کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2015-09-03 ساعت 20:07)Sam-90 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 20:00)vania77 نوشته:  دوستان عزیز اینم کارت واکسن من که امروز کامل شدCool ، چیزی کم نداره؟
مدارک هم که بجز این کارت ، ازمایش انتی بادی ابله و نامه مصاحبه و عکس دیگه؟
ممنون از راهنمایی هاتون

بسلامتي، دوست عزيز شما براي ابله مرغون ازمايش داديد؟ ما مي خواهيم بديم همينجوري برامون بنويسن، نظر شما چيه؟

دوست عزيز تا اونجا كه ميدونم در سفارت ابوظبي صرف اينكه توي كارت ثبت بشه كافي نيست و ازتون خود برگه آزمايش هم ميخوان ، البته من نميدونم كدوم سفارت هستيد و قوانين جايي كه مديكال ميديد چيه ، بهر حال اين آزمايش خيلي كار ساده اي و زود هم اماده ميشه و گرون هم نيست ، پس اگه جاي شما بودم ريسك نميكردم ، فقط اينكه حتما تو همون پاستور اينكارو بكنيد Wink
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، shadoow
(2015-09-03 ساعت 20:13)vania77 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 20:00)vania77 نوشته:  دوستان عزیز اینم کارت واکسن من که امروز کامل شدCool ، چیزی کم نداره؟
ممنون از راهنمایی هاتون

بسلامتي، دوست عزيز شما براي ابله مرغون ازمايش داديد؟ ما مي خواهيم بديم همينجوري برامون بنويسن، نظر شما چيه؟

دوست عزيز تا اونجا كه ميدونم در سفارت ابوظبي صرف اينكه توي كارت ثبت بشه كافي نيست و ازتون خود برگه آزمايش هم ميخوان ، البته من نميدونم كدوم سفارت هستيد و قوانين جايي كه مديكال ميديد چيه ، بهر حال اين آزمايش خيلي كار ساده اي و زود هم اماده ميشه و گرون هم نيست ، پس اگه جاي شما بودم ريسك نميكردم ، فقط اينكه حتما تو همون پاستور اينكارو بكنيد Wink

دوست عزيز سفارت من ابوظبي هست و كارت زرد را از هلال احمر شهر خودمان گرفتم و هر جا سوال مي كنم انتي بادي نمي گيرن ، شما چجوري گرفتيد؟ كجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، shadoow
كافيه بريد يه آزمايشگاه معتبر و بگيد كه ميخوايد تست آنتى بادى بديد، جواب رو براى پاستور ببريد و اونها توى قسمت آبله مرغان مينويسن: با توجه به جواب آزمايش پيوست و شما حتما جواب آزمايش رو هم ببريد همراهتون. البته دكتر اونگان از من قبول نكرد و خودش يه تست ديگه گرفت، اما از خيلى هاى ديگه نگرفتن.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، Sam-90 ، shadoow ، fahi
(2015-09-03 ساعت 20:25)Sam-90 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 20:13)vania77 نوشته:  
ممنون از راهنمایی هاتون

دوست عزيز سفارت من ابوظبي هست و كارت زرد را از هلال احمر شهر خودمان گرفتم و هر جا سوال مي كنم انتي بادي نمي گيرن ، شما چجوري گرفتيد؟ كجا؟
راستش انستيتو پاستور تهران خودشون اين كار رو ميكنن و اصلا جزئي از مراحل واكسنهاشونه ولي نميدونم شما كدوم شهر ساكن هستيد ، اگر اونجا پاستور داره كه حتما انجام ميدن البته همونجا هم ميگن كه سفارت انكارا قبول نميكنه

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR ، shadoow
(2015-08-29 ساعت 02:34)Tolu IR نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 01:43)vania77 نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 13:57)Tolu IR نوشته:  دوستان من تمام واكسن و اِكس رى رو انجام دادم طبق قانون اينجا فقط نامه تاييديه دكتر محلى من لازمه كِه ندارم،روز مصاحبه آفيسر چه تصميمى ميگيره؟

سپيده جان اگر درست فهميده باشم در قسمت مديكال به هزينه داروهاتون گير دادن شايد بد نباشه جوابي رو براي آفيسر آماده كني كه اگر ازتون پرسيد اين هزينه ها رو چطور پرداخت ميكني ، بتوني قانعش كني كه اگر لازم باشه توانايي پرداخت رو داري ،حتي يك جواب ساده مثل اينكه خانوادتون متحمل ميشن يا حتي بگي خودت از پس اين هزينه بر مياي يا يك فاميل نزديك كه در آمريكا داشته باشي! سعي كن اين سوال رو با اعتماد به نفس و راحت جواب بدي!
به هر حال ممكنه اين مساله خيلي ساده تر از اوني كه فكر ميكني حل بشه
اميدوارم بزودي خبر خوب بهمون بدي

نه عزيز اين مشكل من نيست،دردسر از اونجايى شروع شد كِه رفتم دكتر معتمد سفارت به يك شهر ديگه و به مجرد اينكه سى پى نامبرمو وارد كرد تمام سابقه پزشكيم مو به مو اومد بالا گفت تو افسردگى شديد داشتى،تو داروهايى با دوز بالا استفاده كردى،همكارانت تاييد كردن كِه عصبى و نروس هستى،من منكر هيچكدوم نبودم و نيستم ولى كار از اينجا خراب شد كِه از من تاييديه روانپزشكمو خواست كِه توضيح بِده اين آدم براى جامعه امريكا خطرناك نيست وفقط هاى دپريشن داشته من هم بلافاصله اومدم نوبت گرفتم با كلى توضيح دو هفته بعد بهم نوبت داد دكترروانپزشك منو معاينه كرد و دوز دارو رو آورد پايين و گفت چون من دارم حال الان تو رو ميبينم نسبت به سه سال پيش خيلى بهتر شدى ولى موضوع اينه كِه نامه تو به بيمارستان مربوط نميشه چون تو مداوا شدى و اسمت از سيستم رفته بيرون پرسيدم كجا برم گفت دكتر معمولى و محلى خودت خلاصه رفتيم پيش دكترم گفت چهارشنبه بهت وقت ميدم و هرچقدر از شرايطم گفتم كوچكترين دقتى نكرد،حالا مصاحبه من سشنبه صبحه و نوبت دكترم چهارشنبه بخاطر يك روز من نقص مدرك ميخورم??
سلام
شما نهایت تلاشتون رو انجام بدید و بخدا توکل کنید،
مطمن باشید اگر چیزی در تقدیر شما باشد همان میشود،
امیدوارم پایان کارتان پر از خیر باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، fahi
بچه ها كسي هست بعد كليرنس دوباره رفته باشه دكتر تو انكارا؟ يك سري اطلاعات بهم ميديد در اين باره
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-09-04 ساعت 12:14)montazerf4 نوشته:  بچه ها كسي هست بعد كليرنس دوباره رفته باشه دكتر تو انكارا؟ يك سري اطلاعات بهم ميديد در اين باره

چي مي خواي بدوني؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
دوستان ما ام ام ار را زديم، خانمي كه ميزد يك خانم فوق العاده محترم مسن بودم مهر زد گفت چشمام نمي بينه خودتون تاريخ بزنيد تاريخ ام ام ار قبلي هم يكماه پيش بزنيد، حالا تاريخ ام ام ار قبلي را يكماه پيش بزنيم درست در مياد؟ بعد گفت ام ام ار دوباره نه سه بار. حالا نه اينكه بريم از دوباره بهمون ام ام ار بزنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-09-05 ساعت 17:45)Sam-90 نوشته:  دوستان ما ام ام ار را زديم، خانمي كه ميزد يك خانم فوق العاده محترم مسن بودم مهر زد گفت چشمام نمي بينه خودتون تاريخ بزنيد تاريخ ام ام ار قبلي هم يكماه پيش بزنيد، حالا تاريخ ام ام ار قبلي را يكماه پيش بزنيم درست در مياد؟ بعد گفت ام ام ار دوباره نه سه بار. حالا نه اينكه بريم از دوباره بهمون ام ام ار بزنن؟

دوست عزيز دو نوبت كافيه...!
عكسي كه در٤ ارسال بالاتر گذاشتم ببينيد واكسنها رو توضيح داده
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR
دوست عزيز ممنون از پاسخت
يه سوال ديگه: تي دي شما سه تا داري ما دوتا يكيش ماه خيلي وقت پيشه يكيش جديده؛ حالا اين دو نوبت تي دي كه بايد داشته باشيم بايد هر دوتاش جديد باشن؟ يعني ماه امسال و همچنين براي ام ام ار و بقيه
بازم ممنون
پاسخ
فاصله بين دو ام ام ار شما چقدر بوده؟ مال ما يكماهه
پاسخ
(2015-09-05 ساعت 21:30)Sam-90 نوشته:  فاصله بين دو ام ام ار شما چقدر بوده؟ مال ما يكماهه

ام ام آر من كه مال دوان نوزاديمه Tongue ولي چند ماهي فاصلشونه ، فكر نكنم مهم باشه فاصله هاشون فقط خود مراكز زير يك ماه دو بار تزريق نميكنند!
در مورد td هم يكيشو به حساب اون واكسن دبيرستان نوشت ، البته مدركي نداشتم ولي خودم گفتم اونم برام نوشت، باز يكي از td ها رو لطف كرد و الكي نوشتBig Grin آخريش رو هم كه همونروز زدم !
دليلش هم اين بود كه خانوم دكتر معتقد بود ابوظبي هميشه به td گير ميدن...!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، Sam-90 ، shadoow
تي دي ما دو تا هست يكي حدود ١٤ سالگي و يكي جديد زديم، حتماً بايد سه تا بشه؟ كارتمون و عوض كنيم؟
پاسخ
(2015-09-06 ساعت 00:43)Sam-90 نوشته:  تي دي ما دو تا هست يكي حدود ١٤ سالگي و يكي جديد زديم، حتماً بايد سه تا بشه؟ كارتمون و عوض كنيم؟

دوست عزيز فكر نكنم لازم باشه كارتتون رو عوض كنيد ، براي احتياط ميتونيد به پاستور ميدان تجريش تهران زنگ بزنيد و توضيح بدين و سوال بپرسين شماره اش تو اينترنت هست
پاسخ
دوستان اين nmc دبي سايتي نداره؟
توي سايت سفارت فقط تلفنش و نوشته البته ايملش رو هم دارم ولي كسي سايتش رو ميدونه؟
من وقتي سرچ ميكنم يك عالمه new medical center تو دبي هست!Tongue
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان