موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا کسی هست اطلاع کافی داشته باشه برای اقدام فرزند مجرد بالای 21 سال 1-بغیر از فرم I130 و فرمI864 آیا فرم دیگری را باید پر کرد ؟ 2- مبلغ پول جقدر هست و آیا در پاکت همراه فرمها باید بفرستیم یا بعدا 3- چه مدارکی رو باید برای ترجمه بدیم که همراه فرمها بفرستیم 4- وقتی که اسپانسر شخصی بغیر از شخص درخواست کننده هست که میشه کو اسپانسر آیا مدارک مالیاتی رو باید همراه فرمها بفرستیم . ممنون میشم کسی که این مراحل رو گذرونده جواب بده .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من تاپیک ها رو کامل مطالعه کردم اما یه سوال بی جواب دارم....
از دوستانی که کیس نامبر دارن می خواستم بپرسم چه موقعی (چند وقت بعد از اقدام کردن) کیس نامبر گرفتن و ار چه طریقی؟؟؟؟ من 5 سال اقدام کردم و یه فرم I-130 رو دارم و شماره رسید. باید از جایی پیگیری کنم؟ لطفن راهنماییییم کنید.
ممنون
Doctor of Audiology Student
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يه سوال برام پيش اومده وقتي در ويزا بولتن کارنت بشيم بعدش بايد منتظر نامه مصاحبه باشيم؟
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوالی داشتم
اگر پدر و مادری که گرین کارت دارن برای فرزندشون که زیره 21 سال است اقدام کنند و الان فرزندشون 25 سال داشته باشه .فرزندشون جز گروه F2a
حساب می شه یا گروه F2b؟
اگر پدر و مادر در سال 2007 برای فرزندشون اقدام کرده باشند چقدر پروسه زمانی لازمه که فرزندشون ویزا بگیرن؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال, الان من شده 21 سالم.
ما جزی از اون دسته که بعد از عقب کشیدن ویزا بولتن 1 سال گذشت و الان دوباره باید بریم آنکارا. من اون موقع 19 سالم بود که مصاحبه اول رو انجام دادم. و حالا که می خواهیم دوباره برای گرفتن ویزا بریم مشکلی به خاطر سن من پیش نمی آد؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من حدود ۲ماه قبل برای پسرم اپلای کردم ولی تاکنون رسید مدارک واصل نشده بنظر دوستان که تجربه دارند آیا این طبیعیه یا باید پیگیری کنم .چطوری؟ضمنا مبلغ چک۴۲۰$را نقد کردند
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-01-22 ساعت 20:04)hossein93 نوشته: سلام من حدود ۲ماه قبل برای پسرم اپلای کردم ولی تاکنون رسید مدارک واصل نشده بنظر دوستان که تجربه دارند آیا این طبیعیه یا باید پیگیری کنم .چطوری؟ضمنا مبلغ چک۴۲۰$را نقد کردند
به نظرم دیگه وقتشه که رسید بدن. خودتون ایمیل بزنین و ازشون بخواین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
زمانی که عمه ام برای گرین کارت پدرم اقدام کرد ما زیر 21 بودیم اما نمی دانستیم که سن freeze می شه تا زمان نوبت مصاحبه!
و الان یک سال و خورده ای هست مه پدرم انا رفتن امریکا و برای ما اقدام کردند و تا اون جایی که من می دونم 4و5 سال طول می کشه!
آیا راهی هست که از امتیاز اول دوباره استفاده کرد؟؟و یا زودتر بتوانیم برویم؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا ممکنه که بعد از یک مدت و بخاطر پیگیری نکردن اقدام کننده پرونده را از جریان خارج کنند ؟
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»