موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من لیسانس نرم افزار و فوق مدیریت فناوری اطلاعات دارم و حدود 8 سال سابقه تخصصی در شبکه دارم دارای مدرک بین اللملی MCP,MCSE,MCITP,MCSA2012 و در پروژه های مختلفی کار کردم مدرک بین اللملی سیسکو را ندارم ولی کلیه دوره های Storage,CCNA,CCNP,CCIE R&S,CCNP Security,VMware را گذروندم و برخی از دوره ها را هم تدریس کردم و تخصصی هم کار کردم قبلا بیشتر با سرویس های مایکروسافت کار می کردم و الان بیشتر سیسکو و VMware کار می کنم و در پروژهای بالای 700 تا 3000 کامپیوتر و شبکه های wan با branch های زیاد که هم در سصح مجازی سازی سرور ها و سوچینگ و روتینگ در شبکه های داخلی و wan کار کردم می خواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه کمک بکنه که اولا کدام شهر بریم که از نظر کاری بهتره و کمکمون و راهنمایی بکنه قبل از اومدن انجا بتوانیم یه کاری پیدا کنیم.
با تشکر از همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ليسانس IT و فوق مديريت سيستمهاي اطلاعاتي دارم، سابقه كارم مديريتي غير مرتبط هست، حدوداً تا كمتر از ٢ سال ديگه مهاجرت ميكنيم به آمريكا، من در واقع در اين ٢ سال ميخوام تلاش كنم كار ياد بگيرم در رشته خودم ، مي خواستم بدونم با توجه به گسترده بودن فيلد IT به نظر شما در چه بخشي بيشتر كار كنم، ميخوام هم برم دوره هاي تخصصي ببينم و هم كار كنم تا ياد بگيرم،
بسيار ممنون ميشم اگر به من جواب بديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجر سرا
من در حال حاضر در المان زندگی میکنم و مشغول تحصیل در رشته انفورماتیک مقطع فوق لیسانس هستم. در این ۵ سالی که در المان(شمال المان) هستم⸲ زبان و محیط رو خوب شناختم.
چیزی که بیشتر از همه اینجا اذیتم میکنه سردی رفتار ادمها و معماری شهرهاشونه (ساختمونهای قدیمی ⸲ کوچه های تنگ و تمرکز تمام مغازهها در ”مرکز‟).
من تجربیات و نظرات دوستان رو در مورد امریکا مطالعه کردم و برنامه های مستند در این باره هم زیاد دیدم. میدونم امریکا بهشت نیست و باید سخت کار کنی تا بتونی خودت و خونوادت رو تامیین کنی.
سوالی که از دوستان دارم اینه که درصد موفقیت در زمینه رشته انفوماتیک برای کسانی که در اروپا درس خوندن چقدره⸮ ایا شانس پیداکردن کار براشون بیشتره یا نه⸮
با تشکر پیشاپیش از همه دوستان
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اوراکل بگو یه لقمه هلو بپر تو گلوی روایی میخام دیگه !!
بدون مدرک بری با ماهی 100 چوخ تو شرکت های درجه یک امریکایی کار کنی !!
خیلی دمت گرمه داداش
الان کار دارم
شب جواب سوالاتتو تا جایی که بتونم میدم
اینقدر هم زیر کار در رو نباش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی درباره بازار کار برای "Oracle ADF Developer" اطلاعاتی داره ؟
من حدود 3 سال روی این فریم ورک کار کردم،(عضو تیم توسعه در یک پروژه ملی هم هستم)
از 3 ماه پیش Java رو از ابتدا شروع کردم و الان دارم در کنار ADF اون رو هم مطالعه میکنم.
الان تقریباً 1 سال زمان دارم ؛ سوالم اینه که توی زمان باقی مونده بیشتر روی کدوم یکی تمرکز کنم ؟
در ضمن حدود 2 سال هم C# Desktop Application کار کردم.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد به همه دوستان
لطفا جواب من را هم بدهید!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ایمجا که همه یا برنامه نویسند یا شبکه کار پس Database چی میشه؟؟ کیس database administrator Oracle حرفه ای یا آماتور کار نمیکنه؟؟ اگه OCA,OCP , دیتابیس اوراکل رو داشته باشی امیدی هست کار پیدا کنی؟؟
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :مقصد سن خوزه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما جزء افراد لاتاری 2015 هستیم...........و اگر همه کارها روی روال باشه حدوداً 1 تا 1/5 ساله دیگه آمریکا هستیم
میخواستم از شما که رشته و تخصص توی کامپیوتر دارید بپرسم آیا کسی میتونه تو ایران در این مدت حدوداً یکسال دوره و رشته ای از کامپیوتر رو آموزش ببینه که بعداً بتونه با اون توی آمریکا کار کنه........منظورم کار حرفه ای و تخصصی نیست فقط کاری در زمینه کامپیوتر که بعدها بتونه تو آمریکا بیشتر آموزش ببینه و ارتقاء پیدا بکنه...
هیچ سابقه ای در رشته کامپیوتر ندارم
و اگر این امکان وجود داره...چه رشته و یا آموزشگاهی رو توی ایران پیشنهاد میدید...
و همینطور چه رشته هایی غیر از کامپیوتر رو پیشنهاد میکنید که آموزش دیده بشه تو این مدت حدوداً یکسال
ممنون
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ایا کسی سابقه کاری در زمینه virtualization و cloud computing در امریکا داره. من از برندگان 2015 هستم و شرکتی که کار میکنم در کارهای بزرگ مجازی سازی در ایران سابقه خوبی داره میخواستم بدانم اگر کسانی در این فیلد سابقه دارند حدود حقوق برای یک ادم در سطح متوسط به بالا را چقدر ارزیابی میکنند؟. ضمنا بیشتر تجربه ما روی وی ام ویر است
اگر توصیه خاصی هم دارند بگویید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
می شه لطفا بگید برای مهندس کامپیوتر سخت افزار و رسته ی Network/Help Desk با سابقه ی بالای ۱۰ سال به صورت تخصصی کدوم ایالت بهتره?
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.