موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه بیماری هایی باعث ممنوع الورود شدن به آمریکا میشود؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان، من برای ویزای نامزدی باید واکسن mmr بزنم اما هیچ جایی پیداش نمی کنم عزیزانی که تازگی این واکسن رو تزریق کردند منو راهنمایی کنند که کجا بزنم؟ ضمنا واکسن دیفتری- کزاز و هپاتیت رو هم زدم 15 سال پیش هم آبله مرغان گرفتم به نظرتون دیگه نیازی به تزریقش نیست؟ دیگه چه واکسنی غیر از ام ام ار لازم دارم؟
خیلی ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-29 ساعت 12:01)saviz نوشته: سلام به همه ی دوستان، من برای ویزای نامزدی باید واکسن mmr بزنم اما هیچ جایی پیداش نمی کنم عزیزانی که تازگی این واکسن رو تزریق کردند منو راهنمایی کنند که کجا بزنم؟ ضمنا واکسن دیفتری- کزاز و هپاتیت رو هم زدم 15 سال پیش هم آبله مرغان گرفتم به نظرتون دیگه نیازی به تزریقش نیست؟ دیگه چه واکسنی غیر از ام ام ار لازم دارم؟
خیلی ممنون
سلام من دیروز رفتم پاستور تجریش و گفتن واکسن mmr فعلا ندارن
و فقط برای بچه هایی که میرن مدرسه تزریق میشه! (به علت کمبود این واکسن)
منم رفتم درمانگاه پایتخت که توی همون خیابان شریعتی هست(نرسیده به صدر جنب رستوران سندباد) اونجا برام زدن به قیمت 14هزار تومان!
منم کارتشو بردم دادم پاستور تجریش و خانم دکتر طاهرنژاد برام توی کارت واکسنم مهر کردن و کارت واکسن بین المللی منم کامل شد.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میترا هستم 27 سپتامر 2011 برائ وئزائ نامزدی به ابوذبی میرم ایا .قت باید بگیرم از nmc ?چطوری؟و اینکه ابله مرغان گرفتم اما میکن وارد نئیکنن چه کار باید کنم؟ تست هم نمیگرن.
ریه هام جرک کردن قرص میخورم به خاطر سینوزیت و سرما خوردگئ ایا این مشکل ساز میشه در دادن ویزا؟
خواهش میکنم کمکم کنید وقتی برام نمونده
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
برای nmc نیازی به وقت گرفتن نیست ساعت 8 صبح اونجا باش کارتو انجام میدن در ضمن حتما new medical center برو. اگه تهران هستین برو تجریش ازت تست میگیره وبراتون مهر هم میزنه و تو دبی ماله من همرو قبول کردن و اصلا واکسن نزدم.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من واکسنهامو 13 august زدم مشکلی نیست؟اخه دیدم بچه ها در مورد میکرب زنده میگن که نباید 30 روز فاصله باشه و من هیچی نفهمیدم میشه راهنماییم کنین؟ ممنونم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-16 ساعت 12:39)golbano نوشته: (2011-09-16 ساعت 09:10)sib 24 نوشته: (2011-09-16 ساعت 08:56)golbano نوشته: با سلام.کسی از دوستان می دونه که آیا زمانی که از دکتر اوگان وقت می گیریم بهمون ساعت خاصی رو در اون روز می ده؟و اگه اینطوره مثلا اگه ساعت 9 وقت بده و ما 11 اونجا باشیم کارمون انجام میشه یا نه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
اره دوست عزیز.اصلا جای نگرانی نداره ساعت خاصی رو در اون روز می ده
بینهایت سپاس از پاسختون.اگه سر اون ساعت اونجا نباشیم مثلا 1 یا 2 ساعت دیرتر اونجا باشیم.وقتمون از بین میره؟اونوقت باید چیکار کنیم؟
سلام
وقتت از بین نمیره دوست من
همون 2-3 ساعت بعد برو
اینا اصلا چیزایی نیست که حتی بخوای بهش فکر کنی
به فکر چیزای مهمتر باش
موفق باشی.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان بنظرتون برای ویزای نامزدی واکسن سزطان دهانه رحم لازمه اگه کسی از دوستان تزریق کرده منو راهنمایی کنه که کجا بزنم؟ واکسن آنفولانزا چطور؟ ممنونم