کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2014-05-01 ساعت 15:27)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها
ديفتري همون كزازه؟! من فقط
توام بالغين(كزاز )١بار زدم
MMR دو مرحله به فاصله يك ماه
هپاتيت دو مرحله زدم ولي مرحله اخرش ميوفته ١٩خرداد بعد مصاحبه، كمتراز يك ماه مونده، بزنم ؟
انفلانزا هم نزدم؛(
چيكار كنم؟درسته؟پاستورم جواب نميده تهران نيستم

واکسن توام ترکیب دیفتری و کزازه اگه واکسیناسیون کودکی کامل باشه هر 10 سال یکبا باید توام بزنی حالا محظ اطمینان دوتا توام به فاصله یکماه بزن Smileاگه فاصله هپاتیت کمتر از یکماه باشه فایده نداره و اونا هم ببینند روز مصاحبه کمتر از یکماهه بهت نمیزنن !!انفولانزا بزن که دیگه نخوای پول بدی اونجا !!وقتی میای تهران دو دقیقه برو تجریش اینا رو برات وارد کارت زرد کنه با خیال راحت بری
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، sepideh IR ، Nightsky007 ، a6l3i
ممنون عزيزم ولي كمتراز ١٥روز مونده به رفتن .من خوب منوجه نشدم چي نوشتين؟!فاصله يك ماه هپاتيتو متوجه نشدم!من ميگم مرحله سوم بعد مصاحبه هست.! انفلانزا هم ميگن فصلش نيست.
من سوالم اينه كه حتما توام بالغين بايد ٢بار زده بشه!من كه فرصت ندارم ديگه.و هپاتيت مرحله سوم رو قبل دو هفته مونده به مصاحبه بزنم مشكل ميشه؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2014-05-03 ساعت 21:55)baba manam sanaz نوشته:  ممنون عزيزم ولي كمتراز ١٥روز مونده به رفتن .من خوب منوجه نشدم چي نوشتين؟!فاصله يك ماه هپاتيتو متوجه نشدم!من ميگم مرحله سوم بعد مصاحبه هست.! انفلانزا هم ميگن فصلش نيست.
من سوالم اينه كه حتما توام بالغين بايد ٢بار زده بشه!من كه فرصت ندارم ديگه.و هپاتيت مرحله سوم رو قبل دو هفته مونده به مصاحبه بزنم مشكل ميشه؟

توام بالغین هر 10 سال باشه کفایت میکنه چون در دوران کودکی ثلاث زدید با این حال اگه 2 تا به فاصله یکماه بزنید خوبه !!هپاتیت از نوبت دوم 5 ماه فاصله باید داشته باشه اگه زودتر بزنی فایده نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Nightsky007 ، a6l3i
Shaya جان ممنون كه جواب ميدي.به پاستور زنگ زدم گفت ١بار توام بالغين(كزاز،ديفترى)ميزنن.
ديگه انفلانزا هم نميزنم فصلش نيست!ديگه چيكار كنم ايشالا كه واكسن نميخورم!
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، shadoow ، Nightsky007 ، a6l3i
واي بچه ها توروخدا اخه اين چه وضعيه !
اين توام بالغين كشت منو !اخه من زنگ ميزنم پاستور ميگه ١بار كي ميگه٣بار!
بعدشم انفلانزا الان هست تهران ؟بچه ها قديما كسي ميرفت ميگفت بچه ها سوالي داريد بپرسم از خانم طاهرنژاد ،هيشكي نميره ميشه رفتين بپرسين كه چيكار بايد بكنيم؟من سنم پايينه ٣٠هست.مصاحبم انكاراست جمعه هفته بعد ميرم وقت دكتر دارم انكارا.
بايد بيام تهران كارت زرد بگيرم؟كسي از شهرستان گرفته ؟
Mmr ٢مرحله زدم
هپاتيتم ٢مرحله ،مرحله ٣بعد مصاحبه افتاده
توام بالغين(كزاز،ديفتري)هم يه بار زدم(بچه ها همه چند نوبت زديد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انفلانزام نزدم چون گفتن فصلش نيست چيكار كنم الان!
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-05-08 ساعت 10:41)baba manam sanaz نوشته:  واي بچه ها توروخدا اخه اين چه وضعيه !
اين توام بالغين كشت منو !اخه من زنگ ميزنم پاستور ميگه ١بار كي ميگه٣بار!
بعدشم انفلانزا الان هست تهران ؟بچه ها قديما كسي ميرفت ميگفت بچه ها سوالي داريد بپرسم از خانم طاهرنژاد ،هيشكي نميره ميشه رفتين بپرسين كه چيكار بايد بكنيم؟من سنم پايينه ٣٠هست.مصاحبم انكاراست جمعه هفته بعد ميرم وقت دكتر دارم انكارا.
بايد بيام تهران كارت زرد بگيرم؟كسي از شهرستان گرفته ؟
Mmr ٢مرحله زدم
هپاتيتم ٢مرحله ،مرحله ٣بعد مصاحبه افتاده
توام بالغين(كزاز،ديفتري)هم يه بار زدم(بچه ها همه چند نوبت زديد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انفلانزام نزدم چون گفتن فصلش نيست چيكار كنم الان!

سلام ساناز عزیز میبینم که هنوز درگیر واکسیناسیون هستی...
Mmr ٢مرحله هستش که شما زدید.
هپاتیتم که مشکلی نداری چون مرحله سومش میفته بعد از مصاحبه.
میمونه واکسن TD که 2 مرحله به فاصله 1 ماه هستش و اگه 1 مرحله زدی
حتما باید مرحله دوم هم بزنی البته من سفارتم ابوظبی بود و خانم طاهر نژاد دکتر انستیتوپاستور به من گفت که باید 2 مرحله بزنم.
در ضمن آنفلانزا هم باید بزنی چون اکسپایرش 07/2014 هستش.
میمونه واکسن آبله که تو ایران این واکسن نیست و اگه در گذشته گرفتی از
شما آنتی بادی میگیرن و به شما نتیجشو بعد از 1 هفته میدن که باید با خودتون به همراه کارت زرد ببرید..
کلا واکسن هایی که برای مدیکال آمریکا لازم است همینا هستش و بنا به هر دلیلی نرسیدی بزنی اصلا نگران نباش چون روزی که میری مدیکال تست
خودشون به شما تزریق میکنن فقط به قیمت چند برابر بیشتر...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، a6l3i
اره والا ميبيني از بس كه سهلا كار هستم بعدشم به استرس ميوفتم من قديما تو دفترچم نوشته بودم كه يه ماه قبل مصاحبه ميزنيم انفلانزارو بعدشم اينجا زنگ زدم هلااحمر گفت نداريم.بعد تايپك ها رو كه ميخونم به استرس ميوفتم و ديگه استاپ كردم و بيخيال شدم.
ابله مرغان گرفتم انتي باديشم گرفتم.به انگليسي نوشتن ديگه همونو ميبرم مركز بهداشت واسم ميزنن درسته؟
بعدشم الان صحبت كردم گفتن نه قبلا تو دبيرستان زدي حتما الانم زدي كافيه توام بالغين.ديگه ٢،٣مرحله نگفت.
انفلانزارم ميگم اونجا رد كنه؛)
ايشالا كه اونگان نميزنه!ميگم هوووووو ٢سال پيش همه چي زدي !نزديك ٣٥٠$ دلارم پول گرفتي!كاغذشم ميبرم ببينه.ميكشمش!!!؛))
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، a6l3i
بچه ها من یک ماه دیگه مصاحبه دارم ترکیه. هیچ واکسنی نزدم هنوز به نظر شما چیکار کنم با توجه به اینکه بعضیاش چند مرحلست؟؟یکی از بچه ها گفت برو بزن همونایی رو که میتونی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-05-18 ساعت 18:07)seasea نوشته:  بچه ها من یک ماه دیگه مصاحبه دارم ترکیه. هیچ واکسنی نزدم هنوز به نظر شما چیکار کنم با توجه به اینکه بعضیاش چند مرحلست؟؟یکی از بچه ها گفت برو بزن همونایی رو که میتونی.
باید برید انستیتو پاستور تجریش اونجا بهتون میگن چه واکسن هایی رو باید بزنید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-05-18 ساعت 18:07)seasea نوشته:  بچه ها من یک ماه دیگه مصاحبه دارم ترکیه. هیچ واکسنی نزدم هنوز به نظر شما چیکار کنم با توجه به اینکه بعضیاش چند مرحلست؟؟یکی از بچه ها گفت برو بزن همونایی رو که میتونی.

شما که خوبی من 20روز دیگس مصاحبم هنوز هیچی نزدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام بچه من صبح رفتم تجریش وکسن td و هپاتیت b رو زدم قبلا هم هیچ واکسنی نزده بودم دکتر گفت mmr رو باید پیش یه متخصص اطفال بری بزنی اما من با توجه به اینکه یه ماه دیگه مصاحبه دارم ترجیح دادم همون آنکارا بزنم که مشکلی پیش نیاد البته یه خانم آقایی که اونجا بودنو قبلا واسه مصاحبه ازدواج پسرشون رفته بودن آنکارا و حالا هم واسه اقامت خودشون اومده بودن واکسن بزنن گفتن خانم دکتر چه mmr رو زده باشی چه نه واست میزنه اونجا من دیدم چیکاریه دیگه نزدم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، a6l3i
سلام من صبح واکسن MMR و کزاز (توام) را در بهداشت (رایگان) و هپاپیت b نوبت اول را در حلال احمر (15000t) زدم. فردا میرم مرکز بهداشت استان (آذربایجان شرقی) کارت بین الملی بگیرم.
td چیه؟ بهداشت گفت mmr را 2بار در بچگی زدی و الان یکی کافیه!!! و گفت چون به خونه شخصی میری نه خوابگاه منمژیت لازم نیس
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، a6l3i
بچه ها من واکسنامو (MMR, TD, Hepatit B) ایران زدم و میزنم.
سفارت آنکارا نوشته:
IMPROTANT NOTE: Immunization records from Iran will not be accepted
یعنی کارت سابقه واکسیناسیون ما به درد نمی خوره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='nedarzdh' pid='502554' dateline='1401092931']
بچه ها من واکسنامو (MMR, TD, Hepatit B) ایران زدم و میزنم.
سفارت آنکارا نوشته:
IMPROTANT NOTE: Immunization records from Iran will not be accepted
یعنی کارت سابقه واکسیناسیون ما به درد نمی خوره؟
[/qu
بله نوشته شده ولی تا الان هیچ مشکلی نبوده وکارت واکسن ایران رو قبول دارن
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh ، shadoow ، a6l3i
سلام به همه دوستان

این تاپیک رو از ابتدا خوندم و ممنون از سوال و جواب های خوب تون.

میخواستم با شما دوستان چک کنم که برداشت هام درسته یا نه؟
(چون فعلا امضا نمیتونم بذارم : کیس CR1 // مدارک حدود 80 روز پیش بدست USCIS رسیده // همچنان منتظر اپروو)

هپاتیت:
چون بیشتر از 10 سال پیش تزریق کردم ، باید هر سه نوبت رو نوش جان کنم. که بهتره از الآن شروع کنم.
MMR:
چون پیشنهاد شده که زودتر از یک ماه به مصاحبه نوبت دوم هم زده بشه ، فکر میکنم خوبه که MMR نوبت اول رو هم بزنم.
آنفولانزا
چون اعتبارش شش ماه هست ، این رو هم باید بذارم نزدیک مصاحبه (که امیدوارم اون موقع پیدا بشه)
آبله مرغان
در کودکی گرفتم و احتمالا باید تست آنتی بادی بدم.
DT یا دیفتری - کزاز رو هم میزارم نزدیک مصاحبه.

تنها سوالم اینه که دیفتری-کزاز باهم در یک واکسن تزریق میشه؟ و اینکه این هم دو دوره داره؟ یا منظور دوستان این بوده که دیفتری رو جدا میزن و کزاز رو جدا؟

پیشاپیش ممنون
علی
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان