موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
ضمن سلام
راجع سکیور کردیت این توضیح رو اضافه میکنم که یک حساب کردیت تامین شده
معنی میده و خاصیت اون برای کسانی هست که میخوان کردیت بسازن حالا یا
تا حالا نداشتن یا به دلیلی سابقه بد پیدا کردن و اعتبارشون از بین رفته.
تقریبا برای همه چیز کردیت شما رو چک میکنن و داشتنش بهتره.
اما همین کردیت سکیور رو هم به راحتی به شما نمیدن وفکر کنم در پستهای قبلی
بحثش شده است
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-14 ساعت 18:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 20:29 توسط frozen mind.)
(2011-01-14 ساعت 11:54)behzadb57 نوشته: با سلام من هم تجربه خودمو براتون میزارم که در ارسال ۲۰ همین صفحه هم مطالبی نوشتم و حالا کاملترش میکنم البته اطلاعات دوست بزرگوارم کاوشگرنت بسیار جامع است ...
با سلام مبالغ بالای 50 60 هزار دلار و چه حسابی باز کنیم؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدونم چه جوری میشه یه حساب بانکی توی آمریکا باز کرد البته از ایران و ویزا کارت یا مستر کارت گرفت ؟
لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شما توی کشور های دیگه هم اگر نیاز به ویزا یا مستر کارد داشته باشی، نمی تونی با آدرس داخل ایران برای افتتاح حساب اقدام کنی، چون هر دو شرکت امریکایی هستند. اگر بخواهید توی خود امریکا حساب داشته باشید که فکر می کنم حداقل چیزی که نیاز باشه SSN/Social Security Number هستش.
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی از شرکت ها هستند که این کار رو انجام میدن و ازتون پول میگیرن توی گوگل سرچ کنید "صدور کارت اعتباری فیزیکی" چندین سایت میاد که میتونین از هر کدومش خرید کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
البته تصور می کنم روش هایی که دوستان معرفی کردند غیر قانونی باشه. مسلماً خودشون بهتر می تونن توضیح بدهند در این مورد. من فقط توصیه می کنم که اگر به تراکنش مالی بالا نیاز دارید هرگز چنین کاری نکنید. ولی خب اگر مبلغ کم قرار منتقل بشه، خطر بلاک شدن حساب رو هم می شه نادیده گرفت. توجه داشته باشید که اگر حساب شما بلاک بشه، بعد از مدتی که بستگی به جایی داره که حساب رو به شما داده، موجودی حساب شما به خزانه دولت امریکا منتقل می شه و بعد باید از طریق دادگاه برای برگشت پولتون (اگر امکان پذیر باشه) اقدام کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ساکن امریکا
در مورد حساب بانکی در امریکا ایا بهتر است با 2 تا بانک مثلا BANK OF AMERICA و CITI BANK کار کنیم یا نه فقط با یه بانک ؟
برای کسب امتیاز کردیت کدوم بهتره ؟
در ضمن سفارت ابوظبی به خاطر اشتباه حساب یه چک به نام یکی از بچه ها و به درهم از CITI BANK صادر کرد که اونم رفت و نقدش کرد
برای ایرانی ها ایا این CITI BANK گزینه خوبی هست برای ریختن پول از ایران به جای حواله و صرافی چون اغلب دوستان و اشناها به راحتی به دبی مسافرت می کنن و می تونن راحت پول به حساب بریزن و ما هم به راحتی از تو امریکا برداشت کنیم ؟ ایا کسی اطلاعی داره ؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-07 ساعت 22:26)amir1345 نوشته: برای ایرانی ها ایا این CITI BANK گزینه خوبی هست برای ریختن پول از ایران به جای حواله و صرافی چون اغلب دوستان و اشناها به راحتی به دبی مسافرت می کنن و می تونن راحت پول به حساب بریزن و ما هم به راحتی از تو امریکا برداشت کنیم ؟ ایا کسی اطلاعی داره ؟
با تشکر فراوان
من این سوال رو تاپیک دیگه پرسیدم جوابی نگرفتم. میگن برا هر گونه انتقال پول به ایران یا از ایران به آمریکا باید liscence ofac بگیرین وگر`نا زندان میشین! کسی این مجوزو گرفته یا میدون چیه؟
گاوی است در آسمان و نامش پروین
یک گاو دگر نهفته در زیر زمین
چشم خردت باز کن از روی یقین
زیر و زبر دو گاو مشتی خر بین