موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 02:23 توسط battosai.)
خواهش میکنم الینا خانوم پس طبق Priority Dateپنج سال طول میکشه اما امیدوار باشین چون قوانین مهاجرت رو دارن ساده تر میکنن . راستی الینا خانوم pd و نوتیس دیت رو تو امضا بذارین/.
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
در مورد یه سوال که لادن خانم شما پرسیده بودین در مورد پتيشنرتون که مشکلی دارن (امیدوارم هر چه زودتر به سلامتی کامل برسن) و عدم حضور ایشون در آمریکا....
دو نفر از دوستان و اقوام من تو 6 ماه گذشته واسه گرفتن ویزاشون به سفارت مراجعه کردن در گروه F2B و F1 و یکیشون نتونست ویزاش رو بگیره فقط به دلیل اینکه پتيشنرشون در آمریکا نبود و نتونست ثابت کنه که روز مصاحبه اون فرد در آمریکاست و یه داستان و دردسر خیلی زیاد واسش پیش آمد
شاید مهمترین نکته ای که واسه گروه های F2B و F1 در روز مصاحبه واسه سفارت مهمه اول اثبات مجرد بودن و دوم مساله ساکن بودن پتيشنر در آمریکاست.
با توجه به شرایط خاصی که شما دارین و مشکلی که دارین به نظر من واسه این که کارتون به تاخیر خیلی طولانی برخورد نکنه در مورد این موضوع حتما با وکیل مشاوره داشته باشین ( چون هر کدوم یک از دوستانی که واسه مصاحبه رفتن تجربه خاص خودشون رو دارن و گاهی بعضی ها شانس رو می آرن و بعضی ها نه) تا با اطمینان خاطر برین سفارت و کارتون رو به اما و اگر واگزار نکنین. چون وجود پتيشنرتون تو آمریکا خیلی مهم و ضروریه
در ضمن اگه کمکی از دست من بر می آد خوشحال می شم که بتونم کاری انجام بدم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-20 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-20 ساعت 17:20 توسط ladan.)
ممنونم نيما جان
راستش پدرم زماني هم که امريکا بودن پيش برادرم زندگي ميکردن و هيچ مدرکي شايد جز مهر ورود و خروج به امريکا وجود نداره که بتونه ثابت کنه الان ايشون کجا هستن ...
در هر حال من خيال دارم در همة موارد حقيقت رو بگم حال ميخوان ويزا بدن ... ميخوان ندن ولي فقط از يک چيز مطمئنم و خوشحال که از اين بلاتکليفي و انتظار نجات پيدا ميکنم ... فقط همين
به اميد روزي که هممون از اين وضعيت خلاص بشيم ... آمين
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...
تو این فروم که ما هر چی سوال می پرسیم کسی نیست تحویل بگیره ! ... ولی خوب تیریه تو تاریکی بلکه شاید یکی دلش سوخت و به استرس های ما کمی کاهش بده ! امید وارم نصیب کسی نشه که بد چیزیه ! ... یه در خواست دادن برامون 10 سال پیش پدرمون در اومده سر این درخواست ... نمی دادن الان راحت بودیم !
دوستان سوالی که می خواستم بپرسم اینه که از طریق عموی بنده برای پدر درخواست ویزای F4 شده می خواستم ببینم از کجا می تونم بفهمم که تو زیر گروه پدرم هستم یا نه ؟ ... کلا 2 تا نامه برامون اومده .. که یکی اش همون روز درخواست بهمون دادن 2004 و دیگری فکر کنم نامه اپروو شدنمون باشه که سال 2011 برامون اومده مبنی بر این که پرونده به جریان افتاده ! ... تو هیچ کدوم از اینا هیچ اثری از اسم خودم نمی بینم ... میگن که باید تو نامه دوم اسم تمام زیر مجموعه ها باشه که اسم کسی جز پدرم نیست ! ...
آیا همچین چیزی درسته ؟ ... اگه نه از کجا باید بفهمم که تو زیرمجموعه های پدرم هستم یا نه ؟
مسئله بعدی اگر تو زیر مجموعه پدرم نباشم چه طوری می تونم اسمم رو به زیر مجموعه اون اضافه کنم ؟
با تشکر ...
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
کدوم برگه توش کیس نامبر هست .. اون برگه رو ببینید اگر اسمتون بود اطلاع بدین به من . اینایی که من به شما میگم رو بگید.
notice date?
PD ? زمان بازگشایی پرونده فکر کنم میشه 2002 دیگه؟ اول اول .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز , کسی هست که در مورد ویزای V اطلاعات کاملی داشته باشه؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسي ميدونه آيا حتما بايد به همون ايالتي که در آنجا برام اقدام شده و پرونده باز شده براي بار اول وارد بشم يا ميتونم وارد ايالت ديگهاي بشم؟
ممنون ميشم اگه راهنمائيم کنين
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 11:47)hooman18968 نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...
تو این فروم که ما هر چی سوال می پرسیم کسی نیست تحویل بگیره ! ... ولی خوب تیریه تو تاریکی بلکه شاید یکی دلش سوخت و به استرس های ما کمی کاهش بده ! امید وارم نصیب کسی نشه که بد چیزیه ! ... یه در خواست دادن برامون 10 سال پیش پدرمون در اومده سر این درخواست ... نمی دادن الان راحت بودیم !
دوستان سوالی که می خواستم بپرسم اینه که از طریق عموی بنده برای پدر درخواست ویزای F4 شده می خواستم ببینم از کجا می تونم بفهمم که تو زیر گروه پدرم هستم یا نه ؟ ... کلا 2 تا نامه برامون اومده .. که یکی اش همون روز درخواست بهمون دادن 2004 و دیگری فکر کنم نامه اپروو شدنمون باشه که سال 2011 برامون اومده مبنی بر این که پرونده به جریان افتاده ! ... تو هیچ کدوم از اینا هیچ اثری از اسم خودم نمی بینم ... میگن که باید تو نامه دوم اسم تمام زیر مجموعه ها باشه که اسم کسی جز پدرم نیست ! ...
آیا همچین چیزی درسته ؟ ... اگه نه از کجا باید بفهمم که تو زیرمجموعه های پدرم هستم یا نه ؟
مسئله بعدی اگر تو زیر مجموعه پدرم نباشم چه طوری می تونم اسمم رو به زیر مجموعه اون اضافه کنم ؟
با تشکر ...
سلام هومن جان
راستش کیس من دقیقا مثل شما بود ولی تو نامه دوم که واسمون اومد اسمه همه اعضای خانوادم توش بود به عنوان زیر گروه پدرم ولی فکر میکنم دوستانی بودن که مثل شما نبودن و بعدا درخواست اضافه شدن دادن ولی دوباره پروسه یکم طولانی میشه امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014