2017-01-21 ساعت 23:58
وضعیت نا امیدی اولیه بخصوص روزهای اولیه مهاجرت یک چیز عادی است. زیاد نباید سخت بگیرید هرچند من خودم یاد اونروزها میفتم باز میترسم. من دقیقا بین ورودم تا اولین شغل فول تایمم 99 روز فاصله بود و به یاد میارم که چه روزهایی را گذروندم. اما راهنمایی هایی که دوستان اینجا کردن بخصوص دوستانی نوشته های دوستانی مثل آرش و یامی خیلی به من کمک کرد که ذهنم را اماده خیلی مسایل کنم و فکر میکنم همه برای مهاجرت باید ذهنشون را باز کنن. مهاجرت یک تغیییر خیلی خیلی بزرگ تو زندگی آدمهاست که تو تمام ابعاد شخصی مالی و .... تاثیر گذار هست تا ذهن آدم آمادگیشو نداشته باشه نمیتونه باهاش کنار بیاد.
من از روزی که وارد همون فرودگاه ارلاندو شدم تو ذوقم خورد چون انتظار خیلی بالاتری داشتم . اما کمکم با شرایط کنار اومدم.
یامی جان من همیشه تلاشمو میکنم که به دوستان کمک کنم همانطور که از خود تو هم زمانی که اومدم اینجا کمک خواستم و یک بار تلفنی صحبت کردیم. تو این تصمیم بزرگ مطمئنا استفاده از تجریه دیگران تو خیلی مسایل به آدم کمک میکنه و فکر میکنم این تنها کاری هست که ادم میتونه برای یک همزبان انجام بده.
من از روزی که وارد همون فرودگاه ارلاندو شدم تو ذوقم خورد چون انتظار خیلی بالاتری داشتم . اما کمکم با شرایط کنار اومدم.
یامی جان من همیشه تلاشمو میکنم که به دوستان کمک کنم همانطور که از خود تو هم زمانی که اومدم اینجا کمک خواستم و یک بار تلفنی صحبت کردیم. تو این تصمیم بزرگ مطمئنا استفاده از تجریه دیگران تو خیلی مسایل به آدم کمک میکنه و فکر میکنم این تنها کاری هست که ادم میتونه برای یک همزبان انجام بده.
(2017-01-13 ساعت 01:23)yami نوشته: دوست عزیز... قصد من ناامید کردن کسی نیست بلکه اشتراک تجربه هست که یا با چشم بازتر تصمیم بگیرند یا با آمادگی بیشتر برن همچین جاهایی.
از قضاوت بقیه هم اصلا ناراحت نمیشم وگرنه دلیلی نداشت در آن صورت بیام اینجا چیزی بنویسم.
متاسفانه بلانسبت این جمع، ایرانیها در بهم ضربه زدن جزو رکورد دارهای جهانی هستند و حتی از به اشتراک گذاشتن ساده ترین تجربیاتشان هم خیلی هاشون امتناع میکنند.
در همین انجمن (اگر دقت کرده باشید) کم نیست کسانی که بر له یا علیه نظرات دیگران صفحه ها مطلب مینویسند و در پشتیبانی نکته نظر خودشان (که هم احیانا درست ممکنه باشه) کلی گرد و خاک میکنند ولی اگر سوالی به سادگی این که ساکن کجا هستید یا در کجا تحصیل میکنید را ازشون بپرسید جواب نخواهند داد!! مبادا که شما هم پاشید برید اونجا!!!!!
حرفهای من یا کسی دیگر رو هم وحی منزل حساب نکنید. این فقط یک تجربه شخصی هست. جنوب و شمال فلوریدا کلی با هم فرق داره و میبینی که خدا رو شکر اعضایی مثل stealth داریم که همانجا بسیار هم موفق هستن و مایه افتخار همه مون. و از کمک کردن هم دریغ نمیکنن.
با کمی امید و واقع بینی و تفکر و کمک انسانهای خوب مطمئن باشید در جای مناسب و زمان مناسب موفق میشین...