موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من یک برنامه نویس به زبانهاب سی شارپ و sql 2015 هستم از بچه های گروه یک سوال داشتم آیا میتوان پروژه ویا قسمتی از پروژه را در منزل انجام داد وبعد پروژه را به شرکت های برنامه نویسی فروخت وبطور خلاصه در منزل برنامه نویسی کنم واستخدام شرکت نباشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-01 ساعت 03:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-01 ساعت 03:15 توسط xen.)
پيشنهاد من به شما دوستان واسه اينكه كار خوب پيدا كنين
١. علاقه منديتونو به يك فيلد انتخاب كنيد (شبكه، سخت افزار، فرانت اند، بك اند، آي او اس، اندرويد و ...)
٢.تجربه كاري رو در فيلد انتخابي بالا ببريد ( من در زمينه وب فرانت اند و بك اند ميگم دستتون بياد، فرانت اند: اچ تي ام ال، سي اس اس، جاوا اسكريپت (خيلي مهمه)، سعي كنيد هي پروژه انجام بديد حتي واسه خودتون و اون رو تو سايت هايي مثل گيتهاب بريزيد؛ بك اند: زبان برنامه نويسي مورد علاقه رو انتخاب كنيد پي اچ پي، جاوا اسكريپت (نود)، روبي، پايتون (اينا رو بورسه)، بعد از اينا فقط تمرين تمرين تمرين)
٣.خبره بودن در يك زمينه خيلي مهم تر از بلد بودن چند چيزه
حالا پيشنهادات من به دوستاني كه قصد طراحي و توسعه وب دارن، جاوا اسكريپت بعدش اگه قصد كار كردن در زمينه فرانت اند دارين ياد گرفتن لايبلرري هايي مثل جي كوئري، ري اكت (اين باز خيلي رو بورسه)، بك بون و ... اگه بك اند رو دوست داريد كار با نود جي اس و اكپرس و يا سيلز جي اس و ... (مهمترين چيز تمرينه و تمرين)
و در آخر پيشنهاد من به شما ياد گيري خيلي حرفه اي جاوا اسكريپت است چون آينده خيلي خيلي روشني داره و هر روز داره بهتر و بهتر ميشه، كسايي كه اهل فن هستند الان ميدونن كه شركت فيسبوك لايبرري ري اكت رو براي اپليكشن هاي ناتيو درست كرده يعني اينكه با جاوا اسكريپت مي تونين واسه آي او اس و اندرويد اپ بنويسيد ولي خوب تجربه ميخواد و تمرين زياد و آشنايي با خيلي چيزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امسال در لاتاری برنده شدم و اگر خدا بخواد میخوام بیام آمریکا
من فوق نرم افزار دارم و 5 سال سابقه برنامه نویسی در شرکت خصوصی. تخصصم Net. هست و توسعه دهنده نرم افزار های تحت وب هستم. رزومه و نمونه کارهای نسبتا خوبی دارم که اگر جمع و جورشون کنم چندین پروژه ریز و درشت میشه که قابلیت آپ کردن رو سیستم های هاستینگ آنلاین پروژه رو داره. میخواستم بدونم احتمال اینکه بتونم کار مرتیط گیر بیارم چقدره و یا چقدر طول میکشه تقریبا و اصلا میشه با مدرک و سابقه ایران و تعدادی پروژه اپن سورس تو وب کار گیر آورد؟ در کل امیدی هست یا خیر؟ ممنونم از دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان ایرانی کسی هست که داخل شهر سن خوزه یا بقیه شهر های امریکا در زمینه سخت افزار کامپیوتر شاغل باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان ایرانی کسی هست که داخل شهر سن خوزه یا بقیه شهر های امریکا در زمینه سخت افزار کامپیوتر شاغل باشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-30 ساعت 12:24)ShohreAmini نوشته: سلام دوستان مهاجر سرایی
اول از خودم بگم بعدا سوالمو مطرح می کنم. امیدوارم کسی جوابمو بدونه
من 27 سالمه و لیسانس IT دارم. امسال لاتاری برنده شدم و تا شهریور باید برم.
در حال حاضر دارم دوره های MCSA و CCNA رو تون آموزشگاه کهکشان نور تهران میگذرونم. قبلا هم با رشته خودم کار نکردم. و تنها دوره مقدماتی سی شارپ و گذروندم. سطح زبانم هم Intermediate هست. با این اوصاف به نظرتون می تونم تو آمریکا کار پیدا کنم. حالا به عنوان Help Desk یا هر چیز دیگه. و اینکه کدوم شهر رو پیشنهاد میکین. بگم که پشت مالی قوی یی هم ندارم
سلام در زمینه کامپیوتر شما یا باید ویرجینیا ی شمالی و یا ایالت واشینگتن و یا سانفرانسیسکو رو انتخاب کنی . در ویرجینیا موقعیت شغلی زیاد هست
Sterling & Ashburn از شهرهایی هستند که کار کامپیوتر زیاده
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia