ارسالها: 105
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2014
رتبه:
8
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.دوستان من راستش 15 سالمه و امسال انتخاب رشتمه.والا خودم به تجربی {پزشکی}علاقه دارم.و به تمایلی تدارم که بعد از فارق التحصیلی وقتم رو هدر بدم.علاقه ای هم ندارم که تو مملکت خودمون بمونم.
ولی از usmleکمی میترسم حالا دوستانی که این ازمون رو پاس کردن ممنون میشم رهنماییه کننم.
هزینه شرکت در هر مرحله حدودا الان چه قدره؟
کم ترین مدتی که امکان پاس کردن تمام مراحل چه قدره؟
و هر مرحله اش تو ایران برگزار میشه؟
ممنون
ارسالها: 68
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2015
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد من شايد و به احتمال زياد تا يال ديگه مهاجرت كنم امريكا من اينجا ترم ١ دانشگام بايد چه مداركيرو ترجمه كنم براي اونجا من ميخوام اونجا پزشكي بخونم
ارسالها: 19
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
ما برای استپ سی کی ثبت نام کردم. فرم ۱۸۶ رو ecfmg تایید کرده ولی اپلیکیشن step 2ck بنده الان بیشتر از یک ماهه که هنوز تو مرحله in process باقی مونده, در حالیکه ecfmg گفته بود این پروسس کردن رو تو سه هفته انجام میده ولی نمیدونم چرا دست ما رو گذاشته تو پوست گردو!
کسی از دوستان هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟
با تشکر!
ارسالها: 89
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Mar 2014
رتبه:
3
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-02 ساعت 14:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-02 ساعت 14:50 توسط Abamos.)
دوستان عزيز كسى تا حالا پرومتريك ايروان، ارمنستان امتحان داده يا خبر داريد اونجا چه جوريه؟ يه سوال ديگه كه كدوم سفارت به پزشكها بهتر ويزا ميده و احيانا چه مداركى بهتره همراه داشته باشند، مرسى
F2a, PD:15Nov 2015
ارسالها: 331
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Jun 2010
رتبه:
31
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
سلام
اوضاع خیلی خرابه
بعداً توضیح می دم.
من برای Step 2 cs از مرکز شیکاگو وقت گرفتم. از بچه ها کسی می خواد با هم هماهنگ شیم برای تمرین یا هزینه هتل و اینجور حرفا؟
اگه مایل بودین به من پیام خصوصی بدین
من از اوایل March شروع می کنم برای امتحان CS خوندن و 10 آوریل هم امتحان رو می دم. در حال حاضر ساکن تگزاس هستم.
امتحان رو که دادم می یام از اون پست های خلاصه ی مخصوص یاشار و ماری می ذارم
برام دعا کنین
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
ارسالها: 160
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Mar 2011
رتبه:
11
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
دیدم یاشار تصمیم گرفته س اس ۲ امتحان بده. خیلی خوشحال شدم . در اولین فرصت در این مورد مفصل می نویسم .
آباموس عزیز ممنون از دعای خیر.
ارسالها: 160
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Mar 2011
رتبه:
11
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه همکاران
صحبت برای استپ دو سی اس زیاده ومن سعی می کنم اطلاعاتی که دارم به همراه تجربه های شخصیم رو کامل توضیح بدم. اول از همه بگم که بهترین رفرنس برای امتحان خود سایت یو اس ام ال ای هست و نکته های که در مورد امتحان گفته کاربردی هست . بازم اگه سوالی بود خوشحال می شم بتونم جواب بدم. اول این رو بگم که من سپتامبر ۲۰۱۴ امتحان دادم در لس ان جلس و اطلاعاتی که می دم و دارم مال اون تاریخ امتحان هست البته کلیات امتحان همیشه یکی هست وجزییات ان بعضا تعقیر می کنه لذا توصیه می کنم همیشه یه سری به بولتن ها سایت یو اس ام ال ای و ای سی اف ام جی بزنین.
۱) زمان امتحان : چند تا نکته ریز هست که باید اونها رو در مورد زمان امتحان بدونین . اول اینکه بر خلاف امتحانات استپ ۱ وس کی ۲ که بعد از ۳-۴ هفته جواب انها می اید این امتحان طبق یک جدول زمان بندی جوابش می اید این جدول رو توی سایت می تونین بینید و بر اساس آن زمان بندی کنین . اهمیت اون اینه که برای اپلای کردن رزیدنتی اگه سرتیفیکشن دستتون باشه خیلی راحت ترین و مطمین تر می تونین اپلای کنین . بهتره یک جوری تنظیم کنین که قبل یا اوایل دسامبر جواب ان دستتون باشه. دوم اینه که از نظر این که چه زمانی بهتره که امتحان بدین؟ من خودم بعد از استپ یک دادم . یعنی اول سی کی بعد ستپ ۱ بعد سی اس. ترتیب اون به نظرم فرقی نمی کنه اما در شرایط ایده ال اگه بتونین بعد از سی کی ۲ اون رو بدین چون معلومات اون بدرد امتحان می خوره بهتره.
۲) کلیات امتحان: امتحان یک امتحان عملی هست . شما ۱۲ مریض رو می بینین ، شرح حال می گیرین، معاینه می کنین و بعد شرح حال و معاینه رو تایپ می کنین .۱۵ دقیقه برای شرح حال و معاینه و ۱۰ دقیقه برای تایپ . اگه بتونین زود تر از اتاق بیاین بیرون و شرح حال و معاینه رو کامل کنین می تونین از وقت باقی مانده برای تایپ کردن استفاده کنین .
۳) محلهای امتحان : بین شهرهای که امکان دادن امتحان هست بین افراد خیلی صحبت هست . پاکستانیها وهندیها خیلی طرف دار شیکاگو هستند . این دوستان معتقد بودن که یکسری جزوه و کیسهای تکراری هست که همیشه کیسهای امتحان بین این کیسهاست و فقط همین جزوه ها رو مرور می کردن. بعضی از ایرانیها هیوستون رو معتقد بودن که امتحانش ساده تر هست . ولی اکثرا معتقدند که فیلادلفیا از همه جا سخت تره. البته من فقط نظر اونها رو می گم . اما خودم معتقدم که اگه شما آماده باشین نباید خیلی بیین این مرکز ها تفاوتی وجود داشته باشه .و اصولا این که کدوم مرکز مهاجر دوست هست خیلی حرف درستی نیست . اما یه مشخصاتی از مرکز لس ان جلس که من امتحان دادم . شما وقتی وارد می شین اول مشخصاتتون رو با ای دی چک می کنن وارد یک سالن انتظار می شین اونجا می تونین نوشیدنی بخورین و دستشوییی برین . به هر کدوم از شما یک لیبل با یک شماره می دن . شما باید روپوش و گوشی و ای دی و پرمیت رو همراه داشته باشین . اگه غذای خاصی هم می خواین می تونین با خودتون ببرین. بعد وارد یک سالن دیگه می شین که انجا یک ساعتی براتون توضیح می دن ویک فیلم که توی سایت یو اس ام ای هم هست براتون می گذارن که ببینید . کلا همه پرسنل انجا به کارشون وارد هستن خیلی مودب و با احترام برخورد می کنن . برای پذیرایی هم چیزهای اولیه و اسنک و نوشیدنی و میوه همه چیز هست اگه چیزی هم خواستین می تونین همراهتون ببرین و روی میزی که جلوی صندلی تون توی سالن فیلم هست بگزارین . یادتون باشه چیزهای که توی کمد می گزارین رو تا اخر امتحان بهتون نمی دن . بنابراین هر چیزی رو که می خواین بین امتحان استفاده کنین روی میز که جلوی صندلی به شمارتون هست بگذارین. یک نکته دیگه که یاداوری می کنم طبقه زیر ساختمان امتحان در لس ان جلس پارکینگ داره که می تونین اگه با ماشین خودتون می رین ماشین رو انجا بگذارین و بعد با اسانسور درست تا طبقه امتحان از همون جا برین. یادتون باشه پارکینگ رو بازی که پشت ساختمان هست پارک نکنین که اونجا خلافه پارک کردن.
۴) نکته های مهم : اولا فرقی نمی کنه که برای معاینه دست کش بپوشین یا دست رو بشورین. حتما تو زمانی که می دن وسایل اتاق رو چک کنین (این وسایل تو همون سالن دوم که فیلم براتون می گزارن هست ومی تونین همه وسایل معاینه رو چک کنین ) سایز دستتون رو چک کنین که بتونین دستکش مناسب رو در زمان معاینه بپوشین و وقت اضافه هدر ندین . همه وسایل معاینه تخت و…. رو می تونین چک کنین . یادتون باشه اگه قرار شد بیمار از تخت پایین باشه یک قسمتی لبه تخت هست که بیرون کشیدن اون باعث تسهیل پایین امدن مریض از تخت می شه و کلیه کارهای که باعث راحتی بیمار حین معاینه می شه امتیاز مثبت داره واگه انجام ندین امتیاز منفی . همین جا اشاره می کنم حتما اگه گان بیمار رو باز کردین بعد از معاینه ببندید و یا اگه خواستین تخت رو بخوابونین که مریض بخوابه لبه تخت رو سریع بیرون بکشین وبر عکس . خلاصه همه جوره حواستون به مریض باشه یا مثلا اگه دیدین سرفه می کنیه بگین که آب بهت بدم؟ ویا وقتی سرفه می کنه دستمال بهش پیشنهاد بدین خلاصه همه اینها امتیاز مثبت داره.
بعد از این سالن شما رو می برن به سالن اصلی که روز امتحان من ما دو گروه بودین و ۲۴ بیمار بود که هر گروه ۱۲ بیمار رو معاینه می کرد. شما پشت در اتاق می ایستین و با الارم باید اطلاعت رو در رو بخونین وبعد در بزنین و وارد اتاق بشین. برای وارد شدن عجله نکنین حتما اطلاعتت اولیه رو خوب بخونین و تصمیم بگیرین که تو اتاق می خواین چیکار کنین . کافیه برای او شکایت اصلی چند تشخیص افتراقی شایع رو در نظر بگیرین و برای هر تشخیص افتراقی چند سوال مربوط بپرسین بعد سوالات روتین سابقه پزشکی و بعد معاینه کلینکی فوکوس بعد برای مریض کمی توضیح در مورد مشگل و کانسالت و پلانی که برای مریض در نظر دارین بعد دست بدین وخداحافظی . راستی یادتون نره که اول که وارد می شین حتما سلام بکنین و دست بدین خودتون رو بعنوان پزشک معرفی کنین و بگین که در خدمت هستم برای کمک به شما و شروع کنین . تمرکز اصلی تون به بیمار باشه و خیلی راحت در صورت لزوم با بیمار خش و بش کنین . اهمیت اصلی رو به بیمار بدین نه اینکه سعی کنین همه چیز رو یاداشت بردارین. سعی کنین با تمرین زیاد اطلاعاتی که بیمار به شما می ده رو به خاطر بسپارین و بعضی جاهای که ممکنه فراموش بشه رو یاداشت کنین نه همه انها رو . برای تایپ شرح حال هم الگوی تکراری رو همیشه در نظر داشته باشین وخیلی خیلی اونو تکرار کنین برای هر بیمار فقط محتوای اون متفاوت می شه . اینو هم بگم که نیاز نیست شما مو به مو همه شرح حال رو تایپ کنین فقط نکته ها مثبت ومنفی مربوط رو بیارین . کاری که من کردم این بود : ۱-۲ پشت در می ایستادم و اطلاعا ت رو در رو خوب می خوندم فکر می کردم که چه تشخیصهای مطرح هست و بعد سر فصلهای سوالات رو می نوشتم روی برگه ای که داشتم( راستی یادم رفت بگم که یک زیر دستی با ۱۲ برگه و دو خودکار هم به هر نفر می دن که هر برگه رو برای یک بیمار استفاده میکنین و بعد از اتمام تایپ اون برگه رو از شما می گیرن) می نوشتم وبعد در می زدم و وارد اتاق می شدم . کل زمانی که تو اتاق بودم هرگز از ۱۰ دقیقه بیشتر نشد و فقط سعی می کردم رفتار پزشک وار با احترام و خوش وبش با انها داشته باشم در کمال خونسردی و احترام و اطمینان به نفس . فقط همین . بعد سریع می امدم بیرون و چون وقت بیشتری داشتم می تونستم خوب تایپ کاملی داشته باشم. یادتون باشه تنها سند مکتوبی که ازشما باقی می مونه و اونو یک پزشک تصحیح می کنه همین چیزی که تایپ می کنین و تنها قسمتی که بیمار نما اونو خوب متوجه می شه اطمینان به نفس خونسردی و رفتار مناسب شماست . اونا شاید حتی ندونن که مثلا ورتیگو با دیزینس چه فرقی داره ولی خوب تعلیم دیدن که به هر سوال شما چه جوابی باید بدن . در مورد مریضها اینو توضیح بدم که هیچ مریضی یک تشخیص مشخصی نداره و از هر تشخیص افتراقی چند تا نکته مثبت ویا چند نکته منفی داره. این دقیقا مشخصه که علت اون اینه که هدف این امتحان اینه شما بتونین چند تشخیص افتراقی داشته باشین و بتونین یافته های مثت ومنفی شرح حال و معاینه رو برای هر کدوم بنویسین و همچنین بر اساس اون تستهای پاراکلنیک درخواست کنین .
۵) منابع امتحان : برای امتحان تقریبا بهترین منابع برای اکثر افراد فرست اید هست . کیسهای امتحان تقریبا شبیه اون هست . یکسری جزوه هم هر گروهی برای خودش نوشته که هر کدوم می تونه مفید باشه .به نظر من بهترین منبع فرست اید به همراه ام پی تر های سی اس ویدیو هست . اینها هم بصورت دی وی دی هست که طی اون پزشک همه کارهای که لازم هست رو تو زمان مشخص انجام می ده و سوالات ومعاینه رو انجام می ده. ام پی تری ها خیلی خوبه وکلیه سوال وجوابهای که لازمه رو می تونین یاد بگیرین. اینو لازمه یاداوری کنم که اصلا لازم نیست شما مکالمه زبانتون عالی باشه . فقط کافیه تو اون زمینه های لازم بتونین خوب با مریضها ارتباط بر قرار کنین و بخصوص بفهمین که چی می گن بهتون . و همچنین مریضها خوب مفهوم سوالات شما رو متوجه بشن. با اطمینان سلیس و روان صحبت کنین . اگه جای هم نفهمیدین که چی می گین دوباره از مریضها سوال نکنین . چون سوال مکرر بخصوص اگه عنوان کنین من متوجه منظورتون نشدم یک نکته منفی به حساب می اید. چرا که این امتحان در واقع داره تسلط شما به زبان انگلیسی و بخصوص مکالمه و درک مطلب شما رو هم امتحان می کنه .خلاصه اینکه این ام پی تریها تمام نکات مهم مکالمه که برای امتحان لازم هست رو به شما می گه. کاپلان هم خوبه و همجنین یو اس ام ال ای ورد هم مطالب جالبی داره. در این میون به نظرم من بهترین اقدام برای اماده شدن برای امتحان یک پارتنر خوب هست که بتونین از طریق اسکایپ با اون تمرین کنین و عیبهای هم رو به هم بگین . به نظرم بهترین پارتنرها پاکستانیها هندیها و اگه بتونین پیدا کنین امریکایها هستن. سر وقت می ان و می تونین رو قولشون حساب کنین . فقط به سوال و جواب اکتفا نکنین و شرح حال و معاینه رو هم باهم تایپ کنین و از طریق اسکرین شیرینک به هم نشون بدین و اشکالات هم رو به هم بگین .دو تا فورم هست که برای امتحانات خوب هستن به انها یک سری بزنین همیشه . همه چیزهای که انجا مطرح می شه درست نیست ولی جای خوبیه که از حال حوای امتحانات و سایر رغیبان مطلع بشین و همچنین برای تمرین پارتنر پیدا کنین .
۶) تایپ: برای امتحان شما باید از سرعت تایپ مناسبی برخوردار باشین و البته بتونین خیلی خلاصه اما قابل مفهوم شرح حال و معاینه رو بنویسین . برای افزایش سرعت تایپ به نظرم بهتره تایپ ده انگشتی رو یاد بگیرین . برای این کار یکسری نرم افزار هست که می تونین پیدا کنین و تایپ رو خیلی راحت ده انگشتی یاد بگیرین وبعد برای افزایش دادن سرعت از روی شرح حال و معاینه کیسهای کتاب فرست اید تایپ کنین . چند نکته برای افزایش سرعت تایپ شرح حال و معاینه: اول اینکه از دکمه کپ لاک استفاده کنین و همه تایپتون رو بصورت حروف بزرگ تایپ کنین . دوم: اول تشخیص و اقدامات پاراکلینیکی رو وارد کنین بعد شرح حال و بعد در پایان معاینه فیزیکی و شاه کلید موفقیت در تایپ اینه که زود از اطاق بیرون بیاین و وقتتون رو برای تایپ کنین . باید برای هر بیمار چند سوال مربوط به شکایت اصلی بیمار بپرسین معاینه فیزیکی فوکوس انجام بدین سپس کانسالت و جمع بندی و سریع از اطاق قبل از اتمام وقت مقررر بیرون بیاین و برین مشغول تایپ بشین .
خیلی طولانی شد. چون تو چند روز تایپ کردم شاید بعضی قسمتها تکراری باشه یا بعضی جاها رو فراموش کرده باشم. اگه سوالی بود خوشحال می شم بتونم جواب بدم.
با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان
التماس دعا