موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، یه سوال برای من پیش اومده که شاید خندهدار باشه ولی خوب پیش اومده دیگه، طبقه سرگذشت دوستانی که مصاحبهرو انجام دادن خوندم که دکتر سفارت چشماشو نو معاینه میکنه، من لنز استفاده میکنم کسی نمیدونه چیکار باید کنم؟!! باید حتما بدون لنز برم یا اینکه کاری به لنز نداره؟!!! لطفا اگه کسی اطلاع داره جواب بده، ممنونم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
اونجا ازتون میپرسه.ما که نداشتیم حالا شما که دارین باید ببینی بهت چی میگه.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم، امیدوارم مشکلی پیش نیاد، یه نفر به من گفت ۷۲ ساعت قبل باید لنزو برداری ولی واقعا نمیشه، هرچی شد میگم بهتون، بازم مرسی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من امروز رفتم حلال احمر به من گفتن که فقط واکسن مننژیت رو تزریق میکنن و گفتن که مهر نمیکنن کارتو، گفتن کارت خام بینالمللی میدان بهم هر واکسنی که بخوام باید برم مراکز بهداشت تزریق کنن حالا میخواستم بدونم روالش همینه یا اینکه باید حتما برم تهران مهر کنن کارتو؟!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-27 ساعت 13:44)girl نوشته: سلام، من امروز رفتم حلال احمر به من گفتن که فقط واکسن مننژیت رو تزریق میکنن و گفتن که مهر نمیکنن کارتو، گفتن کارت خام بینالمللی میدان بهم هر واکسنی که بخوام باید برم مراکز بهداشت تزریق کنن حالا میخواستم بدونم روالش همینه یا اینکه باید حتما برم تهران مهر کنن کارتو؟!
دوست عزیز، من همی واکسنامو شهر خودمون زدم و بهم کارته معمولی دادن که من اینا رو تزریق کردم، بعد هم من اون کارت ها رو بردم انیستیتو پاستور تجریش تهران و اونجا همی واکسنامو برام وارده کارته بین المللی کردن
آنکارا هم که رفتم دیگه واکسنی بهم تزریق نکردن چون کارتم کامل بود
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم، البته اینجا به من گفتن کارت بینالمللی یا همون کارت زرد رو بهم میدان ولی مهرش نمیکنن..
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اینجوری که خیلی سخت شد! فکر میکنید اگه همینجا واکسنارو بزنم بعد کارترو ببرم پاستور تأیید میکنن؟ آخه چیزی که خوندم فرق میکنه با چیزی که شما گفتید، همه جای مهاجر سارا خوندم کارتو باید از حلال احمر یا پاستور گرفت!!! به هر حال مرسی از راهنماییتون.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من الان آنکارا هستم
دیروز صبح رفتم مطب دکتر و آزمایشگاه
اول آزمایش خون دادم و عصری رفتم پیش دکتر برای معاینه و عکس از قفسه سینه.
چند تا سوال کرد و معاینه کرد و بدون اینکه هییییچ واکسن اضافی ای بخورم اومدم بیرون
چند نفری که اونجا دیدم همگی اونجا واکسن خوردن و از 100دلار تا 200 دلار واسشون آب خورد!!
چه پولی در میاره این دکتر نامردددددد
مثلا یه خونواده 4نفری حدود 700 دلار فقط واسه واکسن دادن!! در صورتی که توی پاستور با 20 هزار تومان میشه همرو زد.
البته من کارت خودمو با مال چندتاشون مقایسه کردم و دیدم یا یه چیزیو کم زدن یا اینکه تاریخ زدن واکسنشون به من نمیخوره
من خیلی حساس بودم رو این مساله و خوشبختانه واکسنی هم نخوردم.
حالا قسمت شد، توی سفرنامم کاملا مینویسم چه واکسنی چه قدر مونده به مصاحبه زدم .
امروز هم رفتم جواب آزمایشو گرفتم که یه پاکته که نوشته باز نکنید و یه سی دی که توش عکس قفسه سینم هست.
الانم همه مدارکمو چک کردم تا فردا صبح برم سفارت واسه مصاحبه
دعا کنید با خبرای خوب برگردم.
التماس دعا
فعلا
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من امروز با انستیتو پاستور تماس گرفتم و به من گفتن که هرجا هستید واکسناتونو همونجا بزنید و تاییدیشو بیارید ما کارتو صادر میکنیم. مرسی بابت راهنماییتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اشخاصی که سیگاری هستند ممکنه در طی آزمایشات پزشکی ( مثلا معاینه ریه )به مشکلی بر بخورند؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
ربطی نداره.اصلا عکس ریه نگاه نمیکنن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....