موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیز دیگه که یادم اومد بگم من وقتی داشتم پاکت آزمایش رو به دکتر میدادم گفتم این مال آبله مرغان هستش خانم دکتره ازم خواست جای جوشاشو نشونش بدم!! یعنی فقط به آزمایش اکتفا نکرد. منظورم اینه که جواب خود پاستور هم واسه اینا صد در صد نیست پس شما اگر اصطلاحشم میدونستی و توی شهرتون آزمایش میدادین شاید قبول نمیکرد. اما اگر جاش توی صورتتون هست نشون بدین ایشالا که واکسن نمیزنه (:
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه لطفا" واسه اسم تست آبله مرغان کمکم کنی،من به هر دکتری میگم واسم تست آبله مرغان بنویسه میگه نمیدونه چی هست،میگن اون اصطلاح تاتین پزشکیش چیه؟؟؟فرصتم محدوده و واقعا" گیج شدم.اگر کسی میدونه لطفا" کمک کنه.
مرسی
[/quote]
آنتی چیکن پاکس و البته واریسلا هم بهش میگن.برای ما دکتر چیکن پاکس نوشت و توی پرانتز روبروش نوشتن واریسلا
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-29 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-29 ساعت 15:44 توسط nedadd.)
سلام به همگی
این یک گزارش زنده از آنکاراست امروز 9/1/90 ساعت 2 به وقت محلی آنکارا و 5/3 به وقت ایران.
دیروز واسه آزمایشات پزشکی رفته بودم مطب دکتر ساعت 10 صبح وقت داشتم که عکس سینه و آزمایش خون انجام شد و گفتن ساعت 3 بعدازظهر هم معاینات و واکسنها.دکترد که من رو معاینه کرد خانمی میانسال بود که هر کاری دلش میخواست انجام میداد .توی پاستور و حتی توی اطاق انتظار همه میگفتن آنفولانزا واسه بالای 50 هست ولی اون به من تزریق کرد .همینطور کزازو دیفتری رو با اینکه زده بودم باز تزریق کرد و هر چه بهش گفتم زدم اصلا"گوش نمیکرد موقع واکسن زده بود دنده ترکی و اصلا"فارسی حرف نمیزد و کلا"این دو تا واکسن به اضافه آبله مرغان شد 210 دلار البته عکسو آزمایش خون صبح هم 47 دلار و با 257 دلار پرونده مدیکال بسته شد.الان هم دارم میرم واسه جوابها.
البته توضیحات کامل رو توی سفرنامه حتما"مینویسم ولی اینو واسه دوستانی که مصاحبه نزدیک دارن نوشتم بلکه کمکی باشه.
سلام به همگی
این یک گزارش زنده از آنکاراست امروز 9/1/90 ساعت 2 به وقت محلی آنکارا و 5/3 به وقت ایران.
دیروز واسه آزمایشات پزشکی رفته بودم مطب دکتر ساعت 10 صبح وقت داشتم که عکس سینه و آزمایش خون انجام شد و گفتن ساعت 3 بعدازظهر هم معاینات و واکسنها.دکترد که من رو معاینه کرد خانمی میانسال بود که هر کاری دلش میخواست انجام میداد .توی پاستور و حتی توی اطاق انتظار همه میگفتن آنفولانزا واسه بالای 50 هست ولی اون به من تزریق کرد .همینطور کزازو دیفتری رو با اینکه زده بودم باز تزریق کرد و هر چه بهش گفتم زدم اصلا"گوش نمیکرد موقع واکسن زده بود دنده ترکی و اصلا"فارسی حرف نمیزد و کلا"این دو تا واکسن به اضافه آبله مرغان شد 210 دلار البته عکسو آزمایش خون صبح هم 47 دلار و با 257 دلار پرونده مدیکال بسته شد.الان هم دارم میرم واسه جوابها.
البته توضیحات کامل رو توی سفرنامه حتما"مینویسم ولی اینو واسه دوستانی که مصاحبه نزدیک دارن نوشتم بلکه کمکی باشه.
نوع ویزا:cr1
تاریخ اولین ارسال مدارک:july2010
تاریخapproveشدنeceber2010
تاریخ مصاحبه:31 مارس2011
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ صدور ویزا:31 مارس2011
تاریخ و محل دریافت ویزا: 1 آوریل 2011
تاریخ پرواز:17 می2011
برای ماندن باید رفت،گاهی به قلب کسی ،گاهی از قلب کسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يه سوال... من مننزيت و آنفولانزا رو در هلال احمر شهرستانم زدم. بقيه واكسن ها رو هم زدم ولي هلال احمر فقط واكسن هاي خودشو وارد كرده و مي گه مسوليت بقيه واكسن ها رو قبول نمي كنه ....اينجا به هر سازماني مراجعه مي كنم- بجز هلال احمر- چيزي از كارت زرد بين المللي نميدونن... كارتي كه هلال احمر بهم داده كارت زرد بين المللي هست.... امكانش هست مثلا به شبكه بهداشت شهرستانم مراجعه كنم و اونا با مهر و امضاي خودشون بقيه واكسن هاي منو وارد كارت هلال احمر كنن؟ يا بايد كارتش جداگانه باشه؟ همچين چيزي قانوني هست و آيا دكتر اونگان قبولش ميكنه؟ آيا همه اعضاي مهاجرسرا از انيستيتو پاستور تهران كارت واكسن گرفتن؟ تكليف اونايي كه از تهران دور هستن و به انيستيتو پاستور دسترسي ندارن چي ميشه؟ مركز يا ارگاني توي شهرستان هست كه مثل پاستور تهران كارت واكسن صادر كنه؟ ممنون ميشم اگه اطلاعاتي دارين بهم مگين... با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از راهنماييتون...يعني اگه يه سر برم تهران كارم يه روزه با انيستيتو پاستور تموم ميشه؟ ميترسم وقت كم بيارم! هفته ديگه چهارشنبه وقت مصاحبه دارم. يكشنبه هم پروازمه به آنكارا.... خدا كنه به موقع كارت واكسنم آماده بشه....راستي از دوستان اعضاي مهاجرسرا كسي هست كه 11 مي وقت مصاحبه آنكارا داشته باشه؟ قرار هست هتل Best Western 2000 اقامت كنم....خوشحال ميشم از اعضاي سايت رو در آنكارا ملاقات كنم...فكر كنم باعث قوت قلب بشه! براي همه آرزوي موفقيت دارم....