کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
(2011-01-05 ساعت 20:21)ashkan58 نوشته:  
(2011-01-05 ساعت 15:43)mavarfan نوشته:  با تشکر از شما
اینطور که من از این لیست متوجه شدم منظور صدور بیمه نامه های مختلف هست اگه اینطور باشه نمایندگی بیمه شامل تعداد زیادی از این عنوان ها میشه درسته ؟

سلام
بله همینطوره فقط موقع گواهی اشتغال دو سه تا از این عنوان ها را باید برات صاحب کارت بنویسه
راستی رشته تحصیلی شما نمی دونم چیه ولی خیلی نباید پرت باشه مثلا با رشته معارف اسلامی یا مهندسی مکانیک و ... نمی تونید اقدام کنید چون افیسر گیر میده و احتمال زیاد رد می کنه

رشته من الکترونیک هست البته هنوز مدرکم رو نگرفتم اما قرار یک دوره بیمه هم برم که مدرک فنی و حرفه ایی بیمه رو هم بگیرم . در مورد مدرک من همونطور که گفتم مدرکم رو هنوز نگرفتم اما 15 سال تحصیل رو دارم امتیاز 15 سال رو دریافت می کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
سلام دوستان
اینجا هیچ کس قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا کارآفرینی رو نداره؟همه در مورد اسکیل ورکر و ویزای دانشجویی و ...صحبت میکنند.این کار که سالها طول میکشه و تا اون موقع هم معلوم نیست وضعیت چه طوری باشه.متاسفانه آمریکا وضعیت مسخره ای برای مهاجرت ایرانیها درست کرده و عملا در را به روی ما بسته است.به همین دلیل کانادا تقریبا تنها شانس باقیمانده است.خواهش میکنم ماهیت تاپیک را هم در نظر بگیرید و لااقل 50 درصد بحث را هم به آن اختصاص بدهید.ویزاهای دانشجویی و ...تاپیکهای خودشان را دارند،پس چرا در اینجا مطرح میشوند؟
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-06 ساعت 04:48)iSaeid نوشته:  كسي ميتونه منو راهنمايي كنه در زمينه ي رشته ي برق ؟ يه قسمت نوشته برقكار صنعتي بجز سيستم هاي قدرت و يه قسمت ديگه هم نوشته برقكار صنعتي . يعني من كه ديپلم و فوق ديپلم برق صنعتي دارم چون ليسانسم برق قدرت هست نميتونم اقدام كنم ؟

(2011-01-06 ساعت 09:13)mavarfan نوشته:  
اینطور که من از این لیست متوجه شدم منظور صدور بیمه نامه های مختلف هست اگه اینطور باشه نمایندگی بیمه شامل تعداد زیادی از این عنوان ها میشه درسته ؟

سلام
بله همینطوره فقط موقع گواهی اشتغال دو سه تا از این عنوان ها را باید برات صاحب کارت بنویسه
راستی رشته تحصیلی شما نمی دونم چیه ولی خیلی نباید پرت باشه مثلا با رشته معارف اسلامی یا مهندسی مکانیک و ... نمی تونید اقدام کنید چون افیسر گیر میده و احتمال زیاد رد می کنه

رشته من الکترونیک هست البته هنوز مدرکم رو نگرفتم اما قرار یک دوره بیمه هم برم که مدرک فنی و حرفه ایی بیمه رو هم بگیرم . در مورد مدرک من همونطور که گفتم مدرکم رو هنوز نگرفتم اما 15 سال تحصیل رو دارم امتیاز 15 سال رو دریافت می کنم ؟
سلام
شما فوق دیپلم برق صنعتی دارید که نشون میده تو این رشته تخصص دارید مشکلی ندارید شما فقط باید شغلت تو لیست زیر باشه
براتون ارزوی موفقیت می کنم
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/...val65=7242

شما باید علاوه بر درس خوندن مدرک هم داشته باشید و باید فوق دیپلم را ارائه بدید
بعد از تکمیل درستون هم باید در همون الکترونیک اقدام کنید و یک سال سابقه کار الکترونیک داشته باشید سابقه کار بیمه تون هم برای دادن امتیاز بیشتر به شما قبول می کنند در کانادا بازار برق مخصوصا صنعتی خیلی خوبه به شرطی که کار حرفه ایی عملی بلد باشید و زبان خوبی داشته باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: OverLord ، iSaeid ، mavarfan
با عرض سلام
من دختری 26 ساله و مجرد هستم.لیسانس زیست شناسی دارم و الان دانشجوی کارشناسی رشته زیست شناسی تکوینی هستم
(Developmental bioogy) یا برابر با جنین شناسی
زبان انگلیسی و فرانسه رو هم اشنایی قابل توجهی دارم اما میتونم تا سال دیگه مدارک لازمش رو هم دربافت کنم
قصد من مهاجرت به کانادا به صورت دائم هستش.برای همین سوالم رو اینجا مطرح کردم.علاقه مند به گرفتن دکترا هم هستم.
در حال حاضر مشغول گذراندن تز هستم که با امید به خدا قراره نتیجه تز به صورت مقاله علمی به صورت ISI چاپ بشه.
حالا سوال من اینه که چطور میتونم اقامت دائم کانادا رو بگیرم .به گونه ای که بتوانم خانواده ام(پدر مادر و برادرم)هم اقامت دائم شامل حالشون بشه؟
قبلا از اینکه وقت میگذارید و جواب بنده رو میدید سپاسگذارم.
منظورم از اشاره به چاپ مقاله این بود که ایا تاثیری در افزایش امتیاز داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-07 ساعت 03:45)ashkan58 نوشته:  
(2011-01-06 ساعت 04:48)iSaeid نوشته:  كسي ميتونه منو راهنمايي كنه در زمينه ي رشته ي برق ؟ يه قسمت نوشته برقكار صنعتي بجز سيستم هاي قدرت و يه قسمت ديگه هم نوشته برقكار صنعتي . يعني من كه ديپلم و فوق ديپلم برق صنعتي دارم چون ليسانسم برق قدرت هست نميتونم اقدام كنم ؟

(2011-01-06 ساعت 09:13)mavarfan نوشته:  

سلام

سلام
شما فوق دیپلم برق صنعتی دارید که نشون میده تو این رشته تخصص دارید مشکلی ندارید شما فقط باید شغلت تو لیست زیر باشه
براتون ارزوی موفقیت می کنم
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/...val65=7242

سابقه ی کار ندارم ، درسم تازه تموم شده میتونم سابقه کار سوری جور کنم که ا دوران تحصیلاتم تداخل داشته باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-07 ساعت 17:19)ستاره طلایی نوشته:  با عرض سلام
من دختری 26 ساله و مجرد هستم.لیسانس زیست شناسی دارم و الان دانشجوی کارشناسی رشته زیست شناسی تکوینی هستم
(Developmental bioogy) یا برابر با جنین شناسی
زبان انگلیسی و فرانسه رو هم اشنایی قابل توجهی دارم اما میتونم تا سال دیگه مدارک لازمش رو هم دربافت کنم
قصد من مهاجرت به کانادا به صورت دائم هستش.برای همین سوالم رو اینجا مطرح کردم.علاقه مند به گرفتن دکترا هم هستم.
در حال حاضر مشغول گذراندن تز هستم که با امید به خدا قراره نتیجه تز به صورت مقاله علمی به صورت ISI چاپ بشه.
حالا سوال من اینه که چطور میتونم اقامت دائم کانادا رو بگیرم .به گونه ای که بتوانم خانواده ام(پدر مادر و برادرم)هم اقامت دائم شامل حالشون بشه؟
قبلا از اینکه وقت میگذارید و جواب بنده رو میدید سپاسگذارم.
منظورم از اشاره به چاپ مقاله این بود که ایا تاثیری در افزایش امتیاز داره؟

سلام
رشته شما در لیست رشته/شغل های مورد نیاز دولت فدرال کانادا قرار دارد.
شما به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید تمامی اطلاعات لازم برای اقدام در این روش را دریافت خواهید کرد.

توصیه من به شما:
1- با توجه به اینکه برای درخواست مهاجرت باید تمامی مدارک لازم را یگجا به کانادا ارسال کنید، از همین الان شروع به یادگیری بیشتر زبان انگلیسی کنید تا امتیاز زبان انگلیسی شما بیشتر و بیشتر شود. همچنین در زمان مناسب برای امتحان IELTS General ثبت نام کنید تا نتیجه امتحان را برای ارسال همره با پرونده داشته باشید.
2- بهتر است منتظر بمانید تا فوق لیسانس شما تمام شود و با مدرک فوق لیسانس اقدام کنید تا امتیاز بیشتری داشته باشید.
3- مهمترین شرط برای درخواست اقامت کانادا این است که در یکی از 29 رشته اعلام شده دست کم به میزان یک سال سابقه کار داشته باشید. شما ظاهرا فاقد سابقه کار هستید. اگر مدرکی که نشان دهنده یک سال سابقه کار شما در شغل مرتبط با رشته تان نداشته باشید، پرونده شما رد می شود.

در این روش شما نمی توانید والدین یا دیگر افراد خانواده را همراه با خود ببرید. چون آنها افراد "وابسته" شما محسوب نمی شوند.

راه دیگر برای شما:
اقدام برای احذ پذیرش در یک دانشگاه کانادایی است. پس از اخذ پذیرش و پایان یافتن دوران تحصیل شما، به سادگی می توانید درخواست اقامت بدهید. در این روش نیز شما نمی توانید برای اعضای خانواده خود درخواست اقامت بدهید.

چنانچه بتوانید اثبات کنید که سایر اعضای خانواده شما برای تامین و اداره زندگی خود به شما "وابسته" هستند، می توانید آنها را با خود در درخواست اقامت همراه کنید.

"وابسته" یعنی
- افراد بالای 21 سال که معلول هستند
- دانشجویان بالای 21 سال
- والدینی که توانایی زندگی بدون شما را ندارند و شما کفیل آنها هستید.

درباره اینکه به چه روشی می توانید "وابسته" بودن سایر اعضای خانواده را اثبات کنید، اطلاعاتی ندارم. برای مشاوره بیشتر به سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کنید.
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ستاره طلایی
واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنمایی جامع شما
مدتی هست که یکی از شبکه های ماهواره ، درباره مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (180000دلار کانادا) بدون تخصص و زبان ، تبلیغ میکنه..ویزا777
ضمن اینکه به سایتشون هم سر زدم اما پیج های اطلاعات بیشتر ارور داد و باز نشد
حال سوال من اینه که ایا این نوع مهاجرت راحته؟و اگر اطلاعات خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان:
راه میانبر همیشه بهتر نیست اگر بفهمند که براتون خیلی بد میشه و دیگه هیچ وقت نمی تونید برای کانادا اقدام کنید ضمن اینکه وقتی کار نکردید یعنی تجربه ای ندارید انجا هم برید کاری نمی تونید انجام بدید و وضعتون بدتر میشه این رشته به شرطی خوبه که حداقل چند سال خیلی خوب کار کرده باشید و وارد باشید
ولی در نهایت تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید
پاسخ
تشکر کنندگان: iSaeid
اشکان عزیز این جواب در پاسخ به پست من بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2011-01-07 ساعت 19:09)iSaeid نوشته:  سابقه ی کار ندارم ، درسم تازه تموم شده میتونم سابقه کار سوری جور کنم که ا دوران تحصیلاتم تداخل داشته باشه ؟

ستاره جان فکر کنم منظور اشکان عزیز ایشان بودند که اظهار کردند سابقه کار سوری (صوری) فراهم می کنند.

در تایید حرف اشکان عزیز، تجربه بد یکی از دوستانم رو عرض می کنم:
دوستی متاسفانه نامه ای مبنی بر دارا بودن سابقه در کاری که خودشان هیچ تجربه ای نداشتند فراهم کردند (سابقه کار صوری) و همراه با مدارک به کانادا فرستادند. اما متاسفانه ایشان را "ریجکت" کردند. به دلیل اینکه:
the main duties that you have listed do not indicate that you performed a substantial number of the main duties of the occupation as set out in the occupational description of the NOC, including all of the essential duties. As such, I am not satisfied that your experience corresponds to NOC 1111- Financial Auditors and Accountants.

وظایفی که ایشان اعلام کرده بودند مطابق با شرح وظایف شغل مورد نیاز نبود. بنابراین:
For the reasons outlined above, your application does not meet the requirements of the Ministerial Instructions and your application is not eligible for processing.

دوستان عزیز در تهیه کردن مدارک مورد نیاز دقت کنید تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.
در ضمن این نکته را نیز در نظر داشته باشید که وقتی شغل شما در لیست نیست، معنی اش این است که حتا اگر سابقه کار هم داشته باشید نمی توانید امید به موفقیت در پیدا کردن در شغل داشته باشید. موفقیت فقط در مهاجرت نیست.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ستاره طلایی ، iSaeid
(2011-01-07 ساعت 23:43)User نوشته:  
(2011-01-07 ساعت 19:09)iSaeid نوشته:  سابقه ی کار ندارم ، درسم تازه تموم شده میتونم سابقه کار سوری جور کنم که ا دوران تحصیلاتم تداخل داشته باشه ؟

ستاره جان فکر کنم منظور اشکان عزیز ایشان بودند که اظهار کردند سابقه کار سوری (صوری) فراهم می کنند.

در تایید حرف اشکان عزیز، تجربه بد یکی از دوستانم رو عرض می کنم:
دوستی متاسفانه نامه ای مبنی بر دارا بودن سابقه در کاری که خودشان هیچ تجربه ای نداشتند فراهم کردند (سابقه کار صوری) و همراه با مدارک به کانادا فرستادند. اما متاسفانه ایشان را "ریجکت" کردند. به دلیل اینکه:
the main duties that you have listed do not indicate that you performed a substantial number of the main duties of the occupation as set out in the occupational description of the NOC, including all of the essential duties. As such, I am not satisfied that your experience corresponds to NOC 1111- Financial Auditors and Accountants.

وظایفی که ایشان اعلام کرده بودند مطابق با شرح وظایف شغل مورد نیاز نبود. بنابراین:
For the reasons outlined above, your application does not meet the requirements of the Ministerial Instructions and your application is not eligible for processing.

دوستان عزیز در تهیه کردن مدارک مورد نیاز دقت کنید تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.
در ضمن این نکته را نیز در نظر داشته باشید که وقتی شغل شما در لیست نیست، معنی اش این است که حتا اگر سابقه کار هم داشته باشید نمی توانید امید به موفقیت در پیدا کردن در شغل داشته باشید. موفقیت فقط در مهاجرت نیست.
موفق باشید

اينطور که من فهميدم به نظر ميرسه سابقه کارشون با اون شغلي که درخواست داده بودن همخواني نداره . درست متوجه شدم ؟
پس سابقه کار ايشون علاوه بر اينکه صوري Smile بوده نا مرتبط هم بوده.
سفارت چطور ميفهمه سابقه ي کار صوري هستش ؟ و وقتي من در يک مغازه اي که خدمات برق صنعتي انجام ميداده کار ميکردم ( کارآموزي ) اونا چطوري ميخوان استعلام کنن از اون
مغازه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، User
سلام
نه ستاره طلایی عزیز منظورم با اقا سعید بود در مورد شما هم اگر از طریق سرمایه گذاری هم اقدام کنید باز نمی توانید خانواده خود را با خود ببرید مگر اینکه شما از طریق فدرال اقدام کنید وانها از طریق سرمایه گذاری همزمان اقدام کنند که در این حالت تقریبا در یک زمان می توانید به کانادا مهاجرت کنید

در مورد شما اقا سعید هم بگویم که کار همزمان با تحصیل پاره وقت محاسبه می کنند و باز هم می گویم که اینجا باید شما در حرفه خودتان به تخصص بالا دست پیدا کنید تا انجا بتوانید کار مناسبی پیدا کنید ضمن اینکه باید برای زبان هم باید وقت بگذارید حداقل 6 ماه خوشبینانه وقت از شما می گیرد
برای هردوی شما ارزوی موفقیت می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: iSaeid ، User ، ستاره طلایی ، OverLord ، mavarfan
اطلاعاتی که دادید بسیار خوب بود
ممنون از زحمتی که میکشید
من سوالی داشتم
برای کسی که به عنوان طراح گرافیست مشغول به کاره و با چند مالتی مدیا ( برنامه کامپیوتری مثل فتوشاپ و ... ) بصورت حرفه ای کار میکنه آیا میتونه از این طریق مهاجرت بگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من مشکلی دارم که بعضی از فرم ها از جمله # Fee Payment Form – Application for Permanent Residence – Federal Skilled Worker [IMM 5620] PDF, 26 KB رو نمی تونم از لینک سایت مهاجرت کانادا دانلود کنم. ظاهرا لینکهاشون دچار مشکل هستش. ممنون می شم اگه کسی آخرین فرم ها رو داره راهنماییم کنه. راستی از طریق لینک هایی که مدیر محترم زحمت کشیده بودند و در صفحه یک قرار داده بودند هم چک کردم امکان دانلود فرم 5620 باز نبود!
پاسخ
تشکر کنندگان:
فرم 5620 پيوست ارسال اول شده است:
از اينجا دريافت كنيد:
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1575
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، OverLord ، batis2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان