موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
پس من معذرت خواهی می کنم چون نمی دونستم و از من نخواسته بود. از کسی هم نشنیده بودم. مرسی مرسده جان که اشتباهم رو اصلاح کردی.
راستی منظور آنکارا هست یا ابوظبی یا هردو؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چرا آنکارا مرسده؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسده جان بگو بدونیم اون خانمی که مدارک تحویل میگیره چیا میخواد؟
بهتره مدارک چطوری بهش تحویل بدیم؟
یک جا بذاریم تو کیف با کیف بهش بدیم یا هر مدرک جداگانه تحویل بدیم؟ مثلاً ایمیلها جدا تو یک پوشه، هیزتوری چتها جدا تو یک پوشه، ............
آفیسر با کدوم حال میکنه؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
همه چی رو واسه خودتون دسته بندی کنید. نمی خوام نگرانتون کنم ولی اونجا آدم ناخداگاه به اندازه کافی حول می شه، برای همین سعی کنید که جوری خودتون رو آماده کنید که از استرستون کم بشه.
فلدر بندی باشه همه چی خیلی راحت تر می تونید مدارک رو تحویل بدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جوابتون
من فرمهای مالیاتی نامزدم را قبلاً همراه با سایر فرمها به سفارت فرستادم، دوباره که نمیخوان؟
من یکسری مدارک مثل فاکتور خرید حلقه نامزدی و نتیجه آزمایش خون زمان نامزدی و .... کپی گرفتم که به اون خانم همراه با ایمیلهام تحویل بدم، اما اصل این مدارک رو هم همراه خودم نگه میدارم که اگر احیاناً آفیسر ازم خواست بهش بدم. خوبه؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شما هر مدرکی بدید به اون خانم اونم میده به افیسر و در نهایت به خودتون پس میدن. فکر میکنم اگه اصل مدارک رو همون اول به اون خانم بدید بهتر باشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
خوبه، ضمن اینکه به نظر من وقتی مدرکی رو قبلا فرستادید دیگه دلیلی برای تکرار وجود نداره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی
میگم چقدر خوبه که میشه با شما دوستای خوب مشورت کرد، حس خوبیه، حس میکنم تو این راه تنها نیستم
امیدوارم همتون موفق باشید
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستم انگلیسیه و چت میکردیم میگفت بعد از آشنایی با دختر مورد علاقه اش که آمریکایی بوده، دو سه باری رفته اونجا و دیدن همدیگه رو، حالا اینجا طفلک بچه های نامزدی ایرانی باید هزار و شونصد تا مدرک بیارن که بابا بخدا همدیگه رو دیدن. حلقه خریدن. آزمایش خون دادن. با هم عکس گرفتن تا اونا باور کنن نامزدند!
نمیدونم چرا اینطور شد!
به کدامین گناه؟