موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من قصد داشتم برای phd در آمریکا اقدام کنم با توجه به اینکه در گروه f2b هستم امکان ویزا دادن به من هست یا نه؟
چند روز پیش یکی از وکلای آمریکا که در تلویزیون صحبت میکنند گفت برای f2b امکان ادامه تحصیل قبل از گرفتن گرین کارد هست
این موضوع صحت داره؟
راه دیگه ای هست که بتونم قبل از دریافت گرین کارد بروم؟
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
من تو سایت usics داشتم این زمان های پروسس برای کیس f2b چک می کردم که سه تا تاریخ داد می خواستم سوال کنم بیینم کسی از دوستان می دونه هر کدام از این تاریخ های مربوط به چی هست
USCIS National Goal - 5.0 Month(s)
USCIS National Average - 6.4 Month(s)
California Service Center - 13.0 Month(s)
آبا مورد آخر برای ارسال همون نامه اپرو می باشد که 13 ماه برای کیس های که با wac شروع می شود طول می کشهد یا این زمان ها نشان دهنده چیز دیگری است؟!
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران انجمن. انجمن بسیار خوب و فعالی دارید
من اسمم حسین هست. تازه عضو این انجمن شدم. یه اطلاعاتی دوست دارم به همه عزیزانی بدم که شرایطشون مثل الان من هست.
10 سال پیش وقتی 12 سال داشتم خاله ام برای ما اقدام به گرین کارت کرد. 2010, 10 , november , کیس نامبر مادرم از nvc دریافت کردیم که پروسه ی ما در حال بررسی است و منتظر گامهای بعدی باشیم. در اون موقع من 4ماه از سن 21 سالم گذشته بود. چند ماه بعد فرم های ds230 پرکردیم و چک 404 دلار سفارت فقط برای مادر و پدرم نقد شد و کیس نامبر اونا دریافت شد. من مجبور شدم وکیل بگیرم تا از وضعیت خودم مطلع بشم آیا شانسی دارم یا نه. من از دو وکیل معتبر سوال کردم که به وکیل خودم 1000 دلار پول دادم تا اطلاعات زیر به من داد.عین این جملات هر دو وکیل عینا به من گفتن. خوشحال میشم شما دوستانی که شرایط مثل منو دارید این اطلاعات بدونید تا از بلا تکلیفی در بیایید. حداقل میدونم به خاطر پولی که دادم این اطلاعات درست هست چون خودم نتونستم از سایت مهاجرت از این قانون چیزی بفهمم.
هر دو وکیل گفتن : زمانی که اپلای کردید یعنی واسه من میشه مارچ 2002 تا زمانی که نامه ی شما تصویب میشه که واسه من میشه سمتامبر 2005 که فاصله ی مدت زمانیش میشه 3 سال و 4ماه در زمانی که ویزای پدر و مادر availeble میشه در اون روز هر سنی که دارم این مقدارو ( یهنی 3سال و 4ماه) از سن خودم کم کنم اگر زیر 21 سال شدم مشمول ویزا میشم و میتونم همراه پدر و مادرم به سفارت برم و درغیر اینصورت....
وکیل به من گفته تمام مدارکی که عینا مادر و پدرم پر کردن آماده کنم به محض اینکه شماره گرین کارت اونا دریافت کردن سریع اقدام کنم. من هنوز خودم شک و تردید دارم که آیا واقعا کارم درست میشه یا نه ولی وکیل به من امیدواری داده که میشه. من الان فقط 2 سال دیگه زمان دارم تا ویزا مادر و پدرم availeble بشه از دوستان چند سوال دارم
آیا کسی این شرایط داشته و این مراحل پشت سر گذاشته یا نه؟؟؟
نمیدونم کی شماره گرین کارت مارو اعلام میکنن آیا کسی میدونه با این این تاریخ اپلای و اپروو من حدودا چه زمانی دعوت به مصاحبه ما اعلام میشه؟؟ چون ما همه مدارکو 1ماه پیش فرستادیم و منتظر جواب هستیم.
تاریخ اپلای: مارچ 2002
تاریخ اپروو : سمتامبر 2005
شماره کیس نامبر: ******ABD2005
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-02 ساعت 18:10)پريچهر رحيمي نوشته: (2011-09-01 ساعت 16:16)hossein2 نوشته: با سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران انجمن. انجمن بسیار خوب و فعالی دارید
من اسمم حسین هست. تازه عضو این انجمن شدم. یه اطلاعاتی دوست دارم به همه عزیزانی بدم که شرایطشون مثل الان من هست.
10 سال پیش وقتی 12 سال داشتم خاله ام برای ما اقدام به گرین کارت کرد. 2010, 10 , november , کیس نامبر مادرم از nvc دریافت کردیم که پروسه ی ما در حال بررسی است و منتظر گامهای بعدی باشیم. در اون موقع من 4ماه از سن 21 سالم گذشته بود. چند ماه بعد فرم های ds230 پرکردیم و چک 404 دلار سفارت فقط برای مادر و پدرم نقد شد و کیس نامبر اونا دریافت شد. من مجبور شدم وکیل بگیرم تا از وضعیت خودم مطلع بشم آیا شانسی دارم یا نه. من از دو وکیل معتبر سوال کردم که به وکیل خودم 1000 دلار پول دادم تا اطلاعات زیر به من داد.عین این جملات هر دو وکیل عینا به من گفتن. خوشحال میشم شما دوستانی که شرایط مثل منو دارید این اطلاعات بدونید تا از بلا تکلیفی در بیایید. حداقل میدونم به خاطر پولی که دادم این اطلاعات درست هست چون خودم نتونستم از سایت مهاجرت از این قانون چیزی بفهمم.
هر دو وکیل گفتن : زمانی که اپلای کردید یعنی واسه من میشه مارچ 2002 تا زمانی که نامه ی شما تصویب میشه که واسه من میشه سمتامبر 2005 که فاصله ی مدت زمانیش میشه 3 سال و 4ماه در زمانی که ویزای پدر و مادر availeble میشه در اون روز هر سنی که دارم این مقدارو ( یهنی 3سال و 4ماه) از سن خودم کم کنم اگر زیر 21 سال شدم مشمول ویزا میشم و میتونم همراه پدر و مادرم به سفارت برم و درغیر اینصورت....
وکیل به من گفته تمام مدارکی که عینا مادر و پدرم پر کردن آماده کنم به محض اینکه شماره گرین کارت اونا دریافت کردن سریع اقدام کنم. من هنوز خودم شک و تردید دارم که آیا واقعا کارم درست میشه یا نه ولی وکیل به من امیدواری داده که میشه. من الان فقط 2 سال دیگه زمان دارم تا ویزا مادر و پدرم availeble بشه از دوستان چند سوال دارم
آیا کسی این شرایط داشته و این مراحل پشت سر گذاشته یا نه؟؟؟
نمیدونم کی شماره گرین کارت مارو اعلام میکنن آیا کسی میدونه با این این تاریخ اپلای و اپروو من حدودا چه زمانی دعوت به مصاحبه ما اعلام میشه؟؟ چون ما همه مدارکو 1ماه پیش فرستادیم و منتظر جواب هستیم.
تاریخ اپلای: مارچ 2002
تاریخ اپروو : سمتامبر 2005
شماره کیس نامبر: ******ABD2005
حسين جان اين چيزي كه داري در موردش توضيح ميدي قانون cspa هست منم الان در همين شرايط به سر ميبرم و فقط يه سوال!!!!!!
از شما پول ويزا نخواستن؟؟؟؟؟؟؟ فقط پدر مادر؟؟؟؟
سالم دوست عزیز
پول ۴۰۴ دلاره پدر و مادرمو نقد شد ولی هنوز پول ویزا منو نقد نکردن. چند وقت پیش یه ایمیل به سفارت دادم و بهم گفتن باید منتظر باشم تا ویزا مادر و پدرم availeble بشه. نمیدونم باید تا کی منتظر بمونم. من همه مدارکمو فرستادم ولی هنوز برسی نکردن. این قانون cspa اینجوری که به نظر میاد واسه تمام کتگری هست یعنی شامل f۴ نیز هست.
دوست عزیز شما چکه ۴۰۴ دلارتو نقد کردن؟ شما که هنوز visa bullting هنوز علم نکردن !!!!
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان به من زنگ زدن گفتند که یک نامه برای من اومده که petition شما کامل شده است و ما کیس شما را با این کیس نامبر و تاریخ الویت فرستادیم ابوظبی و اگر سوال و تغییر آدرسی داشتید با ابوظبی تماس بگیرد؟مگه می شود پرونده هنوز هیچ نشده به ابوظبی برود؟!!!مگه الباقی مدارک که می خواهند در آینده نباید ابتدا در uscis تشکیل و تکمیل بشود بعد برود سفارت!!!!!!! اگر کسی در مورد این نامه ای که برای من اومده اطلاعاتی داره که چی شده و چی هست اصلا لطفا منو راهنمایی کنید در ضمن تو سایت هنوز روی Initial review است!!!!!
همه چی برای من تعجب آور و گیج شدم!!!!!!
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت