کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
دوست عزیز بله با هم تزریق میشهtd و هپاتیت رو از الان شروع کنید و بقیه رو بزارید وقتی که Case Number گرفتید بسته به نوع سفارت انیستو به شما میگه که کی و چه زمانیو چه واکسنهایی رو بزنید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، romance33 ، shadoow
سلام دوستان

امروز (دوشنبه) برای تزریق واکسن ها ساعت 9 صبح رفتم پاستور تجریش. خوشبختانه هیچ مراجعه کننده ای نبود!

خانم دکتر طاهرنژاد که دوستان میگفتن از اونجا رفتن و خانم دکتر بخشنده بودن که بسیار عالی راهنمایی کردن. حتی آیتم های نتایج آزمایش خون که ماه پیش گرفتم رو براشون برده بودم و تک تک موارد رو برام توضیح دادن.

و اما واکسن ها:
1- هپاتیت:
اول از هپاتیت شروع کردم. درجا پرسید تو سایت مهاجرسرا خوندی؟Big Grin
تاکید و خواهش کردن که به همه دوستان اعلام کنم که هپاتیت رو اصلا برای سفارت ها چک نمیکنند. فقط اگر خودتون برای سلامتی میخواهید بزنید.
من هم چون بیشتر از 10 سال پیش زدم ، فعلا نوبت اول رو زدم تا یک ماه دیگ (هزینه :7000 تومن)

MMR
واکسن های MMR رو برای بزرگ سالان نمیزدن و نسخه نوشتن که کلینیک های دیگه تزریق کنم.
گفتن فعلاً تزریق نکن و بذار نزدیکای مصاحبه. واکسن اول رو بزن ، طوریکه نوبت دوم بیشتر از یک ماه با مصاحبه فاصله داشته باشه (همونشور که همه دوستان گفته بودن).

آنفولانزا:
گفتن آنفولانزا رو مهر به بعد میآریم. و چون ویروس زنده نیست ، حتی چند روز قبل از مصاحبه هم میتونید بزنین. قرار شد وقتی MMRها رو تزریق کردم و برای کارت بین المللی میرم پیششون ، همونجا تزریق کنم.

آبله مرغان
چون در کودکی گرفتم لازم نیست. فقط بعدا آزمایش میدم که نتیجه اش رو داشته باشم.

دیفتری-کزاز
رو هم چون ویروس زنده نیست ، بهتره نزدیکای مصاحبه بزنم.

راستی چه فضای قشنگی بود!!!یک عمارت قدیمی با درخت های بلند و یک استخر در وسط (البته خالیWink ). فضای خوبیه برای ریلکس شدن قبل از تزریق Smile

ادیت:
الان که این رو مینویسم 2 ماه از ارسال این پست گذشته.
فقط خواستم بگم که نیازی به تزریق سه نوبت هپاتیت نیست. درواقع هپاتیتی که بالا درموردش گفتم ، یادآور بود و بهتره هر ده سال تزریق بشه.
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، romance33 ، shandiz ، shadoow ، free pigeon ، sib 24
(2010-05-27 ساعت 23:27)Yasi نوشته:  سلام دوستان، من مي خواستم بدونم كه تزريق واكسن مننژيت ضرورت داره؟ انيستيتو پاستور گفت نيازي به تزريق نيست.

مننژیت به دانشجویان (در صورت اقامت در خوابگاه) تزریق میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، a6l3i
(2014-06-02 ساعت 21:55)nedarzdh نوشته:  
(2010-05-27 ساعت 23:27)Yasi نوشته:  سلام دوستان، من مي خواستم بدونم كه تزريق واكسن مننژيت ضرورت داره؟ انيستيتو پاستور گفت نيازي به تزريق نيست.

مننژیت به دانشجویان (در صورت اقامت در خوابگاه) تزریق میشه.

ضروری نیست. ولی من رفتم هلال احمر نرسیده به میدان ونک زدم Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، shadoow
دوستان كساني كه شيراز هستن ميتونن به مركز والفجر مراجعه كنند وا كارت بينالمللي بگيرن،اصلا لازم نيست برين تهران.من در شيراز و رايگان انجام دادم.انتي بادي ابله مرغون رو هم چك كردم همين جا كه ظاهرا همين كه ميگفتم تو بچگي گرفتم كافي بوده.مديكال من nmcبود،
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، shaya ، shadoow ، aidaone ، behi.v
(2014-06-05 ساعت 14:14)مسكاتي نوشته:  دوستان كساني كه شيراز هستن ميتونن به مركز والفجر مراجعه كنند وا كارت بينالمللي بگيرن،اصلا لازم نيست برين تهران.من در شيراز و رايگان انجام دادم.انتي بادي ابله مرغون رو هم چك كردم همين جا كه ظاهرا همين كه ميگفتم تو بچگي گرفتم كافي بوده.مديكال من nmcبود،

راستش من شنیدم که فقط تهران کارت بین المللی رو صادر می کنه
فک کنم باید تا تهران بیایید و برگردیدWink
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us
(2014-06-07 ساعت 08:18)shadoow نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 14:14)مسكاتي نوشته:  دوستان كساني كه شيراز هستن ميتونن به مركز والفجر مراجعه كنند وا كارت بينالمللي بگيرن،اصلا لازم نيست برين تهران.من در شيراز و رايگان انجام دادم.انتي بادي ابله مرغون رو هم چك كردم همين جا كه ظاهرا همين كه ميگفتم تو بچگي گرفتم كافي بوده.مديكال من nmcبود،

دوست عزيز منم همين فكر رو ميكردم اما از مركز والفجر شيراز گرفتم و قبول كردن،پاستور متاسفانه به دروغ ميگه فقط اونجا ميشه،چون٣٠تمن پول ميگيرهSmile
من كه nmcدبي رفتم و دكتر شوكولا قبول داشت اون كارتمو...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamed.us ، a6l3i ، behi.v
سلام بچه ها بازم من !ويزارم گرفتم بازم سوال دارم؛)) ميگم مرحله سوم هپاتيتم رو بزنم؟ديگه من هيچي ندارم كه كه تو اون ثبت كنم.ولي كارتي كه هلال احمر زده رو دارم برم مرحله سومش رو بزنم؟واسه خودم خوبه يا ديگه نميخواد ؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
دوست عزيز تبريك،
از نظر سفارت نميدونم ولي از باببت اينكه براتون خوبه اره حتما بزنيد ،بايد دوره واكسن كامل باشه كه ايمني داشته باشيد.تازه يه درصد كمي از افراد با اينكه دوره واكسنشون كامله آنتي بادي ضد هپاتيتشون كم هست و بايد واكسن بزنن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz ، a6l3i
(2014-06-10 ساعت 01:11)baba manam sanaz نوشته:  سلام بچه ها بازم من !ويزارم گرفتم بازم سوال دارم؛)) ميگم مرحله سوم هپاتيتم رو بزنم؟ديگه من هيچي ندارم كه كه تو اون ثبت كنم.ولي كارتي كه هلال احمر زده رو دارم برم مرحله سومش رو بزنم؟واسه خودم خوبه يا ديگه نميخواد ؟

عزیزم تو که تا الانش رو زدی بقیش رو هم بزن به خاطر خودت و راحتی خیالت. Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، hamed.us ، a6l3i
(2014-06-07 ساعت 10:14)مسكاتي نوشته:  

دوست عزيز منم همين فكر رو ميكردم اما از مركز والفجر شيراز گرفتم و قبول كردن،پاستور متاسفانه به دروغ ميگه فقط اونجا ميشه،چون٣٠تمن پول ميگيرهSmile

دوست عزیز سلام ، یعنی حتی پاستور تهران نیاز به تایید هم نیست ؟ شیراز همه کارا رو انجام میده ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-10 ساعت 12:59)aidaone نوشته:  

دوست عزیز سلام ، یعنی حتی پاستور تهران نیاز به تایید هم نیست ؟ شیراز همه کارا رو انجام میده ؟
بله شيراز همه كارو انجام ميده،كار من كه انجام شد بدون هيچ مشكلي
روزاي دوشنبه بين ٨:٣٠تا١٠:٣٠فقط هستند،يعني هستند ولي كارت واكسن ميگن فقط دوشنبه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aidaone ، a6l3i
(2014-06-10 ساعت 14:01)مسكاتي نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:59)aidaone نوشته:  

بله شيراز همه كارو انجام ميده،كار من كه انجام شد بدون هيچ مشكلي
روزاي دوشنبه بين ٨:٣٠تا١٠:٣٠فقط هستند،يعني هستند ولي كارت واكسن ميگن فقط دوشنبه!

من هم در تبریز انجام دادم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz ، a6l3i ، aidaone
بالاخره دکتر اونگان معروفو دیدم. ...!!!
June14 معاینه شدم (خون-x-rayو معاینه و 1واکسن)..$47.5+$300=$347.5
فردا June16 میرم جواب بگیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، shadoow ، free pigeon ، a6l3i ، shmo
(2014-06-15 ساعت 17:35)nedarzdh نوشته:  بالاخره دکتر اونگان معروفو دیدم. ...!!!
June14 معاینه شدم (خون-x-rayو معاینه و 1واکسن)..$47.5+$300=$347.5
فردا June16 میرم جواب بگیرم.
کدوم واکسن رو برات زد ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: