کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2015-08-24 ساعت 00:32)mohammadlove نوشته:  دوستان هلال احمر مجانی کارت میده. چرا اینقدر هزینه پاستور میکنید؟

والا نمیدونم شما کدوم شهر زندگی میکنید. اما هلال احمر ما که مجانی نمیداد. فقط کمی ارزون تر بود. پزشکان مورد اعتماد سفارت در کل خیلی کارت سلامت ایران رو قبول ندارن. و فلسفه اینکه شما باید به یک پزشک مورد اعتماد در یک کشور دیگر مراجعه کنید هم همین است. بنابراین اینکه مدارک تزریق واکسن رو از شما بپذیرن یا نه، اختیاریه و دست خودشونه. و اونها به پاستور کمی بیشتر از جاهای دیگه اعتماد دارن. ترجیح من این بود که با مهر پاستور برم که برای اونا شناخته شده تره.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadlove ، shadoow ، Tolu IR
بچه ها یکشنبه وقت مصاحبخ دادن به نظرتون چهارشنبه بریم اونجا ۵ شنبه هم بریم برای ازمایشات تا شنبه میرسه جوابش؟
شنبه ها بازه؟چطور باید وقت گرفت؟
سوا ل دیگه اون سایت us visa .info لازمه ثبت نام کنیم؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 20:13)وحیدی نیا نوشته:  بچه ها یکشنبه وقت مصاحبخ دادن به نظرتون چهارشنبه بریم اونجا ۵ شنبه هم بریم برای ازمایشات تا شنبه میرسه جوابش؟

شما اگر پنجشنبه صبح هم اونجا باشيد كافيه بعد از ظهر مديكال انجام ميديد و شنبه هم جوابشو ميگيريد، ولي منم محض احتياط ميخوام ٤شنبه برم و اينكه nmc وقت گرفتن نميخواد...!
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: وحیدی نیا
(2015-08-26 ساعت 20:13)وحیدی نیا نوشته:  بچه ها یکشنبه وقت مصاحبخ دادن به نظرتون چهارشنبه بریم اونجا ۵ شنبه هم بریم برای ازمایشات تا شنبه میرسه جوابش؟

اين سايت چيه من كه جايي ثبت نام نكردم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، وحیدی نیا ، Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 21:08)ATYY نوشته:  

این سایت برای گرفتن پاسپورت لازم بود باید پست انتخاب میکردیم برای سفارت که بفرستن برای ما
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
(2015-08-26 ساعت 21:31)وحیدی نیا نوشته:  

این سایت برای گرفتن پاسپورت لازم بود باید پست انتخاب میکردیم برای سفارت که بفرستن برای ما
برای ترکیه باید از پست بگیرید.ولی گویا ابوظبی خود سفارت ویزا رو میده.از دوستانی که ابوظبی بودن سوال کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: وحیدی نیا ، Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 00:52)negin26 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 21:31)وحیدی نیا نوشته:  

برای ترکیه باید از پست بگیرید.ولی گویا ابوظبی خود سفارت ویزا رو میده.از دوستانی که ابوظبی بودن سوال کنید

بله اگه ويزا يك ضرب باشه .پاس رو نگه ميدارن و ٢ روز كاري بعد با ويزا از سفارت ابوظبي تحويل مي گيريد
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: وحیدی نیا ، Tolu IR
دوستان من تمام واكسن و اِكس رى رو انجام دادم طبق قانون اينجا فقط نامه تاييديه دكتر محلى من لازمه كِه ندارم،روز مصاحبه آفيسر چه تصميمى ميگيره؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b
(2015-08-28 ساعت 13:57)Tolu IR نوشته:  دوستان من تمام واكسن و اِكس رى رو انجام دادم طبق قانون اينجا فقط نامه تاييديه دكتر محلى من لازمه كِه ندارم،روز مصاحبه آفيسر چه تصميمى ميگيره؟

وقتی پستهای این روزهای شما رو میخونم احساس ناراحتی میکنم و دوست داشتم علمشو داشتم و میتونستم پاسختون رو بدم و از این استرس و نگرانی درتون بیارم، چون میبینم بعد از این همه انتظار و هفت خوان به این مرحله رسیدین و حالا یهو با خوان هشتم مواجه شدین. ولی متاسفانه اینجا اکثر جوابها بر اساس تجربست نه علم وشاید نفری که این تجربه مشابه رو داشته باشه نشه به راحتی پیدا کرد. فقط میتونم بگم که از ته دل آرزو میکنم این مشکلتون روز مصاحبه خیلی خیلی راحت تر از چیزی که فکرشو میکنید حل بشه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Tolu IR ، amirsalehish ، Sam-90
(2015-08-28 ساعت 20:20)hamidoo_b نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 13:57)Tolu IR نوشته:  دوستان من تمام واكسن و اِكس رى رو انجام دادم طبق قانون اينجا فقط نامه تاييديه دكتر محلى من لازمه كِه ندارم،روز مصاحبه آفيسر چه تصميمى ميگيره؟

وقتی پستهای این روزهای شما رو میخونم احساس ناراحتی میکنم و دوست داشتم علمشو داشتم و میتونستم پاسختون رو بدم و از این استرس و نگرانی درتون بیارم، چون میبینم بعد از این همه انتظار و هفت خوان به این مرحله رسیدین و حالا یهو با خوان هشتم مواجه شدین. ولی متاسفانه اینجا اکثر جوابها بر اساس تجربست نه علم وشاید نفری که این تجربه مشابه رو داشته باشه نشه به راحتی پیدا کرد. فقط میتونم بگم که از ته دل آرزو میکنم این مشکلتون روز مصاحبه خیلی خیلی راحت تر از چیزی که فکرشو میکنید حل بشه

همينكه ميخونيد و وقت ميزاريد و جواب ميديد و منو از استرس دور ميكنيد يك دنيا مى ارزه،اينقدر كِه توى همه تاپيكها نوشتم و هيچكس هيچ جوابى بهم نداد،حتى نگاه به سوالم نكردن،اين خيلى بده،اونايى كِه از ايران ميرن يك مسير مشخص رو ميرن من يك مسير ناشناخته كِه هر روز يه بامبول واسم ميسازن،من دوشنبه مصاحبه دارم و نوبت دكترم چهارشنبست،هرچقدر واسشون توضيح دادم فقط يك جمله از اين اروپاييها جواب گرفتم،درك ميكنيم و متاسفيم ?
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:

سپيده جان اگر درست فهميده باشم در قسمت مديكال به هزينه داروهاتون گير دادن شايد بد نباشه جوابي رو براي آفيسر آماده كني كه اگر ازتون پرسيد اين هزينه ها رو چطور پرداخت ميكني ، بتوني قانعش كني كه اگر لازم باشه توانايي پرداخت رو داري ،حتي يك جواب ساده مثل اينكه خانوادتون متحمل ميشن يا حتي بگي خودت از پس اين هزينه بر مياي يا يك فاميل نزديك كه در آمريكا داشته باشي! سعي كن اين سوال رو با اعتماد به نفس و راحت جواب بدي!
به هر حال ممكنه اين مساله خيلي ساده تر از اوني كه فكر ميكني حل بشه
اميدوارم بزودي خبر خوب بهمون بدي
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-08-29 ساعت 01:43)vania77 نوشته:  

سپيده جان اگر درست فهميده باشم در قسمت مديكال به هزينه داروهاتون گير دادن شايد بد نباشه جوابي رو براي آفيسر آماده كني كه اگر ازتون پرسيد اين هزينه ها رو چطور پرداخت ميكني ، بتوني قانعش كني كه اگر لازم باشه توانايي پرداخت رو داري ،حتي يك جواب ساده مثل اينكه خانوادتون متحمل ميشن يا حتي بگي خودت از پس اين هزينه بر مياي يا يك فاميل نزديك كه در آمريكا داشته باشي! سعي كن اين سوال رو با اعتماد به نفس و راحت جواب بدي!

نه عزيز اين مشكل من نيست،دردسر از اونجايى شروع شد كِه رفتم دكتر معتمد سفارت به يك شهر ديگه و به مجرد اينكه سى پى نامبرمو وارد كرد تمام سابقه پزشكيم مو به مو اومد بالا گفت تو افسردگى شديد داشتى،تو داروهايى با دوز بالا استفاده كردى،همكارانت تاييد كردن كِه عصبى و نروس هستى،من منكر هيچكدوم نبودم و نيستم ولى كار از اينجا خراب شد كِه از من تاييديه روانپزشكمو خواست كِه توضيح بِده اين آدم براى جامعه امريكا خطرناك نيست وفقط هاى دپريشن داشته من هم بلافاصله اومدم نوبت گرفتم با كلى توضيح دو هفته بعد بهم نوبت داد دكترروانپزشك منو معاينه كرد و دوز دارو رو آورد پايين و گفت چون من دارم حال الان تو رو ميبينم نسبت به سه سال پيش خيلى بهتر شدى ولى موضوع اينه كِه نامه تو به بيمارستان مربوط نميشه چون تو مداوا شدى و اسمت از سيستم رفته بيرون پرسيدم كجا برم گفت دكتر معمولى و محلى خودت خلاصه رفتيم پيش دكترم گفت چهارشنبه بهت وقت ميدم و هرچقدر از شرايطم گفتم كوچكترين دقتى نكرد،حالا مصاحبه من سشنبه صبحه و نوبت دكترم چهارشنبه بخاطر يك روز من نقص مدرك ميخورم??
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi
(2015-08-29 ساعت 02:34)Tolu IR نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 01:43)vania77 نوشته:  

نه عزيز اين مشكل من نيست،دردسر از اونجايى شروع شد كِه رفتم دكتر معتمد سفارت به يك شهر ديگه و به مجرد اينكه سى پى نامبرمو وارد كرد تمام سابقه پزشكيم مو به مو اومد بالا گفت تو افسردگى شديد داشتى،تو داروهايى با دوز بالا استفاده كردى،همكارانت تاييد كردن كِه عصبى و نروس هستى،من منكر هيچكدوم نبودم و نيستم ولى كار از اينجا خراب شد كِه از من تاييديه روانپزشكمو خواست كِه توضيح بِده اين آدم براى جامعه امريكا خطرناك نيست وفقط هاى دپريشن داشته من هم بلافاصله اومدم نوبت گرفتم با كلى توضيح دو هفته بعد بهم نوبت داد دكترروانپزشك منو معاينه كرد و دوز دارو رو آورد پايين و گفت چون من دارم حال الان تو رو ميبينم نسبت به سه سال پيش خيلى بهتر شدى ولى موضوع اينه كِه نامه تو به بيمارستان مربوط نميشه چون تو مداوا شدى و اسمت از سيستم رفته بيرون پرسيدم كجا برم گفت دكتر معمولى و محلى خودت خلاصه رفتيم پيش دكترم گفت چهارشنبه بهت وقت ميدم و هرچقدر از شرايطم گفتم كوچكترين دقتى نكرد،حالا مصاحبه من سشنبه صبحه و نوبت دكترم چهارشنبه بخاطر يك روز من نقص مدرك ميخورم??

عزيزم اميدوارم بي دردسر حل شه ولي حتما اگر نقص مدرك خوردي بهشون بگو كه تا فردا آماده ميشه ! اونجا رو نميدونم ولي سفارت ابوظبي در چند مورد شده كه اجازه داده كسي نقص مدركش رو يكي دو روز بعد ببره و ويزاي يك ضرب هم بگيره...!
كاش ميشد يك بار ديگه سعي كني دكتر رو راضي كني يا حد اقل يك گواهي از يك دكتر ديگه بگيري (البته ميدونم معتبر نيست براشون) ولي باز از هيچي بهترهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، inanna ، tico
دوستان عزیز اینم کارت واکسن من که امروز کامل شدCool ، چیزی کم نداره؟
مدارک هم که بجز این کارت ، ازمایش انتی بادی ابله و نامه مصاحبه و عکس دیگه؟
ممنون از راهنمایی هاتون

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، inanna
(2015-09-03 ساعت 20:00)vania77 نوشته:  دوستان عزیز اینم کارت واکسن من که امروز کامل شدCool ، چیزی کم نداره؟
مدارک هم که بجز این کارت ، ازمایش انتی بادی ابله و نامه مصاحبه و عکس دیگه؟
ممنون از راهنمایی هاتون

بسلامتي، دوست عزيز شما براي ابله مرغون ازمايش داديد؟ ما مي خواهيم بديم همينجوري برامون بنويسن، نظر شما چيه؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان