موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که میدونم به بانک ربط نداره، بلکه این کردیت لاین کوچولو توسط ویزا یا مسترکارت که علامتش رو دبیت کارته ارایه میشه.
موضوعها: 0
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
بین بانکهای Wells Fargo و Bank of America کومشون به ایرانی بودن ما و ارسال پول از طریق صرافی ، کمتر گیر می دهند و خدمات بهتری ارائه می دهند ؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان مبلغی(البته زیر 10 هزار تا) رو از یه صرافی در ایران و البته با واسطه اماراتی برای من فرستاد و وصول شد.حال سیاه بود یا سفید رو نمی دونم.در مورد بانک آو آمریکا هم فرمایش دوستمون درسته.من قربانی نشدم اما نامه رو دریافت کردم.جالبه که تو نامه یکی از مدارک قابل قبول که از من برای صحت اقامت می خواست پاسپورت آمریکایی بود.این یعنی حتی ایرانی آمریکایی های اینجا هم احتمالا این نامه رو دریافت کردن.البته من سریعا مدارکی که می خواستن رو بردم بانک و قال قضیه کنده شد.البته ناگفته نماند که تو نامه اشاره نشده بود که از دادن خدمات معذوریم،فقط عنوان شده بود مدارک مستند برای اقامت رو تو بازه زمانی نشون بدین.
موفق باشین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مشاور
ی حساب در کاپیتال وان دارم که حدوده ۶ ماهشه و کردیت بالای ۲۰۰۰ تا جدیدن بهم داده. الان به جایی منتقل میشم که تا فاصله ۴ ساعتی بانک کپتال و ان وجود نداره.
آیا کلا از این کردیت صرفنظر کنم و در بانک او امریکا که نزدیک منطقه ما هست حساب باز کنم و منتظر بشم ب من کردیت بده
یا اینکه میتونم در بانک او امریکا ی حساب باز کنم و ازون به کپتال وان پول انتقال بدم و بدون مراجعه به کپتال وان باهاش کار کنم؟