موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان شخصی که ۲ ساله وارد کانادا شده و پناهنده هم هست برای عقد شدن به کشور ثالث بخواد بیاد چون پاسپورت نداره باید با تراول داکیومنت سفر کنه میخوام بدونم که بد از سفر به کشور ثالث برگشتش به کانادا دچار مشکل نمیشه ؟؟ به راحتی میتونه برگرده ؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
برای انجام امور اداری سفارت کانادا در کدام کشور رو پیشنهاد میدید؟ و اینکه امور پرونده در کنسولگری ها هم انجام میشه یا باید حتما به سفارت مراجعه کرد؟
سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به راهنماييتون نياز داشتم،
ويزاي همراه براي كانادا كه اقامت نباشه مثل يه ويزاي موقت كاري همسرم كه منهم به عنوان همراه برم، سخت ميشه؟ تو سفارت چيا ميپرسن؟ اگه كسي اطلاعي يا تجربه اي داره لطفا راهنمايي كنه
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من حدود یک ماه دیگه کار طلاقم تموم میشه و از شوهرم جدا میشم.
دو بچه ناقص دارم و به هر شکلی که شده میخام از ایران برم.
برای رفتن به کانادا چه راهی پیشنهاد میکنید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم ازتون .من 32 سالم هست .سال 82 دیپلم گرفتم .وقفه افتاد بین تحصیلم تا سال 89 رفتم فوق دیپلم IT گرفتم و بعدشم لیسانس شبکه های کامپیوتری سال 94 . سابقه کار مرتبط با رشتم ندارم .ولی به صورت ازاد بیمه بودم و بیمه پرداخت میکردم مدت 8 سال .به نظرتون اگه تو یکی از این شرکتهایی که پشتیبانی دستگاه pos بانک هستن کار کنم و بیمه بشم برای دو سه سال به نظرتون این قابل قبول هست به عنوان سابقه مزتبط ؟ در ضمن دانشگاهم علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز بوده . و معدل لیسانسم 14 .کلاس ایلتس هم دارم میرم برای نمره 7 .
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن .
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-14 ساعت 22:54)alivandad نوشته: سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم ازتون .من 32 سالم هست .سال 82 دیپلم گرفتم .وقفه افتاد بین تحصیلم تا سال 89 رفتم فوق دیپلم IT گرفتم و بعدشم لیسانس شبکه های کامپیوتری سال 94 . سابقه کار مرتبط با رشتم ندارم .ولی به صورت ازاد بیمه بودم و بیمه پرداخت میکردم مدت 8 سال .به نظرتون اگه تو یکی از این شرکتهایی که پشتیبانی دستگاه pos بانک هستن کار کنم و بیمه بشم برای دو سه سال به نظرتون این قابل قبول هست به عنوان سابقه مزتبط ؟ در ضمن دانشگاهم علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز بوده . و معدل لیسانسم 14 .کلاس ایلتس هم دارم میرم برای نمره 7 .
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن .
در حال حاظر خیلی به رابطه سابقه گار مثل سابق گیر نیست چون کلا الان کانادا رشته مورد نیاز نداره و تمام رشته ها میگیره
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرا
شاید 10 سالی باشه از طریق لاتاری اقدام کردم برای یو اس ولی قسمت ما نشد
چون هیچ اطلاعی از اقامت در کانادا و نحوه پیداکردن کار را ندارم ، بنده را مورد لطف قرار میدهید با راهنماییهای خوبتون..
لیسانس رشته فنی با سابقه کار مرتبط 5 ساله و متاهل
سپاسگزارم
2010 HAS NOT BEEN SELECTED
2011 HAS NOT BEEN SELECTED
2012 HAS NOT BEEN SELECTED
2013 HAS NOT BEEN SELECTED
2014 HAS NOT BEEN SELECTED
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 ...?
.
.
.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-17 ساعت 17:58)navidyazdan نوشته: سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرا
چون هیچ اطلاعی از اقامت در کانادا و نحوه پیداکردن کار را ندارم ، بنده را مورد لطف قرار میدهید با راهنماییهای خوبتون..
سپاسگزارم
در صورتی که ایلتس ۷ به بالا داشته باشید برای استرالیا و کانادا در حال حاظر شانس دارید که البته گرفتن ایلتس ۷ دشوار است و برای کسی زبان متوسط داشته باشد حداقل یکسال زمان می برد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-17 ساعت 18:10)ParsTrader نوشته: (2017-07-17 ساعت 17:58)navidyazdan نوشته: سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرا
سپاسگزارم
در صورتی که ایلتس ۷ به بالا داشته باشید برای استرالیا و کانادا در حال حاظر شانس دارید که البته گرفتن ایلتس ۷ دشوار است و برای کسی زبان متوسط داشته باشد حداقل یکسال زمان می برد.
سطح زبان من در حد متوسطه
به نظر شما از کجا میتونم شروع کنم؟
2010 HAS NOT BEEN SELECTED
2011 HAS NOT BEEN SELECTED
2012 HAS NOT BEEN SELECTED
2013 HAS NOT BEEN SELECTED
2014 HAS NOT BEEN SELECTED
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 ...?
.
.
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 27 سال سن دارم میخوام از طریق فن و حرفه مهاجرت کنم صرفاً یک کشور انگلیسی زبان ، فعلا گزینه راحت تری جز کانادا پیدا نکردم ، مدرک کاردانی کامپیوتر دانشکاه آزاد دارم ، مدرک جوشکاری مقدماتی در حد مونتاژ از سازمان فنی و حرفه ای هم دارم ، بصورت 2 سال شغل خشکشویی و اتو بخار کار کردم مهارت اصلی من اتو بخار هست ، دوست دارم بعد از جا گیر شدن ادامه تحصیل بدم ،
هزینه ی مورد نیاز برای مهاجرت و غیره ؟ هزینه زندگی در کانادا؟
اگر ممکن هست بنده رو راهنمایی فرمایید .
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2017-07-24 ساعت 17:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-07-24 ساعت 17:21 توسط ParsTrader.)
(2017-07-24 ساعت 12:37)masoud768 نوشته: سلام دوستان
من 27 سال سن دارم میخوام از طریق فن و حرفه مهاجرت کنم صرفاً یک کشور انگلیسی زبان ، فعلا گزینه راحت تری جز کانادا پیدا نکردم ، مدرک کاردانی کامپیوتر دانشکاه آزاد دارم ، مدرک جوشکاری مقدماتی در حد مونتاژ از سازمان فنی و حرفه ای هم دارم ، بصورت 2 سال شغل خشکشویی و اتو بخار کار کردم مهارت اصلی من اتو بخار هست ، دوست دارم بعد از جا گیر شدن ادامه تحصیل بدم ،
هزینه ی مورد نیاز برای مهاجرت و غیره ؟ هزینه زندگی در کانادا؟
اگر ممکن هست بنده رو راهنمایی فرمایید .
شما بدون داشتن لیسانس و ۳ سال سابقه کار و ایلتس ۷ به بالا شانسی برای مهاجرت به کانادا ندارید