه
براتون ارزوی موفقیت می کنم
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/...val65=7242
شما باید علاوه بر درس خوندن مدرک هم داشته باشید و باید فوق دیپلم را ارائه بدید
بعد از تکمیل درستون هم باید در همون الکترونیک اقدام کنید و یک سال سابقه کار الکترونیک داشته باشید سابقه کار بیمه تون هم برای دادن امتیاز بیشتر به شما قبول می کنند در کانادا بازار برق مخصوصا صنعتی خیلی خوبه به شرطی که کار حرفه ایی عملی بلد باشید و زبان خوبی داشته باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-07 ساعت 17:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-07 ساعت 17:21 توسط ستاره طلایی.)
با عرض سلام
من دختری 26 ساله و مجرد هستم.لیسانس زیست شناسی دارم و الان دانشجوی کارشناسی رشته زیست شناسی تکوینی هستم
(Developmental bioogy) یا برابر با جنین شناسی
زبان انگلیسی و فرانسه رو هم اشنایی قابل توجهی دارم اما میتونم تا سال دیگه مدارک لازمش رو هم دربافت کنم
قصد من مهاجرت به کانادا به صورت دائم هستش.برای همین سوالم رو اینجا مطرح کردم.علاقه مند به گرفتن دکترا هم هستم.
در حال حاضر مشغول گذراندن تز هستم که با امید به خدا قراره نتیجه تز به صورت مقاله علمی به صورت ISI چاپ بشه.
حالا سوال من اینه که چطور میتونم اقامت دائم کانادا رو بگیرم .به گونه ای که بتوانم خانواده ام(پدر مادر و برادرم)هم اقامت دائم شامل حالشون بشه؟
قبلا از اینکه وقت میگذارید و جواب بنده رو میدید سپاسگذارم.
منظورم از اشاره به چاپ مقاله این بود که ایا تاثیری در افزایش امتیاز داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنمایی جامع شما
مدتی هست که یکی از شبکه های ماهواره ، درباره مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (180000دلار کانادا) بدون تخصص و زبان ، تبلیغ میکنه..ویزا777
ضمن اینکه به سایتشون هم سر زدم اما پیج های اطلاعات بیشتر ارور داد و باز نشد
حال سوال من اینه که ایا این نوع مهاجرت راحته؟و اگر اطلاعات خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-01-07 ساعت 22:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-07 ساعت 22:56 توسط ParsTrader.)
راه میانبر همیشه بهتر نیست اگر بفهمند که براتون خیلی بد میشه و دیگه هیچ وقت نمی تونید برای کانادا اقدام کنید ضمن اینکه وقتی کار نکردید یعنی تجربه ای ندارید انجا هم برید کاری نمی تونید انجام بدید و وضعتون بدتر میشه این رشته به شرطی خوبه که حداقل چند سال خیلی خوب کار کرده باشید و وارد باشید
ولی در نهایت تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اشکان عزیز این جواب در پاسخ به پست من بود؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
نه ستاره طلایی عزیز منظورم با اقا سعید بود در مورد شما هم اگر از طریق سرمایه گذاری هم اقدام کنید باز نمی توانید خانواده خود را با خود ببرید مگر اینکه شما از طریق فدرال اقدام کنید وانها از طریق سرمایه گذاری همزمان اقدام کنند که در این حالت تقریبا در یک زمان می توانید به کانادا مهاجرت کنید
در مورد شما اقا سعید هم بگویم که کار همزمان با تحصیل پاره وقت محاسبه می کنند و باز هم می گویم که اینجا باید شما در حرفه خودتان به تخصص بالا دست پیدا کنید تا انجا بتوانید کار مناسبی پیدا کنید ضمن اینکه باید برای زبان هم باید وقت بگذارید حداقل 6 ماه خوشبینانه وقت از شما می گیرد
برای هردوی شما ارزوی موفقیت می کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اطلاعاتی که دادید بسیار خوب بود
ممنون از زحمتی که میکشید
من سوالی داشتم
برای کسی که به عنوان طراح گرافیست مشغول به کاره و با چند مالتی مدیا ( برنامه کامپیوتری مثل فتوشاپ و ... ) بصورت حرفه ای کار میکنه آیا میتونه از این طریق مهاجرت بگیره؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من مشکلی دارم که بعضی از فرم ها از جمله # Fee Payment Form – Application for Permanent Residence – Federal Skilled Worker [IMM 5620] PDF, 26 KB رو نمی تونم از لینک سایت مهاجرت کانادا دانلود کنم. ظاهرا لینکهاشون دچار مشکل هستش. ممنون می شم اگه کسی آخرین فرم ها رو داره راهنماییم کنه. راستی از طریق لینک هایی که مدیر محترم زحمت کشیده بودند و در صفحه یک قرار داده بودند هم چک کردم امکان دانلود فرم 5620 باز نبود!