موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا زمان باز کردن حساب از ما آدرس هم میخاند یا نه . مثلا اگر در هتل باشیم میتونیم حساب باز کنیم یا باید حتما یک جا رو اجاره کنیم و سپس حساب باز کنیم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس لازمه. البته نیاز نیست حتما آدرس خودتان را ارائه دهید. ما وقتی حساب باز کردیم در هتل بودیم و آدرس منزل دوستمان را دادیم. کسی هم از ما قرارداد اجاره نخواست.
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان در خصوص حسابهایی که در بانکهای مجازی باز می کنن کسی اطلاعات کاملی نداره
تا جاییکه من می دونم این بانکها شعبه ندارند و تمام کارها به صورت اینترنتی انجام می شه و معمولا بیشتر جونها تو امریکا با این حسابها کار می کنن و مزایایی هم داره اینکه بدلیل اینکه هزینه این بانکها کمه در نتیجه از شارژهای معمول دیگه خبری نیست
اگه اطلاعات تکمیلی بزارین ممنون می شم
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیدوارم سوالم رو در جای مناسبی پرسیده باشم ، !
من هنوز مفهوم این کردیت کارت های ویزا یا مستر رو نفهمیدم ، چه لزومی داره ؟ ببینید شما درست مثلا تا 1000 دلار میتونید از جساب کردیت تون خرید کنید ، اما باید با سود 14 درصد فکر میکنم این پولو باز گردانید ، من فایده اش رو نیفهمم ! بهترن نیست همون کارت دبیت گرفته بشه ؟
کلا این کردیت کارت برای خرید خوانه و ... چه کاربردی داره؟
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان در صورتيكه بخواهيد حساب سكيور كرديت كارتتون را ببنديد چند هفته وقت ميبره بايستي درخواست بدين و ديگه با حسابتون كار نكنيد تا پولو بهتون برگردونن
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
من بین چنتا بانکی که اینجا شعبه زیاد دارن، Wels Fargo رو انتخاب کردم.
خب شعبه زیاد داره
برای باز کردن حساب، هزینه ی سالیانه و یا ماهیانه نمی گیره و حداقل موجودی کمتری در مقایسه با سرویس هاش می خواد
فکر کنم 1000 دلار حد اقل موجودیشه
سکیور کردیت و دبیت کارت هم گرفتم
مدارک لازم هم پاسپورتم بود و ID card
من فعلا گواهینامه نگرفتم و چیزی که بدون آزمون و سریع میشه گرفت، در هر ایالتی، Photo ID card است که میتونید از همون جایی که گواهینامه میدن، برای گرفتنش اقدام کنید.
من تگزاس گرفتم و هزینه اش برای هر نفر 16 دلار بود.
خیلی به کارم اومد. برای دیدن آپارتمان ها هم از همون استفاده میکردم.
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
والا زیاد نمی دونم
همه ی بانک ها سرویس های مشابهی مثل چک، آنلاین، کارت دبیت و کارت سکیور کریدیت، جعبه ی امانات و ... رو میدن فقط بانک بابت این سرویس ها ازمون هزینه میگیره، حالا ولس فارگو و کامرشا و ... به جای هزینه گرفتن، یه حداقل موجودی رو تعیین کردن که همیشه باید تو حسابت باشه تا بهت شارژ نخوره
این مقدار در ولس فارگو کمتر از بقیه بود
سیستمش به نحویه که از حساب چکینگت ماهی 75 دلار میزاره تو سیوینگ و به جاش ازت شارژ ماهیانه نمی گیره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان مهاجر،و تشکر از همه دوستانی که با حوصله اطلاعاتشون رو ارائه دادن.
من همه پست ها رو خوندم و استفاده کردم،فقط یک سوال که یکی دیگه از دوستان هم پرسیده بود ولی جوابی واسش ندیدم، اینکه ویزا کارت و مستر کارت چه جور حسابی است؟ کردیته یا سیوینگه که دبیت هم داره؟ حسابهای بانکی رو متوجه شدم اما اینا جزو کدوم دسته هستن رو نفهمیدم. ممنون از همه دوستان.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دبیت دفبفا مثل کارت های معمولی ما توی ایرانه. یعنی برداشت از حساب با کارت
ویزا، مستر و ... شرکت های اعتباری هستن و با بانک ها همکاری میکنن و کارتهایی با اسمشون و به واسطه بانک ها به ما داده میشه
سیوینگ اسم یک نوع حسابه که میشه گفت تو ایران قرضالحسنه است
چکینگ هم میشه گفت حساب جاریه
در آمریکا به هردو حساب چکینگ و سیوینگ میتونن چک بدن
چک و دبیت کارت یک روش برداشت از حسابه
حالا کردیت، زیاد راجع بهش نمیدونم چون هنوز نمیتونم براش اقدام کنم
یک نوع کردیت هست به نام سکیور کردیت که من واجد شرایط گرفتنش بودم و گرفتم که در آینده زودتر و با اعتبار بهتری بتونم برای کردیت اصلیم اقدام کنم. سیستمش اینجوریه که مثلا من 2000 میریزم تو حساب سکیور کریدیتم و بانک اونو برمیداره و به جاش یه کارت با اعتبار 2000 بهم میده که باهاش خرید کنم ولی در آخر ماه من باید مقداری که با سکیورکردیتم خرید کردم رو به حساب سکیور کردیتم برگردونم تا بانک جریمه ام نکنه. بعد چندماه(؟) 2000 رو بهم پس میده و با همون سیستم با همون کارت خریدهامو انجام میدم.
ابن یه مدل کسب اعتباره برای ماهایی که در بدو ورود کار نداریم و حقوقی که پشتوانه ی کریدت گرفتنه نیست که باهاش کردیت گرفت.
من اینو دارم و هرجا خریدی چیزی داشته باشم از اون براش استفاده میکنم. تعیین هم کردم که سر ماه از حساب چکینگم به صورت اتوماتیک جمع پرداخت های سکیورکریدیتم رو به کارت برگردونه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-19 ساعت 00:52)pefa نوشته: دبیت دفبفا مثل کارت های معمولی ما توی ایرانه. یعنی برداشت از حساب با کارت
ویزا، مستر و ... شرکت های اعتباری هستن و با بانک ها همکاری میکنن و کارتهایی با اسمشون و به واسطه بانک ها به ما داده میشه
سیوینگ اسم یک نوع حسابه که میشه گفت تو ایران قرضالحسنه است
چکینگ هم میشه گفت حساب جاریه
در آمریکا به هردو حساب چکینگ و سیوینگ میتونن چک بدن
چک و دبیت کارت یک روش برداشت از حسابه
حالا کردیت، زیاد راجع بهش نمیدونم چون هنوز نمیتونم براش اقدام کنم
یک نوع کردیت هست به نام سکیور کردیت که من واجد شرایط گرفتنش بودم و گرفتم که در آینده زودتر و با اعتبار بهتری بتونم برای کردیت اصلیم اقدام کنم. سیستمش اینجوریه که مثلا من 2000 میریزم تو حساب سکیور کریدیتم و بانک اونو برمیداره و به جاش یه کارت با اعتبار 2000 بهم میده که باهاش خرید کنم ولی در آخر ماه من باید مقداری که با سکیورکردیتم خرید کردم رو به حساب سکیور کردیتم برگردونم تا بانک جریمه ام نکنه. بعد چندماه(؟) 2000 رو بهم پس میده و با همون سیستم با همون کارت خریدهامو انجام میدم.
ابن یه مدل کسب اعتباره برای ماهایی که در بدو ورود کار نداریم و حقوقی که پشتوانه ی کریدت گرفتنه نیست که باهاش کردیت گرفت.
من اینو دارم و هرجا خریدی چیزی داشته باشم از اون براش استفاده میکنم. تعیین هم کردم که سر ماه از حساب چکینگم به صورت اتوماتیک جمع پرداخت های سکیورکریدیتم رو به کارت برگردونه.
پفای عزیز
توضيحاتتون بسيار كامل و مفيد بودولي يه سئوالي براي من پيش اومد كه اگر ما هم حساب دبيت و هم كرديت داشته باشيم بهتره با كدوميك هنگام خريد از فروشگاهها استفاده كنيم و اگر هم پولي همراه ببريم بهتره كدوم حسابمونو شارژ كنيم؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]