2014-05-23 ساعت 02:30
سلام مرسي دوست عزيز ،خيلي لطف كردي
اگه متن اون نامه رو واسم بفرستيد ممنون ميشم،
با تشكر
اگه متن اون نامه رو واسم بفرستيد ممنون ميشم،
با تشكر
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
راهنمای قدم به قدم
|
2014-05-23 ساعت 02:30
سلام مرسي دوست عزيز ،خيلي لطف كردي
اگه متن اون نامه رو واسم بفرستيد ممنون ميشم، با تشكر
2014-05-23 ساعت 02:36
ممنون از پاسختون،
اگه شد هر وقت تونستيد متن ان نامه رو بذاريد يا send كنيد، با تشكر
2014-05-23 ساعت 08:46
Dear Sir / Madam
I hereby confirm Ms ……………… holder of birth certificate No………., issued in ………..born in …………..has graduated of medical degree from …………University of Medical Sciences on ……….. She has attended at …….University of Medical Sciences as a guest medical student for…. credits of training course clerkship from ………to ……….. She has also attended at ……..University of Medical Sciences as a guest medical student for ……. credits of Internship rotations from ………to ………….. She has passed total …… credits of above mentioned courses and has transfered them to ……..University of Medical Sciences. The results and details of her transfer credits from ……..University of Medical Sciences to ………University of Medical Sciences are enclosed on Transcript of Grades & Study Records. Regards, Signature Seal
2014-05-23 ساعت 08:53
To ECFMG Certification
این را در اغاز نامه مینویسید جاهای خالی را پر کنید و متن را مرتب کنید در سربرگ دانشگاه تایپ شود که خود دانشگاه این کار را انجام میدهد و با فرم 186 بدهید امضا و مهر شود در انتها سمت شخص امضا کننده قید شود به همراه نام و فامیل با حروف لاتین و مهر دانشگاه .البته این شخص وامضا و مهر همه باید با فرم 186 شما یکی باشه موفق باشید تشکر کنندگان: ehsan320
2014-05-23 ساعت 09:06
این نامه رسمی هم جهت دانشکاههایی است که ریاست دانشگاه یا هر کسی که نمونه امضا در ECFMG داشته و یا مهر رسمی دانشگاه تغییر کرده باشد برای RENEW و CURRENT
شدن اجباریست وگرنه با امضا و مهر قدیمی تطابق میدهند و فرم 186 شما ریجکت میشه و باعث دوباره کاری و اتلاف وقتتان میشه که البته من با کلی جستجو توانستم این نامه رسمی مورد قبول را از خود ECFMG پیدا کنم. امیدوارم این اطلاعات بدردتان بخورد که فرمتان زود قبول بشه ………..University of Medical sciences Central Office address;…………………………… To: ECFMG International Credentials Services Renew signature of Authorized Medical School Official 3624 Market Street 4th*Floor Philadelphia, PA 19104_2685 - USA Dear Sir / Madam This letter is to provide ECFMG the seal and signature of the medical school officials of University of Medical Sciences that are authorized to certify documents and to....... verify the authenticity of credential of our medical school students Regards, Dr……………………………. Chancellor of ......... University of Medical Sciences Signature Seal
tnx dear parsa[/align]
ممنون جناب سينا، خير ببيني جوون تشکر کنندگان: kasrafo
2014-05-26 ساعت 20:49
دوستان سلام
سوال داشتم در رابطه فرم ۳۲۷ که به دانشگاه فرستاده میشه ایا این فرم تا تایید از دانشگاه نشه مجوز امتحان داده نمیشه ?چون فرم ۱۸۶ تایید شده ولی برای امتحان زده in progress وچه مدت بعد از پست معمولا این فرم به دانشگاه میرسه وایا مدارک ترجمه و دانشنامه بایدمهر کپی برابر اصل هم داشته باشه یا فقط مهر دانشگاه کافیه? موفق باشید
2014-05-27 ساعت 00:54
سلام دوستان،من تازه ميخوام مدارك رو پست كنم،ريز نمرات رو دوستمون ياشار گفته كه با فرم١٨٦پستش كنيد(تو خود سايت مرحله اول نخواسته)حالا اگه با فرم ١٨٦ پستش كنيم دوباره اونا از دانشگاه تأييديه نميخوان؟اگه پستش كردم واسه تأييد ecfmg از دانشگاه دوباره بايد برم دارالترجمه ترجمش رو بگيرم؟اگه اونا تأييديه خواستن دانشگاه به ما اطلاع ميده كه بريم ترجمه كنيم؟
2014-05-28 ساعت 20:23
مثل اینکه متاسفانه دیگه این گروه مثل سابق فعال نیست عیبی نداره خودم جوابت را میدهم لیست مدارکی که باید بفرستی ۱ فرم ۱۸۶ ۲ فرم های ۳۴۴ و۳۴۵ دو نسخه و اگر میخواهی ثبت نام امتحان را بکنی فرم ۱۸۷ خوب حالا مدارک ارسالی خودت ۲ نسخه از ترجمه رسمی دانشنامه و ریز نمرات و یادت باشه تمام مهر ها و امضا ها باید یکی باشه پس نتیجه میگیریم که باید حداقل ۳ نسخه از ترجمه ها داشته باشی که این نسخه سوم هم با فرم ۳۲۷ باید برای تایید بفرستی با توجه به اینکه هزینه ترجمه نسخه های ۲و۳ همینطور کم میشه ۴و۵ که دیگه خیلی کمتره از اول ترجمه کن تا هزینه مجدد ندهی من که ۵ نسخه کردم ۲ تاش مال خودم بود که خواستم پرینت رنگی بشه با مهر کپی برابر اصل
خیالم دیگه راحته تازه اون موقع که رفتم مهر ۱۸۶ بزنم مهر را گرفتم و تمام صفحات ترجمه ها را با سخاوت ودل سیرهم از اون مهر زدم کم مونده بود پیشانی خودمو هم بزنم خوب دیگه این هم اطلاعات من امیدوارم موفق باشی
2014-05-31 ساعت 01:12
بازم دم شما گرم
2014-05-31 ساعت 20:24
سلاااام به دوستان و همکاران گرامی.
دوستان یه کتابی از آمریکا به دست من رسیده به نام : high-yield ( coprehensive usmle step 1) که اون شخصی که واسم فرستاد میگفت خود دانش آموزای آمریکا اینو میخونن واسه امتحان. مثل یه جزوه ی خلاصه شده میمونه. میخواسم بدونم کسی از دوستان این کتابو میشناسه؟؟؟؟ من خوندم چون مطالب دسته بندی و خلاصه بود خیلییی خوشم اومد فقط میترسم کم باشه واسه امتحان. نظرتون چیهههههه؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: NEURON
2014-06-07 ساعت 21:16
کاربران در حال بازدید این موضوع: jojo_hami
واقعا که چقدر این تاپیک پرجنب و جوشه!!!!!!!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، NEURON ، kasrafo
2014-06-12 ساعت 23:38
(2014-05-31 ساعت 20:24)jojo_hami نوشته: سلاااام به دوستان و همکاران گرامی. کتاب زیاده،ولی باید برای استپ 1 اول کاپلانهارو بخونی که بفهمی چی به چیه، بعد با first aid دوره و جمع بندی کنی، اول از همه توی گوگل سرچ کن: usmle step 1 prepration.کلی مطلب و ویدیو میاد. اوندفعه هم بهت گفتم سرچ کن دخترجان، اطلاعات رو اگه خودت پیدا کنی به درد میخوره.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
Request to Withhold Exam Results from your Medical School
دوستان سلام این درخواست را انجام بدهیم? تشکر کنندگان: kasrafo
2014-06-24 ساعت 11:26
(2014-06-22 ساعت 00:24)sina454 نوشته: Request to Withhold Exam Results from your Medical Schoolسلام این قضیه شامل ما فارغ التحصیل های خارج از آمریکا نمی شه. بیشتر برای دانشجوهای آمریکا و کانادا به درد می خوره. به نظر من کاریش نداشته باش بذار همون طوری unchecked بمونه ارادتمند یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن کنسولگری:آنکارا مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود |