کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
سلام
آقا من دو روز پیش Step 1 رو دادم
خیلی خراب کردم
اگه fail نشدم می یام بهتون می گم چطور بود
ارادتمند
یاشار و ماری
فقط زیر این پست یه تبریکی، تشکری چیزی بزنین ببینم چند نفر هنوز دارن این دور و ور می پلکن
پ.ن. نتیجه 3 هفته دیگه معلوم می شه
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
(2014-07-05 ساعت 06:37)یاشار و ماری نوشته:  سلام
خیلی خراب کردم
ارادتمند
یاشار و ماری
فقط زیر این پست یه تبریکی، تشکری چیزی بزنین ببینم چند نفر هنوز دارن این دور و ور می پلکن

واي خدا ايشالا كه خوب بشه امتحانتون
با دهن روز ارزو كردما؛)))
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، jojo_hami
آقا یاشار
ما منتطریم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، یاشار و ماری
سلام بر یاشار و ماری عزیز. امیدوارم که نمره ی امتحانت عالییییی بشه.
اگه میشه لطفا یه پست کامل در مورد نوع سوالات امتحان استپ 1 بذارید. چجوری بود سوالات؟..آیا فقط با دید بالینی بود یا اینکه مثل امتحانات ایران از تمام نکات ریییز هم سوال اومده بود؟...خلاصه خودت هرچی میدونی برامون بگو...ببخشید میدونم زحمتت میشه ها ولی ایشالا همینطور که به ما کمک میکنی خدا هم به شما کمک میکنه.Smile
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، NEURON ، sami-atkins
خیلی خراب کردم
یاشار و ماری
یاشار و ماری عزیز (حالا هر کدوم که اینجا سر می زنید)
بعید می دونم این دل صافی که شما دارین و کمک هایی که کردین و اطلاعاتی که شما در اختیار دیگران گذاشتید و راه گشا بودین براشون و برامون و تلاشی که کردین با توجه به اون پشتکارتون بذاره به این راحتی ها امتحانتون خراب بشهRolleyes
در کل fail شدت هم قبوله
SmileSmile
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، attari ، sami-atkins ، یاشار و ماری ، kasrafo
سلام، و ممنون بابت پستای مفیدی که میذارین،منم بالاخره ویزامو گرفتم،عمومی خوندم و خیلی‌ راجع به اومدن و نیومدن دو دلم هستم،می‌خواستم نظر شمارو بپرسم،زیاد امیدی به اینکه بتونم اونجا وارد پزشکی‌ بشم ندارم،می‌خواستم بدونم واقعا کار دیگیی‌ برا پزشک عمومی اونجا هست،سطح انتظارم خیلی‌ بالا نیست،یه چیزی در حد بخور نامیر،کار تحقیقاتی‌ ندارم و با پول کمی‌ هم دارم میام،حاضرم از کالج هم یه چیزی شروع کنم،فقط نمی‌دونم چیو چجورو باید شروع کرد،خیلی‌ ممنون میشم بتونم از راهنمییهاتون استفاده کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری
(2014-07-29 ساعت 03:02)attari نوشته:  سلام، و ممنون بابت پستای مفیدی که میذارین،منم بالاخره ویزامو گرفتم،عمومی خوندم و خیلی‌ راجع به اومدن و نیومدن دو دلم هستم،می‌خواستم نظر شمارو بپرسم،زیاد امیدی به اینکه بتونم اونجا وارد پزشکی‌ بشم ندارم،می‌خواستم بدونم واقعا کار دیگیی‌ برا پزشک عمومی اونجا هست،سطح انتظارم خیلی‌ بالا نیست،یه چیزی در حد بخور نامیر،کار تحقیقاتی‌ ندارم و با پول کمی‌ هم دارم میام،حاضرم از کالج هم یه چیزی شروع کنم،فقط نمی‌دونم چیو چجورو باید شروع کرد،خیلی‌ ممنون میشم بتونم از راهنمییهاتون استفاده کنم

سلام دوست و همکار عزیز. چندتا نکته را بهت بگم:
1-واسه پزشکی خوندن یا ایران یا آمریکا و به هیچ جای دیگه ی دنیا هم فکر نکن. خب معلومه که بین اون دو گزینه آمریکا بهتره و صد البته زحمتشم صد چندانه
2-اونا چیزی به اسم پزشک عمومی ندارن. یعنی همه تخصصن. واسه ورود به دوره ی تخصص هم که خودت میدونی باید 4 مرحله امتحان را پاس کنی.

3-برای پزشک عمومی کارای دیگه ای که بتونه بکنه تا جاییکه من اطلاع دارم یکی در زمینه ی تحقیقات و ایناس که خب رزومه ی قوی تحقیقاتی میخاد که باز ندارین شما اینو. و دوم اینکه کارایی هست بعنوان دستیار پزشک که اونم باید واسش حدود دو سال در آمریکا برید کلاس و مدرکشو بگیرید که هم وقت میبره و هم هزینه. ....واقعیتش کار دیگه ای من سراغ ندارم. مگه اینکه دوران طلایی هفت ساااااااااال درس خوندنمونو فراموش کنیم و در نظر بگیریم یه آدم دیپلمه هستیم و مثل بقیه ی مردم عادی دنبال کار بگردیم Sad

4-و آیا چرا شما امیدی به اینکه بتونید اونجا وارد پزشکی بشید ندارید؟؟؟ چرا عایا؟؟؟؟ Big Grin هنوز تلاش نکرده چرا ناامید شدید؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: attari ، manamilad ، mhr.714 ، sami-atkins ، یاشار و ماری ، kasrafo
آقا خداییش این تاپیک خیلی غیرفعاله. من این مورد قبیح را به مدیران گزارش خواهم داد. Big Grin
یه فروم ایرانی فعال در زمینه ی usmle به من نشون بدین که برم اونجا آخه!Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: attari ، manamilad ، یاشار و ماری ، kasrafo
(2014-07-29 ساعت 23:35)jojo_hami نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 03:02)attari نوشته:  سلام، و ممنون بابت پستای مفیدی که میذارین،منم بالاخره ویزامو گرفتم،عمومی خوندم و خیلی‌ راجع به اومدن و نیومدن دو دلم هستم،می‌خواستم نظر شمارو بپرسم،زیاد امیدی به اینکه بتونم اونجا وارد پزشکی‌ بشم ندارم،می‌خواستم بدونم واقعا کار دیگیی‌ برا پزشک عمومی اونجا هست،سطح انتظارم خیلی‌ بالا نیست،یه چیزی در حد بخور نامیر،کار تحقیقاتی‌ ندارم و با پول کمی‌ هم دارم میام،حاضرم از کالج هم یه چیزی شروع کنم،فقط نمی‌دونم چیو چجورو باید شروع کرد،خیلی‌ ممنون میشم بتونم از راهنمییهاتون استفاده کنم

1-واسه پزشکی خوندن یا ایران یا آمریکا و به هیچ جای دیگه ی دنیا هم فکر نکن. خب معلومه که بین اون دو گزینه آمریکا بهتره و صد البته زحمتشم صد چندانه
2-اونا چیزی به اسم پزشک عمومی ندارن. یعنی همه تخصصن. واسه ورود به دوره ی تخصص هم که خودت میدونی باید 4 مرحله امتحان را پاس کنی.

3-برای پزشک عمومی کارای دیگه ای که بتونه بکنه تا جاییکه من اطلاع دارم یکی در زمینه ی تحقیقات و ایناس که خب رزومه ی قوی تحقیقاتی میخاد که باز ندارین شما اینو. و دوم اینکه کارایی هست بعنوان دستیار پزشک که اونم باید واسش حدود دو سال در آمریکا برید کلاس و مدرکشو بگیرید که هم وقت میبره و هم هزینه. ....واقعیتش کار دیگه ای من سراغ ندارم. مگه اینکه دوران طلایی هفت ساااااااااال درس خوندنمونو فراموش کنیم و در نظر بگیریم یه آدم دیپلمه هستیم و مثل بقیه ی مردم عادی دنبال کار بگردیم Sad

4-و آیا چرا شما امیدی به اینکه بتونید اونجا وارد پزشکی بشید ندارید؟؟؟ چرا عایا؟؟؟؟ Big Grin هنوز تلاش نکرده چرا ناامید شدید؟؟؟
خوب برا اینکه دیدم از همکلاسیهام چند نفر چند ساله برا usmle دارن درس میخونن و هنوز نتونستن وارد جایی‌ بشن،بماند که همه با ویزای سرمایه‌ گذاری رفتن و مثل من فکر خرج مخارج اونجا رو هم ندران،ممنون از جوابتون،گرچه واقعا نه امید کنندست
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، یاشار و ماری ، kasrafo
(2014-07-29 ساعت 23:44)attari نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 23:35)jojo_hami نوشته:  

خوب برا اینکه دیدم از همکلاسیهام چند نفر چند ساله برا usmle دارن درس میخونن و هنوز نتونستن وارد جایی‌ بشن،بماند که همه با ویزای سرمایه‌ گذاری رفتن و مثل من فکر خرج مخارج اونجا رو هم ندران،ممنون از جوابتون،گرچه واقعا نه امید کنندست

وا خب اینکه دلیل نمیشه. منم هرکدوم از دوستامو که دیدم درس خوندن واسه usmle نمرات امتحانشون اونجا خیلیم خوب شده..شما تلاشتون را بکنید. Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: attari ، manamilad ، یاشار و ماری ، kasrafo

http://www.mohajersara.com/thread-3382.html
پاسخ
تشکر کنندگان: attari ، یاشار و ماری
خیلی خراب کردم
ارادتمند
یاشار و ماری
به امید موفقیت.... چشم به راه نتیجه ی زحمتتان هستیم تا ماراهم امیدوار کنید
2013AS3xxx- ابوظبی
پاسخ
(2014-08-01 ساعت 22:26)kasrafo نوشته:  
خیلی خراب کردم
ارادتمند
یاشار و ماری
به امید موفقیت.... چشم به راه نتیجه ی زحمتتان هستیم تا ماراهم امیدوار کنید

سلام بر آقا کسرا. بسیار خرسندم که غیر از خودم موجودات زنده ی دیگری را نیز در این تاپیک رویت کردمBig Grin
آقا شما استپ 1 را هنوز ندادین؟ دادین؟؟..داری براش میخونین؟؟؟ اگه میشه کلا یه توضیحاتی بفرمایین. ممنووووونSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhr.714 ، sina454 ، یاشار و ماری ، kasrafo
خیلی خراب کردم
ارادتمند
یاشار و ماری

سلام به دوست عزیز

من خیلی از پست های قبلی یاشار و ماری استفاده کردم خیلی تعجب کردم این پست رو دیدم ایا خودتون هستید من فکر کردم قبلا امتحان دادید و الان مشغول هستید اگر اشتباه میکنم بگید اگر نه برای امتحانتان ارزوی بهترین نمره رو دارم که خیلی به گردن همه ما حق دارید شاد و موفق باشید
پاسخ
خوب امتحان رو خراب کردم
اصلاً نمی خواستم بیام پست بذارم. چون کسی که امتحان رو خراب کرده حتماً مسیر اشتباه رفته. ولی یواش یواش دارم فکر می کنم بیام یه چیزی بنویسم اینجا.
بذارین یه کم جمع و جور بشم می یام می گم چطور شد که این طور شد
ارادتمند
یاشار دپرس و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، fariba_a ، attari ، sara66 ، lighter ، Farhad23 ، kasrafo ، الدورادو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان