کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2015-01-21 ساعت 01:45)aidaone نوشته:  
(2015-01-20 ساعت 23:14)deathsha2 نوشته:  خیلی ممنون از پاسختون دوستان..
امروز تو شهر خودمون رفتم برام واکسن کزاز و دیفتری و یه نوبت هپاتیت( اینو چون نزده بودم خودشون زدن برام) شنبه هم میرم که هم واکسن آنفولانزا بزنم هم یه سری واکسن هارو برام مهر و امضا کنند چون گفتن قبلا زده شده (همون طرح 83) و البته من ندارم مدارکشو...
همه ی اینارو هم 1 شنبه هفته آینده میبرم پاستور تجریش که کارت زرد هم بگیرم
با توجه به گفته های شما هم اگر بخوان mmr بزنن یه نوبت میگم نمیخواد چون وقتم 20 روزه تا مصاحبه حدودا( چون امروز یه خانم دکتری پشت تلفن گفتن mmr یه نوبت بزن اشکال نداره زیاد...)
با این تفاسیر یه واکسن mmr میمونه که باید دبی برم بزنم... آبلهمرغان هم که گرفتم نیاز نیست فقط تست آنتی بادی مثل اینکه پاستور گفتن نیازه برام

من نوبت دوم واکسن ام ام آر رو یک هفته قبل از مصاحبه زدم و مشکلی هم پیش نیومد اصلا ایرادی نگرفتن که چرا زدی و اینا
سلام دوستان ،آیا اینو شنیدین که میگن واکسن آبله مرغون در ایروان نیست؟توی یکی از تاپیکها خوندم،البته من خودم قبلا گرفتم و به خاطر پسرم میپرسم،خوب توی ایران هم که نیست؟پس باید چه کنیم؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
(2015-02-07 ساعت 02:18)sepideh jan نوشته:  
(2015-01-21 ساعت 01:45)aidaone نوشته:  
(2015-01-20 ساعت 23:14)deathsha2 نوشته:  خیلی ممنون از پاسختون دوستان..
امروز تو شهر خودمون رفتم برام واکسن کزاز و دیفتری و یه نوبت هپاتیت( اینو چون نزده بودم خودشون زدن برام) شنبه هم میرم که هم واکسن آنفولانزا بزنم هم یه سری واکسن هارو برام مهر و امضا کنند چون گفتن قبلا زده شده (همون طرح 83) و البته من ندارم مدارکشو...
همه ی اینارو هم 1 شنبه هفته آینده میبرم پاستور تجریش که کارت زرد هم بگیرم
با توجه به گفته های شما هم اگر بخوان mmr بزنن یه نوبت میگم نمیخواد چون وقتم 20 روزه تا مصاحبه حدودا( چون امروز یه خانم دکتری پشت تلفن گفتن mmr یه نوبت بزن اشکال نداره زیاد...)
با این تفاسیر یه واکسن mmr میمونه که باید دبی برم بزنم... آبلهمرغان هم که گرفتم نیاز نیست فقط تست آنتی بادی مثل اینکه پاستور گفتن نیازه برام

من نوبت دوم واکسن ام ام آر رو یک هفته قبل از مصاحبه زدم و مشکلی هم پیش نیومد اصلا ایرادی نگرفتن که چرا زدی و اینا
سلام دوستان ،آیا اینو شنیدین که میگن واکسن آبله مرغون در ایروان نیست؟توی یکی از تاپیکها خوندم،البته من خودم قبلا گرفتم و به خاطر پسرم میپرسم،خوب توی ایران هم که نیست؟پس باید چه کنیم؟
سلام دوستان ، من امروز رفتم پاستور تجريش كارت بين المللي و گرفتم تمام واكسن هارو زد فقط آبله مرغون بايد ابوظبي بزنم هپاتيت هم نزد گفت تا ١٨ سال اجباري لازم نيست بزني مي خواستم بدونم بايد حتما هپاتيت بزنم هفته ديگه وقت مصاحبم يا اونجا بزنم
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
سلام دوستان، من مي خواهم بونم كه از چه زماني بايد كار واكسيناسيون را شروع كرد؟ خود nvc مي گة با خودمون بايد زمانشو بدونيم؟
f2a
: pd: 19 dec 2013,
approved: 19 march 2014,
invoice number: 17 feb 2015
ارسال مدارك به nvc: ت18 march 2015
كتگوري:f2a
تاريخ pd مدارك: dec 19 -2013
تاريخ اپروو: march 19 -2014
تاريخ دريافت كيس نامبر: may 2014
تاريخ دريافت اينويس نامبر: feb 17 -2015
تاريخ ارسال مدارك به nvc ا: march 18 -2015
تاريخ تكميل پرونده: april 20 -2015
تاريخ مصاحبه: sep 10 -2015
تاريخ ويزا:2015- 17 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24
(2015-03-19 ساعت 12:54)fahi نوشته:  سلام دوستان، من مي خواهم بونم كه از چه زماني بايد كار واكسيناسيون را شروع كرد؟ خود nvc مي گة با خودمون بايد زمانشو بدونيم؟
f2a

هرچه زودتر بهتر.نه خودتون باید شروع کنبد.ولی مهرروی کارت رو نگه دارید قبل مصاحبه مهر کنه انستیتو پاستور.مخصوصا واکسنهای مثل هپاتیت که زمان بر هست زودتر شروع کنید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sepideh IR
(2015-03-19 ساعت 20:00)sib 24 نوشته:  
(2015-03-19 ساعت 12:54)fahi نوشته:  سلام دوستان، من مي خواهم بونم كه از چه زماني بايد كار واكسيناسيون را شروع كرد؟ خود nvc مي گة با خودمون بايد زمانشو بدونيم؟
f2a

هرچه زودتر بهتر.نه خودتون باید شروع کنبد.ولی مهرروی کارت رو نگه دارید قبل مصاحبه مهر کنه انستیتو پاستور.مخصوصا واکسنهای مثل هپاتیت که زمان بر هست زودتر شروع کنید.

مرسي سيب عزيز. زود نيست؟ آخه من تازه مداركمو به nvc فرستادم، نبايد تكميل پرونده بشم بعد اقدام كنم؟ مي شه ليست واكسن ها رو با فاصله تزريقشون رو بگيد؟ خيلي ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24
(2015-03-19 ساعت 22:08)fahi نوشته:  
(2015-03-19 ساعت 20:00)sib 24 نوشته:  
f2a

مرسي سيب عزيز. زود نيست؟ آخه من تازه مداركمو به nvc فرستادم، نبايد تكميل پرونده بشم بعد اقدام كنم؟ مي شه ليست واكسن ها رو با فاصله تزريقشون رو بگيد؟ خيلي ممنونم.
واکسن آنفولانزا تا یکسال دوام داره. بقیه واکسن ها مثل mmr و td هم وقتی زدین تا سال ها دوام و اعتبار داره. در پاستور همه را مطابق برنامه به شما می زنن.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، shadoow ، sepideh IR ، a6l3i ، sib 24
سلام دوستان، يك سوال مهم دارم. من حدود يك ماه و نيم دچار سرماخوردگي شديد بودم و تازه خوب شدم ولي هنوز بدنم ضعيف هستش. مي خواهم بدونم شما كه واكسن زديد مريض شديد يا اذيت شديد؟ به نظرتون[/code] من صبر كنم و دير تر مراحل واكسيناسيون رو شروع كنم يا مشكلي نداره؟ خواهش مي كنم زود جواب بدين.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-04-02 ساعت 19:05)fahi نوشته:  سلام دوستان، يك سوال مهم دارم. من حدود يك ماه و نيم دچار سرماخوردگي شديد بودم و تازه خوب شدم ولي هنوز بدنم ضعيف هستش. مي خواهم بدونم شما كه واكسن زديد مريض شديد يا اذيت شديد؟ به نظرتون[/code] من صبر كنم و دير تر مراحل واكسيناسيون رو شروع كنم يا مشكلي نداره؟ خواهش مي كنم زود جواب بدين.

والا من فقط يك روز يك كمى تب كردم و حالم خوب نبود، سه چهار تا واكسن تو يه روز زدم، اگر بدنتون ضعيفه يه كم اگر فرصت داريد صبر كنيد، اما بهترين شخص براى مشورت در اين خصوص پزشك يا پرسنل واكسيناسيونه.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sepideh IR ، a6l3i ، shadoow
MMR مگه چند سال اعتبار؟؟برای سال 92 اعتبار نداره؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، masmori ، sepideh IR
(2015-04-02 ساعت 19:05)fahi نوشته:  سلام دوستان، يك سوال مهم دارم. من حدود يك ماه و نيم دچار سرماخوردگي شديد بودم و تازه خوب شدم ولي هنوز بدنم ضعيف هستش. مي خواهم بدونم شما كه واكسن زديد مريض شديد يا اذيت شديد؟ به نظرتون[/code] من صبر كنم و دير تر مراحل واكسيناسيون رو شروع كنم يا مشكلي نداره؟ خواهش مي كنم زود جواب بدين.

فکر نکنم ربطی به ضعیفی بدن داشته باشه مگر شما همیشه اینقدر سخت میشه سرماخوردگیتون؟؟
واکسن فقط تب میده گاهی اوقات.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، fahi
(2015-04-23 ساعت 18:36)وحیدی نیا نوشته:  MMR مگه چند سال اعتبار؟؟برای سال 92 اعتبار نداره؟

دوبار که بزنین تا پنج یا دهسال دیگه نباید بزنید این قاعده اش است حالا مدیکال مهاجرت چی بگه اون دیگه دست خودشان است پس بهترین کار اینه که نزدیک مصاحبه بزنید با یک فاصله چند ماهه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، a6l3i ، sib 24 ، fahi
یه سئوال در صورت قبولی گرین کارت
چند بار باید آزمایش داد (پزشکی ) و کجا مثلا فکر کنید تاریخ مصاحبه و مکانش تو ایروان ارمنستان باشه من کی باید برم و آزمایشات چی رو باید بدم آیا میشه بعضی هاشو تو تهران داد لطفا راهنمایی بفرمائید

(2015-04-29 ساعت 07:47)masmori نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 18:36)وحیدی نیا نوشته:  MMR مگه چند سال اعتبار؟؟برای سال 92 اعتبار نداره؟

دوبار که بزنین تا پنج یا دهسال دیگه نباید بزنید این قاعده اش است حالا مدیکال مهاجرت چی بگه اون دیگه دست خودشان است پس بهترین کار اینه که نزدیک مصاحبه بزنید با یک فاصله چند ماهه.

mmr چیه لطفا توضیح بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام دوستان
من 31 فوریه در قطر مصاحبه داشتم و دوم اوریل ویزای نامزدی گرفتم، من سابقه واکسیناسیون از ایران نیاوردم، یعنی اصلا نمی دونم واکسن زدم یا نه.
اینجا پزشک کلینیک گفت من واکسن نمی زنم ، اگه سفارت خواست خودش میگه ما بزنیم. تو برگه هم نوشت " هیچ سابقه واکسیناسیونی نداره" ، اما سفارت اصلا کاری نداشت و تایید کرد ویزا رو.
من برگشتم کلینیک و گفتم واکسن نمی زنید؟ اونها هم گفتن نه!
حالا من بدون هیچ سابقه واکسیناسیون دارم میرم.از طرفی مجبورم پروسه گرفتن گرین کارد رو به سرعت انجام بدم(به خاطر شرایط شخصی) شنیدم بعضی واکسن ها شش ماه طول میکشه و من میترسم کارم به خاطر این مسئله عقب بیافته.
کسی میدونه اگه هیپاتیت نزده باشیم و به آمریکا بیاییم، ایا بعد از زدن نوبت اول ، گرین کارد میدهند و بعدا باید کامل کنیم پروسه رو، یا اینکه همه چیز متوقف میشه تا واکسن ها کامل بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، masmori ، fahi
(2015-04-29 ساعت 12:26)hmahmoudi نوشته:  یه سئوال در صورت قبولی گرین کارت
چند بار باید آزمایش داد (پزشکی ) و کجا مثلا فکر کنید تاریخ مصاحبه و مکانش تو ایروان ارمنستان باشه من کی باید برم و آزمایشات چی رو باید بدم آیا میشه بعضی هاشو تو تهران داد لطفا راهنمایی بفرمائید

(2015-04-29 ساعت 07:47)masmori نوشته:  

mmr چیه لطفا توضیح بدید

واکسن اوریون سرخچه سرخک
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i ، sib 24 ، tico ، msar ، fahi
(2015-04-29 ساعت 13:59)codiled23 نوشته:  سلام دوستان
من 31 فوریه در قطر مصاحبه داشتم و دوم اوریل ویزای نامزدی گرفتم، من سابقه واکسیناسیون از ایران نیاوردم، یعنی اصلا نمی دونم واکسن زدم یا نه.
اینجا پزشک کلینیک گفت من واکسن نمی زنم ، اگه سفارت خواست خودش میگه ما بزنیم. تو برگه هم نوشت " هیچ سابقه واکسیناسیونی نداره" ، اما سفارت اصلا کاری نداشت و تایید کرد ویزا رو.
من برگشتم کلینیک و گفتم واکسن نمی زنید؟ اونها هم گفتن نه!
حالا من بدون هیچ سابقه واکسیناسیون دارم میرم.از طرفی مجبورم پروسه گرفتن گرین کارد رو به سرعت انجام بدم(به خاطر شرایط شخصی) شنیدم بعضی واکسن ها شش ماه طول میکشه و من میترسم کارم به خاطر این مسئله عقب بیافته.
کسی میدونه اگه هیپاتیت نزده باشیم و به آمریکا بیاییم، ایا بعد از زدن نوبت اول ، گرین کارد میدهند و بعدا باید کامل کنیم پروسه رو، یا اینکه همه چیز متوقف میشه تا واکسن ها کامل بشه؟

تا آنجا که شنیدم به محض ورود واکسنها را به شما می زنندنه اینکه پروسه متوقف بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i ، tico ، msar ، fahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان