موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم.در مورد Geoinformatics و بازار کارش کسی اطلاعی داره تو آمریکا؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی نبود.از تجربیاتش یه توضیحی بده..
ممنون می شم.
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002
approval date = 1/19/2010
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-28 ساعت 03:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-28 ساعت 03:10 توسط kavirr.)
(2015-09-22 ساعت 18:44)RezaTX نوشته: (2015-08-23 ساعت 00:33)Mehdi0065 نوشته: من قبلا این سوال رو پرسیدم اما همچنان تو انتخاب ایالت سردرگمم ، میشه دوستان کامپیوتری منو راهنمایی کنن برای منی که تخصص کامپیوتر تو چند گرایش مختلف دارم و البته هیچ آشنایی تو آمریکا ندارم روی کدوم ایالت ها و شهرها بهتره فکر کنم و برنامه ریزی کنم تا بتونم کار بهتری پیدا کنم و جای پیشرفت داشته باشه
San Francisco, Silicon Valley
شما باید بری سیلیکن ولی فقط چند تا نکته
اکثر شهرهای ولی خیلی گرون هستند مخصوصا خود سن فرنکیسیکو و زمان زیادی نیاز داره که شما کار پیدا کنی برای همین سعی کن شهرهای ارزون بری تا پولت تموم نشه. مثل جنوب سن حوزه. از caltrain استفاده کن واسه رفت آمد
به خاطره وجود استندفورد رقابت بالاست برای همین ک وبسیت از الان design کن برای نمونه کار که از همه چیز مهمتره.
توی سایت کریگلیست برو و واسه کمپانیهای کوچیک یا استارتاپ رزومه بفرست، در رزومه رویی مدرک دانشگاهی ایران تمرکز نکن چون اون باعث استخدام شدنت نمیشه. نمیتونه اون مدرک با UCLA، برکلی، استندفورد رقابت کنه.
سعی کن رو کارهای که بلدی تمرکز کنی.
برای شرکتهای رویای مثل گوگل، فیسبوک، توییتر، یاهو, oracle, ibm, AMD, ebay رزومه نده چون فقط انگیزست از دست میره
رزومه تو شرکت به شرکت عوض کن و جوری تغییرش بده به اون چیزی که اونا میخوان نه اون چیزی که هستی.
توی سایت میتاپ meetup عضو شو و با مردم حرف بزن شاید بتنی یه کانکشن پیدا کنی توی یک شرکت.
امیدتو از دست نده انشاالله که سریع کار پیدا کنی.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2016-01-28 ساعت 07:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-28 ساعت 07:02 توسط yami.)
با kavirr عزیز موافقم بجز قسمت سیلیکون ولی.
شما الان قدرت رقابتت بخاطر خارجی و ایرانی و تازه وارد بودن و زبان اصلیت انگلیسی نبودن همینطوری هم پایینه، حالا بیا اول کار مستقیم بری وسط مراکز نخبه پرور و نخبه استخدام کن، طبیعی هست که کارت سخت خواهد بود.
بنظر من باید شهرهایی که بری که کار آی تی زیاده ولی برای نخبگان آی تی جذابیت نداره تا کار پیدا کردنت اول کار راحت تر باشه. در همچنین شهرهایی میتونی یکی دو سال هم سابقه کار و هم تجربه بیشتر درست کنی و بعد بری جایی مثل سیلیکون ولی.
برای این روش من با توجه به اینکه در سالت لیک سیتی و لاس وگاس بودم، هر دو رو توصیه میکنم البته باید ببینی کدام به روحیه ات میخوره. چند تا ایالت دیگه که به شخصه دیدم بدرد کار آی تی نمیخورد.
در ضمن مانند این دوست عزیزمون دیگران هم میان اینجا و میگن که در زمینه های مختلف کامپیوتر یا آی تی تخصص دارند ولی جزئیاتش رو نمیگن. اگه جزئیاتش رو قید کنید، بهتر میشه کمک کرد. اگه در زمینه ای مدرک اون رو مثل مدارک مایکروسافت و سیسکو و غیره بهمراه سابقه کار عملی (در حدی که در سطح مدرکتون بتونید """به تنهایی""" پروژه قبول کنید و راه اندازی کنید) ندارید، عملا از دید اینا متخصص حساب نمیشید، بلکه """ آشنا ولی غیر مسلط""" به اون حوزه حساب میشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-28 ساعت 20:18
سلام ، من دانشجویی کاردانی رشته کامیپوتر هستم
بزارید اول از خودم بگم :
وضعیت مالی : بد از طبقه ی سوم .
رشته تحصیلی : کامپیوتر - نرم افزار دو ترم مانده به اخذ مدرک فوق دیپلم
مهارت : در زمینه ها برنامه نویسی سی شارپ اندروید ، ( مبتدی ) طراحی صفحات وب .
قد : 177
وزن :ِ ی : 65
خب تقریبا من هیچی از مهاجرت نمیدونم ، سر در گم شدم ، علاقه ی زیادی به مهاجرت به امریکا رو دارم.
سرمایه هم هیچی ندارم . در واقع اینجا تو ایران وضعیتم خیلی بده نمیخوام اه ناله کنم خب هیچی ندارم ، بگذریم .
هدف من در واقع موفقیته و کسب در آمد خوب که تو ایران بهش نرسیدم
چندتا سوال داشتم خدمت عزیزان
1 . مهاجرت به صورت سیتی زنت چیست ؟
2. مهاجرت به صورت نمیدونم فاند یا فوند چیست ؟
3. ویزایی دانشجویی چیست ؟
یه کسی مثل من چجوری میتونه شرایط زندگی رو داشته باشه ؟ در واقع اینجا که به بدختی دارم زندگی میکنم ، برم اون بدبختی رو اونجا بکشم که حدقال یه حالی هم کرده باشم تو کشور جهان اول
دوستان منتظر پاسخهاتون هستم
ممنون
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
2016-02-20 ساعت 05:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-21 ساعت 21:19 توسط sib 24.)
سلام دوستان عزیزی که تجربه کار کامپیوتردارید در آمریکا.گرفتن لیسانس کامپیوتر رو در آمریکاتوصیه میکنید یا گرفتن چندتا سرتیفیکیت کامپیوتر.کدوم بازار کاری بهتری داره؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من اینجا مهندس کامپیوترم و توی 3 تا شرکت آمریکایی کار داشتم و هنوز توی سومی مشغولم. وقتی اینجا اومدم لیسانس کامپیوتر داشتم و ایران 5 سالی کار کرده بودم ولی معلوماتم معمولی بود. وقتی لاتاری یرنده شدم ایران امتحان MCSA گرفتم. اینجا زیاد اهمیتی نداره که حتما لیسانس داشته باشین یعنی بهتره در حد یه امتیاز ولی اگه کار در سطح بالا بلد باشین نیازی به رفتن به دانشگاه نیست. من اگه تجربه الان رو داشتم بازم توی زمینه مورد علاقه ام یا استعدادم مدارک بین المللی کامپیوتر میگرفتم و سطح علمی مو بالا میبردم. البته ابنم بگم که تا وقتی ایران هستیم فکر میکنیم خیلی بلدیم ولی راستش سطح علمی کاری در ایران خیلی پایینه و باید به حد بین المللی رسید.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-20 ساعت 10:42)ساشا نوشته: من اینجا مهندس کامپیوترم و توی 3 تا شرکت آمریکایی کار داشتم و هنوز توی سومی مشغولم. وقتی اینجا اومدم لیسانس کامپیوتر داشتم و ایران 5 سالی کار کرده بودم ولی معلوماتم معمولی بود. وقتی لاتاری یرنده شدم ایران امتحان MCSA گرفتم. اینجا زیاد اهمیتی نداره که حتما لیسانس داشته باشین یعنی بهتره در حد یه امتیاز ولی اگه کار در سطح بالا بلد باشین نیازی به رفتن به دانشگاه نیست. من اگه تجربه الان رو داشتم بازم توی زمینه مورد علاقه ام یا استعدادم مدارک بین المللی کامپیوتر میگرفتم و سطح علمی مو بالا میبردم. البته ابنم بگم که تا وقتی ایران هستیم فکر میکنیم خیلی بلدیم ولی راستش سطح علمی کاری در ایران خیلی پایینه و باید به حد بین المللی رسید.
بدون لیسانس یه جایی به سقف شیشه ای میخوری و دیگه بالاتر نمیتونی بری.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
13
2 تشکر در 1 ارسال
سلام، دوستان برنامه نویس، دپارتمان ریسرچ ام دی اندرسن نیاز به برنامه نویس در زمینه جاوا یا پایتون دارد، اگر رزومه خوبی در این زمینه دارید خیلی زود برایم ایمیل کنید
ahaghparast@mdanderson.org
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر سرایی
اول از خودم بگم بعدا سوالمو مطرح می کنم. امیدوارم کسی جوابمو بدونه
من 27 سالمه و لیسانس IT دارم. امسال لاتاری برنده شدم و تا شهریور باید برم.
در حال حاضر دارم دوره های MCSA و CCNA رو تون آموزشگاه کهکشان نور تهران میگذرونم. قبلا هم با رشته خودم کار نکردم. و تنها دوره مقدماتی سی شارپ و گذروندم. سطح زبانم هم Intermediate هست. با این اوصاف به نظرتون می تونم تو امریکا کار پیدا کنم. حالا به عنوان Help Desk یا هر چیز دیگه. و اینکه کدوم شهر رو پیشنهاد میکین. بگم که پشت مالی قوی یی هم ندارم