کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
با سلام به همه دوستان
مهر و امضای دانشگاه ماکلا ریاست و معاون اموزشی همه تغیرکرده باتوجه به اینکه با ecfmg record مطابقت نداره از چه طریقی میشه اطلاعات جدیدرابرایشان فرستاد که مشکلی برای تایید مدارک پیش نیاد ممنون میشم ۰ایا اگر با مدارکم نامه رسمی دانشگاه و توضیح بفرستم کافیه یا ایمیل از طرف دانشگاه اگر کسی در این مورد اطلاعات داره وبهترین راه حل را میدونه یه دنیا ممنون میشم اگرجواب بدهد که زمان امتحان رااز دست ندهم
شادوموفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: NEURON
(2014-04-13 ساعت 09:25)Abamos نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:43)sina454 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 09:46)Abamos نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 09:42)sina454 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 01:29)NEURON نوشته:  ۱- بنظرم بنويسىد که اگر بفهمند الکى گفتيد irregular behaviour محسوب مشه.اصلان چرا نگين
۲ clerkship استاجره و intern همون اينترنى خودمون و اما بنظرم اونا ميدونن که سيستم اموزشى ما اينترنى قبل مدرکمونه بر خلاف اونا که رزيدنت سال اول رو اينترن مي گنى
سلام
من دیشب با کلی سرگیجه ثبت نام کردم اگر در مدارکتان قید شده مهمان بودید باید در ثبت نام قید کنید
من برای اینکه وضعیت شما را داشتم دوره انترنی و استاجری رامهمان بودم همه را وارد کردم که داستانی بود برای خودش یعنی غول ثبت نام همینه
تاریخ ها را هم داشته باش که باید قید بشه اسم بیمارستان واستادها...
1حالا سوال من اینه که فرم های 345و344و187 باید دستی پر بشه یا تایپ بشه ممنون میشم اگه کسی میدونه زودتر جواب بدهد تاقبل از تایید امضا درستش بکنم
واگر باید تایپ کرد چطوری و با چه برنامه ای/؟

من كه سه سال پيش دستى پر كردم هيچ مشكلى هم نيست
راستی فرم ۱۸۶ را چه مقامی در دانشگاه سراسری باید امضا کنه?ممنون میشم اگر بگید برای شما چه مقامی امضا کرد که تایید شدید چون دانشگاه من ادرسش عوض شده و مطابق با ادرس ثبت نام نبود مشکلی پیش نمیاید?بهتره که سایت رسمی دانشگاه را قید کنم'?با تشکر از همه دوستان که سریع جواب میدهند'

معاون آموزشى ( dean) دانشكده پزشكى امضا ميكنند و seal مى كنند
ممنون که جواب سوال های من رازود میدهی دانشگاه ما میگه ریاست کل دانشگاه مکاتبه وتایید وامضا میکنه deanرانمیدونم چکارکنم شایدهم چون روتینشان ازقبل این بوده انشالله که مشکلی پیش نمیاید۰بازم تشکرمیکنم
شادوموفق باشی
پاسخ
(2014-04-13 ساعت 11:38)sina454 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 09:25)Abamos نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:43)sina454 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 09:46)Abamos نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 09:42)sina454 نوشته:  سلام
من دیشب با کلی سرگیجه ثبت نام کردم اگر در مدارکتان قید شده مهمان بودید باید در ثبت نام قید کنید
من برای اینکه وضعیت شما را داشتم دوره انترنی و استاجری رامهمان بودم همه را وارد کردم که داستانی بود برای خودش یعنی غول ثبت نام همینه
تاریخ ها را هم داشته باش که باید قید بشه اسم بیمارستان واستادها...
1حالا سوال من اینه که فرم های 345و344و187 باید دستی پر بشه یا تایپ بشه ممنون میشم اگه کسی میدونه زودتر جواب بدهد تاقبل از تایید امضا درستش بکنم
واگر باید تایپ کرد چطوری و با چه برنامه ای/؟

من كه سه سال پيش دستى پر كردم هيچ مشكلى هم نيست
راستی فرم ۱۸۶ را چه مقامی در دانشگاه سراسری باید امضا کنه?ممنون میشم اگر بگید برای شما چه مقامی امضا کرد که تایید شدید چون دانشگاه من ادرسش عوض شده و مطابق با ادرس ثبت نام نبود مشکلی پیش نمیاید?بهتره که سایت رسمی دانشگاه را قید کنم'?با تشکر از همه دوستان که سریع جواب میدهند'

معاون آموزشى ( dean) دانشكده پزشكى امضا ميكنند و seal مى كنند
ممنون که جواب سوال های من رازود میدهی دانشگاه ما میگه ریاست کل دانشگاه مکاتبه وتایید وامضا میکنه deanرانمیدونم چکارکنم شایدهم چون روتینشان ازقبل این بوده انشالله که مشکلی پیش نمیاید۰بازم تشکرمیکنم
شادوموفق باشی

خواهش ميكنم،
اگر روتين دانشگاتون اينه كه همين كارو انجام بده و مطمئنا مشكلى پيش نميادو با توجه مهاجرت زياد پزشكان و مكاتبات دانشگاهها با ecfmg از همه دانشگاهها نمونه امضا دارندWink
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
(2013-05-12 ساعت 17:37)lingni نوشته:  
(2011-12-13 ساعت 22:32)cmbt نوشته:  
(2011-12-13 ساعت 21:35)یاشار و ماری نوشته:  سلام به همگی.
یکی دو تا نکته.
1- رامین جان دستت درد نکنه داداش. ما خیلی مخلصیم.
2- CMBT خان سلام. من دقیقاً نمی دونم اون شماره ای رو که می گی چیه ولی بعید می دونم مال آمریکا اینطوری باشه. ECFMG در مراحل اولیه یه ID به
یاشار و ماری
سلام یاشار خان.من cmbtخانوم هستم .Smileهمانطور که گفتم من از ثبت نام برای USMLEچیزی نمیدونم .من به جای اقدام از طریق OASISاز طریق PCRCاقدام کردم چون می‌خواستم امتحان‌های کانادا را بدم.کانادا به من گفت که مدارک من را برایECFMG میفرستند و وقتی‌ ECFMG Numberگرفتم می‌تونم امتحانهای کانادا را بدم.(ECFMGرفرنس است ،تا جاییکه من میدونم برای آمریکا،کانادا و استرالیا)حق با شماست این مراحل کمی‌ طولانی‌ است من آخرش را گفتم.وگرنه اول یک سری مدرک فرستادم برای کانادا اونا هم فرستادند برای ECFMG،بدECFMG از دنشگاه استعلام کرد ولی‌ جواب دانشگاه را من خودم رفتم گرفتم و با پست سفارشی پست کردم که کمتر طول کشید.راستش منظور من از بیان اینها این است که بگم دوستان میتونند مراحل تایید مدارک را بدون اینکه در امتحانUSMLE ثبت نام کنند هم انجام بدهند و تا ایران هستند خودشون پیگیر باشند که دانشگاه جواب را بدهد.
با آرزوی موفقیت تمام شما دوستان در امتحاناتUSMLE .امیدوارم همتون 99 بیارینBig Grin

من فکر می کنم حق با ایشونه (خانم cmbt) چون تو فرم 344 یک قست هست که نوشته:

If you are not currently applying for an examination, you may submit your medical education credentials and associated forms and documents, but you should not include an IWA Document Submission Form (Form 187).

بنابراین کسانی هستند که هنوز نمی خوان امتحان بدن ولی دارن کاراشونو می کنن و تأییدیه میگیرن.

لطفاً اگر کسی تجربه ای داره راهنمایی کنید.
متشکرم.

دوست عزیز سلام . می بینم که کسی جواب سوال شما را نداده است لطفا اگر اطلاعاتی دریافت کردید مرا هم در جریان بگذاریدو جون من هم نمی خواهم در رشته پزشکی ادامه دهم ولی لازم است که مدرکم را تایید کنم. هنوز هم مطمئن نیستم که باید فرم 187 را پ کنم یا نه.
پاسخ
سلام به دوستان مهاجرسرایی
اگر روی پاکت ارسالی از طرف دانشگاه شماره ecfmg id ونام قید بشه مشگلی پیش نمی اید اگر کسی این کار را کرده ممنون میشم اگر جواب بدهد چون یک کم نگرانم کرده که تایید نشه البته پاکت مهروموم شده و از طرف ادرس دانشگاه فرستاده شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 12:53)مریم361 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 17:37)lingni نوشته:  
(2011-12-13 ساعت 22:32)cmbt نوشته:  
(2011-12-13 ساعت 21:35)یاشار و ماری نوشته:  سلام به همگی.
یکی دو تا نکته.
1- رامین جان دستت درد نکنه داداش. ما خیلی مخلصیم.
2- CMBT خان سلام. من دقیقاً نمی دونم اون شماره ای رو که می گی چیه ولی بعید می دونم مال آمریکا اینطوری باشه. ECFMG در مراحل اولیه یه ID به
یاشار و ماری
سلام یاشار خان.من cmbtخانوم هستم .Smileهمانطور که گفتم من از ثبت نام برای USMLEچیزی نمیدونم .من به جای اقدام از طریق OASISاز طریق PCRCاقدام کردم چون می‌خواستم امتحان‌های کانادا را بدم.کانادا به من گفت که مدارک من را برایECFMG میفرستند و وقتی‌ ECFMG Numberگرفتم می‌تونم امتحانهای کانادا را بدم.(ECFMGرفرنس است ،تا جاییکه من میدونم برای آمریکا،کانادا و استرالیا)حق با شماست این مراحل کمی‌ طولانی‌ است من آخرش را گفتم.وگرنه اول یک سری مدرک فرستادم برای کانادا اونا هم فرستادند برای ECFMG،بدECFMG از دنشگاه استعلام کرد ولی‌ جواب دانشگاه را من خودم رفتم گرفتم و با پست سفارشی پست کردم که کمتر طول کشید.راستش منظور من از بیان اینها این است که بگم دوستان میتونند مراحل تایید مدارک را بدون اینکه در امتحانUSMLE ثبت نام کنند هم انجام بدهند و تا ایران هستند خودشون پیگیر باشند که دانشگاه جواب را بدهد.
با آرزوی موفقیت تمام شما دوستان در امتحاناتUSMLE .امیدوارم همتون 99 بیارینBig Grin

من فکر می کنم حق با ایشونه (خانم cmbt) چون تو فرم 344 یک قست هست که نوشته:

If you are not currently applying for an examination, you may submit your medical education credentials and associated forms and documents, but you should not include an IWA Document Submission Form (Form 187).

بنابراین کسانی هستند که هنوز نمی خوان امتحان بدن ولی دارن کاراشونو می کنن و تأییدیه میگیرن.

لطفاً اگر کسی تجربه ای داره راهنمایی کنید.
متشکرم.

دوست عزیز سلام . می بینم که کسی جواب سوال شما را نداده است لطفا اگر اطلاعاتی دریافت کردید مرا هم در جریان بگذاریدو جون من هم نمی خواهم در رشته پزشکی ادامه دهم ولی لازم است که مدرکم را تایید کنم. هنوز هم مطمئن نیستم که باید فرم 187 را پ کنم یا نه.
سلام
فرم ۱۸۷ فقط وقتی باید فرستاده بشود که امتحان میخواهید بدهید
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان
نزدیک به 2 سال میشه که فارغ التحصیل شدم و 1 ماهه که طرحم تمام شده میخوام برای امتحان usmle شروع به خوندن کنم ولی نمیدونم اول step 1 را بدم یاstep2 اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-17 ساعت 16:39)monasln نوشته:  با سلام به همه دوستان
نزدیک به 2 سال میشه که فارغ التحصیل شدم و 1 ماهه که طرحم تمام شده میخوام برای امتحان usmle شروع به خوندن کنم ولی نمیدونم اول step 1 را بدم یاstep2 اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

از نظر من استپ ١ ، من خودم اول براى استپ ٢ ميخوندم چون تو دوره رزيدنسى بودم فكر ميكردم كار درستيه ولى الان كه استپ ١ رو شروع كردم ديدم اونموقع اشتباه فكر ميكردم...
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: monasln ، NEURON
(2014-04-17 ساعت 16:39)monasln نوشته:  با سلام به همه دوستان

به نظر مى رسه اول قورباغه رو قورت دادن بهتره
هرچى باشه استپ ۱ برا ما کمى سختتره
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: monasln ، jojo_hami
با سلام و خسته نباشید.
. وقتی اسم دانشگاهمو تو IMED سرچ میکنم پیدا نمیکنه. در واقع 9 تا دانشگاه آزاد رو بیشتر تو لیستش نداره. یعنی بقیه دانشگاه آزادیا مدرکشون تو ECFMG تایید نمیشه ؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام
دوستان حالا نمرات اين واحد هاي مهماني رو كه جدا به ما ندادن كه ترجمه كنيم،از كجا بايد گيرش بياريم؟بايد باز واسه اين نمره ها اجازه ترجمه بگيريم؟وزارت جدا اجازه ميده؟ممنون كه راهنمايي ميكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
اگه كسي مهمان شده باشه و تو ريز نمراتش هم اومده باشه،طبق دستورecfmg بايد چطور ريز نمرات مهمانيمون رو بگيريم؟بايد واسش مجددأ اجازه ترجمه گرفت؟دانشگاه ميزبان اين نمرات رو به ما ميده؟
با تشكر
پاسخ
(2014-05-20 ساعت 04:05)ehsan320 نوشته:  سلام دوستان،
اگه كسي مهمان شده باشه و تو ريز نمراتش هم اومده باشه،طبق دستورecfmg بايد چطور ريز نمرات مهمانيمون رو بگيريم؟بايد واسش مجددأ اجازه ترجمه گرفت؟دانشگاه ميزبان اين نمرات رو به ما ميده؟
با تشكر

سلام دوست عزیز
وضعیت ما درست مثل شما بود با توجه به اینکه از این انجمن استفاده های زیادی برای مراحل ثبت نام کرده ام وظیفه خودم میدانم که بعد از گرفتن تایید نهایی از. Ecfmg تجربیات خودم را به طور کامل در اختیار دوستان قرار بدهم
در جواب سوال شما به اختصار پاسخ میدهم
اگر در مدارک شما قید شده است که مهمان دانشگاه دیگری بوده اید اولبن اقدام این است که چک کنید که در لیست دانشگاه های مورد قبول هست یا خیر 'اگر بود مرحله بعدی به دانشگاه مبدا مراجعه میکنید تا نمرات و لیست واحدهای شما در مهمانی به شما فتو یش را بدهند و جداگانه ترجمه که البته وزارت خارجه تاییدش لازم نیست انجام دهید در همان ۳ نسخه که با ۲ نسخه اصلی مدارکتان باید ارسال شود نکته بعدی از مسولی که فرم ۱۸۶ شما را تایید کرده بخواهید نامه ای رسمی به ecfmg با مدارکتان با مهر و امضا در سربرگ دانشگاه تان تایید مهمانی شما را بکند
که البته من پیشنویس این نامه را برایتان بعدا در اینجا میگذارم
تمامی مدارک و نمرات مهمانی را اگر بتوانید از دانشگاه مهمان بگیرید که معمولا نمیدهند اگر هم دانشگاه مبدا ریز نمرات مهمانی را نداد سمج بشوید اصلا ارزشش را دارد که بوسیله درخواست از وزارت خانه نامه به دانشگاه مبدا صدور مجوز دیگری برای گرفتن این ریز نمرات داشته باشید چونecfmg. بسیار موشکافی میکند ودر لیست خودشان هم شماره ۱۹ تاکید شده مدارک ترانسفر مهمانی را میخواهند
توضیحات کامل تر را بعد از تایید مدارک نهایی میدهم
موفق باشید
پاسخ
26. What are transfer credits? Transfer credits are credits earned for a course taken at one institution (such as a medical school) that are accepted by another medical school toward meeting its degree requirements. For example, a student attends a medical school for one year and earns credits for 12 courses. The student transfers to another medical school, which accepts the credits for those 12 courses toward meeting its degree requirements. The credits for those 12 courses are then referred to as transfer credits
پاسخ
27. I transferred credits from one medical school to the medical school that awarded my medical degree. I earned these credits prior to January 1, 2008. Must I document these credits when I apply to ECFMG for examination? Yes. All applicants who have transferred credits to the medical school that awarded or will award their medical degree must document these credits when they apply to ECFMG for examination, regardless of when the credits were earned. To document these credits, you must send to ECFMG two photocopies of an offi cial transcript issued by the medical school or institution at which the course was taken. For instructions, see Transfer Credits on page 44 and Provision of Credentials and Translations on page 45. 28. How will I know if ECFMG has received verifi cation of my medical diploma and transcript from my medical school? ECFMG will notify you when it sends the request for verifi cation of your medical education credentials to your medical school. After ECFMG receives the verifi cation of your diploma and/or your fi nal medical school transcript from your medical school and evaluates it, ECFMG will send you another notifi cation. You can check the status of your medical education credentials using OASIS (see page v). See Verifi cation of Credentials on page 49
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان