کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن مهندسین کامپیوتر
سلام

بعد دو سه سال یه پستی بدیم بد نیست. من رشته ام کامپیوتره و مدرک MCSA و لیسانس کامپیوتر دارم (وقتی ایران بودم گرفتم) اینجا کامپیوتر جزو بهترین رشته هاست که از لحاظ مالی و هم از نظر عدم نیاز به تحصیل در آمریکا بعد از ورود به نظر من حرف اول رو میزنه. من اینجا دو ساله دارم شرکت های بزرگ آمریکایی کار می‌کنم. فقط خواستم بهتون بگم کامپیوتر هر زمینه ایش اینجا کاربرد داره به شرطی که ببینند واقعا کارتونو بلد هستید. من توصیه میکنم ایران دوره های بین المللی بگذرونید چون مدرکش اینجا خیلی معتبرتره از مدرک دانشگاهی و غیره. اولش کمی طول میکشه چون معرف ندارید و همینطور سابقه در آمریکا ولی سواد و بخصوص تجربه حرف اول رو میزنه. در ضمن برای میزان درآمد ها به سایت :
www.indeed.com قسمت salary رفته عنوان شغلی و شهر رو وارد کنید بهتون نمایش داده میشه.
در ضمن من خیلی به سایت سر نمیزنم و نمیتونم جواب پیغام خصوصی بدم اما میخواستم تجربه خودم رو در میون بذارم.
موفق باشید
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Memolk ، eybaba ، shanks ، sib 24 ، taherifar ، Nima90 ، copol
دوستان عزیز سلام .

بنده برنده سال 2015 هستم اما سوالی خدمت شما داشتم .

بنده یه سایت در ایران دیدم و تاییدیه هاشم دیدم . این وبسایت مدرک میده مدارکشم نوشته مورد تایید وزارت علوم است + از موسسه های خارجی هم مدرک میده

ممنون میشم دوستان ببینن و نظر بدن

http://elearnpars.org

مدارک بین المللیشون

ایــنــجـــا هم نمونه مدارکش است.

سایت دیگرشونم این است

http://irarman.com/

تو فکرم از سایت اولی ICDL مدرکشو بگیرم

از سایت دومی CIW برنامه نویسی دات نت برای طراحی وب

در ضمن من مدرک برنامه نویسی پیشرفته php با نمره 98 از فنی حرفه ای هم گرفتم

حال ممنون میشم اساتید نظر بدن

ممنون از شما

ارادتمند
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

پاسخ
تشکر کنندگان:
kkr129
دوتا نکته خدمتت می گم:

1) اگر می خواهی بواسطه اخذ مدارک بین المللی، شانس پیدا کردن کارتو در ا.م.ر.ی.ک.ا افزایش بدی، باید سراغ مدارکی بروی که توسط شرکت های معتبری مثل خود مایکروسافت ارائه می شه. مثل این:
https://www.microsoft.com/learning/en-us...ation.aspx
این مدارکو توی ایران هم می تونی بگیری اما حتی بعضی ها اعتقاد دارند بهتره بری اونجا امتحانشو بدی. اون موقع شاید بتونی اونجا کار پیدا کنی

2) مدرک نصف قضیه است. تخصصتو می خوای چکار کنی؟ ICDL؟ با این می خوای در زمینه کامپیوتر کار پیدا کنی؟ خوشبختانه هنوز وقت داری، اگه می خوای موفق بشی باید خیلی تلاش کنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba
مهدی عزیز ممنونم

من رشتم فوق دیپلم الکترونیک
لیسانس مخابرات
اما کار اصلیم 5 ساله طراحی وب هست و بیشتر طراحی فروشگاه های الکترونیکی با سی ام اس خودم .
تعدادی وبسایت خارجی هم دارم با بازدید نسبتا خوب

کلا آمادگی همه نوع کاری را دارم حتی کار در فروشگاه یا ظرف شوری . کار عیب نیست واسم .

حال میخاستم بدونم کلا مدارک تایید میشه اونجا ؟ اگه مدرک بگیرم

ضمنا من با html + css + php + javascript آشنایی خوبی دارم

با تشکر
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-10 ساعت 20:08)kkr129 نوشته:  مهدی عزیز ممنونم

من رشتم فوق دیپلم الکترونیک
لیسانس مخابرات
اما کار اصلیم 5 ساله طراحی وب هست و بیشتر طراحی فروشگاه های الکترونیکی با سی ام اس خودم .
تعدادی وبسایت خارجی هم دارم با بازدید نسبتا خوب

کلا آمادگی همه نوع کاری را دارم حتی کار در فروشگاه یا ظرف شوری . کار عیب نیست واسم .

حال میخاستم بدونم کلا مدارک تایید میشه اونجا ؟ اگه مدرک بگیرم

ضمنا من با html + css + php + javascript آشنایی خوبی دارم

با تشکر
دوست عزیزم
این خیلی خوب هست که کار رو عیب نمی دونید. من شنیدم خیلی از ایرانیها که اونجا میرند از همین جور کارها شروع می کنند. اما در مورد کار بالاخره باید یه کاریو بلد باشید تا با هاش پول دربیارید. تا ابد که نمیشه ظرف شست. یکی از دوستان که اونجا بود می گفت بازار سی ام اس ها مثل دروپال هم اونجا خوب هستش. به نظرم بیشتر تحقیق کنید. در مورد مدارک هم یه سری مدارک هستند که جهانی و بین المللی هستند مثل certificate هایی که مایکروسافت میده که یه مدرک برنامه نویسی وب هم داره ، یا مدارکی که اوراکل میده یا دیگر شرکت های معتبر. من بیشتر با مدارک مایکروسافت آشنایی دارم و می دونم هر جای دنیا که برید یه امتیاز مثبت تلقی میشه. اما نمی دونم در مورد php و کارهایی که شما کردین چه مدرک معتبری براش پیدا میشه. به نظرم بیشتر تحقیق کنید و پول و وقتتونو با گرفتن مدارک بدردنخور حرام نکنید. اگرم certificate بدرد بخوری پیدا نکردید می تونید برید اونجا و کالج برید و مدرک دانشگاهی از اونجا بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، eybaba
ممنونم مهدی عزیز .

درسته مدارک سیسکو و مایکروسافت خیلی خوبه اما میدونی که در ایران نمیشه گرفتشون

به هر حال ممنونم .

الان دارم سعی میکنم برنامه نویسی جاوا اندروید را قوی کنم + روی سی ام اس ها وردپرس جوملا دروپال کار کنم

ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-11 ساعت 14:10)kkr129 نوشته:  ممنونم مهدی عزیز .

درسته مدارک سیسکو و مایکروسافت خیلی خوبه اما میدونی که در ایران نمیشه گرفتشون

به هر حال ممنونم .

الان دارم سعی میکنم برنامه نویسی جاوا اندروید را قوی کنم + روی سی ام اس ها وردپرس جوملا دروپال کار کنم

ممنون

والا الانو نمی دونم ولی قدیما در مجمتع فنی تهران می تونستید یه سری از مدارک مثل CIW و مدارک مایکروسافتو بگیرید. اینا ریموت می زدند به یه سری از تست سنترهای قانونی مثلا تو دبی یا ... و به نوعی تقلب می کردند ولی می تونستید امتحان بدید و مدارکو بگیرید. اینجا رو ببینید:
http://edareazmoon.mft.info/01/Fa/Static...x?tid=2851
البته به قول شما اگه از طریق تست سنترهای معتبر خارج از کشور مثل ترکیه یا امارات یا مالزی اقدام کنید بهتر هستش. امیدوارم ان شالله در هر زمینه ای که فعالیت می کنید موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، Mahmood129
قبل از ورود به امریکا چطور میشه برای کار اپلای کرد !؟
حدود دو ماه دیگه میام امریکا و خیلی استرس کار دارم و دوست دارم مرتبط کار پیدا کنم
چطور میتونم شرکت هایی که در زمینه طراحی سایت در محل زندگیم هستند رو شناسایی و رتبه بندی اونا رو بدونم !؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-20 ساعت 07:10)harison53 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 22:19)zar_arian نوشته:  سلام دوستان
من لیسانس نرم افزار و فوق مدیریت فناوری اطلاعات دارم و حدود 8 سال سابقه تخصصی در شبکه دارم دارای مدرک بین اللملی MCP,MCSE,MCITP,MCSA2012 و در پروژه های مختلفی کار کردم مدرک بین اللملی سیسکو را ندارم ولی کلیه دوره های Storage,CCNA,CCNP,CCIE R&S,CCNP Security,VMware را گذروندم و برخی از دوره ها را هم تدریس کردم و تخصصی هم کار کردم قبلا بیشتر با سرویس های مایکروسافت کار می کردم و الان بیشتر سیسکو و VMware کار می کنم و در پروژهای بالای 700 تا 3000 کامپیوتر و شبکه های wan با branch های زیاد که هم در سصح مجازی سازی سرور ها و سوچینگ و روتینگ در شبکه های داخلی و wan کار کردم می خواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه کمک بکنه که اولا کدام شهر بریم که از نظر کاری بهتره و کمکمون و راهنمایی بکنه قبل از اومدن انجا بتوانیم یه کاری پیدا کنیم.
با تشکر از همه دوستان
سلام دوست عزیز
با توجه به تجربه ای که شما دارید اینجا میتونید راحت کار پیدا کنید ولی یکی دو تا نکته هست که حتما درنظر بگیرید اولا برای کارهای در سطح تجربه شما زبان انگلسی تون باید محاوره ای باشه و دوما باید تجربه آمریکا رو پیدا کنید ولی بدونیداگر یکسال سطح انتظارتون پایین بیارید خیلی زود جاب پبدا میکنید و زود هم پیشرفت میکنید چون با این دانشمندهای که من اینجا دیدم جمعیت هندی و پاکستانی و ایرانی خیلی زود پیشرفت میکنند . درمورد ایالت بالاترین جذب نیروی آیتی در اطراف واشنگتن دی سی و شمال کالیفر نیاست که البته محلی بنام سیلیکون ولی در شهر سن حوزه از ایالت کالیفرنیا هست که مرکز آیتی آمریکاست ولی شما میتونید برای کالیفرنیا ، ویرجنیا ، مریلند، واشنگتن (سیاتل) و دالاس تگزاس اقدام کنید . که در مورد هزینه دالاس از همه مرقون به صرفه تر و بعد ایالت مریلند و ویرجینیا و بعد ایالت کالیفرنیا البته شهر سن حوزه . شهر سیاتل هم خوبه فقط اغلب بارندگی و کم و بیش ایرانیها ترجیح میدند جایی دیگه زندگی کنند ولی اونجا هم طبیعت خاص خودش و داره و جمعیت ایرانی زیادی هم داره . در مورد مدارک سیسکو چون شما بلد هستید و کار کردید فقط کافی ثبت نام کنید و امتحانش بدید و مدرک بگیرید که چون CCIE دارید مدارک CCNA.,CCNP رو راحت میتونید ظرف یکماه بگیرید ولی درمورد vmware باید دورش ببنید وحدود 3500 دلار . اینجا سیسکو سکیورتی که شما دارید خیلی ارزش داره و حداقل حقوقش حدود 90 هزار دلار و اگر سیتیزن شید که بالای سالی 160 هزار دلار هست .
باز هم که سوالی بود در خدمت هستم

سلام
از اطلاعاتی ک دادین ممنون.یه سوال داشتم.در شهرهایی که نام بردین (کالیفرنیا ، ویرجنیا ، مریلند، واشنگتن (سیاتل) و دالاس تگزاس)آیا میدونید که چه نوع برنامه هایی (مثلا شبکه،#C، جاوا،اوارکل،SQL یا VB و ..... )بیشتر اهمیت داره.؟یا بیشتر بازر کار و درآمد داره؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من برنامه نویس php هستم. آیا واسه برنامه نویس ها هم مدرکی هست که باید گرفت یا نه؟
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-05 ساعت 20:26)aidaz نوشته:  سلام من برنامه نویس php هستم. آیا واسه برنامه نویس ها هم مدرکی هست که باید گرفت یا نه؟

عرض شود که:

من به مقدار مطلوب تو آی تی‌ اینجا سابقه دارم و پیشنهاد من به شما اینه که برید دنبال یکی‌ دو تا سرتیفیکیت Linux و MySQL . بعدش هم اگه دلتون خواست تو Zend Framework سرت بگیرید کمک می‌‌کنه ولی‌ مهمترین Linux و MySQL هست.

موفق باشید.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: copol
یکی از مباحثی که خیلی خیلی در پیدا کردن کار در اینجا تاثیر خواهد داشت آشنایی با تکنولوژیهای مجازی سازی هست.
الان بازار اصلی در اختیار vmware و مایکروسافت hyper-v هست که دومی بخاطر هزینه تمام شده پایینتر و کیفیت قابل قبول در ورژن 2012 داره کم کم جا باز میکنه.
اما گرفتن سرتیفیکت در این زمینه برای پیدا کردن هر کسی در زمینه IT میتونه مفید باشه. بخصوص سرتیفیکت vmware vcp. برای این سرتیفیکت بر خلاف سایر سرتیفیکتها کاندیدا باید ابتدا دوره مورد نظر را در یکی از موسسه های دارای مجوز از vmware بگذرونه و بعد در امتحان قبول بشه.
هزینه این دوره را زمانی که من دنبالش بودم کمتر از 3 هزار دلار پیدا نکردم . اما در این کالج http://www.stanly.edu/continuing-educati...phere.html میتونید با حدود 250 دلار کل دوره را بگذرویند. من حدود 9 ماه تو نوبت بودم و ماه گذشته امتحان را دادم . اگر با این تکنولوژی هم آشنایی ندارید خیلی راحت میتونید LAB را روی یک لپتاپ قوی پیاده کنید و تمرین کنید.
برای امتحان علاوه بر کتاب خود دوره یک کتاب هم خود vmware داره که اونو من توصیه میکنم. در هر صورت امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره سوالی بود در خدمتم

پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، yami ، sib 24 ، eybaba ، taherifar ، we are one ، Nima90 ، mpas89 ، jupiterx ، abz7739 ، خسته از وطن ، alibabax ، copol
اول اینکه لطفا مدیران محترم این تاپیک رو به تاپیک انجمن مهندسین کامپیوتر آمریکا انتقال بدن که دو دستگی نشه!! البته یک پیشنهاده وگرنه من کی باشم که دستور بدم!! Big Grin

دوستان یک مطلبی رو میخواستم معرفی کنید. Linux Foundation دو تا سرتیفیکیت داره میده برای لینوکس، یکی سیس ادمین و دیگری مهندسی که یک سطح بالاتره. امتحانها صورت آنلاین هست و با دوربین و نرم افزار مخصوص شما رو کنترل خواهد کرد که در خانه تون که دارین امتحان میدین تقلب نکنید!!

هزینه امتحان 300 دولار رایج مملکته که اگه فقط تا آخر این هفته وچر ش رو با این کوپن بخرید بهتون صد دولار تخفیف میده و وچر برای یک سال هم معتبره تا تاریخ ازمون رو معین کنید. LFCERT100

لینک سایت هم اینه: http://training.linuxfoundation.org/certification

کامل توضیح داده که برای هر کدام چقدر سواد لازمه! طبیعتا 90 درصد امتحان هم مربوط به کار با کامند لاین هست. اگه واقعا کسی بلد باشه و سرتیفیکیت رو هم بگیره فکر کنم خوبه ولی اینکه مال CompTIA Linux+ بهتر یا راحتتر یا سختره یا این، نمیدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، ParsTrader ، sib 24 ، abas_kashan ، Nima90 ، mpas89 ، copol
دوستان یه سوال ، سر فصل هایی که ما تو ایران میخونیم چقدر با دروس رشته نرم افزار در آمریکا مطابقت داره؟
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-02 ساعت 01:34)azimi1368 نوشته:  دوستان یه سوال ، سر فصل هایی که ما تو ایران میخونیم چقدر با دروس رشته نرم افزار در آمریکا مطابقت داره؟

خیلی ساده است!
برو به سایت دانشگاهها و ببین برای رشته نرم افزار کدام کد درسها رو گذاشتن که البته معمولا یک توضیحی هم داره که پیش نیاز یا همنیازش چیه و چه مسائلی رو پوشش میده این درس.
بعد ببین برای اون کد درسها کدام استادها هست و در صفحه استادها برای اون درس ببین چه Syllabus ی که معمولا PDF هست گذاشته برای اون درسش.
فایله رو باز کن و توضیحاتش رو بخون و کتابی که نوشته تدریس میشه رو آنلاین نگاه کن یا دانلود کن ببین چه قراره یاد بگیرن!
پاسخ
تشکر کنندگان: Nima90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان