کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
فکر کنم منظور دوستمون از موجودی کردیتی هست که به کارت برگشت داده میشه.
بعضی مواقع که شما جنسی رو بعد از تسویه حساب ماهیانه کارت به فروشگاه برگشت میدید، آن فروشگاه مبلغ رو به همان کردیت کارت بر میگردونه.
این مبلغ اگه در آن زمان یا تا آخر آن ماه بالانسی در حسابتون باشه از اون کم میشه و اگه بیشتر از اون بالانس باشه یا مثلا اصلا اون ماه دیگه خرجی نکرده باشید، بصورت کردیت در حساب نمایش داده میشه.
معمولا یا بصورت عدد منفی هست یا داخل پرانتز یا حروف CR به معنی کردیت رو کنارش میذارن. یک راه دیگه فهمیدنش هم اینه که در استیتمنت مینیموم پرداختی لازم رو صفر مینویسند که به معنی اینه که یا استفاده از کارت نشده یا در کارت کردیت برگشتی دارید.
بنابرین اگه در حسابتون یا استیتمنتتون دیدید نوشته مثلا 120$ CR یعنی نه تنها الان بالانسی-بدهی ندارید بلکه صد و بیست دولار هم طلبکار هستید.
اگه این مبلغ رو تا آخر ماه استفاده کردید که کردید وگرنه بعضی موسسات مالی همینطور نگهش میدارند برای ماههای بعد یا بصورت اتوماتیک یا با تقاضای شما بصورت چک میفرستن درب منزل.
من یکی دو بار از دیسکاور چک اینجوری گرفتم هر کدام در حد چند سنت!! در حالیکه برای تمبر چک بیش از 70 سنت خرج کرده بودند!!!

تا جایی که من میدونم هارد اینکواری ها رو تا هفت سال نگه میدارند اما ممکنه سیستم این سه تا سازمان کردیت با هم کمی فرق داشته باشه.
زیاد مهم نیست. مهم اینه که یک هارد اینکواری به فاصله هر پنج شش ماه ممکنه عادی باشه. بالاخره مردم هی کارتهای جدید میگیرن و کردیتور ها هم اینو میدونن و در الگوریتمهای انالیز کردیتشون لحاظ کردن ولی ممکنه هارد اینکواری های متناوب و با فاصله کم شک برانگیز باشه که چرا این فرد هی میخواد کردیت تازه بگیره.
البته در هر صورت هارد اینکواری تاثیر جزئی و کوتاه مدتش رو در پایین آوردن جزئی کردیت اسکور خواهد داشت که برای کسی با کردیت خوب اصلا اهمیتی نداره و در کوتاه مدت دوباره اصلاح خواهد شد.
بالاخره این مثل یک بازی شطرنج هست که گاها مجبورید یک سرباز رو بخاطر یک مهره بهتر در کوتاه مدت فدا کنید.

اگه کلوزینگ دیت در استیتمنت شما قید نشده به دو روش میتونید کشفش کنید!
اول اینکه به موسسه مالی زنگ زده و بپرسید یا اگه حالش رو ندارید در نظر داشته باشید که کلوزینگ دیت حدود سه روز کاری (احتیاط واجب آنست که چهار روز کاری در نظر بگیرید) قبل از تاریخ صدور استیتمنتها هست.
در ضمن تاریخ صدور استیتمنتها هم ممکنه بخاطر روزهای کاری هر ماه و تعداد روزهای متفاوت بعضی ماههای میلادی ممکنه یکی حتی دو روز عقب و جلو بره بنابرین بنده خودم 5 روز کاری در نظر میگیرم که دیگه موز لا درزش نره یا اگه رفت هم راحت بشه درش آورد!!!
[بله دوستان، درستش موز بوده، نمیدونم چرا مو میگن!!]
پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11 ، reza_norouzi ، 2013selectee ، amjad ، babak.n
ممنون یامی عزیز بابت توضیحات کاملت
اگه ممکنه در مورد کلوزینگ دیت و دو دیت و تاریخ استیتمنت هم ما رو روشن بفرمایید که ما هم به این قافله بپیوندیم!
پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11
(2014-11-10 ساعت 22:36)reza_norouzi نوشته:  ممنون یامی عزیز بابت توضیحات کاملت
اگه ممکنه در مورد کلوزینگ دیت و دو دیت و تاریخ استیتمنت هم ما رو روشن بفرمایید که ما هم به این قافله بپیوندیم!

اگه این 42 صفحه رو با دقت بخونید قول میدم که چیزی رو از دست نمیدید چون همه چیز رو با همکاری دوستان خبره این کار نوشتیم اما بطور خلاصه:

کلوزینگ دیت تاریخی هست که کردیتور حسابهای اون ماه رو میبنده تا استیتمنت ها محاسبه و بصورت آنلاین در دسترس قرار بگیره یا پست بشه که حدود دو سه چهار روز کاری ممکنه طول بکشه.

دو دیت هم تاریخی هست که معمولا در ماه بعد هست و شما باید تا آن تاریخ حساب کتاب استیتمنتی که صادر خواهد شد رو باید داده باشید! حداقل باید مینیمومی که مینویسند رو بدید که اگه ندید واویلا میشه ولی برای جیب خودتان و کردیتتان خوب هست که همه شو پرداخت کنید و چیزی برای ماههای بعد نگه ندارید.

تاریخ استیتمنت هم تاریخی هست که استیتمنت چاپ شده یا از آن روز بصورت آنلاین در دسترس خواهد بود.

مهم برای شما کلوزینگ دیت هست که بدونید تا اگه استفاده شما از کارت بیشت از 20 درصد کردیت لاینتون بوده در آن ماه، سه چهار روز قبل از کلوزینگ دیت کمی از بدهی رو بدید که بدهی تو کاهش پیدا کنه و استیتمنت با مبلغ زیاد نیاد که برای کردیتتون خوب نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، 2013selectee ، kiana11 ، el333 ، sce ، rainolf ، آلیس-1980 ، j.modarres
سلام دوستان من
من چندين صفحه قبل رو خوندم و اطلاعات خيلي خوبي در مورد بانك ها و كرديت كارت ها فهميدم اما موارد زير هنوز برام سواله:
1- لطفاً در مورد APR و تاثيرش در كرديت كارت توضيح بدين.
2- پيشنهادتون براي شروع افتتاح حساب كدوم بانكه كه كرديت كارت بدون هزينه ساليانه داشته باشه؟
ممنون از پاسختون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 00:10)yami نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 15:42)atriana نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:29)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟

یعنی واقعا هیچکی جواب من را نمی دونه؟

زیر نفری ده هزار دولار که مقدار رو اعلام نمیکنن اما اگه علامت بزنی که بیش از نفری ده هزار دولار داری، ممکنه بپرسن که چقدر داری و اگه خیلی هم زیاد باشه که نمیدونم مثلا چقدره باید بگی از کجا آوردی.
معمولا چون کسی که بالای ده هزار تا با خودش ببره بیرون باید موقع خروج اعلام کنه، اگه اعلام نکنه، موقع برگشت بگه الان بیشتر دارم، میگن خوب از کجا آوردی؟ رفتی کار کردی؟ مالیاتش رو بده. ایران کار کردی؟ اجازه کار نداشتی برای کار در ایران و یک جورهایی خلاف کردی و ازین حرفا..

هر خانواده 10000 دلار نه هر نفر. هر چی پول دارید را راستشو بگین .تو یه فرم وارد می کنند . از ما را شمارش کرد .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، yami
سلام دوستان
من چند روز پیش تو بانک ولزفارگو حساب باز کردم. حساب saving نمیخواستم ولی بانکیه گفت باید با حداقل موجودی پنجاه دلار باز کنی ماهم گفتیم چشم. حالا حسابمو اینترنتی چک کردم دیدم 5 روز بعد یک دلار و دوباره 4 روز بعد یک دلار دیگه از حساب Checking رفته بحساب Saving کسی میدونه برای چی و تا کی ادامه داره؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1
(2014-11-25 ساعت 11:40)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان
من چند روز پیش تو بانک ولزفارگو حساب باز کردم. حساب saving نمیخواستم ولی بانکیه گفت باید با حداقل موجودی پنجاه دلار باز کنی ماهم گفتیم چشم. حالا حسابمو اینترنتی چک کردم دیدم 5 روز بعد یک دلار و دوباره 4 روز بعد یک دلار دیگه از حساب Checking رفته بحساب Saving کسی میدونه برای چی و تا کی ادامه داره؟
من تحقیق کردم و فهمیدم چرا این یک دلارها از حسابم کم شده.
حساب من طوریه که برای هر بار کارت کشیدن یک دلار از حساب چکینگ کم میشه و بحساب سیوینگ میره، البته میشه هروقت خواستم دوباره برگردونمش.
اینهم از عجایب حسابهای اینجاست!!!
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Danoosh
(2014-11-15 ساعت 15:59)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
من چندين صفحه قبل رو خوندم و اطلاعات خيلي خوبي در مورد بانك ها و كرديت كارت ها فهميدم اما موارد زير هنوز برام سواله:
1- لطفاً در مورد APR و تاثيرش در كرديت كارت توضيح بدين.
2- پيشنهادتون براي شروع افتتاح حساب كدوم بانكه كه كرديت كارت بدون هزينه ساليانه داشته باشه؟
ممنون از پاسختون.

APR فکر کنم که همان درصد سود سالیانه هست.
یعنی شما اگه همه بالانس استیتمنت تون رو ندین و فقط مینیموم رو بدین یا چیزی بین مینیموم و همه بالانس، از ماه بعد شروع میکنن با نرخ سود سالیانه همان APR که قید کردن به آن مانده پولشون ازتون سود گرفتن.

مثلا شما این ماه هزار و دویست دولار بالانستون بود. مینیمومش هم بود 200 دولار.
شما مینیمومه رو دادید و کماکان هزار دولار بدهی دارید.
APRتان هم مثلا سالی 12 درصد هست.
بنابرین برای این هزار دولار شما تا زمان تسویه کامل ماهی یک درصد سود میگیرن.
البته خوب شما باز ماه بعد مینیموم پیمنت دارید و از هزار دولار ممکنه کم بشه ولی من خواستم ساده بگم که جریان رو بدونید چیه.
بعض کردیتورها مثلا میگن اگه از ما کارت بگیرید شش ماه اول یا یک سال اول اون APR تون صفر هست یعنی سود نمیگیرم اگه کامل تسویه نکنید.
این درسته اما کماکان تاثیر منفی نگه داشتن بالانس به ماه بعد در کردیت اسکورتان بجای خود خواهد بود بنابرین بیخیالش شوید.

من کپیتال وان رو توصیه میکنم. راحتتر کارت میده اما اینکه بهتون با هزینه بده یا بی هزینه خدا میدونه Smile
والمارت هم بد نیست اما ممکنه بهتون استور کردیت بده و نه کارت معمولی.
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، reza_norouzi ، Sam2014
(2014-11-28 ساعت 23:33)farshad varaste نوشته:  
حساب من طوریه که برای هر بار کارت کشیدن یک دلار از حساب چکینگ کم میشه و بحساب سیوینگ میره، البته میشه هروقت خواستم دوباره برگردونمش.
سکیور کردیت کارت شما از بانک ولزفاگو گرفتید؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-30 ساعت 12:28)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-11-28 ساعت 23:33)farshad varaste نوشته:  
سکیور کردیت کارت شما از بانک ولزفاگو گرفتید؟
خودم چون سوشال سیکیوریت نداشتم هنوز نتونستم ولی برای خانمم در حال صدوره و مشکلی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود به دوستان گل
اساتید این تاپیک برنم به تحته هر کدوم یه پا رئیس بانک مرکزین Big Grin
من سکیور کردیت رو از Bank of America گرفتم BankAmericard Platinum Plus Visa ، کردیت لاین من 1000 دلار هست و دیدم که دوستان توصیه های لازم و مکفی رو گفتته بودند در این مورد. سوالی که دارم اینه : بهترین چیری که پیشنهاد میکنید با کردیت خرید کنم تا روی اسکور تآثیر مثبت داشته باشه از همین ابتدا چیه ؟ مثلا تا 20% کردیت لاینم عدس و لپه و میوه و کافی و ساندویچ بخرم با اینکه وسایل خونه و خریدهای اینترنتی و پرداخت هزینه های یوتیلیتی کنم فرقی داره ؟
کلاً توصیه برادرانه تون برای بالا رفقتن این اسکور ما چیه ؟ Rolleyes
و سوال دیگه اینکه ، Balance Transfer Fee چیه ؟!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
سلام به دوستان گلم
من تو بانک ولز فارگو حساب باز کردم و خواستم کردیت کارت بگیرم اما گفتن تا شماره سوشالم نیاد بهم کردیت کارت نمیدن.
در ضمن واسه صدور یه دسته چک 120 تایی 20 دلار شارژم کردن نامردا Sad
یه سوال دیگه: این کردیت یونیون های محلی خوبه واسه گرفتن کردیت کارت و کردیت ساختن یا با همین بانکا کار کنیم؟
ممنون از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: ibehnam ، farshad varaste
کجا میتونم یه راهنما واسه پر کردن فرم w-9 پیدا کنم؟ بانک واسم فرستاده تا پر کنم
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان:
.

دوستانی که قصد مسافرت دارند و نگران هزینه استفاده از عابر بانک برای گرفتن پول در خارج از کشور (آمریکا یا هر چای دیگه) هستند، این لینک رو مطالعه بفرمایند.

http://www.nomadicmatt.com/travel-blogs/...-traveling

اگه از بانک آو آمریکا کارت ATM بگیرید، بصورت رایگان میتونید از عابربانکهای بانکهایی در کشورهایی که در لینک زیر آمده پول برداشت کنید.
یعنی مثلا، میتوانید بصورت رایگان از عابربانکهای بانک Barclays در انگلستان پول برداشت کنید ولی برداشت از عابربانک بانک HSBC در انگلستان هزینه خواهد داشت! و الی آخر.

توجه کنید که کارت ATM معمولا با دبیت کارت که روش علامت ویزا یا مستر هست فرق داره. کارتهای ATM معمولا روشون علامت ویزا یا مستر نیست ولی در پشتش اسامی و لوگوی شبکه هایی که ساپورت میکنه هست. مهمترینش اینکه عضو شبکه Global ATM Alliance باشه که ظاهرا در آمریکا فقط بانک آو آمریکا کارت عابربانکش رو میده.

در این لینک هم کامل جزئیاتش رو نوشته که چطور عمل میکنه و برای چه شرایطی هزینه نمیگیره.

http://en.wikipedia.org/wiki/Global_ATM_Alliance
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، farshad varaste ، amjad ، nora-nora ، feidom30 ، امین 13 ، j.modarres
با سلام.دوستان میشه کمی دربارهatm cart وdebit cartتوضیح بدید.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان