کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
reza 1390 به امید خدا امسال تلاش هاتون به نتیحه برسه

میشه بگید شما چه جوری در رفت وامد به ایران هستین , چون اینا که خیلی گیر میدن که باید هر چه زودتر در امریکا مستقر بشید و متاسفانه این پروسه هم زمان بره و بیشتر افرادی که می شناسم حداقل 3-4 سالی درگیر این پروسه بودن
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، NEURON ، REZA1390 ، taherifar
(2014-10-31 ساعت 11:04)REZA1390 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز بخصوس جو جو و یاشار

امروز یک کمی وقت کردم که بیام ویه چیزهای بنویسم. البته من مثل یاشار عزیز خوش نویس وخوش بیان نیستم و برام سخته بخوبی ایشون وبقیه دوستان توضیح مفصل بدم. امروز سعی می کنم یه توضیحات کلی بدم و دفعات بعد سوالات رو جدا جدا پاسخ بگم.
راستش به نظر من این پروسه یه پروسه زمان بر وطولانی هست و بایستی با برنامه ریزی ودر کمال آرامش انجام بشه . من خودم این پروسه رو در حاشیه زندگیم قرار دادم. حاشیه به این مفهوم من هرگز دست از کارهای معمول وروزانه ام که حدود 10 سال هست شروع کردم بر نداشتم . همچنان مطبم رو می رفتم، اتاق عمل ، بیمارستان، درمانگاه و....... و برای امتحانات از اوقاتی که دست می داد مثل آخر هفته ، شبهای که انکال نبودم ، اگه عملم کنسل می شد وبالاخره یکی از بهترین زمانها زمانی بود که با ماشین توی راه کار و خونه و... بودم . تمام ام پی تری ها و دی وی دی ها رو توی ماشین می دیدم وگوش می دادم.
اینو همه خوب می دونن و من فقط یادآوری می کنم که عاقلانه نیست به هوای بدست آوردن یک چیز شاید عالی آدم یه چیز وموقعیت خوب رو از دست بده و به قول فلاسفه دفع ضرر احتمالی عقلا واجب است. بنابراین من علیرقم اینکه یک تاریخ مصاحبه هم الان دارم ولی هنوز هم چون پوزیشن مطمینی بدست نیاوردم دارم توی ایران به کارم ادامه می دم . تا خدا چی بخواد و قسمتم چی باشه.(خیلی از سوالات در همین صحبتهام جواب داده می شه).
برای منابع درس خوندن تو چند صفحه قبل یه چیزای در مورد استپ دو نوشتم. به نظرم بهترین منبع همین لکچر نوتهای کاپلانه که خیلی خوبه . البته بدون داشتن دی وی دی هاش کاملا به درد نخور به نظر می رسن. کاری که من کردم این بود: اول یه دور دی وی دی ها رو گوش می دادم وبا لکچر نوتها تطبیق می دادم و هر جای که کم داشت رو تکمیل می کردم بصورت حاشیه نویسی و طبق روتین در س خوندنی که داشتم قسمتهای مهم رو علامت گذاری می کردم . یه قسمتهای از دی وی دی های استپ دو خیلی خوب بود مثل داخلی ، جراحی ، زنان که واقعا بی نظیر بود و برای ا ولین بار تازه من یه چیزای از زنان فهمیدم و در ضمن فهمیدم که خیلی از اتندهای ما هم خیلی از مطالب زنان رو نفهمیده بودن وخدا به داد بیمارهای بیچارشون برسه. ولی مبحثهای اطفال اون به نظرم بدرد نخور آمد. دفعات بعدی فقط همین کتابهایی لکچر نوت رو مرور می کردم واگه چیزی رو فراموش کرده بودم مجدد دی وی دی ها رو می دیدم. توی ماشین هم حین رانندگی مرتب مباحث مهم رو می شنیدم.واین باعث می شد که خیلی برام تکرار بشه و ملکه ذهنم بشه.
این دی وی دی ها رو هم از آقای ملت پرست خریدم که خیلی پسر خوبیه و علیرقم اینکه فروشنده هست هیچ وقت من احساس نکردم داره به شکل یه درآمد به این کار نگاه می کنه و شخصیتا ادم راستگو و درستیه. در کنار خوندن هم تست می زدم . توصیه می کنم یه اکانت 6 ماه یا 1 ساله یو ورد رو بخرین و همینطوری که می خونین مطالب رو تست هم بزنین. تستها اصولش یکیه و تکراری هم داره.من نمرم تو استپ 2 حدود 230 بود. بد نیست ولی با توجه به سال فراغت از تحصیل که حدود 15 سال بود شاید اصلا خوب نباشه.
این توضیح رو بدم که نتیجه همه این امتحانات و....... گرفتن یه پوزیشن برای رزیدنتی هست و از آنجای که تا به این هدف نرسیم به هیچ جا نرسیدم بنابراین هیچ یک از اجزا اپلای کردن برای رزیدنتی به تنهای نقش آفرین نیست و برای اپلای کردن شما نیاز به اینها دارین:
1-سرتیفیکشن یو اس ام ال ای : که برای داشتن اون باید تمام امتتحانات رو داده باشن
2-توصیه نامه 3 عدد
3-دین لتر
4-پرسونال استیتمنت
5-مدارکی که همه ماها داریم مثل ریز نمرات و عکس و....
6- مدارکی که بودنشون شاید خیلی موثر باشه مثل : سابقه تحقیق، تجربه کار در آمریکا، و......
7- این یکی یه مدرک نیست ولی به نظرم خیلی مهمه . واون چیزی نیست جز زمان فارغالتحصلی . خیلی از پروگرامها وقتی بیشتر از 10 و بعضا بیشتر از 5 سال از اون گذشته باشه بطور اتوماتیک شما رو ریجیکت می کنن واصلا به بقیه مدارک شما نگاه هم نمی کنن. به این معنی که بلا فاصله یک ای میل براتون می اد که متاسفیم که نمی تونیم برای شما مصاحبه تعیین کنیم. حالا اینجا اگه یه آشنای توی اون پروگرام داشته باشین می تونه این مسیله رو بای پس کنه ومجددا پرونده شما رو فعال کنه و اونو بده خدمت مسول پروگرام و ایشون به همه مدارک شما که شامل نمره و توصیه نامه ها و..... می شه نگاه بکنه وشاید از شما خوشش بیاد. بنابراین کل این پروسه یک پروسه مولتی فاکتوریال هست وبه مسایل زیادی بستگی داره. خیلی از پروگرام ها اشاره ای به تاریخ فراغت از تحصیل نمی کنن ولی در عمل به صورتی که توضیح دادم این مسله بصورت اتوماتیک لحاظ می شه .
خلاصه اینکه هیچ کدوم از ایتمهای یاد شده به تنهای اثر ندارند و در کل همه چیز می تونه تحت تاثیر یک چیز قرار بگیره .
اونچه برای من مسلمه اینه که هیچ چیز نشد نداره در این مورد ولی سطح تلاش برای رسیدن به اون فرق می کنه و البته تا اینکه خواست خدا چی باشه .
دیگه خسته شدم نوبت بعدی در مورد استپ یک مفصل می نویسم .
التماس دعا

به امید خدا امسال تلاش هاتون به نتیحه برسه

میشه بگید شما چه جوری در رفت وامد به ایران هستین , چون اینا که خیلی گیر میدن که باید هر چه زودتر در آمریکا مستقر بشید و متاسفانه این پروسه هم زمان بره و بیشتر افرادی که می شناسم حداقل 3-4 سالی درگیر این پروسه بودن
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، taherifar
Smile 
Vaghean matalebi ke tu in site va belakhas matalebi ke tavassote shoma (yashar va mary) neveshte shode mofide. Kheili be man komak kardid. Madyunetunam omidvaram be hadafet beresi... SmileSmile[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، NEURON ، taherifar
(2014-10-31 ساعت 13:29)jojo_hami نوشته:  
(2014-10-31 ساعت 12:35)NEURON نوشته:  یاشار خان خیلی ممنونم از جواب کاملت-با اجازتون بیانات گو هر بارتونBig Grin رو بطور خلاصه تو همین نقل قول خودتون آوردم برای آیندگان- آرزوی خوشبختی و موفقیت هر چه بیشترتون رو دارم
وحید
کدوم پست؟؟؟؟؟
تو همون پست نقل قول دیگه- تا حد امکان خلاصه کردم جوابش روBig Grin
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، taherifar
سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز وآرزوی سلامتی وموفقیت برای شما
خوشحال شدم که هنوز این گوشه هنوز متروکه کامل نشده وبعضا همکاران به اون سرکشی می کنن. امشب می خوام کمی در مورد استپ یک صحبت کنم . استپ یک از نظر حجم مطالب از استپ دو بیشتر هست مضاف براینکه مطالب اون علوم پایه هست و برای اکثر افراد بخصوص که از زمان فراغت از تحصیل اونها زمان گذشته باشه یه مقدار شاید مطالبش خشک و مشگل به نظر برسه .بگذارید از تجربه خودم بگم . اول اینکه من اول استپ دو رو دادم به خاطر اینکه :
اولا گفتم این استپ دو راحت تره واگه اینو نتونم پاس کنم ونمره خوبی بگیرم استپ یک رو که دیگه بعیده و به کل از دادن این امتحانات وادامه کار منصرف بشم.
دوم اینکه چون مطالبش بیشتر کلینکیه بهتر از عهده اون بر میام .
سوم اینکه احساس کردم از تجربیات حاصله از اون میتونم در استپ یک استفاده کنم .بخصوص که تا حالا هیچ ایده ای در مورد امتحان ومحیط وشرایط اون نداشتم .
بعد از دادن هر دو امتحان فهمیدم که هر کدوم رو که ابتدا بدی از تجربه اون برای امتحان بعدی می تونی استفاده کنی. معمولا نمره افراد توی استپ دو بیشتر از استپ یک می شه . و معلومات هر امتحان می تونه تا حدودی توی امتتحان دیگه کمک کننده باشه . مضاف بر اینکه یک مباحث مشترک هم دارن مثل اپیدمیولوجی و آمار.اما لازمه همین جا یاداوری کنم حتی سوالات استپ یک هم جنبه کلینیکی داره و بیشتر اون بخشهای سوال می شه که از جنبه بالینی اهمیت دارن.اینو هم اضافه کنم که وقتی هر امتحان ویا مرحله از این مسیر رو طی میکنم می فهمم که واقعا اون چیزهای رو که از ادم انتظار دارن بایستی بلد باشی تا بتونی در موقعیتی که بعدا تو اون قرار میگیری ویا در نهایت به اون می رسی موفق باشی . در واقع تمام انتظاراتی که از ادم دارن کاملا حساب شده و کاربردی هست . بگذارید یک مثال براتون بزنم . برای امتحان کلینیکال استپ دو (یک شب مفصل در مورد اون توضیح می دم ) شما بعد از اینکه مریض رو دیدین و شرح حال گرفتین ده دقیقه وقت دارین تا شرح حال و تشخیص افتراقیها و بررسیهای کلینیکی رو تایپ کنین . این زمان کوتاهه وباید سرعت تایپتون آنقدر خوب باشه که از عهده این کار بر بیاین . اگه نتونین این کار رو بکنین بعداکه وارد دوره رزیدنتی شدین برای تایپ پرونده بیمارهاتون دچار مشگل می شنین بنابراین این امتحان اگرچه سخت به نظر می رسه ولی از عهده بر امدن از اون لازمه شروع رزیدنتی هستش. خلاصه اینکه فکر می کنم یه حساب و کتابهای برای خودشون دارن .البته همه این روندها به همین گل و بلبلی که تعریف می کنم نیست و یه جاهای هم واقعا حق کشی و رانت و….. وجود داره که به مناسبت در موردش خواهم نوشت .
منابعی که من استفاده کردم همون لکچر نوتهای کاپلان بود. البته باید یادآوری کنم که بدون دی وی دی هاش امکان نداشت هیچی بفهمم. خیلی مدرسهای خوبی داشت و من بازم فهمیدم که اساتید ما بخصوص بیوشیمی اصلا خودشون کاملا گیج بودن وفقط چند تا فرمول رو حفظ وبدون اطلاع از اهمیت کلینیکی انها رو ارایه می دادن. این دی وی دی های که من داشتم مال سال ۲۰۱۳ بود و واقعا محشر بودن . بیوشیمی اون بی نظیر بود واون مدرس اصلا معلوم بود بیوشیمی توی خون ورگش رخنه کرده بخصوص وقتی مبحاث جنتیک رو توضیح می داد ومن برای اول بار اعتراف می کنم که یه چیزهای رو یادگرفتم که تا حالا نمی دونستم. فیزیولوجی وهمچنین اناتومی بخصوص نرواناتومی هم عالی بود. مباحث دیگه هم مثل میکروب و ویروس وایمنولوجی پاتولوجی هم خوب بودن. توصیه می کنم دی وی دیها رو ببینید و با کتاب هم مچ کنین .هم زمان تستهای یو ورد رو هم بزنین.
اگه هنوز هیچ امتحانی رو ندادین پیشنهاد می کنم بلافاصله بعد از استپ دو کتبی استپ دو کلینیکال رو هم بدین چون اطلاعات تیوری که بلدین توی امتحان دو کلینیکال کمکتون می کنه .البته بعدا مفصل توضیح می دم که خیلی فرقی هم نداره ولی در شرایط ایده ال اینجوری بهتره.
دیگه در مورد استپ یک چیزی به ذهنم نمی رسه جز اینکه مطالبش فراره و سعی کنین اونو خیلی تکرار کنین. برای وقت سر امتحان کم نمی یارین چون سوالات وجوابها مشخص تر از استپ یک هست . نمره من در استپ یک مثل استپ دو شد حدود ۲۳۰.
امیدوارم دوست عزیز جوجو آقا یا خانم جوجو راضی شده باشن .

تا یک فرصت دیگه خدانگهدار
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، mhr.714 ، NEURON ، یاشار و ماری ، kasrafo ، taherifar ، BitaM ، مسكاتي ، shm2013
(2014-11-01 ساعت 01:46)mhr.714 نوشته:  
(2014-10-31 ساعت 11:04)REZA1390 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز بخصوس جو جو و یاشار

امروز یک کمی وقت کردم که بیام ویه چیزهای بنویسم. البته من مثل یاشار عزیز خوش نویس وخوش بیان نیستم و برام سخته بخوبی ایشون وبقیه دوستان توضیح مفصل بدم. امروز سعی می کنم یه توضیحات کلی بدم و دفعات بعد سوالات رو جدا جدا پاسخ بگم.
راستش به نظر من این پروسه یه پروسه زمان بر وطولانی هست و بایستی با برنامه ریزی ودر کمال آرامش انجام بشه . من خودم این پروسه رو در حاشیه زندگیم قرار دادم. حاشیه به این مفهوم من هرگز دست از کارهای معمول وروزانه ام که حدود 10 سال هست شروع کردم بر نداشتم . همچنان مطبم رو می رفتم، اتاق عمل ، بیمارستان، درمانگاه و....... و برای امتحانات از اوقاتی که دست می داد مثل آخر هفته ، شبهای که انکال نبودم ، اگه عملم کنسل می شد وبالاخره یکی از بهترین زمانها زمانی بود که با ماشین توی راه کار و خونه و... بودم . تمام ام پی تری ها و دی وی دی ها رو توی ماشین می دیدم وگوش می دادم.
اینو همه خوب می دونن و من فقط یادآوری می کنم که عاقلانه نیست به هوای بدست آوردن یک چیز شاید عالی آدم یه چیز وموقعیت خوب رو از دست بده و به قول فلاسفه دفع ضرر احتمالی عقلا واجب است. بنابراین من علیرقم اینکه یک تاریخ مصاحبه هم الان دارم ولی هنوز هم چون پوزیشن مطمینی بدست نیاوردم دارم توی ایران به کارم ادامه می دم . تا خدا چی بخواد و قسمتم چی باشه.(خیلی از سوالات در همین صحبتهام جواب داده می شه).
برای منابع درس خوندن تو چند صفحه قبل یه چیزای در مورد استپ دو نوشتم. به نظرم بهترین منبع همین لکچر نوتهای کاپلانه که خیلی خوبه . البته بدون داشتن دی وی دی هاش کاملا به درد نخور به نظر می رسن. کاری که من کردم این بود: اول یه دور دی وی دی ها رو گوش می دادم وبا لکچر نوتها تطبیق می دادم و هر جای که کم داشت رو تکمیل می کردم بصورت حاشیه نویسی و طبق روتین در س خوندنی که داشتم قسمتهای مهم رو علامت گذاری می کردم . یه قسمتهای از دی وی دی های استپ دو خیلی خوب بود مثل داخلی ، جراحی ، زنان که واقعا بی نظیر بود و برای ا ولین بار تازه من یه چیزای از زنان فهمیدم و در ضمن فهمیدم که خیلی از اتندهای ما هم خیلی از مطالب زنان رو نفهمیده بودن وخدا به داد بیمارهای بیچارشون برسه. ولی مبحثهای اطفال اون به نظرم بدرد نخور آمد. دفعات بعدی فقط همین کتابهایی لکچر نوت رو مرور می کردم واگه چیزی رو فراموش کرده بودم مجدد دی وی دی ها رو می دیدم. توی ماشین هم حین رانندگی مرتب مباحث مهم رو می شنیدم.واین باعث می شد که خیلی برام تکرار بشه و ملکه ذهنم بشه.
این دی وی دی ها رو هم از آقای ملت پرست خریدم که خیلی پسر خوبیه و علیرقم اینکه فروشنده هست هیچ وقت من احساس نکردم داره به شکل یه درآمد به این کار نگاه می کنه و شخصیتا ادم راستگو و درستیه. در کنار خوندن هم تست می زدم . توصیه می کنم یه اکانت 6 ماه یا 1 ساله یو ورد رو بخرین و همینطوری که می خونین مطالب رو تست هم بزنین. تستها اصولش یکیه و تکراری هم داره.من نمرم تو استپ 2 حدود 230 بود. بد نیست ولی با توجه به سال فراغت از تحصیل که حدود 15 سال بود شاید اصلا خوب نباشه.
این توضیح رو بدم که نتیجه همه این امتحانات و....... گرفتن یه پوزیشن برای رزیدنتی هست و از آنجای که تا به این هدف نرسیم به هیچ جا نرسیدم بنابراین هیچ یک از اجزا اپلای کردن برای رزیدنتی به تنهای نقش آفرین نیست و برای اپلای کردن شما نیاز به اینها دارین:
1-سرتیفیکشن یو اس ام ال ای : که برای داشتن اون باید تمام امتتحانات رو داده باشن
2-توصیه نامه 3 عدد
3-دین لتر
4-پرسونال استیتمنت
5-مدارکی که همه ماها داریم مثل ریز نمرات و عکس و....
6- مدارکی که بودنشون شاید خیلی موثر باشه مثل : سابقه تحقیق، تجربه کار در آمریکا، و......
7- این یکی یه مدرک نیست ولی به نظرم خیلی مهمه . واون چیزی نیست جز زمان فارغالتحصلی . خیلی از پروگرامها وقتی بیشتر از 10 و بعضا بیشتر از 5 سال از اون گذشته باشه بطور اتوماتیک شما رو ریجیکت می کنن واصلا به بقیه مدارک شما نگاه هم نمی کنن. به این معنی که بلا فاصله یک ای میل براتون می اد که متاسفیم که نمی تونیم برای شما مصاحبه تعیین کنیم. حالا اینجا اگه یه آشنای توی اون پروگرام داشته باشین می تونه این مسیله رو بای پس کنه ومجددا پرونده شما رو فعال کنه و اونو بده خدمت مسول پروگرام و ایشون به همه مدارک شما که شامل نمره و توصیه نامه ها و..... می شه نگاه بکنه وشاید از شما خوشش بیاد. بنابراین کل این پروسه یک پروسه مولتی فاکتوریال هست وبه مسایل زیادی بستگی داره. خیلی از پروگرام ها اشاره ای به تاریخ فراغت از تحصیل نمی کنن ولی در عمل به صورتی که توضیح دادم این مسله بصورت اتوماتیک لحاظ می شه .
خلاصه اینکه هیچ کدوم از ایتمهای یاد شده به تنهای اثر ندارند و در کل همه چیز می تونه تحت تاثیر یک چیز قرار بگیره .
اونچه برای من مسلمه اینه که هیچ چیز نشد نداره در این مورد ولی سطح تلاش برای رسیدن به اون فرق می کنه و البته تا اینکه خواست خدا چی باشه .
دیگه خسته شدم نوبت بعدی در مورد استپ یک مفصل می نویسم .
التماس دعا

به امید خدا امسال تلاش هاتون به نتیحه برسه

میشه بگید شما چه جوری در رفت وامد به ایران هستین , چون اینا که خیلی گیر میدن که باید هر چه زودتر در آمریکا مستقر بشید و متاسفانه این پروسه هم زمان بره و بیشتر افرادی که می شناسم حداقل 3-4 سالی درگیر این پروسه بودن
سلام دوست عزیزام اچ آر:
راستش این موضوع من فکر می کنم کاملا تصادفی وشانسی ویا خواست خداست.به بعضی ها خیلی گیر می دن وبه بعضی ها نه . فکر نمکنم هیچ قایده کلی داشته باشه فقط به حال وهوای آفیسری که با اون مواجه می شین بستگی داره . شکر خدا از ما که تا حالا به خیر گذشته . شاید وقتی اونها هیستوری ادم رو توی کامپیوتر چک می کنن و می بینن که بتدریج یه کارهای ادام داره می کنه به رفت وآمد ها مشکوک نمی شن وگیر نمی دن. البته ورود همیشه از یک محل یا فرودگاه باشه فکر کنم خیلی بهتر باشه واین کاری که ما همیشه کردیم بجز یک بار. فقط هم یک بار بهمون گیر دادن وما هم گفتیم در اولین فرصت برای ماندن اقدام می کنیم . اونها هم دیگه چیزی نگفتن ولی هر باری که می ریم و می ایم یه جواب منطقی با داکیومنت کافی همراه داریم که اگه کار به بررسی و سوال و جواب کشیپد بتونیم منطقی جواب بدیم . خلاصه اینکه فکر کنم گیر دادن یا ندادن به افیسر بر می گرده و اینکه خواست خدا چی باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: mhr.714 ، NEURON ، یاشار و ماری ، taherifar ، BitaM
خیلی ممنووووون آقا رضای عزیز. من خانم جوجو هستم. آخه جوجو که آقا نمیشه که !! Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، REZA1390 ، taherifar
(2014-11-07 ساعت 01:27)REZA1390 نوشته:  
(2014-11-01 ساعت 01:46)mhr.714 نوشته:  
(2014-10-31 ساعت 11:04)REZA1390 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز بخصوس جو جو و یاشار

امروز یک کمی وقت کردم که بیام ویه چیزهای بنویسم. البته من مثل یاشار عزیز خوش نویس وخوش بیان نیستم و برام سخته بخوبی ایشون وبقیه دوستان توضیح مفصل بدم. امروز سعی می کنم یه توضیحات کلی بدم و دفعات بعد سوالات رو جدا جدا پاسخ بگم.
راستش به نظر من این پروسه یه پروسه زمان بر وطولانی هست و بایستی با برنامه ریزی ودر کمال آرامش انجام بشه . من خودم این پروسه رو در حاشیه زندگیم قرار دادم. حاشیه به این مفهوم من هرگز دست از کارهای معمول وروزانه ام که حدود 10 سال هست شروع کردم بر نداشتم . همچنان مطبم رو می رفتم، اتاق عمل ، بیمارستان، درمانگاه و....... و برای امتحانات از اوقاتی که دست می داد مثل آخر هفته ، شبهای که انکال نبودم ، اگه عملم کنسل می شد وبالاخره یکی از بهترین زمانها زمانی بود که با ماشین توی راه کار و خونه و... بودم . تمام ام پی تری ها و دی وی دی ها رو توی ماشین می دیدم وگوش می دادم.
اینو همه خوب می دونن و من فقط یادآوری می کنم که عاقلانه نیست به هوای بدست آوردن یک چیز شاید عالی آدم یه چیز وموقعیت خوب رو از دست بده و به قول فلاسفه دفع ضرر احتمالی عقلا واجب است. بنابراین من علیرقم اینکه یک تاریخ مصاحبه هم الان دارم ولی هنوز هم چون پوزیشن مطمینی بدست نیاوردم دارم توی ایران به کارم ادامه می دم . تا خدا چی بخواد و قسمتم چی باشه.(خیلی از سوالات در همین صحبتهام جواب داده می شه).
برای منابع درس خوندن تو چند صفحه قبل یه چیزای در مورد استپ دو نوشتم. به نظرم بهترین منبع همین لکچر نوتهای کاپلانه که خیلی خوبه . البته بدون داشتن دی وی دی هاش کاملا به درد نخور به نظر می رسن. کاری که من کردم این بود: اول یه دور دی وی دی ها رو گوش می دادم وبا لکچر نوتها تطبیق می دادم و هر جای که کم داشت رو تکمیل می کردم بصورت حاشیه نویسی و طبق روتین در س خوندنی که داشتم قسمتهای مهم رو علامت گذاری می کردم . یه قسمتهای از دی وی دی های استپ دو خیلی خوب بود مثل داخلی ، جراحی ، زنان که واقعا بی نظیر بود و برای ا ولین بار تازه من یه چیزای از زنان فهمیدم و در ضمن فهمیدم که خیلی از اتندهای ما هم خیلی از مطالب زنان رو نفهمیده بودن وخدا به داد بیمارهای بیچارشون برسه. ولی مبحثهای اطفال اون به نظرم بدرد نخور آمد. دفعات بعدی فقط همین کتابهایی لکچر نوت رو مرور می کردم واگه چیزی رو فراموش کرده بودم مجدد دی وی دی ها رو می دیدم. توی ماشین هم حین رانندگی مرتب مباحث مهم رو می شنیدم.واین باعث می شد که خیلی برام تکرار بشه و ملکه ذهنم بشه.
این دی وی دی ها رو هم از آقای ملت پرست خریدم که خیلی پسر خوبیه و علیرقم اینکه فروشنده هست هیچ وقت من احساس نکردم داره به شکل یه درآمد به این کار نگاه می کنه و شخصیتا ادم راستگو و درستیه. در کنار خوندن هم تست می زدم . توصیه می کنم یه اکانت 6 ماه یا 1 ساله یو ورد رو بخرین و همینطوری که می خونین مطالب رو تست هم بزنین. تستها اصولش یکیه و تکراری هم داره.من نمرم تو استپ 2 حدود 230 بود. بد نیست ولی با توجه به سال فراغت از تحصیل که حدود 15 سال بود شاید اصلا خوب نباشه.
این توضیح رو بدم که نتیجه همه این امتحانات و....... گرفتن یه پوزیشن برای رزیدنتی هست و از آنجای که تا به این هدف نرسیم به هیچ جا نرسیدم بنابراین هیچ یک از اجزا اپلای کردن برای رزیدنتی به تنهای نقش آفرین نیست و برای اپلای کردن شما نیاز به اینها دارین:
1-سرتیفیکشن یو اس ام ال ای : که برای داشتن اون باید تمام امتتحانات رو داده باشن
2-توصیه نامه 3 عدد
3-دین لتر
4-پرسونال استیتمنت
5-مدارکی که همه ماها داریم مثل ریز نمرات و عکس و....
6- مدارکی که بودنشون شاید خیلی موثر باشه مثل : سابقه تحقیق، تجربه کار در آمریکا، و......
7- این یکی یه مدرک نیست ولی به نظرم خیلی مهمه . واون چیزی نیست جز زمان فارغالتحصلی . خیلی از پروگرامها وقتی بیشتر از 10 و بعضا بیشتر از 5 سال از اون گذشته باشه بطور اتوماتیک شما رو ریجیکت می کنن واصلا به بقیه مدارک شما نگاه هم نمی کنن. به این معنی که بلا فاصله یک ای میل براتون می اد که متاسفیم که نمی تونیم برای شما مصاحبه تعیین کنیم. حالا اینجا اگه یه آشنای توی اون پروگرام داشته باشین می تونه این مسیله رو بای پس کنه ومجددا پرونده شما رو فعال کنه و اونو بده خدمت مسول پروگرام و ایشون به همه مدارک شما که شامل نمره و توصیه نامه ها و..... می شه نگاه بکنه وشاید از شما خوشش بیاد. بنابراین کل این پروسه یک پروسه مولتی فاکتوریال هست وبه مسایل زیادی بستگی داره. خیلی از پروگرام ها اشاره ای به تاریخ فراغت از تحصیل نمی کنن ولی در عمل به صورتی که توضیح دادم این مسله بصورت اتوماتیک لحاظ می شه .
خلاصه اینکه هیچ کدوم از ایتمهای یاد شده به تنهای اثر ندارند و در کل همه چیز می تونه تحت تاثیر یک چیز قرار بگیره .
اونچه برای من مسلمه اینه که هیچ چیز نشد نداره در این مورد ولی سطح تلاش برای رسیدن به اون فرق می کنه و البته تا اینکه خواست خدا چی باشه .
دیگه خسته شدم نوبت بعدی در مورد استپ یک مفصل می نویسم .
التماس دعا

به امید خدا امسال تلاش هاتون به نتیحه برسه

میشه بگید شما چه جوری در رفت وامد به ایران هستین , چون اینا که خیلی گیر میدن که باید هر چه زودتر در آمریکا مستقر بشید و متاسفانه این پروسه هم زمان بره و بیشتر افرادی که می شناسم حداقل 3-4 سالی درگیر این پروسه بودن
سلام دوست عزیزام اچ آر:
راستش این موضوع من فکر می کنم کاملا تصادفی وشانسی ویا خواست خداست.به بعضی ها خیلی گیر می دن وبه بعضی ها نه . فکر نمکنم هیچ قایده کلی داشته باشه فقط به حال وهوای آفیسری که با اون مواجه می شین بستگی داره . شکر خدا از ما که تا حالا به خیر گذشته . شاید وقتی اونها هیستوری ادم رو توی کامپیوتر چک می کنن و می بینن که بتدریج یه کارهای ادام داره می کنه به رفت وآمد ها مشکوک نمی شن وگیر نمی دن. البته ورود همیشه از یک محل یا فرودگاه باشه فکر کنم خیلی بهتر باشه واین کاری که ما همیشه کردیم بجز یک بار. فقط هم یک بار بهمون گیر دادن وما هم گفتیم در اولین فرصت برای ماندن اقدام می کنیم . اونها هم دیگه چیزی نگفتن ولی هر باری که می ریم و می ایم یه جواب منطقی با داکیومنت کافی همراه داریم که اگه کار به بررسی و سوال و جواب کشیپد بتونیم منطقی جواب بدیم . خلاصه اینکه فکر کنم گیر دادن یا ندادن به افیسر بر می گرده و اینکه خواست خدا چی باشه .

خیلی ممنونم از راهنمایی تون

_میشه بگید شما هر چند وقت می رفتید و هر دفعه چقدر می موندید؟چه جور داکیومنتی مثلا?اینکه داریم واسه امتحانا می خونیم خوبه؟

_15 sep که شروع اپلای واسه رزیدنسی هست باید حتما در امریکا باشیم یا از ایران هم میشه اپلای کرد بعد اگه مصاحبه گرفتیم حضور در امریکا داشته باشم؟
(چون مثل اینکه برای اپلای کردن باید اول یه برنامه ای رو نصب کنیم , متاسفانه خیلی اطلاعاتی در زمینه هنوز ندارم)

_{شاید وقتی اونها هیستوری ادم رو توی کامپیوتر چک می کنن و می بینن که بتدریج یه کارهای ادام داره می کنه به رفت وآمد ها مشکوک نمی شن وگیر نمی دن. } منظورتون همون امتحاناست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar
سلام دوستان. برای ثبت نام usmle دیگه فرم 187 وجود نداره. گفتم برای آیندگان.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: NEURON ، یاشار و ماری ، taherifar ، مسكاتي
دوستان سلام
فرم ۳۲۷ از ecfmgبه دانشگاه من ۶ ماه پیش فرستاده شده ولی هنوز بدستشان نرسیده میخواستم از طریق dhl or fedxبفرستم با هزینه خودم ولی با تماس با این شرکت ها میگن تحریم هستیم از دوستانی که در این رابطه منو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، taherifar
سلام به همه همکاران
چقدر اینجا سوت وکور شده. من این مدت خیلی مشغول بودم ولی تا دو هفته دیگه با باری از کوله بار مصاحبه و...... بر میگردم و جواب همه سوالات رو میدم .
موفق باشین والتماس دعا
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، sina454 ، kia_0950 ، sahel_darya ، NEURON ، یاشار و ماری ، kasrafo ، taherifar ، mhr.714
سلام دوستان من عضو جدید هستم، الان در مرحله ثبت نام برای استپ ۱ ام. می‌خواستم بپرسم الان برای ثبت نام دیگه فرم ۳۴۴ و ۱۸۷ وجود نداره؟ چون من خیلی‌ تو سایت ECFMG رو گشتم و کلی‌‌ام توی گوگل رو، ولی‌ ندیدم جایی‌. خواستم مطمئن بشم. مرسی‌... کسی‌ تجربه‌ای داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، jojo_hami
سلام خدمت همه همکاران عزیز امیدوارم که در هر مرحله که هستین سرحال و با انگیزه مشغول باشین .
امشب می خوام یه کلیاتی از انتخاب رشته و اپلای کردن بنویسم.
بعد ازاینکه شما امتحانهای استپ ۱و۲ رو دادین و نتیجه آنها مشخص شد که آنها رو پاس کردین - معمولا نتیجه استپ یک ودو بین ۳-۴ هفته مشخص می شه ولی استپ دو کلینکال زمان بیشتری طول می کشه و طبق یک جدول زمان بندی هست که تو سایت یو اس ام ال ای نوشته وبرای هر سال یه کمی متفاوته - دقیقا همون روزی که نتیجه قبولی آخرین امتحان رو می گیرین شما ای سی اف ام جی سرتیفی می شین وبرای شما سرتیفیکشن صادر می شه و به آدرسی که به موسسه می دین ارسال می شه .در جریان اپلای کردن هم خود موسسه این سرتیفیکشن وهم چنین نمرات شما رو برای پروگرامهای که اپلای کردین می فرسته و شما فقط پول ارسال اون رو پرداخت می کنین. این مطلب رو همین جا اشاره کنم که باید تمام مدارکتون کامل باشه تا موسسه سرتیفیکشن شما رو صادر بکنه لذا همه اون فرمهای که لازمه و همچنین ترچمه ریز نمرات و دیپلم دکتری و همچنین نامه های که دانشگاه باید به موسسه جواب بده باید کامل باشه اگه هر کدوم از اینها بدست موسسه نرسه این سرتیفیکشن برای شما صادر نخواهد شد .
اما اهمیت این سرتیفیکشن چیه ؟ اهمیتش تو اینه که وقتی شما می خواهید برای انتخاب رشته ها اپلای کنین بعضی از پروگرامها شرطشون اینه که شما حتما سرتیفیکشن رو داشته باشین که در این صورت اگه شما در زمان اپلای سرتیفیکشن رو به هر دلیلی نداشته باشین پروگرام پرونده شما رو اصلا نگاه نمی کنه . البته همه پروگرامها اینطوری نیستن بعضی ها فقط نمره استپ یک ودو رو می خوان بعضی ها هم می خوان که شما حتما سرتیفیکت شده باشین. همینجا اینو اضافه کنم که یه جوری زمان بندی کنین که بتونین حداکثر توی اوایل اکتبر جواب همه امتحانات ودر نتیجه سرتیفیکشنتون رو گرفته باشین چرا که معمولا بعد از اکتبر اپلای کردن برای پروگرامها شاید خیلی شانس گرفتن مصاحبه نداشته باشه. مضاف بر اینکه اکثر پروگرامها وقتی به تعداد کافی مصاحبه دعوت کردن دیگه به سایر اپلیکشن ها اصلا نگاه هم نمی کنن . بنابراین هر چه زود تر اپلای کنین بهتره.در شرایط ایده ال اگه ۱۵ سپتامبر که سایت ایرس برای اپلای کردن باز می شه ؛ سرتیفیکشن دستتون باشه با خیال راحت می تونین اپلای کنین وطبیعتا بیشترین شانس رو دارین .
اما اپلای کردن :
یک یا دو ماه (در هر سال متفاوته ) قبل از ۱۵ سپتامبر شما می تونین ایرس توکن رو از سایت ای سی اف ام جی بگیرین و در سایت مای ایرس وارد ایرس بشین . اما این ایرس چی هست ؟ ایرس در واقع جایه که شما همه مدارک مورد نیاز برای اپلای کردن هر رشته از رزیدنتی رو وارد اون می کنین و پروگرامها از طریق این سایت مدارک شما رو دریافت می کنن. در واقع ایرس رابط بین شما و پروگرامهاست . ارسال هر گونه مدرکی خارج از این سیستم به پروگرامها خلاف هست و مثلا شما نمی تونین ریز نمرات ویا توصیه نامه ها تون رو با پست یا فاکس یا ای میل یا دستی ببرین و به یک پروگرام بدین . این کار رو ایرس برای شما انجام می ده . مدارکی که باید وارد ای رس کنین عبارت است از :
مشخصات خودتون ویکسری اطلاعات
توصیه نامه ها ( وارد کردن اینها خیلی مفصله شاید از حوصله الان خارج باشه ولی اشاره میکنم که باید توی ا یرس اول اونو تعریف کنین وبعد توی یه سایت دیگه اون رو اپلود بکنین البته خیلی ریزه کاری داره و یک مبحث جدا باید به اون اختصاص بدم )
دین لتر (اینم خیلی دنگ وفنگ داره)
عکس
پرسونال استیت منت ( این در واقع یه توضیحی برای اینکه مثلا شما اگه رشته داخلی اپلای کردین چرا به اون علاقمند هستین و چرا اون رو اپلای کردین . طبیعی که اگه مثلا برای سه تا رشته دارین اپلای می کنین باید سه تا پرسونال استیت منت جدا داشته باشین )
ریز نمرات ( این رو هم باید ترجمه رسمی شده و از محل دیگه ای اپلود بکنین )
چیزی که مهمه اینکه : برای اپ لود کردن اینها این فایلها باید حجم مشخص واندازه مشخص داشته باشن تا قابل اپ لود کردن باشه. اینجاست که آگاهی از نرم افزار فتوشاپ خیلی کمک می کنه و می تونین سایز وحجم آنها رو تعقیر بدین . دیگه اینکه برای هر کدوم از اینها فرمتهای توی گوگل می تونین سرچ کنین و مدلهاشو ببینین و از قبل آماده کنین . فراهم کردن همه آنها خیلی زمانبره و بهتره بتدریج آنها رو آماده کنین تا در زمان نیاز بتونین استفاده کنین .دیگه اینکه یو تیوب هم ویدیوهای خوبی برای روش اپلیکیشن و روش کار در ای رس داره که برای من خیلی مفید بود .
خوب تا اینجا رسیدیم که همه این مدارک رو وارد ایرس کردیم. همونطور که گفتم اگه این کارها رو بتونین قبل از ۱۵ سپتامبر انجام بدین ایده اله . اینو هم اضافه کنم که بین زمانی که شما این مدارک رو اپلود می کنین تا زمانی که برای پروگرامها قابل مشاهده و دان لود باشه یه زمانی طول می کشه خود سایت نوشته مثلا بین ۲ روز تا ۲ هفته . البته این زمان به این موضوع خیلی بستگی داره که شما کی این مدارک رو اپلود کنین . مثلا اوایل سپتامبر که همه مشغول اپلود کردن هستن این زمان طولانی تره ولی مثلا توی اخرهای اکتبر که اکثرا اپلودکردن این پروسه زود تر انجام می شه .بازم ایده ال اینه که شما اوایل اگوست این کارو انجام بدین که تا ۱۵ سپتامبر همه مدارک قابل دان لود برای پروگرامها باشه .
در تاریخ ۱۵ سپتامبر سایت ای رس باز می شه برای اپلای کردن پروگرامها. شما پروگرامها رو می تونین توی همین سایت به تفکیک رشته ویا ایالات سرچ کنین و انتخاب کنین . بر اساس تعداد رشته و محلی که انتخاب می کنین شارج می شنین . دوستی که سوال کرده بود آیا نیاز هست امریکا باشیم برای اپلای کردن باید بگم که نه از همین جا ویا هر جای دنیا شما می تونین این کار رو انجام بدین ولی یادتون باشه از ایران برای پرداخت کردن هزینه های اپلیکشن حتما با فیلتر شکن وارد بشین والا حساب تون در آمریکا بلوک می شه .
بعد از اپلای کردن همه باید فقط دعا کنین که پروگرام یا پروگرامهای شما رو برای مصاحبه دعوت کنن. اگه دعوت بشین از طریق ایمیل متوجه می شین و همچنین اگه ریجگت هم بشین همین طور.
دیگه خسته شدم تا یه شب دیگه همه رو به خدا می سپارم.
التماس دعا
پاسخ
Agha merc damet garm omidvaram moaffagh bashi ...
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، jojo_hami
age ye ruzi forsat kardi dar morede LOR ham tozihati bedi kheili mamnun misham. man tu Americlerkship ozv shodam va ina migan ke LORhai ke midim ghable inke upload beshe control mikonim ta behtarin LOR bara shoma bashe amma az ye tarafam shenidam ke LOR bayad kamelan mahramane bashe ta ye emtiaze + talaghi beshe.
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، shima1364 ، jojo_hami




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان