موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-01 ساعت 00:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-01 ساعت 02:04 توسط mhr.714.)
reza 1390 به امید خدا امسال تلاش هاتون به نتیحه برسه
میشه بگید شما چه جوری در رفت وامد به ایران هستین , چون اینا که خیلی گیر میدن که باید هر چه زودتر در امریکا مستقر بشید و متاسفانه این پروسه هم زمان بره و بیشتر افرادی که می شناسم حداقل 3-4 سالی درگیر این پروسه بودن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز وآرزوی سلامتی وموفقیت برای شما
خوشحال شدم که هنوز این گوشه هنوز متروکه کامل نشده وبعضا همکاران به اون سرکشی می کنن. امشب می خوام کمی در مورد استپ یک صحبت کنم . استپ یک از نظر حجم مطالب از استپ دو بیشتر هست مضاف براینکه مطالب اون علوم پایه هست و برای اکثر افراد بخصوص که از زمان فراغت از تحصیل اونها زمان گذشته باشه یه مقدار شاید مطالبش خشک و مشگل به نظر برسه .بگذارید از تجربه خودم بگم . اول اینکه من اول استپ دو رو دادم به خاطر اینکه :
اولا گفتم این استپ دو راحت تره واگه اینو نتونم پاس کنم ونمره خوبی بگیرم استپ یک رو که دیگه بعیده و به کل از دادن این امتحانات وادامه کار منصرف بشم.
دوم اینکه چون مطالبش بیشتر کلینکیه بهتر از عهده اون بر میام .
سوم اینکه احساس کردم از تجربیات حاصله از اون میتونم در استپ یک استفاده کنم .بخصوص که تا حالا هیچ ایده ای در مورد امتحان ومحیط وشرایط اون نداشتم .
بعد از دادن هر دو امتحان فهمیدم که هر کدوم رو که ابتدا بدی از تجربه اون برای امتحان بعدی می تونی استفاده کنی. معمولا نمره افراد توی استپ دو بیشتر از استپ یک می شه . و معلومات هر امتحان می تونه تا حدودی توی امتتحان دیگه کمک کننده باشه . مضاف بر اینکه یک مباحث مشترک هم دارن مثل اپیدمیولوجی و آمار.اما لازمه همین جا یاداوری کنم حتی سوالات استپ یک هم جنبه کلینیکی داره و بیشتر اون بخشهای سوال می شه که از جنبه بالینی اهمیت دارن.اینو هم اضافه کنم که وقتی هر امتحان ویا مرحله از این مسیر رو طی میکنم می فهمم که واقعا اون چیزهای رو که از ادم انتظار دارن بایستی بلد باشی تا بتونی در موقعیتی که بعدا تو اون قرار میگیری ویا در نهایت به اون می رسی موفق باشی . در واقع تمام انتظاراتی که از ادم دارن کاملا حساب شده و کاربردی هست . بگذارید یک مثال براتون بزنم . برای امتحان کلینیکال استپ دو (یک شب مفصل در مورد اون توضیح می دم ) شما بعد از اینکه مریض رو دیدین و شرح حال گرفتین ده دقیقه وقت دارین تا شرح حال و تشخیص افتراقیها و بررسیهای کلینیکی رو تایپ کنین . این زمان کوتاهه وباید سرعت تایپتون آنقدر خوب باشه که از عهده این کار بر بیاین . اگه نتونین این کار رو بکنین بعداکه وارد دوره رزیدنتی شدین برای تایپ پرونده بیمارهاتون دچار مشگل می شنین بنابراین این امتحان اگرچه سخت به نظر می رسه ولی از عهده بر امدن از اون لازمه شروع رزیدنتی هستش. خلاصه اینکه فکر می کنم یه حساب و کتابهای برای خودشون دارن .البته همه این روندها به همین گل و بلبلی که تعریف می کنم نیست و یه جاهای هم واقعا حق کشی و رانت و….. وجود داره که به مناسبت در موردش خواهم نوشت .
منابعی که من استفاده کردم همون لکچر نوتهای کاپلان بود. البته باید یادآوری کنم که بدون دی وی دی هاش امکان نداشت هیچی بفهمم. خیلی مدرسهای خوبی داشت و من بازم فهمیدم که اساتید ما بخصوص بیوشیمی اصلا خودشون کاملا گیج بودن وفقط چند تا فرمول رو حفظ وبدون اطلاع از اهمیت کلینیکی انها رو ارایه می دادن. این دی وی دی های که من داشتم مال سال ۲۰۱۳ بود و واقعا محشر بودن . بیوشیمی اون بی نظیر بود واون مدرس اصلا معلوم بود بیوشیمی توی خون ورگش رخنه کرده بخصوص وقتی مبحاث جنتیک رو توضیح می داد ومن برای اول بار اعتراف می کنم که یه چیزهای رو یادگرفتم که تا حالا نمی دونستم. فیزیولوجی وهمچنین اناتومی بخصوص نرواناتومی هم عالی بود. مباحث دیگه هم مثل میکروب و ویروس وایمنولوجی پاتولوجی هم خوب بودن. توصیه می کنم دی وی دیها رو ببینید و با کتاب هم مچ کنین .هم زمان تستهای یو ورد رو هم بزنین.
اگه هنوز هیچ امتحانی رو ندادین پیشنهاد می کنم بلافاصله بعد از استپ دو کتبی استپ دو کلینیکال رو هم بدین چون اطلاعات تیوری که بلدین توی امتحان دو کلینیکال کمکتون می کنه .البته بعدا مفصل توضیح می دم که خیلی فرقی هم نداره ولی در شرایط ایده ال اینجوری بهتره.
دیگه در مورد استپ یک چیزی به ذهنم نمی رسه جز اینکه مطالبش فراره و سعی کنین اونو خیلی تکرار کنین. برای وقت سر امتحان کم نمی یارین چون سوالات وجوابها مشخص تر از استپ یک هست . نمره من در استپ یک مثل استپ دو شد حدود ۲۳۰.
امیدوارم دوست عزیز جوجو آقا یا خانم جوجو راضی شده باشن .
تا یک فرصت دیگه خدانگهدار
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنووووون آقا رضای عزیز. من خانم جوجو هستم. آخه جوجو که آقا نمیشه که !!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-08 ساعت 19:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-21 ساعت 21:59 توسط jojo_hami.)
سلام دوستان. برای ثبت نام usmle دیگه فرم 187 وجود نداره. گفتم برای آیندگان.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
فرم ۳۲۷ از ecfmgبه دانشگاه من ۶ ماه پیش فرستاده شده ولی هنوز بدستشان نرسیده میخواستم از طریق dhl or fedxبفرستم با هزینه خودم ولی با تماس با این شرکت ها میگن تحریم هستیم از دوستانی که در این رابطه منو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه همکاران
چقدر اینجا سوت وکور شده. من این مدت خیلی مشغول بودم ولی تا دو هفته دیگه با باری از کوله بار مصاحبه و...... بر میگردم و جواب همه سوالات رو میدم .
موفق باشین والتماس دعا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من عضو جدید هستم، الان در مرحله ثبت نام برای استپ ۱ ام. میخواستم بپرسم الان برای ثبت نام دیگه فرم ۳۴۴ و ۱۸۷ وجود نداره؟ چون من خیلی تو سایت ECFMG رو گشتم و کلیام توی گوگل رو، ولی ندیدم جایی. خواستم مطمئن بشم. مرسی... کسی تجربهای داره؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه همکاران عزیز امیدوارم که در هر مرحله که هستین سرحال و با انگیزه مشغول باشین .
امشب می خوام یه کلیاتی از انتخاب رشته و اپلای کردن بنویسم.
بعد ازاینکه شما امتحانهای استپ ۱و۲ رو دادین و نتیجه آنها مشخص شد که آنها رو پاس کردین - معمولا نتیجه استپ یک ودو بین ۳-۴ هفته مشخص می شه ولی استپ دو کلینکال زمان بیشتری طول می کشه و طبق یک جدول زمان بندی هست که تو سایت یو اس ام ال ای نوشته وبرای هر سال یه کمی متفاوته - دقیقا همون روزی که نتیجه قبولی آخرین امتحان رو می گیرین شما ای سی اف ام جی سرتیفی می شین وبرای شما سرتیفیکشن صادر می شه و به آدرسی که به موسسه می دین ارسال می شه .در جریان اپلای کردن هم خود موسسه این سرتیفیکشن وهم چنین نمرات شما رو برای پروگرامهای که اپلای کردین می فرسته و شما فقط پول ارسال اون رو پرداخت می کنین. این مطلب رو همین جا اشاره کنم که باید تمام مدارکتون کامل باشه تا موسسه سرتیفیکشن شما رو صادر بکنه لذا همه اون فرمهای که لازمه و همچنین ترچمه ریز نمرات و دیپلم دکتری و همچنین نامه های که دانشگاه باید به موسسه جواب بده باید کامل باشه اگه هر کدوم از اینها بدست موسسه نرسه این سرتیفیکشن برای شما صادر نخواهد شد .
اما اهمیت این سرتیفیکشن چیه ؟ اهمیتش تو اینه که وقتی شما می خواهید برای انتخاب رشته ها اپلای کنین بعضی از پروگرامها شرطشون اینه که شما حتما سرتیفیکشن رو داشته باشین که در این صورت اگه شما در زمان اپلای سرتیفیکشن رو به هر دلیلی نداشته باشین پروگرام پرونده شما رو اصلا نگاه نمی کنه . البته همه پروگرامها اینطوری نیستن بعضی ها فقط نمره استپ یک ودو رو می خوان بعضی ها هم می خوان که شما حتما سرتیفیکت شده باشین. همینجا اینو اضافه کنم که یه جوری زمان بندی کنین که بتونین حداکثر توی اوایل اکتبر جواب همه امتحانات ودر نتیجه سرتیفیکشنتون رو گرفته باشین چرا که معمولا بعد از اکتبر اپلای کردن برای پروگرامها شاید خیلی شانس گرفتن مصاحبه نداشته باشه. مضاف بر اینکه اکثر پروگرامها وقتی به تعداد کافی مصاحبه دعوت کردن دیگه به سایر اپلیکشن ها اصلا نگاه هم نمی کنن . بنابراین هر چه زود تر اپلای کنین بهتره.در شرایط ایده ال اگه ۱۵ سپتامبر که سایت ایرس برای اپلای کردن باز می شه ؛ سرتیفیکشن دستتون باشه با خیال راحت می تونین اپلای کنین وطبیعتا بیشترین شانس رو دارین .
اما اپلای کردن :
یک یا دو ماه (در هر سال متفاوته ) قبل از ۱۵ سپتامبر شما می تونین ایرس توکن رو از سایت ای سی اف ام جی بگیرین و در سایت مای ایرس وارد ایرس بشین . اما این ایرس چی هست ؟ ایرس در واقع جایه که شما همه مدارک مورد نیاز برای اپلای کردن هر رشته از رزیدنتی رو وارد اون می کنین و پروگرامها از طریق این سایت مدارک شما رو دریافت می کنن. در واقع ایرس رابط بین شما و پروگرامهاست . ارسال هر گونه مدرکی خارج از این سیستم به پروگرامها خلاف هست و مثلا شما نمی تونین ریز نمرات ویا توصیه نامه ها تون رو با پست یا فاکس یا ای میل یا دستی ببرین و به یک پروگرام بدین . این کار رو ایرس برای شما انجام می ده . مدارکی که باید وارد ای رس کنین عبارت است از :
مشخصات خودتون ویکسری اطلاعات
توصیه نامه ها ( وارد کردن اینها خیلی مفصله شاید از حوصله الان خارج باشه ولی اشاره میکنم که باید توی ا یرس اول اونو تعریف کنین وبعد توی یه سایت دیگه اون رو اپلود بکنین البته خیلی ریزه کاری داره و یک مبحث جدا باید به اون اختصاص بدم )
دین لتر (اینم خیلی دنگ وفنگ داره)
عکس
پرسونال استیت منت ( این در واقع یه توضیحی برای اینکه مثلا شما اگه رشته داخلی اپلای کردین چرا به اون علاقمند هستین و چرا اون رو اپلای کردین . طبیعی که اگه مثلا برای سه تا رشته دارین اپلای می کنین باید سه تا پرسونال استیت منت جدا داشته باشین )
ریز نمرات ( این رو هم باید ترجمه رسمی شده و از محل دیگه ای اپلود بکنین )
چیزی که مهمه اینکه : برای اپ لود کردن اینها این فایلها باید حجم مشخص واندازه مشخص داشته باشن تا قابل اپ لود کردن باشه. اینجاست که آگاهی از نرم افزار فتوشاپ خیلی کمک می کنه و می تونین سایز وحجم آنها رو تعقیر بدین . دیگه اینکه برای هر کدوم از اینها فرمتهای توی گوگل می تونین سرچ کنین و مدلهاشو ببینین و از قبل آماده کنین . فراهم کردن همه آنها خیلی زمانبره و بهتره بتدریج آنها رو آماده کنین تا در زمان نیاز بتونین استفاده کنین .دیگه اینکه یو تیوب هم ویدیوهای خوبی برای روش اپلیکیشن و روش کار در ای رس داره که برای من خیلی مفید بود .
خوب تا اینجا رسیدیم که همه این مدارک رو وارد ایرس کردیم. همونطور که گفتم اگه این کارها رو بتونین قبل از ۱۵ سپتامبر انجام بدین ایده اله . اینو هم اضافه کنم که بین زمانی که شما این مدارک رو اپلود می کنین تا زمانی که برای پروگرامها قابل مشاهده و دان لود باشه یه زمانی طول می کشه خود سایت نوشته مثلا بین ۲ روز تا ۲ هفته . البته این زمان به این موضوع خیلی بستگی داره که شما کی این مدارک رو اپلود کنین . مثلا اوایل سپتامبر که همه مشغول اپلود کردن هستن این زمان طولانی تره ولی مثلا توی اخرهای اکتبر که اکثرا اپلودکردن این پروسه زود تر انجام می شه .بازم ایده ال اینه که شما اوایل اگوست این کارو انجام بدین که تا ۱۵ سپتامبر همه مدارک قابل دان لود برای پروگرامها باشه .
در تاریخ ۱۵ سپتامبر سایت ای رس باز می شه برای اپلای کردن پروگرامها. شما پروگرامها رو می تونین توی همین سایت به تفکیک رشته ویا ایالات سرچ کنین و انتخاب کنین . بر اساس تعداد رشته و محلی که انتخاب می کنین شارج می شنین . دوستی که سوال کرده بود آیا نیاز هست امریکا باشیم برای اپلای کردن باید بگم که نه از همین جا ویا هر جای دنیا شما می تونین این کار رو انجام بدین ولی یادتون باشه از ایران برای پرداخت کردن هزینه های اپلیکشن حتما با فیلتر شکن وارد بشین والا حساب تون در آمریکا بلوک می شه .
بعد از اپلای کردن همه باید فقط دعا کنین که پروگرام یا پروگرامهای شما رو برای مصاحبه دعوت کنن. اگه دعوت بشین از طریق ایمیل متوجه می شین و همچنین اگه ریجگت هم بشین همین طور.
دیگه خسته شدم تا یه شب دیگه همه رو به خدا می سپارم.
التماس دعا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Agha merc damet garm omidvaram moaffagh bashi ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
age ye ruzi forsat kardi dar morede LOR ham tozihati bedi kheili mamnun misham. man tu Americlerkship ozv shodam va ina migan ke LORhai ke midim ghable inke upload beshe control mikonim ta behtarin LOR bara shoma bashe amma az ye tarafam shenidam ke LOR bayad kamelan mahramane bashe ta ye emtiaze + talaghi beshe.