موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من پیشنهاد میکنم بگردین براشون یه همسر پیدا کنین , چون از طریق نامزدی خیلی زودتر میتونن بیان, من خودم الان 5 ساله منتظرم , به نظر من بهترین راه حل میتونه باشه البته یا درنظر گرفتن شرایط بعد از گرفتن ویزاشون
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی الینا . توضیح دادم به شما در پست قبلیم به هر حال نباید عروسی کنی.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این کاتگوری : حتماً ترجمه شناسنامه را اولا ترجمه جدید ببرید. دوما باید تمامی صفحات ترجمه مخصوصا صفحه همراهان به صورت ضمیمه در ترجمه باشد. به من چون ترجمه در پرونده ضمیمه نداشت ترجمه دیگه خواست در روز مصاحبه و ترجمهٔ دیگر هم که دادم به من گفتند که این ترجمه قدیمی است ! و نقص مدرک خوردم و برگه صورتی ! البته به من گفت اگر تا ساعت ۱۲ همان روز با ترجمه خودم را برسانم مشکل حل میشه که من این کار را کردم و بعد سه روز ویزا با پاسم رسید و مشکلی نبود .
دلیلی که آفیسر به من گفت هم این بود که چون کیس من مجرد است باید مجرد بمانم. تا رفتنم به امریکا . و باید مدرکی در پرونده باشد که نشان بده که من مجرد هستم. ترجمه شناسنامه قدیمی هم گفت که ممکن ازدواج کرده باشی که من گفتم خوب شناسنامه من که دستتان است نگاه کنید صفحه همراهان را ! که خندید و گفت برای پرونده ت لازم است ترجمه شده به انگلیسی باشه .
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]
-visa issued: June 2013
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان case number چه زمانی برامون ارسال میشه؟
برای من دسامبر 2010 اقدام کردن و من فقط یک فرم I-797C دارم که Priority Date داخل آن مشخص شده.
دقیقا چه فرم هایی برامون باید بیاد و کی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای من دسامبر 2010 اقدام کردن و تا به حال فقط فرم I-797 , Notice Of Action برام آمده.
case number چه زمانی ارسال میشه و اینکه چه فرم هایی باید برای ما بفرستند و چه زمانی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
نشد دیگه این چه حرفیه که شما میزنید ؟ شما یه جا گفتی 2012 تو همون تایپیک میای میگی 2010 این برخورد دوگانه یعنی چی ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
براي بنده كيس نامبر تقريبا ٦ ماه بعد از درخواست اومد حالا داشتن كيس نامبر چه توفيقي ميكنه؟
همون ٨ سال انتظار داريم؟
البته كيس نامبر من ٢٠١١xxxx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خدا به همه ما صبر بده ، آخه اين چه قانوني مني كه از ١٩٩٦ تو نوبتم بازم بايد صبر كنم
دوستان كسي خبر داره اگر بخواهم ازدواج كنيم چكار بايد كنيم و چه كاري نبايد انجام بديم
شناسنامه المثني إيراد نميگيرند أصلا مگه ازدواج در ثبت و احوال تو سيستم وارد نميكنند؟