موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .از پست های مفیدتون ممنون
سوال دارم:
1- در اینده برای گرفتن وام های خوب و غیره گفتید ایا حساب کردیت رو چک میکنند؟؟ یعنی با حساب سیوینگ و چکینگ کار ندارند؟
2- تا جایی که من فهمیدم برای کدیت کارت باید ی حساب کردیت باز کنی که همیشه باید منفی یا بستانکار باشه.
این حساب سکیور کردیت هم از همین نوعه.میشه یکمی برای این حساب سکیور کردیت بیشتر توضیح بدید که اصلا چه جوریه؟؟ من چیزی نفهمیدم
3- من و همسرم فعلا برای یک ماه میام امریکا (برای گرفتن مدارک و غیره)و بر میگردیم.توی همین یک ماه ی بانک میخواهیم حساب باز کینم . به نظرتون چه حسابی باز کنیم تا اگر در ظرف چند ماهی که امریکا نیستیم و گردشی نداریم شارژ نشیم و از طرفی توی همین مدت سابقه برامون محسوب بشه
ممنون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ممون بهزاد عزیز
میگن که بانک چس و بانک او امریکا شارژ میکنه و مخصوصا زمانی که حسایبت کم کار کنه یا پول کمی داشته باشی
این شارز رو میدونید چقدره؟یا چه زمانیه؟؟
چون ما اگه در ایران باشیم و حساب فرضا 6 ماه کار نکنه باید چقدر پول شارژ بدیم؟
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شاید این مطلب من مفید باشه .
من تو بانک کریدیت یونیون حساب باز کردم
چکینگ و سیوینگ
مدارکم که از من خواست سوشیال و ای دی بود که من همون پاسپورتمو نشونشون دادم.
همین
برا افتتاح حسابم چارژم نکردم و تا جایی که اطلاع دارم چارژ ماهیانه هم ندارند.
من در هانتسویل واقع در ایالت آلاباما هستم .
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-14 ساعت 15:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-17 ساعت 10:37 توسط behzadb57.)
سلام
من يك سوال در مورد مسايل بانكي دارم كه بيشتر به شبكه و نت مرتبط ميشه ولي قبلش بايد يه سري اطلاعات بدم
من همیشه از ایران حسابم رو با وی پی ان (VPN) چک می کنم چون کارتهای حسابم رو به دوستم در شیکاگو دادم تا ازشون استفاده کنه که هم حساب من کار کنه هم اگه لازم داشتن استفاده کنه ولی اونم بنا به دلایلی اصلا استفاده نکرد یکی از اونا این بود که وقتی از کردیت استفاده می کنین باید امضا کنین که ممکنه عدم تطابق مشکل ایجاد کنه
یکبار چند ماه قبل برای یکی از دوستان بدون وی پی ان (اصلا حواسم نبود) از ایران پول فرستادم به حساب سفارت امر-یکا در ترکمستان ولی مشکلی پیش نیومد لازم به ذکره به من حسابم وصل نشدم و توی سایت سفارت مشخصات کارتم رو وارد کردم
حالا می خوام بلیط اینترنتی بگیرم کسی می تونه دقیقا بگه خرید من از ایران بدون وی پی ان از یه سایت مثل Chepoair ممکنه برام مشکل ایجاد کنه.
مشخصات مكاني IP من وقتی از سایت خرید بلیط می خواد به بانک متصل بشه برای بانکم می ره یا نه و در كل بانک و يا FBI و يا هر مرجع ديگه اي می فهمه این خرید من از خاک ایران انجام شده؟
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر برای کمتر از 1 ماه بخواهیم برویم که فقط گرین کارت رو فعال کنیم، آیا باز کردن حساب بانکی در اونجا مزیتی برای ما داره؟
برا یخرید کردن در آنجا و یا پرداخت هتل و کرایه و این جور چیزا در در مدتی که اونجا هستیم داشتن دبیت کارت یا پول نقد فرقی با هم داره؟
دبیت کارت رو از اونجا بگیریم بهتره یا از همین ویزا کارت هایی که مثلا بانک پارسیان میده داشته باشیم؟ یا هیچ کدوم؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان تو كدوم بانك آمريكا پول بزاريم كه از پولم كم نشه(ماليات بهش تعلق نگيره)يه چيزي مثل حساب قرض الحسنه خودمون(نه سود مي گيرم نه كم ميشه).
متشكرم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-22 ساعت 18:00)moraddad نوشته: سلام دوستان
اگر برای کمتر از 1 ماه بخواهیم برویم که فقط گرین کارت رو فعال کنیم، آیا باز کردن حساب بانکی در اونجا مزیتی برای ما داره؟
برا یخرید کردن در آنجا و یا پرداخت هتل و کرایه و این جور چیزا در در مدتی که اونجا هستیم داشتن دبیت کارت یا پول نقد فرقی با هم داره؟
دبیت کارت رو از اونجا بگیریم بهتره یا از همین ویزا کارت هایی که مثلا بانک پارسیان میده داشته باشیم؟ یا هیچ کدوم؟
ممنون
از نظر شخصی من برای 1 ماه ارزش که ندارد هیچ ممکن است دردسر هم داشته باشد. مقداری پول نقد با رعایت موازین امنیتی کار شما رو راه میندازد.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند