کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2014-08-31 ساعت 18:07)shiva201 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:13)shandiz نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:07)shiva201 نوشته:  دوستان معایناتی که تو NMC انجام میشه شامل معاینه دندانها هم میشه؟

بله

پس دندون خراب نباید داشته باشیم؟ یه خرج دندونپزشکیم افتادم یعنی...Tongue

چک میکنن دندونهارو و حتما ثبت میشه تو پروندتون فکر میکنم اینطور باشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shiva201 ، aidaone ، shadoow ، sib 24 ، sepideh IR
دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن واسه مدیکال هم عکس 5X5 باید ببریم ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2014-10-16 ساعت 15:27)aidaone نوشته:  دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن واسه مدیکال هم عکس 5X5 باید ببریم ؟
از من 5*5 گرفتن. ولی من هم 4*6 هم 3*4 همراهم بود
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، sepideh IR ، romance33
(2014-06-07 ساعت 10:14)مسكاتي نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 08:18)shadoow نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 14:14)مسكاتي نوشته:  دوستان كساني كه شيراز هستن ميتونن به مركز والفجر مراجعه كنند وا كارت بينالمللي بگيرن،اصلا لازم نيست برين تهران.من در شيراز و رايگان انجام دادم.انتي بادي ابله مرغون رو هم چك كردم همين جا كه ظاهرا همين كه ميگفتم تو بچگي گرفتم كافي بوده.مديكال من nmcبود،

راستش من شنیدم که فقط تهران کارت بین المللی رو صادر می کنه
فک کنم باید تا تهران بیایید و برگردیدWink
دوست عزيز منم همين فكر رو ميكردم اما از مركز والفجر شيراز گرفتم و قبول كردن،پاستور متاسفانه به دروغ ميگه فقط اونجا ميشه،چون٣٠تمن پول ميگيرهSmile
من كه nmcدبي رفتم و دكتر شوكولا قبول داشت اون كارتمو...

سلام به دوستان بخصوص اصفهانیها، در اصفهان هم هلال احمر کارت بین المللی واکسن را براتون صادر میکنه، میتونید به پلی کلینیک هلال احمر در خیابان سعادت آباد بعد مقبره بانو امین مراجعه کنید ، خودشون برای واکسنهای زده و نزده راهنماییتون میکنند و کاملا هم به پروسه کار آشنا هستند.
هر چند که دکتر ارمنستان گفته سابقه واکسیناسیون که به تایید پزشکتون رسیده باشه کافیه ولی من کارت بین المللی را گرفتم هزینه هم ۵۸ هزار تومان
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sib 24 ، shadoow ، a6l3i ، sepideh IR ، shangol
با سلام خدمت دوستان. من کمتر از بیست روز دیگه وقت دکتر دارم در آنکارا. تاحالا سراغ کارهای مربوط به واکسن نرفته ام. میخواستم ببینم طبق گفتۀ دوستان به دلیل تاثیر واکسن روی نتیجۀ آزمایش خون دیگه هیچ اقدامی نکنم و برم همۀ واکسن ها رو آنکارا بزنم یا اینکه کاری هست که اینجا توی پاستور برم بکنم؟ ضمناً قبل از سربازی چند تا واکسن زدم که مدرکی ازش ندارم. اصلاً نمیدونم چه واکسن هایی بودن. نمیشه برم پاستور مدرک بگیرم برای واکسن هایی که زدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR
سلام دوستان من امروز به کلینیک هلال احمر در اصفهان رفتم و به من سه نوع واکسن زدم (تی دی.انفولانزا.منژیت) و گفنتد به دلیل اینکه قبلا ابله مرغون گرفتی باید یه ازمایش بدی بعد از حواب معلوم میشه که شما نیاز به mmr داری یا نه ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید که ایا این روند درسته ؟
ضمنا در کارت بین المللی تاریخ زدن واکسن ها مهم چون به احتمال زیاد مصاحبه من حدود سه الی چهار ماه دیگست؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند..؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-01-03 ساعت 18:27)mani_badb0y نوشته:  سلام دوستان من امروز به کلینیک هلال احمر در اصفهان رفتم و به من سه نوع واکسن زدم (تی دی.انفولانزا.منژیت) و گفنتد به دلیل اینکه قبلا ابله مرغون گرفتی باید یه ازمایش بدی بعد از حواب معلوم میشه که شما نیاز به mmr داری یا نه ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید که ایا این روند درسته ؟
ضمنا در کارت بین المللی تاریخ زدن واکسن ها مهم چون به احتمال زیاد مصاحبه من حدود سه الی چهار ماه دیگست؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند..؟
سلام
ام ام آر ربطی به آبله مرغون نداره. اکثر متخصصای اطفال تو مطب تزریق میکنند. تو دو مرحله به فاصله 40 روز باید تزریق شه. سوال کنید تو اصفهان کدوم مرکز یا پزشک مورد تاییده هلال احمر هست چون در نهایت کارت واکسنو اونا به شما میدن.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
(2014-11-03 ساعت 19:49)Ashkaan نوشته:  با سلام خدمت دوستان. من کمتر از بیست روز دیگه وقت دکتر دارم در آنکارا. تاحالا سراغ کارهای مربوط به واکسن نرفته ام. میخواستم ببینم طبق گفتۀ دوستان به دلیل تاثیر واکسن روی نتیجۀ آزمایش خون دیگه هیچ اقدامی نکنم و برم همۀ واکسن ها رو آنکارا بزنم یا اینکه کاری هست که اینجا توی پاستور برم بکنم؟ ضمناً قبل از سربازی چند تا واکسن زدم که مدرکی ازش ندارم. اصلاً نمیدونم چه واکسن هایی بودن. نمیشه برم پاستور مدرک بگیرم برای واکسن هایی که زدم؟

سلام
والا اگه تو سایت سفارت بری نوشته هیچ سابقه واکسنی از ایران رو قبول نمیکنن. من نمیدونم چرا اینهمه بچه ها میرن دنبال کارت زرد بین المللی واکسن. تو سایت هم نوشته که ۳۰ روز قبل واکسن نزنید چون اگه ویروس زنده تو بدنتون باشه آزمایش خونتون مورد پیدا میکنه و ممکنه طول بکشه. من لینک سایت رو که ثابت کننده این حرفام باشه برات این زیر ضمیمه کردم. به انتهای صفحش برو و ببین که نوشته رکورد واکسن از ایران رو قبول نمیکنه

http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html

IMPROTANT NOTE: Immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
دوستان من کمتر از 1 ماه دیگه وقت سفارت ابوظبی دارم...کلا هم 3-4 روزه ایمیل وقت سفارت امده... هنوزم اقدام نکردم برای واکسن هام...میخواستم بدونم من که شهرستان هستم میتونم یه سری واکسن هارو اینجا بزنم ؟(مازندران هستم)
و بعد برم برای کارت زرد پاستور...
الان با این تاریخ کم چند تا واکسنو میتونم بزنم؟
سربازی معاف شدم(البته قبلش 2 تا واکسن زدن بهمون تا جایی که یادم میاد)
تو طرح ملی 83 هم نمیدونم واکسن زدم یا نه !
نیاز هست قبل رفتن به پاستور کار خاصی انجام بدم ؟ به غیر از این واکسن ها چندتا دیگه باید دبی یا ابوظبی بزنم...
خیلی وقتم کمه ممنون میشم هرکسی میدونه راهنمایی کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i ، inanna
(2015-01-19 ساعت 18:40)deathsha2 نوشته:  دوستان من کمتر از 1 ماه دیگه وقت سفارت ابوظبی دارم...کلا هم 3-4 روزه ایمیل وقت سفارت امده... هنوزم اقدام نکردم برای واکسن هام...میخواستم بدونم من که شهرستان هستم میتونم یه سری واکسن هارو اینجا بزنم ؟(مازندران هستم)
نیاز هست قبل رفتن به پاستور کار خاصی انجام بدم ؟ به غیر از این واکسن ها چندتا دیگه باید دبی یا ابوظبی بزنم...

سلام و تبریک .... به امیدِ مصاحبه راحت و ویزای یک ضرب!
ما هم ابوظبی هستیم و منتظر اپروو NVC!

امیدوارم صفحات این تاپیک رو مرور کرده باشین. من که تجربیات ارزشمندی از دوستان کسب کردم. خصوصا صفحات زیر:

http://www.mohajersara.com/thread-3396-p...#pid303361

http://www.mohajersara.com/thread-3396-p...a#pid84281

http://www.mohajersara.com/thread-3396-p...#pid507164

تا اونجا که من میدونم ، واکسن هایی که ویروس زنده دارن رو باید بگونه ای تزریق کرد که حداقل یک ماه تا تاریخ مصاحبه فاصله باشه. پس شما سه واکسن زیر رو دیگه نباید تزریق کنید و روز مدیکال بهتون میزنن:
MMR1
MMR2
آبله مرغان

اما واکسن های بدون ویروس زنده مشکلی نداره و میتونین واکسن های زیر رو تزریق کنید:
1- دیفتری - کزاز
2- آنفولانزا

برای گرفتن کارت زرد بین المللی هم باید پاسپورت رو همراه ببرید تا دو تزریق فوق رو براتون درج کنن.

البته من هنوز کارت رو نگرفتم ولی تمام واکسن ها رو زدمSmile
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mani_badb0y ، deathsha2 ، sepideh IR ، sib 24
(2015-01-19 ساعت 21:29)a6l3i نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 18:40)deathsha2 نوشته:  دوستان من کمتر از 1 ماه دیگه وقت سفارت ابوظبی دارم...کلا هم 3-4 روزه ایمیل وقت سفارت امده... هنوزم اقدام نکردم برای واکسن هام...میخواستم بدونم من که شهرستان هستم میتونم یه سری واکسن هارو اینجا بزنم ؟(مازندران هستم)

امیدوارم صفحات این تاپیک رو مرور کرده باشین. من که تجربیات ارزشمندی از دوستان کسب کردم. خصوصا صفحات زیر:

تا اونجا که من میدونم ، واکسن هایی که ویروس زنده دارن رو باید بگونه ای تزریق کرد که حداقل یک ماه تا تاریخ مصاحبه فاصله باشه. پس شما سه واکسن زیر رو دیگه نباید تزریق کنید و روز مدیکال بهتون میزنن:
MMR1
MMR2
آبله مرغان

اما واکسن های بدون ویروس زنده مشکلی نداره و میتونین واکسن های زیر رو تزریق کنید:
1- دیفتری - کزاز
2- آنفولانزا

برای گرفتن کارت زرد بین المللی هم باید پاسپورت رو همراه ببرید تا دو تزریق فوق رو براتون درج کنن.

خیلی ممنون واقعا...امیدوارم که شما هم زود تاریخ مصاحبه بگیرید و همینطور بهتر از اون ویزای یک ضرب...
البته کار من خیلی سریع پیش رفت یه جورایی فکرشم نمیکردم که انقدر وقت کم بیارم... برای همین اصلا به فکر واکسن نبودم متاسفانه...
خوب الان با توجه به حرفهای شما و پست هایی که معرفی کردید دیدم ظاهرا باید همون کزاز دیفرتی و آنفولانزا بزنم... همین الان زنگ زدم پاستور که گفتن همیناست البته کارت های واکسن هم گفتن ببرم که بعید میدونم چیزی داشته باشم ! گفتن mmr سفارت میگه زیر 30 روز نزنید... ولی چون ابوظبی هستید
20 روز وقت داری میتونی بزنی و ...
حالا برای اینکه ریسک نکنم فکر میکنم اگر نزنم بهتر باشه... در مورد کزاز و دیفتری هم مثل اینکه تو شهر خودمون هم میشه زد بعد ببرم اونجا تایید کنند و کارت زرد بدن
حالا بازم سوال برام که اگر mmr به فرض نزنم یا هر واکسن دیگه ای که الان وقتش نیست... باید برم 2 روز زودتر مثلا دبی یا ابوظبی همرا تست مدیکال بزنن برام ؟
اشکالی پیش نمیاد فاصله نداشته باشه mmr ها ؟
بازم ممنونن
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh IR
(2015-01-20 ساعت 10:57)deathsha2 نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 21:29)a6l3i نوشته:  

MMR1
MMR2
آبله مرغان

1- دیفتری - کزاز
2- آنفولانزا

خیلی ممنون واقعا...امیدوارم که شما هم زود تاریخ مصاحبه بگیرید و همینطور بهتر از اون ویزای یک ضرب...
البته کار من خیلی سریع پیش رفت یه جورایی فکرشم نمیکردم که انقدر وقت کم بیارم... برای همین اصلا به فکر واکسن نبودم متاسفانه...
خوب الان با توجه به حرفهای شما و پست هایی که معرفی کردید دیدم ظاهرا باید همون کزاز دیفرتی و آنفولانزا بزنم... همین الان زنگ زدم پاستور که گفتن همیناست البته کارت های واکسن هم گفتن ببرم که بعید میدونم چیزی داشته باشم ! گفتن mmr سفارت میگه زیر 30 روز نزنید... ولی چون ابوظبی هستید
20 روز وقت داری میتونی بزنی و ...
حالا برای اینکه ریسک نکنم فکر میکنم اگر نزنم بهتر باشه... در مورد کزاز و دیفتری هم مثل اینکه تو شهر خودمون هم میشه زد بعد ببرم اونجا تایید کنند و کارت زرد بدن
حالا بازم سوال برام که اگر mmr به فرض نزنم یا هر واکسن دیگه ای که الان وقتش نیست... باید برم 2 روز زودتر مثلا دبی یا ابوظبی همرا تست مدیکال بزنن برام ؟
اشکالی پیش نمیاد فاصله نداشته باشه mmr ها ؟
بازم ممنونن
ام ام آر تو دو نوبت به فاصله 40 روز باید انجام شه.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh IR ، deathsha2
همونطور که shiva201 عزیز گفتن ، MMR دوم باید با فاصله یک ماه تا 40 روز از MMR اول تزریق بشه.
تا اونجا که از پست های دوستان یادمه ، اگر این واکسن ها رو نزده باشید ، MMR اول رو روز مدیکال میزنن و MMR دوم رو میگن خودتون یک ماه تا 40 روز دیگه تزریق کنید.
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، mani_badb0y ، deathsha2 ، shadoow ، fahi ، sib 24
خیلی ممنون از پاسختون دوستان..
امروز تو شهر خودمون رفتم برام واکسن کزاز و دیفتری و یه نوبت هپاتیت( اینو چون نزده بودم خودشون زدن برام) شنبه هم میرم که هم واکسن آنفولانزا بزنم هم یه سری واکسن هارو برام مهر و امضا کنند چون گفتن قبلا زده شده (همون طرح 83) و البته من ندارم مدارکشو...
همه ی اینارو هم 1 شنبه هفته آینده میبرم پاستور تجریش که کارت زرد هم بگیرم
با توجه به گفته های شما هم اگر بخوان mmr بزنن یه نوبت میگم نمیخواد چون وقتم 20 روزه تا مصاحبه حدودا( چون امروز یه خانم دکتری پشت تلفن گفتن mmr یه نوبت بزن اشکال نداره زیاد...)
با این تفاسیر یه واکسن mmr میمونه که باید دبی برم بزنم... آبلهمرغان هم که گرفتم نیاز نیست فقط تست آنتی بادی مثل اینکه پاستور گفتن نیازه برام
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، a6l3i ، sepideh IR ، mani_badb0y
(2015-01-20 ساعت 23:14)deathsha2 نوشته:  خیلی ممنون از پاسختون دوستان..
امروز تو شهر خودمون رفتم برام واکسن کزاز و دیفتری و یه نوبت هپاتیت( اینو چون نزده بودم خودشون زدن برام) شنبه هم میرم که هم واکسن آنفولانزا بزنم هم یه سری واکسن هارو برام مهر و امضا کنند چون گفتن قبلا زده شده (همون طرح 83) و البته من ندارم مدارکشو...
همه ی اینارو هم 1 شنبه هفته آینده میبرم پاستور تجریش که کارت زرد هم بگیرم
با توجه به گفته های شما هم اگر بخوان mmr بزنن یه نوبت میگم نمیخواد چون وقتم 20 روزه تا مصاحبه حدودا( چون امروز یه خانم دکتری پشت تلفن گفتن mmr یه نوبت بزن اشکال نداره زیاد...)
با این تفاسیر یه واکسن mmr میمونه که باید دبی برم بزنم... آبلهمرغان هم که گرفتم نیاز نیست فقط تست آنتی بادی مثل اینکه پاستور گفتن نیازه برام

من نوبت دوم واکسن ام ام آر رو یک هفته قبل از مصاحبه زدم و مشکلی هم پیش نیومد اصلا ایرادی نگرفتن که چرا زدی و اینا
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، mani_badb0y ، a6l3i ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان