موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
bebakhshi man inja font farsi nadaram
yek soal: man tehran nistam raftam markaze behdashte shahram va oona vasam karte vaksan zard beynolmelali sader kardan
moshabehe karte zard pastore faghat mohri ke zadan ba anstito pastor fargh dare,
mohre doctor ham nadare, roo mohresh be english neveshte markaze behdasht.......,nemidoonam morede ghaboole doctor oongal hast ya na
kasi mitoone komakam kone
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
تاریخ وقت مصاحبه (نامزدی)من رو هم دادن 2 ژانویه .مشکل من این هست که دکتر اونگان توی سایتش زده 1 ماه مونده به وقت مصاحبه این اپلیکیشن رو پر کنید حالا من موندن اگه تا این تاریخ بخوام منتظر بمونم دیگه پروازها پر میشن چون ژانویست .و یک سئوال دیگه دکتر چند روز طول میکشه تا جواب ازمایشات و بده .......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 3 ماه دیگه آنکارا مصاحبه دارم به نظر شما کی ایمیل بزنم واسه دکتر وقت بگیرم؟ قضیه این فرم که شاینی پرسیده چیه؟
چه کارهایی لازمه از الان بکنم؟ روز مصاحبه من 2شنبه اوفتاده. کی باید آنکارا باشم که کارهای پزشکی تمام و کمال انجام بشه. آخه شنبه و یکشنبه هم که اونجا تعطیله.
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دیروز اومدم تهران- رفتم انستیتو پاستور. همونطور که قبلا گفتم من از مرکز بهداشت شهرم کارت زرد را گرفته بودم اما واسه اطمینان رفتم پاستور که کارتمو تایید کنند.
اونجا خانمی که مسئول این کار بود گفت که واسه آمریکا حتما باید کارت ما باشه. راست یا دروغ!! منم قبول کردم و هزینه پرداختم و اون هم واسم کارت صادر کرد. منتها بعضی از واکسنها رو که قیلا زده بودم وارد کارت جدید نکرد. گفت آمریکا براش مهم واکسنهای:
DTP-Td-MMR-hepatit B- که اینهارو قبلا زده بودم و وارد کرد. گفت آبله مرغان چون قبلا گرفتی باید آزمایش بدی و بعد جواب آزمایش بیاری که ما داخل کارت ثبت کنیم و اوایل مهر هم واکسن آنفولانزا میاد که باید بزنی. سوال1: واکسن دیگه ای به غیر اینها لازم نیست که بزنم؟ مثلا مننژیت یا پنماکوک؟ سوال2: MMR و هپاتیت ب من دو مرحله زدم که وارد کارتم کرد اما به نظر جفتش 3 مرحله ای هست. نکنه یک وقت ترکیه مرحله سومش بزنن ؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها فکر میکنید 1 روز قبل از مصاحبه بریم ترکیه میرسیم کارای پزشکی را انجام بدیم؟ ( وقت دکتر را واسه یک روز قبل از مصاحبه بگیرم؟)
آخه مصاحبه من سه شنبه هست و یا باید دوشنبه برم یا جمعه هفته قبلش)
لطفا نظرتون را سریع اعلام کنید
ممنونم و منتظر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
pepe جان من 3 شنبه مصاحبه داشتم و شنبه شب ساعت 6 رفتم nmc. نیازی به وقت گرفتن نیست. سعی کن همون nmc بری چون خیلی ارزون تر از meadeast هستش. کل هزینه من شد 425 درهم و اصلا هم برام واکسن نزد . من تو ایران mmr یک نوبت زده بودم (26 روز قبل از مدیکال). البته td هم تو کارتم 2 نوبت بود. آبله مرغان هم بهش گفتم گرفتم. فردا شبش هم جواب رو گرفتم. وقتی می ری پاسپورت و 3 تا عکس (5*5) و نامه interview رو حتما با خودت ببر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه، از دوستانی که تجربه معاینه پزشکی در آنکارا دارن خواهش میکنم راهنماییم کنند. من دیروز اومدم تهران- رفتم انستیتو پاستور. همونطور که قبلا گفتم من از مرکز بهداشت شهرم کارت زرد را گرفته بودم اما واسه اطمینان رفتم پاستور که کارتمو تایید کنند.
اونجا خانمی که مسئول این کار بود گفت که سفارت آمریکا در آنکارا فقط کارت پاستور را قبول داره!! منم قبول کردم و هزینه پرداختم و اونم واسم کارت صادر کرد. منتها بعضی از واکسنها رو که قیلا زده بودم وارد کارت جدید نکرد. گفت برای مصاحبه فقط واکسنهای DTP-Td-MMR-hepatit B- مهمه. البته گفت آبله مرغان چون قبلا گرفتی باید آزمایش بدی و بعد جواب آزمایش بیاری که ما داخل کارت ثبت کنیم و اوایل مهر هم واکسن آنفولانزا میاد که باید بزنی. 2 تا سوال دارم 1- واکسن دیگه ای به غیر اینها لازم نیست که بزنم؟ مثلا مننژیت یا پنماکوک که در فایل پی دی اف داخل سایت سفارت آمده؟ 2- MMR و هپاتیت ب من دو مرحله زدم که وارد کارتم کرد اما به نظر جفتش 3 مرحله ای هست. امکانش هست ترکیه مرحله سومش برام بزنن ؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه آبله مرغان دیگه تو ایران اصلا تزریق نمیشه. فقط در صورتی که گرفته باشی مهرشو تو کارت میزنن. من نوزاد که بودم مثل اینکه گرفتم رفتم آزمایش دادم گفتن نگرفتی باید واکسن بزنی.. حتما تو ترکیه واسم تزریق میکنن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!