موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
منظور دوست عزیزمون فردا، اینه که واکسنهای حاوی ویروس زنده باید بیشتر از 1 ماه از زمان مصاحبه تزریق بشن مثلا 1.5 ماه قبلش.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزيز
مدتي قبل تو اين صفحه درخواست كردم كه از دوستان اگه كسي براي آزمايشات پزشكي به بيمارستان آمريكايي استانبول مراجعه كرده من رو راهنمايي كنه و چون جوابي نگرفتم حدس زدم كه شايد من أولين نفري باشم كه به اين بيمارستان رفتم براي همين خواستم تجربه كه كسب كردم رو با باقي شما دوستان در ميان بگذارم و أميدوارم كه مفيد باشه
بعد از تماس تلفني و گرفتن وقت به بيمارستان رفتم و تو قسمت پذيرش ٢عكس ٥در٥ خواسته شده رو به همراهه پاسپورت و نامه مصاحبه به متصدي پذيرش دادم بعد بسيار سريع تمام آزمايشات لازم انجام شد و بعد از x-ray به ملاقات دكتر رفتم و أيشان هم كارت واكسن رو ديد و بعد از چند سؤال مختصر ازم خواست كه فرداي همون روز براي گرفتن جواب به بيمارستان برگردم
همه چيز در بيمارستان بسيار سريع انجام ميشه
فكر ميكنم اگه قبل از مصاحبه در استانبول أقامت دارين به لحاظ مالي انجام آزمايشات در اين بيمارستان أرزان تر از آنكارا هست - من مجموعا 250 لير پرداخت كردم
اميدوارم مطالبي كه گفتم مفيد بوده باشه
انشالله 4 روز ديگه بعد از مصاحبه سعي ميكنم كه يه سفر نامه كامل رو بنويسم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی دوستان، از اساتید محترم چند سوال داشتم که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید، 1- من یک سال و نیم از آزمایشات پزشکیم در آنکارا میگذره، آیا واکسن جدیدی رو باید برم پاستور بزنم؟ 2- هزینه معاینات پزشکی مجدد در آنکارا چقدر است؟ 3- برای گرفتن ویزا چقدر هزینه باید پرداخت کنم؟ 4- حداکثر چند هزار دلار میتونم با خودم به آمریکا ببرم؟ 5- بهترین حالت کدام است پول نقد همراه داشته باشم یا از ایران حواله کنم بهتر است؟
جا دارد در اینجا از مدیر انجمن مهاجرسرا و سایر مدیران زحمتکش آن که این محیط دوستانه و این جامعه مجازی را بدون کوچکترین چشم داشتی طی سالیان متمادی همراهی و کمک های شایان توجه معنوی می نمایند، کمال تشکر را تقدیمشان نمائیم، خسته نباشید.
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 00:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 00:30 توسط mehrannn.)
سلام ممنونم از دوستای مهربونی که راهنماییم کردن، نگی و فردا و .....
یک سوال ممنون میشم اگه کمکم کنید. من قبلا 2 بار عمل فتخ داشتم. به نظر شما در معاینات پزشکی اگه دکتر پرسید راستشو بگم؟ و آیا به نظر شما روی این چیزها یعنی عمل جراحی حساس هستند؟ مرسی
ببخشید یک سوال دیگه:
به نظر شما من نامزدم از آمریکا واسه مصاحبه بیاد یا نه؟ آخه میدونید خیلی هزینه داره. اصلا شاید این همه راه بیاد نذارن بیاد داخل سفارت، نظرتون چیه؟ ممنونم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-05 ساعت 00:24)mehrannn نوشته: سلام ممنونم از دوستای مهربونی که راهنماییم کردن، نگی و فردا و .....
یک سوال ممنون میشم اگه کمکم کنید. من قبلا 2 بار عمل فتخ داشتم. به نظر شما در معاینات پزشکی اگه دکتر پرسید راستشو بگم؟ و آیا به نظر شما روی این چیزها یعنی عمل جراحی حساس هستند؟ مرسی
ببخشید یک سوال دیگه:
به نظر شما من نامزدم از آمریکا واسه مصاحبه بیاد یا نه؟ آخه میدونید خیلی هزینه داره. اصلا شاید این همه راه بیاد نذارن بیاد داخل سفارت، نظرتون چیه؟ ممنونم
دوست عزیز به نظر من تحت هیچ شرایطی نباید چیزی رو پنهان کنید.
مطمئن باشید اونا روی عمل جراحی حساس نیستن. اونا فقط واسشون مهمه که شخصی که وارد آمریکا میشه بیماری واگیرداری با خودش نبره. همین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
منم همچین عملی داشتم و هیچ مشکلی نبود.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-04 ساعت 10:24)فردا نوشته: (2012-08-04 ساعت 03:09)behrooz_gh نوشته: با سلام به همگی دوستان، از اساتید محترم چند سوال داشتم که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید، 1- من یک سال و نیم از آزمایشات پزشکیم در آنکارا میگذره، آیا واکسن جدیدی رو باید برم پاستور بزنم؟ 2- هزینه معاینات پزشکی مجدد در آنکارا چقدر است؟ 3- برای گرفتن ویزا چقدر هزینه باید پرداخت کنم؟ 4- حداکثر چند هزار دلار میتونم با خودم به آمریکا ببرم؟ 5- بهترین حالت کدام است پول نقد همراه داشته باشم یا از ایران حواله کنم بهتر است؟
جا دارد در اینجا از مدیر انجمن مهاجرسرا و سایر مدیران زحمتکش آن که این محیط دوستانه و این جامعه مجازی را بدون کوچکترین چشم داشتی طی سالیان متمادی همراهی و کمک های شایان توجه معنوی می نمایند، کمال تشکر را تقدیمشان نمائیم، خسته نباشید.
سلام.
من به سوال 5 شما پاسخ میدم.
طبق قانون 5000 دلار نقد ، میتونید همراهتون ببرید و باقی رو حواله کنید.
ممنون از شما دوست عزیز، دوستان در مورد 4 سوال دیگه نظری ندارند؟
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 22:56 توسط الهه سابق.)
شما باید 2 تا عکس 5 در 5، ترجمه و اصل شناسنامه خودتون و ترجمه شناسنامه همسرتون، ترجمه و اصل عقدنامه تون، ترجمه و اصل کارت ملی تون، ترجمه و اصل کارت پایان خدمتتون رو ببرید.
برای معاینه هم 2 تا عکس 5 در پنج و پرینت نامه دعوت به مصاحبه و پاسپورت و کارت واکسنو باید ببرید.
(2012-08-05 ساعت 14:09)behrooz_gh نوشته: [quote='فردا' pid='198022' dateline='1344059693']
[quote='behrooz_gh' pid='197981' dateline='1344033597']
با سلام به همگی دوستان، از اساتید محترم چند سوال داشتم که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید، 1- من یک سال و نیم از آزمایشات پزشکیم در آنکارا میگذره، آیا واکسن جدیدی رو باید برم پاستور بزنم؟ 2- هزینه معاینات پزشکی مجدد در آنکارا چقدر است؟ 3- برای گرفتن ویزا چقدر هزینه باید پرداخت کنم؟ 4- حداکثر چند هزار دلار میتونم با خودم به آمریکا ببرم؟ 5- بهترین حالت کدام است پول نقد همراه داشته باشم یا از ایران حواله کنم بهتر است؟
شما لازم نیست واکسن جدیدی بزنید. 5000 تا بیشتر نمیتونید با خودتون ببرید. خوب چون 5000 تا کمه، بقیه شو باید حواله کنید.
هزینه معاینات و ویزا رو نمیدونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسی از راهنماییتون، به نظر شما با تور بهتره برم آنکارا یا اینکه خودم بلیط هواپیما بگیرم برم اونجا بعدشم یک اتاق تو هتل نزدیک سفارت بگیرم و ادامه ماجرا.....
شانس من مصاحبه افتاده روز 2 شنبه ، شنبه و یکشنبه هم اونجا تعطیله، فکر کنم باید هفته قبلش روزه 3 شنبه اونجا باشم که 2 روز واسه کارهای پزشکی وقت داشته باشم. با من موافقین؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگه با تور هم رفتید یادتون باشه که بهشون بگید بلیطتتون چارتر نباشه که اگه ان شااله ویزاتونو یک ضرب گرفتید، بتونید بلیطتونو کنسل کنید (بدون جریمه یا با جریمه کم) و هتلتونو تمدید کنید و با یه پرواز دیگه برگردید