کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
به انستیتو پاستور مراجعه کنید وجواب همه سوال ها و همینطور کارت زرد واکسیناسیون را دریافت کنید! پاسپورت یا کپی آن فراموش نشود!
این کارت بین المللی است و اکثر مراکز پزشکی مورد اعتماد سفارت ها آن را می پذیرند.

(2012-08-17 ساعت 19:14)shani نوشته:  بچه ها این قضیه واکسن چیه؟ اینقدر سوال و جواب زیاده توی این فاروم که نمیشه واسه هر سوال سرچ کرد.
کجا باید بزنیم که کارتش مورد قبول سفارت باشه؟ بعضی ها رو که توی بچگی زدیم و کارتش رو نداریم باید دوباره بزنیم؟ هپاتیت ب رو که توی دانشگاه زدیم چی؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: shani ، Blaze ، الهه سابق ، فردا
bebakhshi man inja font farsi nadaram
yek soal: man tehran nistam raftam markaze behdashte shahram va oona vasam karte vaksan zard beynolmelali sader kardan
moshabehe karte zard pastore faghat mohri ke zadan ba anstito pastor fargh dare,
mohre doctor ham nadare, roo mohresh be english neveshte markaze behdasht.......,nemidoonam morede ghaboole doctor oongal hast ya na
kasi mitoone komakam kone
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-22 ساعت 21:46)mehrannn نوشته:  bebakhshi man inja font farsi nadaram
yek soal: man tehran nistam raftam markaze behdashte shahram va oona vasam karte vaksan zard beynolmelali sader kardan
moshabehe karte zard pastore faghat mohri ke zadan ba anstito pastor fargh dare,
mohre doctor ham nadare, roo mohresh be english neveshte markaze behdasht.......,nemidoonam morede ghaboole doctor oongal hast ya na
kasi mitoone komakam kone

دوست عزیز اگه براتون مشکل نیست یه روزی بیاین تهران (مثلا روز قبل از پرواز) و برید انستیتو پاستور بدید براتون مهر بزنه. یا قبلش ازشون تلفنی بپرسید ولی ریسک نکنید که برید اونجا کاری نمی شه کرد دیگه.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
سلام به همه دوستان

تاریخ وقت مصاحبه (نامزدی)من رو هم دادن 2 ژانویه .مشکل من این هست که دکتر اونگان توی سایتش زده 1 ماه مونده به وقت مصاحبه این اپلیکیشن رو پر کنید حالا من موندن اگه تا این تاریخ بخوام منتظر بمونم دیگه پروازها پر میشن چون ژانویست .و یک سئوال دیگه دکتر چند روز طول میکشه تا جواب ازمایشات و بده .......
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
(2012-09-04 ساعت 13:02)shayni نوشته:  سلام به همه دوستان

تاریخ وقت مصاحبه (نامزدی)من رو هم دادن 2 ژانویه .مشکل من این هست که دکتر اونگان توی سایتش زده 1 ماه مونده به وقت مصاحبه این اپلیکیشن رو پر کنید حالا من موندن اگه تا این تاریخ بخوام منتظر بمونم دیگه پروازها پر میشن چون ژانویست .و یک سئوال دیگه دکتر چند روز طول میکشه تا جواب ازمایشات و بده .......
سلام
شما بلیطت رو زودتر بگیر ولی صبر کن 3 هفته مونده به مصاحبه فرم رو پر کن.
خودشون میگن 3 روز کاری ولی اگه مشکل خاصی در آزمایشاتت نباشه که مجبور به تمدیدش بشن و به تعطیلات هم نخوری،جواب رو فردای همون روز بهتون میدن.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
سلام دوستان
من 3 ماه دیگه آنکارا مصاحبه دارم به نظر شما کی ایمیل بزنم واسه دکتر وقت بگیرم؟ قضیه این فرم که شاینی پرسیده چیه؟
چه کارهایی لازمه از الان بکنم؟ روز مصاحبه من 2شنبه اوفتاده. کی باید آنکارا باشم که کارهای پزشکی تمام و کمال انجام بشه. آخه شنبه و یکشنبه هم که اونجا تعطیله.
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
(2012-09-04 ساعت 13:02)shayni نوشته:  سلام به همه دوستان

وای منم 9 ژانویه هستم ؛ فعلا این چیزی که بهم گفتن .... Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-07 ساعت 02:28)mehrannn نوشته:  روز مصاحبه من 2شنبه اوفتاده. کی باید آنکارا باشم که کارهای پزشکی تمام و کمال انجام بشه. آخه شنبه و یکشنبه هم که اونجا تعطیله.
مرسی
سلام.اگه آدم خیلی محتاطی نیستید می تونید 4شنبه برید و اگه پروازتون صبح وارد آنکارا شه میتونید یکراست برید دکتر.5شنبه یا جمه هم میرین مدارکتون رو از دکتر می گیرید.ولی اگه مثل من ترسو باشید دوشنبه یا 3شنبه برید.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
سلام من دیروز اومدم تهران- رفتم انستیتو پاستور. همونطور که قبلا گفتم من از مرکز بهداشت شهرم کارت زرد را گرفته بودم اما واسه اطمینان رفتم پاستور که کارتمو تایید کنند.
اونجا خانمی که مسئول این کار بود گفت که واسه آمریکا حتما باید کارت ما باشه. راست یا دروغ!! منم قبول کردم و هزینه پرداختم و اون هم واسم کارت صادر کرد. منتها بعضی از واکسنها رو که قیلا زده بودم وارد کارت جدید نکرد. گفت آمریکا براش مهم واکسنهای:
DTP-Td-MMR-hepatit B- که اینهارو قبلا زده بودم و وارد کرد. گفت آبله مرغان چون قبلا گرفتی باید آزمایش بدی و بعد جواب آزمایش بیاری که ما داخل کارت ثبت کنیم و اوایل مهر هم واکسن آنفولانزا میاد که باید بزنی. سوال1: واکسن دیگه ای به غیر اینها لازم نیست که بزنم؟ مثلا مننژیت یا پنماکوک؟ سوال2: MMR و هپاتیت ب من دو مرحله زدم که وارد کارتم کرد اما به نظر جفتش 3 مرحله ای هست. نکنه یک وقت ترکیه مرحله سومش بزنن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
سلام
بچه ها فکر میکنید 1 روز قبل از مصاحبه بریم ترکیه میرسیم کارای پزشکی را انجام بدیم؟ ( وقت دکتر را واسه یک روز قبل از مصاحبه بگیرم؟)
آخه مصاحبه من سه شنبه هست و یا باید دوشنبه برم یا جمعه هفته قبلش)
لطفا نظرتون را سریع اعلام کنید
ممنونم و منتظر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-18 ساعت 18:38)mohammadonline نوشته:  سلام
بچه ها فکر میکنید 1 روز قبل از مصاحبه بریم ترکیه میرسیم کارای پزشکی را انجام بدیم؟ ( وقت دکتر را واسه یک روز قبل از مصاحبه بگیرم؟)
آخه مصاحبه من سه شنبه هست و یا باید دوشنبه برم یا جمعه هفته قبلش)
لطفا نظرتون را سریع اعلام کنید
ممنونم و منتظر

من جای شما باشم اصلا همچین ریسک بزرگی رو نمی کنم. زودتر برید خیلی بهتره.
موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
pepe جان من 3 شنبه مصاحبه داشتم و شنبه شب ساعت 6 رفتم nmc. نیازی به وقت گرفتن نیست. سعی کن همون nmc بری چون خیلی ارزون تر از meadeast هستش. کل هزینه من شد 425 درهم و اصلا هم برام واکسن نزد . من تو ایران mmr یک نوبت زده بودم (26 روز قبل از مدیکال). البته td هم تو کارتم 2 نوبت بود. آبله مرغان هم بهش گفتم گرفتم. فردا شبش هم جواب رو گرفتم. وقتی می ری پاسپورت و 3 تا عکس (5*5) و نامه interview رو حتما با خودت ببر.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، *ROYA*
سلام بر همه، از دوستانی که تجربه معاینه پزشکی در آنکارا دارن خواهش میکنم راهنماییم کنند. من دیروز اومدم تهران- رفتم انستیتو پاستور. همونطور که قبلا گفتم من از مرکز بهداشت شهرم کارت زرد را گرفته بودم اما واسه اطمینان رفتم پاستور که کارتمو تایید کنند.
اونجا خانمی که مسئول این کار بود گفت که سفارت آمریکا در آنکارا فقط کارت پاستور را قبول داره!! منم قبول کردم و هزینه پرداختم و اونم واسم کارت صادر کرد. منتها بعضی از واکسنها رو که قیلا زده بودم وارد کارت جدید نکرد. گفت برای مصاحبه فقط واکسنهای DTP-Td-MMR-hepatit B- مهمه. البته گفت آبله مرغان چون قبلا گرفتی باید آزمایش بدی و بعد جواب آزمایش بیاری که ما داخل کارت ثبت کنیم و اوایل مهر هم واکسن آنفولانزا میاد که باید بزنی. 2 تا سوال دارم 1- واکسن دیگه ای به غیر اینها لازم نیست که بزنم؟ مثلا مننژیت یا پنماکوک که در فایل پی دی اف داخل سایت سفارت آمده؟ 2- MMR و هپاتیت ب من دو مرحله زدم که وارد کارتم کرد اما به نظر جفتش 3 مرحله ای هست. امکانش هست ترکیه مرحله سومش برام بزنن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-24 ساعت 00:19)mehrannn نوشته:  سلام بر همه، از دوستانی که تجربه معاینه پزشکی در آنکارا دارن خواهش میکنم راهنماییم کنند. من دیروز اومدم تهران- رفتم انستیتو پاستور. همونطور که قبلا گفتم من از مرکز بهداشت شهرم کارت زرد را گرفته بودم اما واسه اطمینان رفتم پاستور که کارتمو تایید کنند.
اونجا خانمی که مسئول این کار بود گفت که سفارت آمریکا در آنکارا فقط کارت پاستور را قبول داره!! منم قبول کردم و هزینه پرداختم و اونم واسم کارت صادر کرد. منتها بعضی از واکسنها رو که قیلا زده بودم وارد کارت جدید نکرد. گفت برای مصاحبه فقط واکسنهای DTP-Td-MMR-hepatit B- مهمه. البته گفت آبله مرغان چون قبلا گرفتی باید آزمایش بدی و بعد جواب آزمایش بیاری که ما داخل کارت ثبت کنیم و اوایل مهر هم واکسن آنفولانزا میاد که باید بزنی. 2 تا سوال دارم 1- واکسن دیگه ای به غیر اینها لازم نیست که بزنم؟ مثلا مننژیت یا پنماکوک که در فایل پی دی اف داخل سایت سفارت آمده؟ 2- MMR و هپاتیت ب من دو مرحله زدم که وارد کارتم کرد اما به نظر جفتش 3 مرحله ای هست. امکانش هست ترکیه مرحله سومش برام بزنن ؟
شما به دکتر انستیتو پاستور بگو هپاتیت رو زدی و برات وارد می کنه. معمولا فقط یه دیفتیری کزاز می زنند. البته از تجربیات بچه ها به نظر می رسه که مدیکال ترکیه یه کمی از دبی سخت گیر تره و پولکی تر! بازم پرس و جو کنید و دست پر برید که اونجا براتون هزینه سازی نشه!
موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
متاسفانه آبله مرغان دیگه تو ایران اصلا تزریق نمی‌شه. فقط در صورتی‌ که گرفته باشی‌ مهرشو تو کارت میزنن. من نوزاد که بودم مثل اینکه گرفتم رفتم آزمایش دادم گفتن نگرفتی‌ باید واکسن بزنی‌.. حتما تو ترکیه واسم تزریق می‌کنن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان