(2012-11-22 ساعت 19:18)mehrannn نوشته: مرسده جان بگو بدونیم اون خانمی که مدارک تحویل میگیره چیا میخواد؟
بهتره مدارک چطوری بهش تحویل بدیم؟
یک جا بذاریم تو کیف با کیف بهش بدیم یا هر مدرک جداگانه تحویل بدیم؟ مثلاً ایمیلها جدا تو یک پوشه، هیزتوری چتها جدا تو یک پوشه، ............
آفیسر با کدوم حال میکنه؟
مهران سلام
امیدوارم موفق باشی
همه چی درست میشه. مدارکت رو هم میدی به اون خانومه. مصاحبه هم میکنی ویزا هم میگیری. زودی هم میری پیش همسرت. برات آرزوی موفقیت دارم. سربلند باشی در دیار کفر (شوخی کردم)
(2012-11-24 ساعت 09:54)mercedeh2011 نوشته: كلا تهيه مدارك بازم خيلي سخت نيست، اينكه شما بايد بري تو يه مملكت ديگه براي مصاحبه، هزينه كني، اونم كشوري كه به سختي انگليسي صحبت ميكنن و ... تو كلي براي رفتن و بعد هم دوباره براي تحويل ويزا هزينه كني و وقت بذاري، اين قسمتش از همه سخت توه
ضمن اينكه اونجا خيلي هم سرد باشه
بله همینطوره.سخت نیست مدارک تهیه کنی. اما سختی تهیه مدارک منظور صحبت من نبود، جمله اولم رو بد نوشتم. اما بدلیل اینکه تاپیک شلوغ نشه، دیگه از توضیحات اضافه خودداری میکنم.
بله منم موافقم کاش حداقل بچه ها میتونستن برای مصاحبه همینجا باشن.
شانس تو هم افتادی فصل سرما.
من شانس داشتم که ترکی استانبولی بلدم. خودمم ترکم (شش سیلندر) واقعا با انگلیسی نمیشد به ترکها فهموند منظورتو. من قبل از اینکه برم ترکیه واسه ازدواج فکر میکردم اینا خیلی توریست دارن پس ختما انگلیسی بلدن اما اشتباه میکردم.