2015-04-26 ساعت 01:35
(2015-04-26 ساعت 00:22)farshad varaste نوشته:(2015-04-26 ساعت 00:12)compresskeytionboard نوشته:شما اگه کردیتتون خوبه برید بانک آو آمریکا حساب باز کنید دبیت کارت موقت رو که همون روز میدن کردیت کارتتون هم حداکثر یک هفته طول میکشه تا بیاد. یا برید ولز فارگو سکیورد کردیت کارت بگیرید البته شاید بانک آو آمریکا هم بده بهتون من اطلاعی ندارم(2015-04-25 ساعت 22:29)farshad varaste نوشته:سلام و سپاسگزارم(2015-04-25 ساعت 15:47)compresskeytionboard نوشته: سلام دوستان مشاورسلام
ی حساب در کاپیتال وان دارم که حدوده ۶ ماهشه و کردیت بالای ۲۰۰۰ تا جدیدن بهم داده. الان به جایی منتقل میشم که تا فاصله ۴ ساعتی بانک کپتال و ان وجود نداره.
آیا کلا از این کردیت صرفنظر کنم و در بانک او آمریکا که نزدیک منطقه ما هست حساب باز کنم و منتظر بشم ب من کردیت بده
یا اینکه میتونم در بانک او آمریکا ی حساب باز کنم و ازون به کپتال وان پول انتقال بدم و بدون مراجعه به کپتال وان باهاش کار کنم؟
تا جاییکه من میدونم کردیت ربطی به بانک نداره و جزو سوابق شما در شرکتهای مخصوص به خودش ثبت میشه و شما هر بانک دیگه اپلای کنید کردیت شما رو بررسی میکنن و اگر طبق فرمولهای خودشون واجد شرایط باشید کردیت کار ت بهتون میدن. برای انتقال پول هم بسته به قوانین بانکتون ممکنه چند روز طول بکشه یا مقداری شارژتون بکنن
مشکل اینه که از ایران دارم وارده ایالته جدیدی در آمریکا میشم و نیاز دارم که بلافاصله پس از افتتا ح حساب جدید ( مثلن در بنک او آمریکا ) بتونم پولم رو به حسابی که در کاپتال وان دارم انتقال بدم , تا بتونم ازش استفاده کنم!
آیا هیچ راهی هاست که بتونم پس از باز کردن ی حساب در بنک او امریکا,
پولمو بفرستم به حساب چکینگ در کاپتال وان ؟