کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن مهندسین کامپیوتر
(2013-09-03 ساعت 05:05)Strawberry2013 نوشته:  داشتن رفرنس خيلي مهمه متاسفانه من ندارم :-(
ولي بعد از يك سال مصاحبه هاي متعدد و جلسه با كاريابهاي معروف دوتا رزومه تهيه كردم يكي مخصوص مشاغل متوسط و سطح ادمين و يكي مخصوص مشاغل در سطوح اوليه شبكه بعنوان كارشناس و تكنسين چون همونطوري كه ميدونيد نه بايد over qualified بشويد نه اينكه خيلي پايين تر باشيد
خلاصه جريان كار در كيس من خيلي طولاني مدت شده و الان هم به دليل موارد خاص چند ماهي مسافر ايران هستم اما اميدوارم بعد برگشتم در زمستون بتوانم كار مناسب پيدا كنم در حال دوره كردن درسهاي قبلي هم هستم كه بلافاصله بعد از ورود مجددم به شيكاگو ازمونهاي اين دوره ها رو بدهم و مدرك امريكا داشته باشم تا بنحوي بتوانه مهر تاييد به تخصصم بزنه و موضوع رفرنس رو كمرنگتر بكنه

البته این رو بگم در مورد رفرنس ها بعد از ارائه پیشنهاد کار و قبول کردنش از طرف من خواسته شدن
البته نمی دونم چقدر در پذیرفته شدن این موضوع تاثیر داره. به هرحال شما مشخصا بی تجربه نیستید و امیدوارم با برنامه ای که دارید زودتر به نتیجه برسید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، saeedshafiee ، mhb161 ، بازگشت ، copol
(2013-09-03 ساعت 05:08)afs نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 05:05)Strawberry2013 نوشته:  داشتن رفرنس خيلي مهمه متاسفانه من ندارم :-(
ولي بعد از يك سال مصاحبه هاي متعدد و جلسه با كاريابهاي معروف دوتا رزومه تهيه كردم يكي مخصوص مشاغل متوسط و سطح ادمين و يكي مخصوص مشاغل در سطوح اوليه شبكه بعنوان كارشناس و تكنسين چون همونطوري كه ميدونيد نه بايد over qualified بشويد نه اينكه خيلي پايين تر باشيد
خلاصه جريان كار در كيس من خيلي طولاني مدت شده و الان هم به دليل موارد خاص چند ماهي مسافر ايران هستم اما اميدوارم بعد برگشتم در زمستون بتوانم كار مناسب پيدا كنم در حال دوره كردن درسهاي قبلي هم هستم كه بلافاصله بعد از ورود مجددم به شيكاگو ازمونهاي اين دوره ها رو بدهم و مدرك امريكا داشته باشم تا بنحوي بتوانه مهر تاييد به تخصصم بزنه و موضوع رفرنس رو كمرنگتر بكنه

البته این رو بگم در مورد رفرنس ها رو بعد از ارائه پیشنهاد کار و قبول کردنش از طرف من خواسته شدن
البته نمی دونم چقدر در پذیرفته شدن این موضوع تاثیر داره. به هرحال شما مشخصا بی تجربه نیستید و امیدوارم با برنامه ای که دارید زودتر به نتیجه برسید.

قطعا تاثير داره من چندبار با شركتهاي خيلي خوب تا مرحله پيشنهاد كار فاينال هم رفتم ولي هركدام بدلايلي كنسل شد سابقه كار امريكا ، مهاجر بودن ، نداشتن كليرنس كار و ....
موفق باشيد خوشحالم شما در اين مسئله موفق بوديد و الان راضي ممنون ميشم اگر اطلاعاتي بيشتري يا موقعيت كاري بود به اشتراك بگذاريد
پاسخ
تشکر کنندگان: afs ، saeedshafiee ، mhb161 ، copol
من کارشناسی الکترونیک دارم چه دوره هایی رو بخونم که درآمد بالایی داشته باشه؟
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من 4 سال در رشته برنامه نویسی تحت ویندوز کار کردم و اندکی ASP . اینجوری که از نوشته های قبلی فهمیدم JAVA بیشتر بازار کار داره . خواستم بدونم بهتر JAVA رو شروع کنم یا MVC؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.

کلا اروپا و امریکا بازار کار دات نت و جاواش خوبه و مثل ایران نیست که فقط دات نت ش خوب باشه. و شاید بازار جاوا بیشتر هم باشه.

از من میشنوی جاوا کارکن.تا جایی که من شنیدم جاوا کارها بی کار نمیمونن همیشه.

و اینکه تا جایی که من میدونم mvc فقط یه نوع معماری برنامه نویسی هست نه زبان
پاسخ
تشکر کنندگان: afs ، far2014 ، mhb161 ، copol
با سلام خدمت همه دوستان .
من 17 سالم هست و برای تحقق خواسته هام تصمیم به مهاجرت کردم.
تخصصم طراحی وبسایت و برنامه نویسی وبسایت هست مدارک فنی حرفه ای phpو htmlو cssو mysql server رو هم دارم و همچنین مدرک فتوشاپ رو هم دارم و در این مواردی که گفتم اگر بخوام از صد رتبه بدم همه رو بالای 80 درصد هستم به جز php و البته دارم اون رو هم تقویت می کنم. از نظر زبان هم دیپلم زبان رو هم دارم و علاقه زیادی به خلق ایده های نو دارم و تعریف از خود نباشه خلاقیت عالی ای دارم . رشته ای که برای تحقق دادن خواسته هام هست کامپیوتره ولی طبق این تایپیک مدرک کامپیوتر ایران رو قبول ندارن اونجا . علاقه زیادی به کار کردن در شرکت های بزرگ ای تی رو دارم. به نظر شما من به چه نحوی می تونم به خواسته هام برسم ؟ با چندتا از دوستان که صحبت کردم میگن لیسانس الکترونیک بگیرم و اپلای کنم وقتی اومدم خارج کشور در رشته کامپیوتر ادامه تحصیل بدم. ممنون می شم منو راهنمایی کنید چون واقعا دچار سرگردانی شدم.
با تشکر از شما دوستان
در ضمن در ضمینه عکاسی هم سررشته ای نسبتا خوبی دارم ( گفتم شاید بدرد بخوره Big Grin)
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedshafiee
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ مسعله حیاتی هست .
ممنون میشم رویه این موضوع بحث کنید .
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-23 ساعت 23:49)reza7652 نوشته:  دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ مسعله حیاتی هست .
با تشکر

دوست عزيز من تا حدي ميتوانم اطلاعاتي بشما بدهم اول اينكه كلا در امريكا اگر مدرك تحصيلي از دانشگاه هاي امريكا رو داشته باشيد اوضاع كار و درامد قطعا خيلي برايتان فرق ميكنه تا مدرك از ايران ! اما بايد مشخص كنيد ميخواهيد ليسانس رو از ايران بگيريد يا از امريكا ! يا اينكه براي فوق يا،.. بيايد امريكا ! اما در مقايسه با خيلي از رشته هاي ديگه كامپيوتر جز اون دسته از رشته هايي هست كه بيشتر تخصص حرفه ايتون كاريتون و مدارك اينترنشال اينجا براشون مهمه يعني حتي اگر ليسانس ايران باشيد ولي چهار تا تخصص حرفه اي با مدرك بين المللي داشته باشيد هم ميتوانيد بعد از مدتي كار خودتان را پيدا كنيد چون كامپيتر و تخصص هاي ان مختص منطقه يا كشور خاصي نيست اصل و مبناي تكنولوژي ان از امريكا به كل دنيا پخش ميشه مثلا زبان php در ايران يا امريكا فرقي نداره ! اما مثلا مهندسي عمران در ايران يا امريكا باهم كاملا متفاوته ! اميدوارم منظورم رو گرفته باشيد
متاسفانه من اطلاعاتي راجع به رشته الكترونيك ندارم اما از من به شما نصيحت اگر ميخواهيد تو زمينه كامپيوتر مشغول بشويد با المترونيك شروع نكنيد همون رشته كامپيوتر را بخونيد .
و مجددا تحصيل در امريكا صدرصد شما رو از نظر كار و .. جلو مي اندازه تا تحصيل در ايران ( البته اگر موقعيتش بودجه و ... را داريد )
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ParsTrader ، reza7652 ، copol
(2013-09-24 ساعت 00:11)Strawberry2013 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 23:49)reza7652 نوشته:  دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ مسعله حیاتی هست .
با تشکر

دوست عزيز من تا حدي ميتوانم اطلاعاتي بشما بدهم اول اينكه كلا در امريكا اگر مدرك تحصيلي از دانشگاه هاي امريكا رو داشته باشيد اوضاع كار و درامد قطعا خيلي برايتان فرق ميكنه تا مدرك از ايران ! اما بايد مشخص كنيد ميخواهيد ليسانس رو از ايران بگيريد يا از امريكا ! يا اينكه براي فوق يا،.. بيايد امريكا ! اما در مقايسه با خيلي از رشته هاي ديگه كامپيوتر جز اون دسته از رشته هايي هست كه بيشتر تخصص حرفه ايتون كاريتون و مدارك اينترنشال اينجا براشون مهمه يعني حتي اگر ليسانس ايران باشيد ولي چهار تا تخصص حرفه اي با مدرك بين المللي داشته باشيد هم ميتوانيد بعد از مدتي كار خودتان را پيدا كنيد چون كامپيتر و تخصص هاي ان مختص منطقه يا كشور خاصي نيست اصل و مبناي تكنولوژي ان از امريكا به كل دنيا پخش ميشه مثلا زبان php در ايران يا امريكا فرقي نداره ! اما مثلا مهندسي عمران در ايران يا امريكا باهم كاملا متفاوته ! اميدوارم منظورم رو گرفته باشيد
متاسفانه من اطلاعاتي راجع به رشته الكترونيك ندارم اما از من به شما نصيحت اگر ميخواهيد تو زمينه كامپيوتر مشغول بشويد با المترونيك شروع نكنيد همون رشته كامپيوتر را بخونيد .
و مجددا تحصيل در امريكا صدرصد شما رو از نظر كار و .. جلو مي اندازه تا تحصيل در ايران ( البته اگر موقعيتش بودجه و ... را داريد )

ممنون از شما که اهمیت دادید به پست من.
هدف من اینه که لیسانس رو اینجا بخونم و برای فوق لیسانس به حالا یا امریکا یا کانادا بیام . بحث انتخاب رشته لیسانس فقط ملاک خواستن این دو کشور هست که من بتونم اپلای کنم و بیام اونجا . البته من رشته هایی که برای سال 2013 کانادا اعلام کرده بود رو نگاه کردم هم الکترونیک بود هم کامپیوتر ولی برای کامپیوتر به صورت دوتا عنوان بود اولی نوشته بود مهندسان کامپیوتر به جز نرم افزار و طراحی و دومی نوشتن بود برنامه نویسان کامپیوتر . مسعله من اینه که مدرکی که از اینجا بگیرم به عنوان مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار شناخته میشه و در مقایسه با اون دو رشته ای که خواستن فکر نکنم این رشته رو برای اپلایی بپذرین . حالا با توجه به اینکه شما دانش بیشتری در این ضمینه دارید من میتونم با گرفتن لیسانس کامپیوتر از ایران (از دانشگاه خوب ایران مثل دانشگاه شیراز یا صنعتی شریف ) بیام اونجا که بتونم فوق لیسانس رو در ضمینه کامپیوتر اونجا بخونم ؟

با عرض پوزش بابت حجم زیاد سوالات
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-03 ساعت 04:58)afs نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 04:54)Strawberry2013 نوشته:  من پنج سال سابقه تخصصي كار شبكه دارم دوره هاي روتينگ و مايكروسافت و ... ايران أدمين شبكه بودم و رزومه قابل ملاحظه اي دارم كه تعداد زيادي مصاحبه رو برايم بهمراه داشته ، زبان انگليسي هم مسلط و تافل دارم ولي نميدانم چرا نتونستنم تا بحال رسما جايي مشغول بكار بشوم گرچه در حد مشاغل بالا هم اپل اي نكردم چون مطمئنم مشاغل بالا رو فعلا به مهاجرين بدون سابقه نميدهن .
ميتونم بپرسم رفرنس شما كي بوده ؟ يعني شخصي بوده يا كسي كه كارتون رو گارانتي كرده در امريكا؟

به نظر من که سابقه کار شما این قدر خوب هست که بخوان کار خوب بهتون بدن. حالا ایراد کار چیه. نکنه فکر کنند دستمزد شما خیلی خیلی بالاتر از چیزیه که فکر می کنند؟

من ۴ رفرنس داشتم که ۲ نفرشون در آمریکا منیجر هستند و یکیشون در یکی استارتاپ در غرب آمریکا برنامه نویس شناخته شده ای هست. مدت های خیلی قبل با این افراد در ایران همکار بودم و یک رفرنس کانادایی داشتم که مدیر یک شرکت طراحی وب بود و به فراخور چند تجربه کاری خارجی که داشتم با ایشون کار کرده بودم.

سلام
به نظر شما کسی که ۶ سال سابقه کار داره وتو انگلیس هست شانسی براش هست که تو امریکا کاری پیدا بکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 06:14)maryam_selfid نوشته:  سلام
به نظر شما کسی که ۶ سال سابقه کار داره وتو انگلیس هست شانسی براش هست که تو آمریکا کاری پیدا بکنه؟

سلام. اگر فرض کنیم کسی که توی انگلیس هست انگلیسی رو درحد متوسط و بالا می دونه و توی این ۶ سال سابقه اش واقعا کار کرده باشه بهتون قول می دم شانس پیدا کردن کار تخصصی توی رشته کامپیوتر از هر رشته دیگه ای براش بیشتره و دستمزدی که در همون بدو ورود می تونه دریافت کنه این قدری هست که خیلی از شغل ها هرگز نمی تونند اون رو دریافت کنند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، mhb161 ، Saeedv13 ، بازگشت ، philter ، copol
(2013-11-03 ساعت 08:16)afs نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 06:14)maryam_selfid نوشته:  سلام
به نظر شما کسی که ۶ سال سابقه کار داره وتو انگلیس هست شانسی براش هست که تو آمریکا کاری پیدا بکنه؟

سلام. اگر فرض کنیم کسی که توی انگلیس هست انگلیسی رو درحد متوسط و بالا می دونه و توی این ۶ سال سابقه اش واقعا کار کرده باشه بهتون قول می دم شانس پیدا کردن کار تخصصی توی رشته کامپیوتر از هر رشته دیگه ای براش بیشتره و دستمزدی که در همون بدو ورود می تونه دریافت کنه این قدری هست که خیلی از شغل ها هرگز نمی تونند اون رو دریافت کنند.

مرسی از جوابتون
اما مشکل من اینکه که ویزای امریکا ندارم همه اگهیهای کار تو امریکا هم زده بدون ویزا اپلای نکنید.
میشه راهنماییم کنید اصلا من شانسی دارم که یک شرکت امریکای واسه من که تو انگلیس هستم ویزا بگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: afs
تاپیک خیلی خوبیه ؛ در یک کلام آیا امیدی هست در خارج از ایران، کار تو زمینه ی فناوری اطلاعات گیره ایرانی ها بیاد !؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کارهای مرتبط با فن آوری اطلاعات از توسعه نرم افزار بگیر تا راهبری شبکه تا خدمات کامپیوتر از خوش آتیه ترین شغلها هستن و شرایط کار و حقوق بسیار خوبی هم دارن.
اگر تجربه کار دارین فقط روی زبان کار کنین، هیچ مشکل دیگه ای وجود نداره. فقط ایالتی برین که شرکتهای بزرگ یا دولتی در اونجا هستن. مثل کالیفورنیا، واشنگتون، دی سی،‌ ویرجینیا و...
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، philter ، copol
(2013-11-03 ساعت 18:22)itex نوشته:  کارهای مرتبط با فن آوری اطلاعات از توسعه نرم افزار بگیر تا راهبری شبکه تا خدمات کامپیوتر از خوش آتیه ترین شغلها هستن و شرایط کار و حقوق بسیار خوبی هم دارن.
اگر تجربه کار دارین فقط روی زبان کار کنین، هیچ مشکل دیگه ای وجود نداره. فقط ایالتی برین که شرکتهای بزرگ یا دولتی در اونجا هستن. مثل کالیفورنیا، واشنگتون، دی سی،‌ ویرجینیا و...

همونطور که گفتم من زبانم هیچ مشکلی نداره دوست گرامی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چطور میشه واسه ویزا اقدم کرد؟
اصلا شرکتها مایل هستند واسه یک نفر که تو امریکا نیست ویزا بفرستند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان