موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان,
سوالی داشتم در رابطه با نحوه ثبت نام برای Matching 2016 ، ایا منظور از مدرک MSPE همون dean letter هست ? اگر هست به چه صورت باید باشه ? چون من از دانشگاه دین لتر رو گرفتم که رییس دانشگاه امضا کرده (2 صفحه ) همین کافیه ؟
سوال بعدی در مورد مدراک پزشکی در ecfmg تایید شدهMedical education credentials complete and verified. ولی هنوز در قسمت Standard ECFMG Certificate Information و Permanent Validation Sticker Request خالیه ، نزدیک 2 ماهه مدارک تایید شده ایا باید ازشون درخواست کنیم و یا خود به خود خودشون برای ERAS میفرستن ؟
خلاصه اگه کسی این مراحل رو گذرونده ممنون میشم توضیح بده ، چون این سوال باقی دوستان هم دیر یا زود هست.( ثواب داره) .
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
آیا ترکیب سوالات در استپ 2ck مشخصه؟ یعنی اینکه از هر موضوع (جراحی ، اطفال و ... ) چند سوال هست؟ و اینکه در هر بلوک از امتحان موضوع سوال ها مشخص هست یا سوالات درهم هستن و معلوم نیس که یه سوال مثلا از مبحث اطفال طرح شده یا عفونی؟
ممنونم از پاسختون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
من سوال در ارتباط با رشته داروسازی داشتم
برای کسی که تو ایران داروسازی خونده برای ادامه تحصیل یعنی تخصص در رشته داروسازی و اجازه کار در آمریکا چه کارهایی باید انجام بده و مراحلstep by step چی هست؟
Sspsk
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
سوالى در مورد ثبت نام ECFMG داشتم،من الان ایران نیستم،آیا پدرم میتونه به جای من فرم ۱۸۶ که امضا کردم رو ببره دانشگاه تا medical school امضا کنه؟آيا نیاز به وکالت دادن هست یا نه؟اگر هست آیا باید محضری باشه حتما،یا یک نامه با امضای من کافیه؟وقتی وثیقه گذاشتم بهم گفتن هر موقع پدر یا مادر خواستن جای شما مدارک رو بگیرن کافیه کارت شناسایی خودشون رو بیارن تا بدیم بهشون،آیا برای این فرم هم صدق می کنه؟با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
در مورد تاریخ بخش ها دوستان راهنمایی کردند که بر اساس ریز نمرات بنوییسم، ولی در همین انجمن در صفحه ۲ توسط کاربر :یاشار و ماری،نوشته شده:
در مورد تاریخ ورود و خروج به بخشهای اینترنی باید بگم که اولاً این بخشها در ECFMG به عنوان Clinical clerkship معرفی می شن و ثانیاً من این بخشها رو بر اساس ریز نمراتم پر کردم (هرچند اطلاعات درج شده در ریز نمرات با واقعیت تطابق نداشت) ولی با خودم گفتم هر چی باشه من که دارم ترجمه ریزنمراتم رو هم براشون می فرستم، پس بهتره بر اساس اونها بخشهای اینترنی رو پر کنم. اوه اوه راستی یادم رفته بود. شما باید اسم استاداتون در بخشهای اینترنی رو هم در این قسمت اضافه کنین. (به روز شد. من در این قسمت اشتباه کردم. شما بهتره بخش های اینترنی رو بر اساس واقعیت پر کنین نه بر اساس ریز نمره. چون بعد از فرستادن فرم ها، ECFMG با دانشگاه مکاتبه و صحت مطالب درج شده رو بررسی می کنه. دانشگاه هم از دانشکده شما دوره ها و تاریخ گذروندن بخش های اینترنی رو استعلام می کنه و به ECFMG گزارش می ده.)
این پست منو نگران کرده... تاریخ واقعی بخش ها رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ریز نمرات فقط نیمسال رو گفته،ترتیب بخش ها معلوم نیست! اگر قرار استعلام بشه باید دقیق باشه!! ممنون می شم پاسخ بدین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من در online application form عنوان medical diploma رو بر اساس ترجمه زدمDoctorate in Medicine(MD) ولی مثل اینکه باید حتما Docotr of medicine diploma باشه،حالا گفتم ۱ ترجمه جدید دیگه بگیرم با این عنوان،ولی online application رو چطور اصلاح کنم؟آیا قابل اصلاح هست؟
با تشکر
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
بهتره همون عنوان که گفتم باشه چون برات در مراحل بعدی مکاتبات امکان داره اشکال ایجاد کنه ،اگه کسی رو داری در ایران ببر ه همون دارالترجمه ۳ تا نسخه برات بگیرن چون فقط عنوان دانشنامه میخواد عوض بشه باقیش که تغییری نمیکنه یا تلفن بهشون بکن خودشون نسخه قبلی رو حتما دارن درستش میکنن بازم اگه کاری از دست من برمیاد بگو کمکت کنم