موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان برای شروع بغیر از اینکه باید فرم i130 رو برای فرزند بالای 21 سال رو پر کنیم ایا مدارکی مثل ترجمه شناسنامه ویا کارت ملی لازم هست یاخیر ممنون از پاسختون
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-03 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-03 ساعت 22:59 توسط amir_khoramian.)
سلام
من تایپیکی اینجا درست کرده بودم به نام "فرزندان مجرد بالای 21 سال در کتگوری FB" اما موضوع جالب اینجاست که اثری از این تایپیک و پستهای نوشته شده دیده نمیشه,اگر هم جستجو کنیم ما رو به این تایپیک راهنمائی میکنه,کسی علت این موضوع رو میدونه؟آیا مدیران سایت این تایپیک رو با حدود 170 تا پست حذف کردن؟دلیل حذف تایپیک چیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من خواهرم ژانویه 2008 برای پدر و مادرم کرد آن زمان من دقیقا 20 سال 10 ماهم بود پدرم فکر کنم تقریبا ژانویه 2009 رفت آنکارا مصاحبه و چند ماه بعد تیر سال 88 (نمیدونم تیرماه با کدام ماه میلادی برابره) گرین کارت را دریافت کرد من اون زمان اصلا با پدرم نرفتم حالا میخوام ببینم سن قانونی من چقدره یا راهنمایی کنید خودم حساب کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان خواهش میکنم معنی approve را به من توضیح دهید مال من با توجه به اطلاعات بالا چه تاریخیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقای comrun ممنون از پاسختون ولی فکر کنم منظور منو نفهمیدید پرونده من در گروه f4 جدا ولی سوال من اینه که من وقتی خواهرم برای پدر مادرم اقدام کرد 20 سال 10 ماهم بود که مطمعنا اگر زمان مصاحبه پدرم زیر 21 بودم با پدرم میرفتم درسته؟ حالا سوالم اینه که سنم زمان اقدام خواهرم حساب میشه یا زمان مصاحبه پدرم که حدودا 21 سال 10 یا 11 ماه بود؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 03:30)milad_sunboy نوشته: (2011-09-01 ساعت 16:16)hossein2 نوشته: با سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران انجمن. انجمن بسیار خوب و فعالی دارید
من اسمم حسین هست. تازه عضو این انجمن شدم. یه اطلاعاتی دوست دارم به همه عزیزانی بدم که شرایطشون مثل الان من هست.
10 سال پیش وقتی 12 سال داشتم خاله ام برای ما اقدام به گرین کارت کرد. 2010, 10 , november , کیس نامبر مادرم از nvc دریافت کردیم که پروسه ی ما در حال بررسی است و منتظر گامهای بعدی باشیم. در اون موقع من 4ماه از سن 21 سالم گذشته بود. چند ماه بعد فرم های ds230 پرکردیم و چک 404 دلار سفارت فقط برای مادر و پدرم نقد شد و کیس نامبر اونا دریافت شد. من مجبور شدم وکیل بگیرم تا از وضعیت خودم مطلع بشم آیا شانسی دارم یا نه. من از دو وکیل معتبر سوال کردم که به وکیل خودم 1000 دلار پول دادم تا اطلاعات زیر به من داد.عین این جملات هر دو وکیل عینا به من گفتن. خوشحال میشم شما دوستانی که شرایط مثل منو دارید این اطلاعات بدونید تا از بلا تکلیفی در بیایید. حداقل میدونم به خاطر پولی که دادم این اطلاعات درست هست چون خودم نتونستم از سایت مهاجرت از این قانون چیزی بفهمم.
هر دو وکیل گفتن : زمانی که اپلای کردید یعنی واسه من میشه مارچ 2002 تا زمانی که نامه ی شما تصویب میشه که واسه من میشه سمتامبر 2005 که فاصله ی مدت زمانیش میشه 3 سال و 4ماه در زمانی که ویزای پدر و مادر availeble میشه در اون روز هر سنی که دارم این مقدارو ( یهنی 3سال و 4ماه) از سن خودم کم کنم اگر زیر 21 سال شدم مشمول ویزا میشم و میتونم همراه پدر و مادرم به سفارت برم و درغیر اینصورت....
وکیل به من گفته تمام مدارکی که عینا مادر و پدرم پر کردن آماده کنم به محض اینکه شماره گرین کارت اونا دریافت کردن سریع اقدام کنم. من هنوز خودم شک و تردید دارم که آیا واقعا کارم درست میشه یا نه ولی وکیل به من امیدواری داده که میشه. من الان فقط 2 سال دیگه زمان دارم تا ویزا مادر و پدرم availeble بشه از دوستان چند سوال دارم
آیا کسی این شرایط داشته و این مراحل پشت سر گذاشته یا نه؟؟؟
نمیدونم کی شماره گرین کارت مارو اعلام میکنن آیا کسی میدونه با این این تاریخ اپلای و اپروو من حدودا چه زمانی دعوت به مصاحبه ما اعلام میشه؟؟ چون ما همه مدارکو 1ماه پیش فرستادیم و منتظر جواب هستیم.
تاریخ اپلای: مارچ 2002
تاریخ اپروو : سمتامبر 2005
شماره کیس نامبر: ******ABD2005
سلام حسین جان
خیلی لطف کردی که این اطلاعات رو اینجا نوشتی...
راستش من دقیقا شرایط تو رو دارم منم طبق فرمول 4 ماه کم دارم یعنی 21 سالو 4 ماه همه ! ما 10 روز دیگه وقت سفارت داریم....
من نمیدونم چیکار کنم؟ منظور تو از شماره گرین کارت مامان بابات چیه؟ یعنی بعدش توانم بریزتو نوبت که 6-7 سال دیگه به توام گرین کارت بدن؟ یا یه جوری میشه پروسرو کوتاه کرد؟ به نظرت منم باهاشون برم سفارت... من فرم 230 پر کردم و مدارکمو کامل کردم ولی سر در گمم!!
اگه زودتر نظرتو بگی ممنون میشم فقط چند روز وقت دارم
سلام دوست عزیز
بخشید من اصلا چند روزی بود نمیومدم به این انجمن به هر حال اگه میبینی دیر جوابتو میدم عذرمو بپذیر. طبق این قانون شما نمیتونی بری. چون روزی که پدر و مادر شما میرن سفارت برای اونا ملاک هست که متاسفانه شما زیر 21 سال چون نمیشید پس از این قانون شانسی ندارید ولی مجرد بمونید و برای کتوگری f2b تقاضا کنید من میدونم کسایی که تو این گروه قرار دارن میتونن ویزا دانشجویی بگیرن
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-09 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-09 ساعت 01:24 توسط amiralik87.)
آقای comrun ویزا f2a مال کسیه که میخواد با گرین کارت همسرشو بیاره که اگر همسرش فرزند زیر 21 سال داشت همراه ما مادرش گرین کارت میگیره نه برای من که خواهرم برای پدر و مادرم با هم اقدام کرد و جفتشون به فاصله 6 ماه گرین کارت دریافت کردنند پس دلیلی نداشت پدرم برای مادرم اقدام کنه منظورم اینه که f2a یعنی اقدام برای همسر که به طور غیر مستقیم شامل فرزند زیر 21 میشود نه اینکه کسی مستقلا برای فرزندش که زیر 21 است اقدام کند
آقای comrun ویزا f2a مال کسیه که میخواد با گرین کارت همسرشو بیاره که اگر همسرش فرزند زیر 21 سال داشت همراه ما مادرش گرین کارت میگیره نه برای من که خواهرم برای پدر و مادرم با هم اقدام کرد و جفتشون به فاصله 6 ماه گرین کارت دریافت کردنند پس دلیلی نداشت پدرم برای مادرم اقدام کنه منظورم اینه که f2a یعنی اقدام برای همسر که به طور غیر مستقیم شامل فرزند زیر 21 میشود نه اینکه کسی مستقلا برای فرزندش که زیر 21 است اقدام کند
در ضمن شرمنده نمیدونم چرا 2 بار آمد