موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
Ccna & mcsa شما میخونی هیچ دردی نمی خوره به چند دلیل
فارسی آموزش میبینی
سرفصل ها کامل تدریس نمیشه
میکروتیک ارزون تره
شبکه به تازه کار کار نمیدن چون قطعی یه ضرر و میلیونی
امتحانات بشدت با اموزش فرق می کنه تجربه دارم و بیشتر روی کتاب مانور بدین
و بعد بحث کار
ما بدلیل نداشتن زبان خوب نباید دور کارهای این مدلی بریم چون یا پشتیبان میشیم و یا مشکل شبکه که هر دو نیاز به ارتباط با مردم و کارمندان
بیشتر باید روی برنامه نویسی مانور بدین به چند دلیل
در مینیمم علم امکان بهره گیری از سورس کد هست
تمام انگلیسی ما در جلسات معارفه پروژه و همنشینی با سفارش دهندست اونم تحلیل گر زحمتشو میکشه یو ام ال یا ای ار دی میده ،فکر نکنم انقدر تیم ورک ها کیلویی باشه همه کاره زمان
مدیر پروژه دستوراتاش مکتوبه و توضیحات از قبل با معماری ارایه میشه
کار دستی کوتاه و شما در همه جا کد مینویسی
بهبود خطا امکان پذیره
با اینکه من امیدی به لاتاری ندارم ولی پروژه هایی که مینویسمو دو زبانه کردم تا برای انور نمونه داشته باشم
سی شارپ کار میکنم که میدونم بازم بدرد بخور نیست و انجا زبان هایی مثل جاوا و زیر خاکی مرسومه
اگر دیدید اگهی زده کیو بیسیک تعجب نکنید چون اینا دیر بدیر اپدیت میکند سازمانشونو
یامی امروز شادم کردی پست زدی زنده باشی
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2016-03-31 ساعت 10:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-31 ساعت 10:47 توسط yami.)
با عباس عزیز کاملا موافقم و اگه واقعا کسی در سی و سی پلاس پلاس استاد باشه و یا همینطور جاوا پول خیلی خوبی میتونه در بیاره، حتی در همین وگاس که من هستم شرکتهای قدر قدرتی هستن که بازیهای دستگاههای کازینو ها رو طراحی میکنن و همیشه در به در دنبال برنامه نویس حرفه ای هستند. اما همه میدونن که برنامه نویس خبره شدن سالهای زمان میبره.
همانطور که استیلث عزیز هم تاکید کردن، و من هم در پست قبل گفتم تا جایی که میتونید برید کارآموزی کنید به هر قیمتی. ارائه سرتیفیکیت صرفا در حد گرفتن وقت مصاحبه ارزش داره. اگه نباشه وقت مصاحبه ممکنه نگیرید اما بودنش هم صرفا پاتونو به اتاق مصاحبه باز میکنه و لاغیر. بعدش میخوان ببینن که چند مرده حلاجید. نمیدونم Microsoft System Center ایران تدریس میشه یا نه اما اینجا خیلی کاربرد داره در بیزنسهای متوسط و بزرگ و خیلی بزرگ و اگه بدونید امتیاز بسیار بالایی هست برای مشاغل ورودی سیس ادمین در شرکتها.
پانوشت:
میکروتیک متاسفانه در آمریکا زیاد کاربرد نداره مگر احتمالا در شرکتهای خیلی کوچک. اینگونه شرکتها معمولا مدیر شبکه مقیم ندارند و از خدمات شرکتهای آی تی جداگانه استفاده میکنند.
میدونم که الان ممکنه نه وقت و نه امکانش رو داشته باشید اما اگه با Juniper آشنا باشید بازارش نسبت به بازار خیلی رقابتی تر سیسکو مشاغل بیشتری در حال حاضر داره. یعنی به نسبت تجهیزات جونیپر موجود در شرکتها و بازار، مشاغل بیشتری براش هست تا نسبت به سیسکو و تجهیزات موجودش در بازار. علتش اینه که کمتر کسی سراغش رفته. وقتی هم کسی رو لازم دارند و فرد مناسبش نیست، اگه پیدا کنن، عملا قدرت چانه زنی دست پرسنل هست نه صاحب کار.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-01 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-02 ساعت 06:07 توسط yami.)
بیس و پایه شبکه همیشه سیسکو هست به نظر من. بعد شما میایید مسائل متفاوت مثلا جونیپر رو یاد میگیرید و تخصصی تر میشید.
حتی اکثر دوره های آموزشی جونیپر اینگونه طراحی شده که شما سواد مقطع مشابه اش در سیسکو را دارید.
بنابرین در تقویت تخصص عملیتون در سیسکو شک نکنید.
حالا بعدا فرصت شد، کمی هم جونیپر میخونید اگه دیدید کار براش بیشتر و بهتر کمتر رقابتیه.
دوره های ویدیویی آموزشی جونیپر که در تورنت هم هست، اکثرا بصورت فست ترک و بر اساس دانش سیسکو شماست.
امیدوارم بزودی سرتیفیکیتها رو بگیرید و حتما موفق خواهید بود.
روتینگ و سکیوریتی واقعا عالین.
ویپ هم بازار خوبی داره چون عملا مخابرات سنتی در دنیا و همچنین مرکز تلفنهای غیر آی پی در شرکتها و سازمانها منسوخ میشه.
پانوشت:
به سایتهای مشاغل آی تی مثل dice.com برید و شرح وظایف و مهارت های مورد نیاز در هر شغلی که انتظار گرفتنشو دارید رو بخونید.
بعد از کلی جمع آوری اطلاعات، جمع بندی کنید و به نتیجه برسید که اکثر کارفرماهای آتی از شما چه انتظار خواهند داشت و به شما چه خواهند داد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و وقت بخیر
آیا دوستانی هستند که در زمینه سخت افزار کامپیوتر در امریکا شاغل باشن؟ معمولا در کدوم شهر های امریکا شغل های مربوط به سخت افزار نیاز دارن؟
البته با تحقیقاتی که کردم خیلی ها ایالت کالیفرنیا رو برای سخت افزار معرفی میکنن؟
سوال بعدیم هم این هستش که ایا داشتن مدارک تخصصی در زمینه تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ و بازیابی اطلاعات کمکی به پیدا کردن شغل داخل زمینه کامیوتر میکنه؟البته مدارک رو ایران گرفتم ولی یک رونوشت به زبان انگلیسی هم داره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-17 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-17 ساعت 11:17 توسط alinzd.)
دوستان عزیز
توی امریکا
1.معمولا افرادی که ویندوزشون یا نرمافزارهاشون خراب میشه کجا میرن؟یا بخان سیستم ارتقا بدن؟
2.پرینترهای لیزری و نصب اون و شارژ کارتریج یا تعمیرات پرینترشون چطور؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستانی که در صنعت کامپیوتر و it در امریکا شاغل هستن سوالی داشتم
معمولا مهندس های کامپیوتر و ای تی چقدر حقوق میگیرن؟
کار مرتبط با کامپیوتر از لحاظ سطح اجتماغی در چه جایگاهی هستش؟