موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-31 ساعت 01:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 19:18 توسط حاجی واشنگتن.)
دوستان سلام.برای گرفتن وقت دکتر به سایت دکتر دکتران رجوع کردم .اونجا وقت مصاحبه و تاریخ ورودتون رو میپرسه و گویا خودش وقت رو تعیین میکنه.درسته؟امکان اینکه ما خودمون بتونیم وقت رو تعیین کنیم نیست.؟ در ضمن من که چهارشنبه صبح اول وقت -مصاحبه دارم اگه دوشنبه برم تست پزشکی تا سه شنبه جواب آماده میشه که چهارشنبه اول وقت ببرم؟
در ضمن میخواستم بدونم ساپورت مالی رو که قبلا فرستاده بودمNVC .زمان مصاحبه هم دوباره باید ببرم.؟
راستی تو مدارک اسمی از کارت ملی نیومده .اونم لازمه؟
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
چطوری باید وقت پزشکی گرفت؟توdubai?
merci
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
سلام سوسن خانم
چون من هم شراطم تا حدودی شبیه شماست استفاده کردم
فقط 1سوال در مورد واکسن MMR دارم: من چند وقت پیش رفتم پاستور و برگه واکسیناسیون گرفتم و فقط mmr رو باید میزدم که رفتم کلینیک 16آذر ولی متصدی اونجا گفت چون شما حتما سال 1382 در طرح همگانی زدید ما فقط برای شما یک نوبت میزنیم و کافی است و پاستور در برگه زرد واکسن نوشته نوبت اول درسال 2003 و نوبت دوم 2010! حالا یعنی دوباره برام اونگان میزنه و 160 دلار پیاده میشم!؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
نه ... برای ما هم همین رو گفت و توی اونگان دیگه بهمون نزدن ... نگران اون نباش، نگران دیفتری-کزاز باش! چون اونو دوباره به من زد!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-25 ساعت 09:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-25 ساعت 09:25 توسط susan.)
نه من هم در سال 2003 طرح همگانی زدم و نوبت بعد رو 28 روز مونده بود بروم آنکارا زدم که در کارت واکسنم 2 نوبت ثبت شد و دیگه بهم واکسن ام ام آر رو نزد.
دوستانی که هنوز نرفتن وقت مصاحبه و معاینه پزشکی :
جواب آزمایش خونتونون و کارهی پزشکیتون در صورت سلامت بودن در یک پاکت کرم رنگ کمرنگ قرار میگیره که مهر شده است که اون خانوم ایرانی که تو راهرو سفارت هست ازتون میگیره و به آفیسر میده و سی دی ریه هم پیش خودتون میمونه و باید خیلی مراقب باشید که پاکتش پاره نشه که با خودتون به امریکا ببرین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام,
منم خانمم سیتیزن آمریکاست و در جریان گرین کارت, منتظر مصاحبه آنکارا هستیم. می خواستم بدونم کو اسپانسر و گواهینامه رانندگی آمریکایی خانمم و پذیرش دانشگاهی من تو آمریکا برای ترم آینده, جای اجاره نامه رو میگیره یا نه؟ ممنون میشم اگه راهمناییمون کنید.
سدرا7
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من مي خواستم بدونم كه تزريق واكسن مننژيت ضرورت داره؟ انيستيتو پاستور گفت نيازي به تزريق نيست.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند روز پیش به پاستور اصلی رفتم و در کمتر از 10 دقیقه کارم انجام شد.دکتر خیلی همکاری کرد.و با اینکه کارت هپاتیت قبلی رو گم کرده بودم اونو واسم وارد کرد.اما میگفت اصلا" آبله مرغان به هیچ وجه در ایران تزریق نمیشه و اصلا"واکسنش در ایران نیست،وقتی گفتم در پاستور تجریش تزریق میشه گفت اونجا هم دیگه نمیشه.
مننژیت رو هم تزریق نکردن و گفت نیازی نیست ،هرچه براش توضیح دادم قبول نکرد وفکر میکنم باید برم سراغ هلال احمر.
یه جاهایی صحبت واکسن سرطان دهانه رحم رو شنیدم که اون رو هم باید تزریق کرد که دکتر میگفت نه اصلا"همچین چیزی لازم نیست و این واکسن هم کمیابه.
وآنفولانزا و سیاه سرفه را هم تزریق نکردن.
اگر دوستان اطلاعاعی دارن که حرفایدکتر تا چه حد صحیح هست لطفا"اینجا بنویسن .
با تشکر
نوع ویزا:cr1
تاریخ اولین ارسال مدارک:july2010
تاریخapproveشدنeceber2010
تاریخ مصاحبه:31 مارس2011
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ صدور ویزا:31 مارس2011
تاریخ و محل دریافت ویزا: 1 آوریل 2011
تاریخ پرواز:17 می2011
برای ماندن باید رفت،گاهی به قلب کسی ،گاهی از قلب کسی