موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من می خواستم واسه کانادا اقدام کنم. رشته من مهندسی مکانیک هست که جزوه رشته هایی که امسال اعلام شده هست. از امسال باید مدارک تحصیلی توسط یکی از چند موسسه آموزشی در کانادا تایید بشه. همه این موسسات تاکید می کنن که مدارک باید توسط همان دانشگاهی که توش درس خوندیم فرستاده بشه به کانادا. ایا دانشگاه های ایران مدارک رو می فرستن به کانادا؟ اگر نه پس چیکار باید کرد؟ ایا وزارت علوم یا وزارت امور خارجه چنین کارهایی می کنن؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنین.
مجید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من 30 سالمه و همسرم هم 33 سالشه، یه پسر 6 ساله داریم. همسرم دکترای تاریخ اسلام داره. خودم هم کارمند هستم و الان 10 سال سابقه کار دارم. در ضمن همسرم مهندسی شیمی گاز هم داره. قصد داریم از ایران بریم. اولش می خواستیم برای پست داک همسرم بریم. اما الان نظرمون عوض شده. می خوایم بریم اما یه جورایی ایمن باشه قانونی باشه. می خواد اگه بشه توی یه دانشگاه یا کالج اونجا کار کنه. رزومه پژوهشی خوبی هم داره. مدرک ieupt هم داره. کسی هست که اینجا ما رو راهنمایی کنه.
فکر کنم اول باید با یه استاد دانشگاه اونور از طریق email مکاتبه کنه و به عنوان ریسیچر برای اون استخدام بشه. درسته؟!!!
اینجا کسی می تونه ما رو راهنمایی کنه؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-16 ساعت 09:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-16 ساعت 09:06 توسط ParsTrader.)
(2013-06-16 ساعت 08:24)azi.a نوشته: سلام. من 30 سالمه و همسرم هم 33 سالشه، یه پسر 6 ساله داریم. همسرم دکترای تاریخ اسلام داره. خودم هم کارمند هستم و الان 10 سال سابقه کار دارم. در ضمن همسرم مهندسی شیمی گاز هم داره. قصد داریم از ایران بریم. اولش می خواستیم برای پست داک همسرم بریم. اما الان نظرمون عوض شده. می خوایم بریم اما یه جورایی ایمن باشه قانونی باشه. می خواد اگه بشه توی یه دانشگاه یا کالج اونجا کار کنه. رزومه پژوهشی خوبی هم داره. مدرک ieupt هم داره. کسی هست که اینجا ما رو راهنمایی کنه.
فکر کنم اول باید با یه استاد دانشگاه اونور از طریق email مکاتبه کنه و به عنوان ریسیچر برای اون استخدام بشه. درسته؟!!!
اینجا کسی می تونه ما رو راهنمایی کنه؟
سلام
اگر همسر شما در رشته مهندسی گاز حداقل یکسال سابقه کار داشته باشند می توانید از طریق مهاجرت تخصص برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید .
اما برای پست داک راه حل همان است که خودتون گفتید یعنی با اساتید انجا نامه نگاری داشته باشند و .... اما معمولا پست داک یکساله و دوساله است و کار دائم نیست البته بعدا اگر ان دانشگاه تمایل داشته باشد می تواند همسر شما را استخدام نماید .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 26 سالمه همسرم پرستاره با سه سال سابقه میخواستیم برا کانادا اقدام کنیم احتمالش چقدره رکوئست سیتیزنشیپمونو قبول کنن ممنون میشم پاسخمو بدین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید یه سوال داشتم واینکه میشه از طریق حرفه ی کابینت سازی برای کانادا اقدام کرد و اینکه چند سال سابقه کار میخواد چون من برای خودم کار میکنم و سابقه ی ثبت شده ای ندارم لطفا راهنماییم کنید که چطوری و از چه طریقی میتونم سابقه کاری جور کنم آیا از این مراکز فنی و حرفه ای میشه گرفت و معتبر هست یا نه ممنون
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-04 ساعت 05:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-04 ساعت 05:53 توسط mmahsaa.)
سلام دوستان.
من تازه الان از طریق فروم استرالیا متوجه شدم که کانادا امسال رشته کامپیوتر میگیره و 1 سال سابقه کاری کافیه. برای من که 1.5 سال سابقه کاری دارم کانادا مناسب تره ولی میخواستم بپرسم که با توجه که ظرفیت ها محدوده (فقط 300 نفر در هر رشته) دیر نیست اگه من 2 ماه دیگه اقدام کنم؟
2- اینکه من 3 هفته دیگه آیلتس آکادمیک امتحان میدم (چون برای استرالیا فرقی نمی کرد) ولی کانادا زده You must take the “General Training” option. کسی تجربه مشابهی نداشته که آکادمیک رو قبول کرده باشن؟
3- اینکه پرونده های مهاجرتی کانادا چقدر طول میکشه؟ به نسبت استرالیا خیلی تفاوت داره؟
4- هزینه راه انداختن پرونده برای کانادا چقدره؟
ببخشید از اینکه طولانی شد!. ممنون میشم اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنماییم کنه.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-24 ساعت 12:53)گرین مایل نوشته: من 26 سالمه همسرم پرستاره با سه سال سابقه میخواستیم برا کانادا اقدام کنیم احتمالش چقدره رکوئست سیتیزنشیپمونو قبول کنن ممنون میشم پاسخمو بدین
سلام
در خواست سیتیزن شیپی برای فردی است که 3 سال در کانادا زندگی می کند . اگر منظور شما برای اقامت دائم کانادا است که الان فدرال رشته پرستاری نمی گیره و باید از طریق کبک اقدام کنید. البته این احتمال وجود داره که از سال اینده مجدد رشته شما را بخواد بگیره.
(2013-07-04 ساعت 05:52)mmahsaa نوشته: سلام دوستان.
من تازه الان از طریق فروم استرالیا متوجه شدم که کانادا امسال رشته کامپیوتر میگیره و 1 سال سابقه کاری کافیه. برای من که 1.5 سال سابقه کاری دارم کانادا مناسب تره ولی میخواستم بپرسم که با توجه که ظرفیت ها محدوده (فقط 300 نفر در هر رشته) دیر نیست اگه من 2 ماه دیگه اقدام کنم؟
2- اینکه من 3 هفته دیگه آیلتس آکادمیک امتحان میدم (چون برای استرالیا فرقی نمی کرد) ولی کانادا زده You must take the “General Training” option. کسی تجربه مشابهی نداشته که آکادمیک رو قبول کرده باشن؟
3- اینکه پرونده های مهاجرتی کانادا چقدر طول میکشه؟ به نسبت استرالیا خیلی تفاوت داره؟
4- هزینه راه انداختن پرونده برای کانادا چقدره؟
ببخشید از اینکه طولانی شد!. ممنون میشم اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنماییم کنه.
سلام
برای کانادا حتما باید ایلتس جنرال داشته باشید . مدت زمان رسیدگی برای پرونده های جدید کانادا مثل استرالیا حدودا بین یک تا دو سال طول میکشه و خیلی از این نظر فرق نمی کنه .
ولی در نظر داشته باشید که الان کانادا هم ایلتس 6 در هر 4 باند را می خواد که اصلا ممکنه در همون امتحان اول نتونید بگیرید . ضمن اینکه الان برای استرالیا هم با توجه به سابقه کاری که دارید باید ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید تا بتونید امتیازات لازم را جمع کنید . پیشنهادم این است که فعلا همین امتحان را با تمام توان شرکت کنید تا ارزیابی مناسبی از سطح زبان خود بدست بیارید . نهایت ان این است که برای سال اینده کانادا می توانید شرکت کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 00:47 توسط a.j.)
سلام
من میخوام تو کانادا سرمایه گذاری کنم به امید دریافت اقامت کانادا اما اطلاعات دقیقی ندارم
میشه بگین مبلغ سرمایه گذاری شده چقدر باید باشه یا شرایط خاص برای سرمایه گذاری داره؟
ممنون
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 09:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 09:15 توسط ParsTrader.)
(2013-07-07 ساعت 00:45)a.j نوشته: سلام
من میخوام تو کانادا سرمایه گذاری کنم به امید دریافت اقامت کانادا اما اطلاعات دقیقی ندارم
میشه بگین مبلغ سرمایه گذاری شده چقدر باید باشه یا شرایط خاص برای سرمایه گذاری داره؟
ممنون
سلام
کل سرمایه شما باید حداقل 1.6 میلیون دلار باشد .
مبلغ 800.000 دلار برای سرمایه گذاری 4 سال در دولت کانادا قرار بدید و بعد از 4 سال این مبلغ را بدون کم و کاست دریافت کنید یا اینکه مبلغ 180.000 دلار بدون بازگشت پرداخت نمایید . که در حالت دوم 180.000 دلار دیگر به شما بازگردانده نمی شود . با یک جستجوی کوچک در اینترنت و این سایت تمام اطلاعات لازم را می توانید پیدا کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-10 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-11 ساعت 19:58 توسط ParsTrader.)
سلام
من 26 سالمه و مدرکم مهندسی الکترونیک از دانشگاه غیرانتفاعی هست ولی متاسفانه در زمینه دیگه کار میکنم.معدلمم بالا نیست.همسر بنده هم رشتشون همینه و ایشون 3 سالی هم سابقه کار دارن در رابطه با دوربین های مدار بسته و الان هم در یک شرکت پخش دارو فعالیت میکنن.
در رابطه با زبان هم من مدرک مکالمه زبانمو گرفتم و میخوام واسه آیلتس اقدام کنم.همسرم هم قبلا تافل داشته که خیلی وقته از تاریخش گذشته.
سرمایه خیلی زیادی هم نداریم.الان که لیست این صفحه رو خوندم دیدم که رشته من تو این لیست نیست.ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین که از چه راهی میتونم اقدام کنم؟
خیلی ممنون از پاسختون.من امتیاز بندی استرالیا رو بررسی کردم .چون همسرم سابقه کار داره میفرمایین که ایشون متقاضی اصلی میتونه باشه؟
راستی من مدارک آرایشگری هم دارم این به درد میخوره؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-11 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-11 ساعت 20:00 توسط ParsTrader.)
(2013-07-10 ساعت 17:17)satin نوشته: سلام
من 26 سالمه و مدرکم مهندسی الکترونیک از دانشگاه غیرانتفاعی هست ولی متاسفانه در زمینه دیگه کار میکنم.معدلمم بالا نیست.همسر بنده هم رشتشون همینه و ایشون 3 سالی هم سابقه کار دارن در رابطه با دوربین های مدار بسته و الان هم در یک شرکت پخش دارو فعالیت میکنن.
در رابطه با زبان هم من مدرک مکالمه زبانمو گرفتم و میخوام واسه آیلتس اقدام کنم.همسرم هم قبلا تافل داشته که خیلی وقته از تاریخش گذشته.
سرمایه خیلی زیادی هم نداریم.الان که لیست این صفحه رو خوندم دیدم که رشته من تو این لیست نیست.ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین که از چه راهی میتونم اقدام کنم؟
خیلی ممنون از پاسختون.من امتیاز بندی استرالیا رو بررسی کردم .چون همسرم سابقه کار داره میفرمایین که ایشون متقاضی اصلی میتونه باشه؟
راستی من مدارک آرایشگری هم دارم این به درد میخوره؟
سلام
متاسفانه الان کانادا رشته شما را نمی گیره اما احتمال اینکه در سالهای اینده بگیره خیلی بالاست . البته برای کاناد حتما باید ایلتس 6 در هر 4 قسمت داشته باشید .
اما خوشبختانه استرالیا رشته شما را می گیره که البته برای کسب امتیاز لازم باید هم شما و هم همسرتون ایلتس 6 در هر 4 باند بگیرید تا همسرتون به عنوان متقاضی اصلی بتوانند برای استرالیا اپلای کنند .
بله چون ایشون سابقه کار دارند ایشون امتیاز بیشتری دارند .
مدرک ارایشگری برای مهاجرت امتیازی نداره اما بعد از رسیدن به اونجا اگر کار مهندسی پیدا نکردید می تونید به عنوان منبع درامد از ان استفاده کنید
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.
کاردانی پیوسته نرم افزار از دانشکده دولتی شهرستان ، دیپلم فنی کامپیوتر.
کارت معافی دارم. سن : 20 سال. اخر مرداد میخوام برای کارشناسی ناپیوسته هم کنکور بده ( I T یا نرم فزار).
از چند ماه دیگه هم میتونم سر کار دولتی برم . ( ایا تاثیری داره؟ )
بین کانادا و استرالیا هم موندم کدوم رو انتخاب کنم؟
زبان هم دارم یاد میگیرم و فکر کنم تا سال دیگه خودم رو تا سطح 7 در هر 4 تا اسکیل برسونم.
-میخواستم با یکی از دوستام از طریق پ. ن. ا . ه. ن . د .گ .ی برم ، که فعلا کنسل کردم.
* با تشکر از کاربران و مدیران زحمتکش مهاجرسرا.
ممنون جناب ParsTrader .
الان به نظرتون کارشناسی ناپیوسته رو شروع کنم یا برم سراغ کار دولتی؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-11 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 08:53 توسط ParsTrader.)
(2013-07-11 ساعت 13:32)only_flight نوشته: سلام دوستان.
کاردانی پیوسته نرم افزار از دانشکده دولتی شهرستان ، دیپلم فنی کامپیوتر.
کارت معافی دارم. سن : 20 سال. اخر مرداد میخوام برای کارشناسی ناپیوسته هم کنکور بده ( I T یا نرم فزار).
از چند ماه دیگه هم میتونم سر کار دولتی برم . ( ایا تاثیری داره؟ )
بین کانادا و استرالیا هم موندم کدوم رو انتخاب کنم؟
زبان هم دارم یاد میگیرم و فکر کنم تا سال دیگه خودم رو تا سطح 7 در هر 4 تا اسکیل برسونم.
-میخواستم با یکی از دوستام از طریق پ. ن. ا . ه. ن . د .گ .ی برم ، که فعلا کنسل کردم.
الان به نظرتون کارشناسی ناپیوسته رو شروع کنم یا برم سراغ کار دولتی؟
* با تشکر از کاربران و مدیران زحمتکش مهاجرسرا.
سلام
بدون تعارف پ ن ا ه ن د گ ی برای فردی است که سواد درست حسابی نداره و وقت و عمرش را به باد داده بدون اینکه تخصصی یاد گرفته باشه و حالا دنبال مفت خوردن و اویزون شدن تو یک کشور دیگه است . البته این موضوع که گفتم برای 95% پ ن ا ه ند ه ها است و حساب ان 5% مابقی جدا است.
شما خدا را شکر دارید در یکی از بهترین رشته های فنی برای مهاجرت درس می خونید .فقط باید از همین حالا شروع به خوندن زبان کنید و به صورت حرفه ایی و عملی کار کنید و تجربه کاری کسب تا بتونید بعد از مهاجرت هم موفق باشید.
پس مهمترین کارهایی که شما باید انجام بدید خوندن زبان و ادامه تحصیل و کسب تجربه کاری است .
اگه بتونید همزمان هم کار کنید و هم تحصیل کنید خیلی بهتره . همانطور که خیلی ها همین کار را انجام می دهند.
ادامه تحصیل خیلی مهمه
البته انتخاب نهایی با شماست
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مدرک بهیاری و تکنیسین دارویی
از سازمان نظام پرستاری دارم میخواستم بدونم برای مهاجرت به کانادا قابل استفاده هست ؟ ممنون میشم جوابمو بدین